Ms Styl Recenzje 68

3,8

Zamówiłem firany z falbanami do sypialni oraz komplet firan i beżowych zasłon do salonu – wszystko prezentuje się rewelacyjnie. Wysyłka była szybka, a jakość wykonania naprawdę świetna. Firana z falba... Zobacz więcej

Kolejne zamówienie z którego jestem bardzo zadowolona. Zasłony i firany bardzo ładne i dokładnie uszyte. Kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry i uprzejmy. Dodatkowym atutem jest to, że klient ma możl... Zobacz więcej

Wprowadzenie klienta w błąd. Podczas składania zamówienia data dostawy była za tydzień a po opłaceniu zamówienia okazało się że trzeba czekać na zamówienie ponad 3 tygodnie. Sklep twierdzi że podawane... Zobacz więcej

Myślałam, że dostanę zmontowaną roletę rzymską do bezinwazyjnego zawieszania na oknie. Oczywiście instrukcji brak, a na stronie są jakieś instrukcje do inwazyjnego wieszania rolet. Sposób zapakowania... Zobacz więcej

3,8

Dobra

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Rewelacyjny sklep!!

Rewelacyjny sklep!!! Ogromny wybór pięknie odszytych firan z materiałów wysokiej jakości. Aczkolwiek to nie wszystko, największym plusem sklepu jest możliwość zlecenia uszycia firan pod indywidualny projekt 😍 Dziewczyny są rewelacyjne w tym co robią, a kontakt z obsługą - Panią Anią idealny. Szczerze polecam zakupy na tej stronie 🙂

11 czerwca 2025

Jestem zadowolona!

Jestem zadowolona!
Zamówiłam wieczorem zasłony, z prośbą o szybką realizację, a następnego dnia już zostały nadane. Ekspresowe wykonanie zlecenia. Zasłony wybrałam w najzwyklejszej opcji i nie mam zastrzeżeń do wykonania. Piekny intensywny kolor materiału

23 maja 2025

Przyszło mi 2 zamówienie

Przyszło mi 2 zamówienie, zasłony wyglądają jak z bajki, jestem zachwycona, bardzo dziękuję, że w końcu znalazłam sklep, który spełnia w 100 procentach moje oczekiwania. Nie dość, że wszystko pięknie wygląda, to gatunek jest fantastyczny do prania i prasowania. Bardzo Państwu dziękuję, że Was znalazłam ❤️

19 maja 2025

Zaslonki.

Wiram
Daje 5 gwiazdek ,za żetelność,solidne wykonanie, i miłą obsługę😊zasłonki są warte uwagi i swojej ceny,prezentują się
pięknie w oknie.Z czystym sumieniem polecam.
Pozdrawiam.🙃

12 kwietnia 2025

Szczerze mówiac jestem srodze…

Szczerze mówiac jestem srodze zawiedziona. Roleta jest cała do poprawy. Na zdjęciu wygląda, jakby tunele byly zrobione ze zszycia brzegów materiału z tylu i pożądany, estetyczny szpros byl z przodu. Natomiast w rzeczywistosci jest to sztywny, firanowy pasek (taśma) wszyty od zewnętrznej strony, w kolorze bialym(!) przy czym sama roleta jest beżowa (w kolorze pasztetu prochowickiego wieprzowego, a nie ładnego , jasnego beżu,jak na zdjęciu.
Dodatkowo na pewno podane proporcje materiałów to sciema
Miał to być niby len w 70 %. Otóz mam kilka sukienek z mięsistego lnu o wysokiej gramaturze i ta tkanina obok niego nawet nie leżała. Jest lejąca i rozciągliwa, wiskoza z 'faktura' lnu conajwyżej 😑
Roleta nie nadaje się do stworzenia rustykalnej atmosfery, jak planowalam. Material wyglada tanio, kolor jest bardzo kiepski, a białe taśmy wręcz tragiczne. Nie polecam zakupów w tej firmie. Lepiej zaplacic dwa razy tyle za prawdziwy len i wlasciwą technikę uszycia. Jeszcze lepiej uszyć samemu 🙄

28 lutego 2025

Polecam!

Jeżeli chcecie porządne i piękne zasłony to tylko z MS Styl! To już mój kolejny zakup zasłon oraz firan i jestem zachwycona. Wykonane z starannością o każdy szczegół. Materiał nie prześwituje i nie gniecie się. Są przepiękne i stylowe. Polecam z całego serca! Zapewne zamówię jeszcze nie raz ;)

14 lutego 2025

Nie otrzymałam zwrotu pieniędzy

Czekam na zwort pieniędzy już prawie miesiąc. Widzę, że nie jestem jedyna - niestety dopiero teraz przeczytałam resztę opinii. Kilka dni temu zapewniono mnie mailowo, że zwrot zostanie wykonany na cito - dalej nie otrzymałam swoich pieniędzy. Proszę się nie tłumaczyć przerwą świąteczną - maila z potwierdzeniem anulowania zamówienia otrzymałam 13 grudnia. NIE POLECAM.

10 stycznia 2025
Logo Ms Styl

Odpowiedź od Ms Styl

Dzień Dobry
Faktycznie, zdarzyło się opóźnienie ze zwrotem środków co nie powinno mieć miejsca. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje, nawet nie próbuję się tłumaczyć. Pieniądze są już na Pani koncie.
Pozdrawiam

Ogromnie polecam!!

Ogromnie polecam firmę. Polecam zarówno produkty (zamówiłam rolety rzymskie), jak i współpracę. Byłam baaardzo zadowolona z obsługi: na każdy mail otrzymałam wyczerpującą odpowiedź, a w bezpośrednim kontakcie telefonicznym doświadczyłam profesjonalizmu oraz uprzejmości. Po wcześniejszych złych doświadczeniach z innymi firmami (które nie potrafiły dostarczyć dobrego produktu, a nawet potrafiły zapomnieć o moim zamówieniu) - współpraca z tą firmą to był miód na serce. Osobiście - na pewno zamówię więcej rolet :)

13 grudnia 2024

Wszystko jak w najlepszym porządku, przede wszystkim dobry kontakt i miła obsługa. Polecam!!!

25 października 2024

Zamówienie zostało zrealizowane …

Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami, oraz dbałością o szczegóły wykonania. Cenię indywidualne podejście do klienta i z takim spotkałem się przy obsłudze zamówienia. Ponad to firma oferuje dobre gatunkowo materiały.
Pozdrawiam serdecznie Panią Anie K; która kordynowała pracę nad moim zamówieniem i przeprowadziła je z najwyższą dbałością.

14 października 2024

Zasłonki super odszyte

Zasłonki super odszyte , bardzo dobry materiał, z resztek uszyty obrus. Wszystko pięknie pojedynczo spakowane .Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni, Firma super.

8 października 2024

Krystyna

W dniu wczorajszym otrzymalam zamówione zaslony tarasowe.Jestem pod wrażeniem jesli chodzi o materiał i wykonanie.Wszystko super ,kontakt ze sklepem bez zarzutu,przemiła Pani w kontakcie tel.Goraco polecam ten sklep.

17 września 2024