Wisniewska Moda Recenzje 17

2,9

2,9

Średnia

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie polecam.

Nie polecam.

Zakupiłam buty za 290,55 zł. Po otrzymaniu produktu zgłosiłam zastrzeżenia i rozpoczęłam procedurę reklamacyjną. Przez kilka tygodni byłam proszona o przesyłanie kolejnych zdjęć oraz ponowne wysyłanie materiałów, które wcześniej już przekazywałam.

Zamiast rozwiązania problemu otrzymywałam kolejne propozycje częściowego zwrotu środków: najpierw 15%, następnie 20%, a później 25% wartości zamówienia. Pełny zwrot został uzależniony od odesłania produktu do magazynu w Chinach na koszt klienta.

Dopiero po długiej korespondencji otrzymałam informację, że zwrot pełnej kwoty 290,55 zł jest możliwy po odesłaniu towaru do Chin oraz po jego ocenie przez sprzedawcę. Oznacza to, że klient ponosi koszt międzynarodowej wysyłki i nie ma gwarancji natychmiastowego zwrotu środków.

Cały proces był dla mnie bardzo czasochłonny i męczący. Przed zakupem warto dokładnie zapoznać się z zasadami zwrotów oraz sprawdzić, dokąd w rzeczywistości odsyłany jest towar.

4 czerwca 2026

FIRMA TO OSzUŚCI

FIRMA TO OSzUŚCI. Celowo wprowadzają w błąd zdjęciami produktów, ich opisami oraz informacją o łatwym zwrocie co jest w zasadzie niewykonalne! Pozytywne opinie poniżej to również ich oszustwo nie dajcie się na to nabrać i nie traćcie pieniędzy. Sukienka to kawał szmaty bez kształtu z poliestru z Chin. Zgłaszajcie takie oszustwa jeśli już padliście ofiarą nie dajmy im zarabiać.

4 czerwca 2026

Bluzka za 116 zł plus koszt wysyłki -porażka

Bluzka za 116 zł plus koszt wysyłki. Bluzka odbiega wizualnie niż ta na zdjęciu ze sklepu, Jakość porażka. Bluzka miała byś przewiewna z dobrej jakości materiału, a to jakieś sztuczne dziadostwo. zgłosiłam zwrot i okaże się , jak to przebiegnie. Zmyliła mnie nazwa sklepu, nawet nie pomyślałam, że towar z Chin. Pierwszy i ostatni raz tak się nabrałam

2 czerwca 2026

za zwrot musisz zapłacic przesyłke do Chin

Odzież kupiona w tym sklepie przyszła po 14tu dniach z Chin , bez żadnej etykietki ani informacji z czego to jest zrobione.
Zwrot wymaga wysłania wysyłki do Chin za 160zł . Tej przesyłki ci już nikt nie zwróci.
Nie można zostawić opinii o produktach. Nie ma takiej opcji. Nie wiem jak powstały te istniejące.
Wisniewska-moda to nie jest polski portal.
To zagraniczny portal zarejestrowany w Londynie przez osobę o arabskim nazwisku. Robiąc przelew blikiem pojawia się odbiorca w Londynie.

20 maja 2026

Firma to jakieś nieporozumienie

Firma to jakieś nieporozumienie, zakupiona sukienka wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciu. Nic się nie zgadza, kolor, rozmiar, materiał!! Zdjęcia na stronie, w żaden sposób nie odpowiadają rzeczywistości. Problem ze zwrotem, który miał być bezproblemowo, a okazało się, ze towar należy odesłać do Chin co przewyższa cenę zakupionego towaru. Nie polecam zakupów na tej stronie!!!!

22 maja 2026

Porażka

Porażka, nigdy nie zostałam tak potraktowana przy próbie zwrotu zakupionego towaru. Zwrot miał być bezproblemowy i bezpieczny, ale to tylko fantazja sprzedających. Zakupiłam sukienkę, która nie jest zgodna z rozmiarem, materiałem i wyglądem. Miała to być sukienka letnia, zwiewna, a otrzymałam sukienkę z materiału sztucznego i grubego, nieprzepuszczającego powietrza. W związku z tym chciałam ją zwrócić, i tu problem za problemem. Zamiast zwrotu - propozycje np. 25% zwrotu w gotówce i voucher na 50%. I tak w kółko, a ja nie mam zamiaru nigdy nie kupować w tym sklepie. W efekcie zwrot do Chin i wysyłka przekraczająca cenę sukienki. Sukienka do wyrzucenia, a Wiśniewska Moda zarobiona. NIE POLECAM SKLEPU. UWAŻAJCIE!!!

18 maja 2026

Oszustwo.Łatwy zwrot ale do magazynu w Chinach

Zamówione sukienki szły bardzo długo,po otrzymaniu przesylki chcialem je zwrocić ponieważ jakość była tragiczna.I tu zaczeły się schody ,firma proponowala zwrot 10% ceny zakupu lub kod rabatowy na nastepne zakupy.Odmowilem ,okazalo sie że moge zwrócić towar do magazynu w Chinach,koszt zwrotu wyzszy niż cena zakupu sukienek.Ostrzegam potencjalnych klientów,piniewaz firma zataja informacje o zwrocie(oszukuje klientów)

5 maja 2026

Kiepska jakość

Zamówiona sukienka szła bardzo długo. Po rozpakowaniu przesyłki okazało się, że sukienka odbiega bardzo od obrazka na stronie. Jest to kiepskiej jakości materiał, źle uszyty. Sukienka nadaje się tylko do wywalenia. Sklep uznaje zwrot, ale niestety trzeba wysłać towar do magazynu w Chinach co jest bardzo kosztowne.
Sukienka ląduje w koszu bo szkoda mi inwestować kolejnych pieniędzy na zwrot. Nie polecam tego sklepu. Towar kiepskie jakości, zwrot nieopłacalny.

4 maja 2026

Adres w kontakcie Polski

Adres w kontakcie Polski, adres do zwrotu Londyn, po zrealizowaniu zamówienia okazuje że jednak magazyn w Azji a produkt nie spełnia podstawowych norm: brak metek z informacją o materiale i sposobie pielęgnacji, krzywe szycie sukienki, marszczenia na szwach, sztuczny materiał niskiej jakości. Brak możliwości reklamacji, tylko zwrot na własny koszt do Azji

29 kwietnia 2026

Rzetelność

Rzetelność, doświadczenie i profesjonalizm.
Firma godna polecenia z uwagi na to, że spełnia w 100% oczekiwania klientów.

14 maja 2026

Czy to Twoja firma?