Oceniono na 5 z 5

Vil du have dit hus solgt? så kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra første besøg velfor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fremragende opmærksomhed på detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rækkefølgen de blev præsenteret på fangede virkelig ens opmærksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For tredje gang har vi købt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med køb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel på Amager. David var yderst professionel, utrolig hjælpsom og rar. Vi vil klart gøre brug af David ig... Zobacz więcej

1. Agencja nieruchomości
  2. Pośrednik w obrocie nieruchomościami

Napisane przez firmę

Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere. Min Bolighandel sælger boliger overalt i Danmark. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.

4,9

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Anne Dorte Linnebjerg, Holstebro

Vores største anbefaling og tak til Anne Dorte Linnebjerg;
Anne Dorte er imødekommende, og særlig opmærksom på os som kunder, og vores ønsker.
Med hendes hjælp fik vi solgt- og købt nyt hus på rekordtid. Der skulle blot gå fem dage, så havde vi underskrift på salgspapirerne.

Hun var tilgængelig for os og klar til at vejlede, når der var behov for dette.

Hilsen Dorthe og Simon

29 lipca 2020

Dygtige og engageret mægler

Man skal lede længe efter så dygtige og engageret mægler som Stine og Anders i Aalborg😀
Efter vores første møde med dem, kunne vi mærke de havde den rigtige energi og gåpåmod, hvilket viste sig var korrekt, da de solgte vores hus på 35 dage, også til prisen💪
Vi kan helt klart anbefale Min Bolighandel Aalborg, da de er anderledes på den gode måde🤗 og kan noget de andre ikke kan😀

27 lipca 2020

Odpowiedź od Min Bolighandel

”Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling, det varmer meget om vores hjerter! 😊 Vi vil også give jer en stor ros for et utrolig behageligt forløb, samt jeres altid gode samarbejde. Rigtig dejlig dag, og held og lykke fremover”.

Stine Heitmann
Indehaver – Min Bolighandel Aalborg

Kim Sørensen

Kim Sørensen, Faxe, er en super kompetent og energisk
ejendomsmægler. Rigtig god vejledning og alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Vores sommerhus blev
solgt til udbudsprisen på ganske få dage.
Kan varmt anbefales.

18 lipca 2020

Odpowiedź od Min Bolighandel

Tak for de den pæne anbefaling. Ja godt samarbejde lønner sig, i siger bare til en anden gang i ønsker at sælge eller købe.

Min Bolighandel Næstved & Faxe
V/Kim Sørensen

Oceniono na 5 z 5

Kenneth er en utrolig dygtig og…

Kenneth er en utrolig dygtig og behagelig ejendomsmægler, der får tingene til at lykkes.

Vil klart handle med ham igen.

8 lipca 2020

Hej Henrik,

Mange tak for din flotte anmeldelse, og det har været en fornøjelse at handle med jer.

Kenneth Birk
Min Bolighandel Kolding

Oceniono na 5 z 5

Kim Sørensen, Faxe, er fantastisk!

Utrolig god proces med Kim! Han er helt nede på jorden, venlig og imødekommende og lytter tålmodigt til alt. Vi fik så mange gode råd og svar på alle vores (dumme) spørgsmål under hele forløbet. Kim har et super godt kendskab ikke kun til lokalområdet men især til køber og sælgers ønsker og behov generelt. Hans mangeårige erfaring skinner igennem på alle punkter.
Alting gik som smurt, vores hus blev solgt på ingen tid og uden afslag i prisen.
Vi kan absolut og varmt anbefale Kim til jer som foretrækker en personlig, velfungerende og 100% positiv oplevelse.

6 lipca 2020

Odpowiedź od Min Bolighandel

Mange tak for de pæne ord, håber i får en spændende rejse/oplevelse, i er naturligvis altid velkommen til at vende tilbage til vores skønne område igen, så står jeg naturligvis klar til at hjælpe jer med en ny bolig.

Min Bolighandel Næstved & Faxe
V/Kim Sørensen

Oceniono na 5 z 5

Super service, fra Kim Næstved.
Gode råd og vejledning.
Mvh Susanne Tappernøje 😁

22 czerwca 2020

Hej Susanne

Tak for de pæne anbefaling, ja et godt samarbejde lønner sig!, i siger bare til hvis jeg kan være behjælpelig med et salg eller køb en anden gang.

M.v.h. Kim

Oceniono na 5 z 5

Total god service og professionel og…

Total god service og professionel og hurtigt salg af ejendomme.
af ejendomsmælger Kim fra min bolighandel i Toksværd

21 czerwca 2020

Odpowiedź od Min Bolighandel

Mange tak for den pæne anbefaling, du er naturligvis også meget velkommen når du får fundet jeres nye bolig, så er jeg klar med køberrådgivning, udfærdigelse af skøde mv.

Kim Sørensen

Oceniono na 5 z 5

Min bolighandel Næstved-Faxe, v/ Kim Sørensen - Hvorfor kan man kun give 5 stjerner?

Kim er en behagelig mægler der er i øjenhøjde med sine kunder, uden at være den "smarte" ejendomsmægler type.
Kim kunne se værdierne i mit hus, og lavede ikke en total konservativ vurdering af huset som de andre mæglere i byen gjorde.
Og ja. Det handler ikke om at forlange, men at få.
Vi fik prisen, med et almindelig "handel og vandel afslag"
Så alt i alt en super god oplevelse. Han fortjener helt sikkert mere end de fem stjerner.
En stærk anbefaling herfra :)

10 czerwca 2020

Odpowiedź od Min Bolighandel

Mange tak for de pæne ord, jeg er naturligvis klar når du skal foretag dit næste køb, som køberrådgiver.

Peter fra min bolighadel

Peter fra min bolighadel. Fik lov at sælge min lejlighed i Horsens midt by. Det er noget jeg aldrig vil fortryde. Han er en super rar og sympatisk fyr meget nem at snakke med. Kommer med realistiske priser, i stedet for (fantasi priser) vi stod og skulle ud og bygge nyt hus. Men skulle ha solgt lejlighed inden denne drøm kunne gå i opfyldelse. Peter fik taget billeder og lavet en annonce. Og lejligheden var solgt på under 5 dage :-) kan kun gi denne mægler mine bedste anbefalinger.

29 kwietnia 2020

Kære Ebbe.
Tak for din fine anmeldelse og for et super godt samarbejde omkring salget af din lejlighed. Jeg er rigtig glad for tilliden, samt det at kunne hjælpe jer videre mod jeres nye boligdrømme😊
M.v.h. Peter fra Min Bolighandel Horsens

Thomas Hartmann Min bolighandel Favrskov ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har arvet en andelsbolig og vi valgte at bruge THOMAS HARTMANN fra min bolighandel Favrskov og jeg må sige at vi har virkelig fået valuta for pengene.
Thomas har hele tiden holdt os underrette om aktiviteterne på boligen, der har været stor interesse, der var et par stykker som bad ham holde dem opdateret hvis der kom interesserede for de ville gerne købe men havde desværre selv noget de skulle have solgt og også dem har han taget kontakt til hver gang han havde nogle informationer omkring boligen.
Jeg kan meget varmt anbefale at man bruge Thomas hvis man har en bolig der skal sælges, han får helt klart 5 🌟 herfra.

29 marca 2020

Kære Helle
Tusind tak for de fine ord, som jeg er meget beæret over. Jeg bestræber mig på altid at holde sælger og interesserede købere godt underrettet under hele forløbet. Jeg er glad for, at du også har fået den oplevelse.
Tak for et godt samarbejde og tak for tilliden.
Thomas

Oceniono na 5 z 5

Super ejendomsmægler,god service altid…

Super ejendomsmægler,god service altid hjælpsom.tak for god service.

Hilsen
Hauke H.

14 lutego 2020

Hej Hauke.
Mange tak for de pæne ord. Det glæder os, at vores service har levet op til dine forventninger.
M.v.h. Simon fra Min Bolighandel

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Michele Møller…

Jeg kan varmt anbefale Michele Møller Amundsen
Hun solgte mine forældres hus på kun 7 dage, på overbud, og der var flere købere. Vi har haft vores hus til salg hos 2 lokale mæglere i over
et år, da vi skiftede til Michele. Allerede efter 6 uger havde vi en underskrift på et salg. Der var endda to andre, som også gerne ville
købe det. Hun er nærmest på 24/7 og ikke som andre mæglere, som lukker ned fredag kl 14 og frem til søndag. Efter åbent hus ringer hun
hurtigt tilbage, og fortæller om hvor mange der har været der.

13 stycznia 2020

Kære Eva,
Tusinde tak for dine rosende og flotte ord.
Jeg er enormt glad for den tillid I viste mig ved at vælge mig som jeres ejendomsmægler til begge boliger indenfor kort tid.
Jeg er glad for at I har været tilfreds med det hele, og er glad for nogle af de ting du fremhæver som er mit mål at det opleves sådan.
Tak endnu engang og held og lykke med jeres videre færd – jeg er sikker på vi mødes igen 😊
Michele, Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Formentlig Danmarks bedste…

Formentlig Danmarks bedste ejendomsmægler!!!
Du får ikke en mere engageret, seriøs eller hårdtarbejdende ejendomsmægler end Michelle Møller Amundsen. Hertil kommer en venlig og personlig kontakt.
Hvad der ikke lykkedes for 2 tidligere mægler kom Michelle i mål med - et salg på rekordtid. 👍🏻
Hun får mine bedste anbefalinger.

13 stycznia 2020

Kære Erik,

WOW nogle flotte ord – jeg håber jeg kan leve op til alt det da. 😃
Jeg er virkelig taknemmelig for den tillid I har vist mig, og er enormt glad for at vi kom godt i mål sammen.
Et salg handler både om ejendomsmægleren, men i den grad også om sælgers villighed og vilje til at spille på samme hold som ejendomsmægleren med de til tider kreative og mystiske ideer der kommer på bordet.
Tak for at være nogle fantastiske sælgere 😊

Michele, Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Oceniono na 5 z 5

Rigtigt god oplevelses af…

Rigtigt god oplevelses af ejendomsmægler Michele Møller Amundsen, da vi kiggede på hus i Herlev, hun er oprigtig og tager alle køber seriøst. Har skrevet sammen med hende i forbindelse med huskøb og hvor hun har svaret meget professionelt og svaret sent om aften og rigtigt hurtigt.

5 stycznia 2020

Kære Maja,

Tusinde tak for dine søde ord, det glæder mig enormt meget at I har haft en god oplevelse og at jeg kan være behjælpelig for jer.
Jeg håber snart at kunne finde det I søger så I kan komme helt i mål med et køb gennem mig.

Michele

Fantastisk professionalisme

Jeg har anvendt MinBolighandel Aalborg, i forbindelse med salget af boet efter min far. Det har været en fornøjelse at opleve den professionalisme og empati der har været i gennem hele processen. Jeg aftalte alt det basale med dem og fik hurtigt et pris overslag og hvad jeg kunne forvente af forløbet. Lige inden huset blev sat til salg, flyttede jeg selv til Spanien og jeg følte mig helt tryg ved at overlade huset i deres hænder. De har levet fuldstændig op til mine forventninger og kontaktet mig hvis de havde nogle spørgsmål og fik på den måde solgt huset, på bare nogle få måneder. De har hos MinBolighandel Aalborg bevist, at de kan håndtere en hvilken situation i forhold til et bolig salg, med lige præcis den professionalisme som man håber og nogen gange lidt mere. De tager sig tiden til at forklare hvad de laver og hvad der kommer til at skr, hvilket giver en ro og sikkerhed når du sælger dit hus. I min situation har det været meget svært, da det var mit barndomshjem og jeg havde mistet min far kun et par måneder inden, men de gjorde hele forløbet meget nemmere, da jeg ikke skulle forholde mig til noget selv. Jeg vil helt klart anbefale MinBolighandel Aalborg til alle, som står og skal sælge sit hus, uanset hvilken situation du står i.

29 listopada 2019

Kære Camilla,

Tusind tak for dine meget søde og flotte ord. Vi er utrolig glade for du valgte os til at sælge dit barndomshjem, og vi er så glade for, at vi levede op til dine forventninger, og at du følte dig tryg hele vejen igennem - det er nemlig noget af det vigtigste for os! :-) Vi ønsker dig alt det bedste.

Indehaver Min Bolighandel Aalborg
Stine Heitmann

Oceniono na 5 z 5

Hermed de bedste anbefalinger til Min…

Hermed de bedste anbefalinger til Min Bolighandel v/ Kim Sørensen, som er en kompetent ejendomsmægler med stor erfaring.
Mvh Sonja og Finn

26 listopada 2019

Hej Sonja
Mange tak for jeres fine anmeldelse af jeres oplevelse med salget gennem Min Bolighandel Næstved-Faxe. Jeg er naturligvis meget glad for at I har haft en god oplevelse i vil dele med andre. Det er bestemt også det vi bestræber os på i Min Bolighandel.

Super service og samarbejde

Super service og samarbejde. Satte efter 3 år ved en af de store kæder ( uden fremvisninger eller købere), min ejendom til salg ved Min Bolighandel Vestjylland, så skete der noget, der kom fremvisninger og købere på banen, og det endte op med et forholdvis hurtigt salg. I forbindelse med salget fik vi og køber rigtig god hjælp af Min Bolighandel Vestjylland.

18 listopada 2019

Kære Jens Erik

Tusind tak for de fine ord. Jeg er meget glad for at have solgt jeres bolig, og takker for det fine samarbejde vi har haft.

Anne Dorte Linnebjerg
Indehaver Min Bolighandel Holstebro og omegn.

Minbolighandel Sønderborg via Michellw Damm kan varm anbefales

Kan varmt andbefale Minbolighandel Sønderborg Michelle Damme
Michelle Damm kan vart anbefales super service og hurtig salg,mit hus har stået til salg ved anden mægler i næste 2 år og skete ikke meget skiftede til Michelle Damm og huset blev solgt inden for 14 dage hun er hurtig ved hvad hun laver,det køre bare på skinner
Finn Christiansen
Sønderborg

14 listopada 2019

Hej Finn,

tusinde tak for de virkelig flotte ord! Det har været en sand fornøjelse, at arbejde for og med dig! Tak for et virkelig godt samarbejde!

Ønsker dig alt det bedste, venligst Michelle.

Kan varmt anbefale Anne Dorte Linnebjerg

Kan varmt anbefale Min Bolighandel hos Anne Dorte Linnebjerg. Hun har været super professionel i forbindelse med salg af vores hus. Altid glad og positiv.
Vi har jævnligt haft kontakt og fået tilbagemelding ved fremvisninger.
Hun solgte vores hus på 30 dage med en god forhandling med køber.

14 października 2019

Kære Louise og Rasmus.

Tusind tak for de fine ord. Det betyder meget for mig, da jeg gør mit bedste for at yde god og hurtig service overfor mine kunder. Det var en fornøjelse at møde jer, og jeg ønsker jer allesammen det bedste fremover.

Mvh. Anne Dorte

Oceniono na 5 z 5

Har benyttet Lars Nielsen fra Min…

Har benyttet Lars Nielsen fra Min Bolighandel Aarhus til et par vurderinger, hvor han har været meget kvalitetsbevidst omkring hans arbejde. Kæmpe stor ros herfra.

7 października 2019

Hej Michael.

Tak for de rosende ord, dejligt at høre.

De bedste hilsner herfra:-)

Vh. Lars

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej