Brikk Ejendomsmægleren Recenzje 891

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte Brikk pga. prisen og en god kemi til en troværdig mægler. Jeg havde 17 fremvisninger fra maj til oktober, før huset blev solgt. Undervejs har dialogen været god, og jeg er altid blevet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse med Brikk og vores mægler Michael Hoffström. Der var åbent kommunikation hele vejen igennem, og vi følte os i trygge hænder. Han var ambitiøs med vores vurdering og hævede ramme... Zobacz więcej

1. Pośrednik w obrocie nieruchomościami
  2. Agencja nieruchomości

Napisane przez firmę

Brikk er en ejendomsmægler som giver dig en A-Z service fra kun 19.500 kr. Du får en lokal Brikk specialist tilknyttet dit salg som laver vurdering og fremvisninger. Du får professionelle fotos og en professionelt skrevet boligannonce. Vi står for alle dokumenter og de praktiske aspekter af salget samt forhandling. Ud over det får du også adgang til et kontrolcenter, hvor vi løbende informerer dig om status på salget, hvad de næste skridt er og mere til. Med Brikk kommer din bolig på Boligsiden, Boliga m.m. Men med Brikk får også fremhævet visning på Boligsiden samt individuelle digitale marketingskampagner for netop din bolig, inkluderet i basisprisen. Dette gør at din bolig bliver set af flere mulige købere. Og fordi vi ikke har nogle store kontorer eller en stor organisation, kan du kan sælge fra kun kr 19.500 kr. med Brikk.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 4 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Brikk Ejendomsmægler. Hele processen var både effektiv og hurtig, præcis som man håber på, når man står midt i et boligforløb. Kommunikation var klar og professionel fra start til slut, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Det, der især imponerede mig, var hvor hurtigt tingene blev håndteret, uden at det gik ud over kvaliteten. Teamet var altid tilgængeligt for spørgsmål og gav god rådgivning undervejs.

Jeg kan klart anbefale Brikk til andre, der ønsker en smidig og professionel oplevelse med deres bolighandel.

4 kwietnia 2026

Fin oplevelse

Jeg valgte Brikk pga. prisen og en god kemi til en troværdig mægler.

Jeg havde 17 fremvisninger fra maj til oktober, før huset blev solgt. Undervejs har dialogen været god, og jeg er altid blevet taget seriøst, når jeg har henvendt mig. Min mægler, Jeppe, gjorde også en fin indsats i forhandlingerne.

Alt i alt sidder jeg tilbage med følelsen af at have sparet ca. 50.000 kr. i forhold til andre mæglere – og med samme resultat: Et solgt hus.

1 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Billigere end alle de andre mægler vi…

Billigere end alle de andre mægler vi havde fået tilbud fra i vores område hvor der er 5. Rigtig god service med mægler plus salgskoordinater så min andelsbolig blev solgt på 73 dage, men hvem tæller. Så nu går jagten bare ind på nyt hus 🙂

1 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Transparent costs and good service

I used Brikk to sell my apartment. The process went smoothly, and it was sorted out for 2 months. The team was professional and guided me along the way with every step of the process. I highly recommend them for anyone looking to sell and use an agency that is transparent with the expenses around the sales process.

28 marca 2026

BRIKK .

BRIKK .
Det er nu anden gang .Jeg har valgt BRIKK. Og vil gøre det igen .
1:De kom klart med den bedste vurdering.
1:Solgte til prisen.
1:Godt samarbejde til den halve pris.
(Samlign..mine andre tilbud)

5 kwietnia 2026

Super god oplevelse med Brikk

Super god oplevelse med Brikk og vores mægler Michael Hoffström.
Der var åbent kommunikation hele vejen igennem, og vi følte os i trygge hænder.
Han var ambitiøs med vores vurdering og hævede rammer for området med 300.000. Vi fik solgt til prisen med lidt tålmodighed og is i maven.
Kæmpe anbefaling herfra

15 stycznia 2026

Super oplevelse med Brikk

Super oplevelse med Brikk. Kunne jeg give 10 stjerner ville jeg gøre det.

Det hele har bare kørt fra start til slut. Det administrative har kørt rigtig godt og vi har fået super service af Clara. Vores ejendomsmægler fik presset prisen højere op end bl.a. Home og Edc havde anbefalet som startprisnog har holdt os rigtig fint informeret igennem hele processen. Deres platform er desuden super let at bruge og man får information som bl.a. skriftlig feedback på salget fra køberne.

Udover det så har jeg altså sparet yderlige 50.000 kroner, fordi de andre mæglere var så dyre.

Min oplevelse er at man på ingen måde skal tro at man går på kompromis med noget når man vælger Brikk. Det gør man ikke. Hele vejen igennem har det været professionelt og personligt og oplevelsen er også langt bedre end første gang jeg solgte en lejlighed med netop EDC.

17 marca 2026

Traumatisk forløb med Brikk

Vi kan se, at Brikk forsøger at få alle negative kommentarer væk eller at skrive noget, som vender dårlige oplevelser tilbage til kunden. De skal de være velkomne til at forsøge, men uagtet hvad de skriver, eller hvordan de får oplevelsen vendt, så fortjener de i det mindste 1 stjerne i regningen til deres Trustpilot-score, som umulig kan være sand. Vores oplevelse med Brikk fortjener ingen andre at opleve.

Vi vil absolut ikke anbefale Brikk til nogen. Vi havde et helt forfærdeligt og absurd forløb, hvor vi bl.a. blev holdt hen i tre uger efter at have indgået en aftale, derudover blev vi løjet for af mæglere fra Brikk - og Brikk solgte også pludselig boligen til nogle andre uden at give os besked eller mulighed for at komme med et modbud. Derudover var der også rigtig mange ting, som Brikk ikke havde styr på - fx forhandlede vi om boligen, og midt i slutningen af forhandlingen tog mægleren pludselig på ferie uden at give sagen videre til en anden mægler, hvilket førte til, at vi selv skulle forklare en ny mægler om den forhandling, vi stod midt i efter at have ventet på modbud i flere dage.
Heldigvis har et helt andet mæglerfirma givet os troen tilbage på mæglere igen, men vi vil for evigt gå udenom Brikk, og vi har ondt af dem, som evt. kommer til at opleve det samme forløb, som vi var igennem.

6 stycznia 2026

Kære Karoline
Som mulige købere bød i på en bolig vi havde til salg, hvor der endnu ikke var udarbejdet tilstandsrapport. Derfor var det et betinget bud. I perioden hvor rapporten blev lavet, modtog sælger et højere bud som også havde generelt mere fordelagtige vilkår.

I sådanne forløb kan der opstå situationer, hvor det er vanskeligt at dele alle detaljer fra dialogen mellem sælger, mægler og øvrige parter. Som ejendomsmægler er vores ansvar entydigt at varetage sælgers interesser, og i dette tilfælde endte sælger med et resultat, de var meget tilfredse med. Og de var meget tilfredse med Brikk.

Når det er sagt, anerkender jeg, at timingen, herunder ferieafvikling hos den ansvarlige mægler, var uheldig. Jeg er også enig i, at vi i denne situation kunne have været tydeligere, hurtigere og bedre i vores kommunikation til jer.

Vi forstår tyngden af de situationer vi arbejder med og de følelser der er involveret og jeg forstår, at forløbet har været frustrerende for jer og sat jer i en svær situation, og det beklager jeg oprigtigt.

Jeg håber, at I siden har fundet den rette bolig og er kommet godt videre.

Sebastian Beres
Direktør, Brikk

Helstøbt professionel indsats

Jeg har fået en virkelig god rådgivning. Blevet behandlet godt og til præcis den pris jeg blev tilbudt.
Jeg har haft en skarp køberrådgiver hele vejen igennem forløbet, der har brugt den tid på sagen der skulle til for at forløbet blev godt.

26 marca 2026

✨Super forløb med Poul Gerdil✨

✨Super forløb med Poul Gerdil✨
Fra start til slut oplevede vi en professionel og kompetent rådgivning, hvor der var styr på både processen og detaljerne.

Poul vurderede boligen højere end tre andre mæglere vi havde ude, og det viste sig at holde stik. Inden vi nåede at se os om, så var huset solgt til prisen. Vi var ikke i tvivl om at Poul var den rigtig mægler til ar sælge vores hus.

Kommunikationen var god, og vi følte os hele tiden godt informeret og i trygge hænder. Vi kan varmt anbefale Poul til andre, der ønsker en seriøs, ærlig og professionel ejendomsmægler.

19 marca 2026

Brikk Sydsjælland

Vi valgte, at Poul fra Brikk Sydsjælland skulle stå for salget af vores sommerhus på Enø - Han var hurtig til at komme ud og vurdere, få lavet papirarbejdet og få huset online.
Huset blev solgt med det samme, og alt er forløbet problemfrit og hurtigt.
En kæmpe anbefaling herfra, hvis man ønsker et nemt salg, god vejledning og behandling - Og dét uden tårnhøjt salær.

13 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

skriver til mig uden samtykke.

12 marca 2026

Odpowiedź od Brikk Ejendomsmægleren

Kære Jakob Berthelsen. Vi har spurgt ind til dine kontaktoplysninger. Dette fordi vi ikke kan finde dine kontaktdetaljer nogle steder. Men det betyder også at vi ikke har kunnet kontakte dig.

Jeg vil æde min hat på at det du skriver derfor ikke er sket, eller at det er en anden virksomhed der har kontaktet dig og jeg udfordrer dig til faktisk at give mig konteksten og detaljer. Du kan skrive til sb@brikk.dk

Skulle jeg tage fejl vil jeg selvfølgelig skrive det her på Trustpilot.

Sebastian Beres
Direktør Brikk

Brikk Ejendomsmægleren Sydsjælland

Poul fra Brikk Ejendomsmægleren Sydsjælland solgte vores hus i Appenæs til en brøkdel af, hvad andre mæglere kræver👏. En ærlig og engageret mægler og god dialog under hele processen. Stor ros også til holdet på kontoret ift. efterbehandling af salget mm.
Kan varmt anbefale Poul fra Brikk 👍🏻

5 marca 2026

Solgt på 4 dage!!!

Min kone og jeg tog ud for at se på et hus i Næstved, som Brikk havde til salg. Her mødte vi Poul fra Brikk, som fremviste huset.

På det tidspunkt stod vi selv og skulle til at sætte vores eget hus til salg, og vi havde allerede haft flere ejendomsmæglere ude for at vurdere det. Efter mødet med Poul fik vi dog hurtigt en oplevelse af, at han var en reel og kompetent mægler, så vi kontaktede ham og aftalte et møde – og det har vi ikke fortrudt.

Poul vurderede vores hus 300.000 kr. højere end en anden mægler havde gjort, og han formåede endda at sælge vores hus til den fulde udbudspris på 4 dage.

I den efterfølgende proces oplevede vi, at Poul var meget tæt på hele forløbet og løbende rådgav os, så vi følte os trygge hele vejen igennem. Der har ikke været skyggen af problemer i processen.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til Poul fra Brikk. Han er både tillidsvækkende og kompetent – og samtidig sælger Brikk for langt mindre i salær end mange andre ejendomsmæglere tager for at sælge et hus.

10 lutego 2026

Vi kan kun anbefale Brikk

Vi kan kun anbefale Brikk, hvis man ønsker at sælge sin bolig. Vi havde fornøjelsen af at have Michael som mægler, og det har været en rigtig god og positiv oplevelse hele vejen igennem.

Vi er blevet hørt og løbende kontaktet, hver gang der har været nyt i processen. Michael har været en utrolig dygtig og professionel mægler at have med, og vi har følt os i trygge hænder.

Vi har fået solgt vores bolig, og Brikks administration fortjener også stor ros for deres gode og effektive arbejde.

Det var uden tvivl den bedste beslutning, vi tog i forbindelse med salget af vores lejlighed. Tak til hele holdet bag Brikk!

4 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse med sommerhussalg i Stillinge

Vi solgte vores sommerhus i Stillinge strand gennem Brikk og det har været en af de værste oplevelser jeg har haft med en ejendomsmægler. Vores ejendomsmægler var helt umulig at komme i kontakt med og vendte ikke tilbage til flere købere. Ofte kunne der gå en uge før man kunne få fat på ham og når vi bad om bedre kommunikation, blev han sur og aggressiv. Han fortalte os desuden, at han opfandt historier om os og huset, så det passede til køberne. Han lyttede ikke til vores input og var både ubehøvlet og uengageret. Vi endte med et salg, men til en pris der var langt under hans vurdering. Er sikker på at vi havde fået en højere pris, hvis vi havde valgt en anden mægler

1 grudnia 2025

Kære Jan.
Jeg undrer mig over, hvad der har fået dig til at skrive en anmeldelse mere end et halvt år efter at boligen er solgt.

Den mægler i har haft er gået på pension, så den dialog jeg har haft med ham om sagen har været begrænset. Jeg kan dog ud fra det, jeg ved, ikke genkende det billede, som du tegner af sagen.

Om mægleren så har han altid været super ansvarlig, altid fulgt op, men han har også altid været et oprigtigt, skønt, varmt og høfligt menneske og generelt set en dygtig mægler som er god til at arbejde med mennesker. Jeg har derfor svært ved at forene dette med det billede du tegner af ham. Dette specielt at han skulle have været uærlig og ubehøvlet.

Er det den oplevelse, du har haft, så er jeg selvfølgelig ked af det. Sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Sebastian Beres, Direktør, Brikk

Oceniono na 5 z 5

En ejendomsmægler med stor ekspertice og hjertet på rette sted

Vi havde mægler Finn Jensen til at sælge vores hus som Home i et halvt år ikke havde været i stand til.
Finn fandt hurtigt en køber og på trods af min mands dødsfald midt i forhandlingerne, fik Finn med sin ekspertice solgt huset.
Han var også meget behjælpelig ved overdragelsen som jeg ikke selv var i stand til at varetage.
En helt igennem rigtig postiv oplevelse og jeg vil til hver en tid anbefale Brikk som ejendomsmægler.

9 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej