Vil du have dit hus solgt? så kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra første besøg velfor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fremragende opmærksomhed på detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rækkefølgen de blev præsenteret på fangede virkelig ens opmærksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For tredje gang har vi købt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere. Min Bolighandel sælger boliger overalt i Danmark. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.
Vi har haft en fantastisk god oplevelse med køb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel på Amager. David var yderst professionel, utrolig hjælpsom og rar. Vi vil klart gøre brug af David igen, hvis behovet opstår, og vi kan anbefale ham til enhver. David hjalp med mere end, hvad man skal forvente af en almindelig ejendomsmægler, hvilket gjorde vores første boligkøb til en tryg og god oplevelse.

Odpowiedź od Min Bolighandel
I skal også overholde reglerne selvom "Gavekort til Hjem-IS" lyder lækkert ;)
Stop venligt med at smide reklamer i min posrkasse når den er tydeligt markeret med ingen reklame klistermærke. Bed jeres udelere respekterer skiltningen

Odpowiedź od Min Bolighandel
Jeg har oplevet en helt fantastisk god og behagelig behandling ifm. mit hussalg
Har haft den bedste og mest tålmodige ejendomsmægler Kim Sørensen.
En meget rar oplevelse.
Har følt mig rigtig tryg hele vejen igennem.
Mvh. Marianna Rostkjær

Odpowiedź od Min Bolighandel
"Reklamer nej tak" gælder os jer

Yderst kompetent køberrådgivning
Vi har netop købt en andelslejlighed og fik i den forbindelse køberrådgivning af Lars Nielsen fra Min Bolighandel Aarhus.
Vi var meget i tvivl om, hvorvidt vi skulle vælge en advokat eller en ejendomsmægler. Vi valgte en ejendomsmægler, da vi havde mødt Lars Nielsen, ved en fremvisning tidligere og her fremstod han yderst professionel, kompetent, ærlig og nærværende. Det fortrød vi ikke. Lars gav sig meget god tid til at rådgive os og vi følte os i meget kompetente hænder. Han gravede ting frem, som vi aldrig selv ville have fundet. Det største kvalitetsstempel for os, var at Lars turde fortælle os råd for usødet om de negative ting ved den bolig vi endte med at købe. Det var meget vigtigt for os, for på den måde kunne vi træffe et oplyst valg.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Vi har lige købt hus gennem Min Bolighandel.
Her havde vi fornøjelsen af at handle med Ann Rosenskjold fra Minbolighandel Aalborg.
Vi har klikket hus i lang tid og har mødt et hav af mæglere.
Ann skilte sig ud fra første færd. Personlig og nærværende kombineret med en høj faglighed og professionalisme er oplevelsen vi står tilbage med.
En klar anbefaling herfra til fremtidige sælgere og købere!
Tak for handlen til Ann & Frederikke fra Min Bolighandel.
Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, kyndige og professionelle ledelse.
Hun har simpelthen været fremragende.
Det hele er gået legende let, og så var det selvfølgelig et ekstra plus, at hendes forudseenhed mht. prisleje mm. samt måske lidt held :-)
gjorde, at lejligheden blev solgt på 4 dage.
Kan varmt anbefales.
Mogens Hall

Odpowiedź od Min Bolighandel
Jeg kan varmt anbefale Michele Møller Amundsen fra Min Bolighandel, hun var meget varm, smilende og hjælpsom gennem hele forløbet med købet af lejlighed! Tak for god behandling. Mvh Mia

Odpowiedź od Min Bolighandel
Havde en yderst behagelig oplevelse i forbindelse med boligkøb takket være Anne-Mette Skak Hansen (Min Bolighandel Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby).
Trygt og professionel service. Og helt klart anbefalelsesværdigt.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Michele Møller Amundsen, er helt fantastisk!
Hun hjalp mig med salget af min lejlighed, hun stod for det hele, og var virkelig behjælpelig.
Hun er yderst kompetent og var engageret i at få solgt min bolig.
Var til 2 åbent huse med
Michele Møller Amundsen. Sjældent møder man så engageret mægler, med stor viden om bolig og område. Hun kunne rådgive om banklån, gav gode råd, fulgte op efterfølgende og gav bare det lille ekstra der gør en kæmpe forskel.
Husene var ikke de rette for mig, men Michele var den rette mægler og jeg vil til hver en tid anbefale hende, hvis man skal sælge sin bolig.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Vi har anvendt Min Bolighandel i forbindelse med salg af vores lejlighed på Islands Brygge.
Claus har igennem hele forløbet været utrolig professionel i alle aspekter af samarbejdet.
Hvis I ønsker en mægler som både er proaktiv, empatisk, men mest af alt "Sulten efter at finde en køber til jeres bolig". SÅ er Claus mægleren for jer.
Rasmus

Odpowiedź od Min Bolighandel
Vi anvendte MinBolighandel, Islands Brygge og Ørestad, i forbindelse med salget af vores rækkehus. Claus var altid klar i sine udmeldinger, altid tilgængelig, og fik vores hus solgt på 3 uger - alt i alt har vi været overordentligt tilfredse med samarbejdet!

I trygge hænder...
Jeg har sat mit fritidshus til salg hos Min bolighandel ved Michele Møller Amundsen, i Skovlunde.
Og selvom jeg er på ukendt grund, føler jeg mig i trygge hænder hos Michele. Og rigtig godt informeret. Bl.a. omkring salg og køber aktivitet ift. mit hus.
Så jeg vil bestemt gerne anbefale
Michele Møller Amundsen, Min bolighandel.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Claus Rasmussen har været simpelthen fantastisk helt fra begyndelsen af markedsfoeringen af min lejlighed til slutningen af salget. Jeg har koebt og solgt huse og lejligheder i mange lande og har aldrig foer oplevet en ejendomsmægler, der i den grad gaar ind for sagen.
Claus's kundekreds og kontakt gruppe er uovertruffen.
Ydermere Claus vendte lynhurtigt tilbage med svar paa telefonopringninger og spoergsmaal via email. Alt i alt 100 % tilfredshed. Vivi Goldsmith

Fantastisk arbejde af Min Bolighandel
Da vi endelig havde besluttet os for at sætte vores rækkehus til salg, var vi ikke i tvivl om, at Anne-Mette fra Min Bolighandel - Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby var den rette mægler. Gennem hele forløbet leverede Anne-Mette en fantastisk og yderst professionel service. Og på kun 14 dage havde hun solgt vores hus.
De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Very collaborative and solution-oriented - a very good experiment working with Min Bolighandel resulting in us buying the apartment of our dreams.

Odpowiedź od Min Bolighandel
We have had Michele Møller Amundsen to help us in selling our apartment and it couldn’t have been any better,super positive,helpful and professional,

Odpowiedź od Min Bolighandel
Jeg har haft Michele Møller Amundsen. Til at hjælpe mig med salg af fritidshus i Skovlunde. Det har kun været positivt. Har jeg haft spørgsmål er de altid blevet besvaret hurtigt og ærligt. Tak for en god oplevelse til Michelle.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.