Oceniono na 5 z 5

Fra første færd var vi i gode hænder hos Tina i forbindelse med køb af sommerhus. Alle papirer i forbindelse med handlen blev nøje gennemgået og vi følte os meget rolige omkring købet. Vi kan ku... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Tina. Som førstegangskøbere har hun været en uvurderlig støtte gennem hele processen og guidet os professionelt fra start til slut. Hun gennemgik alle dokumenter grundigt – ogs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

eBoligSkødet er yderst professionel og yder den bedste service. Vi fik lavet fremtidsfuldmagter, og blev vejledt hele vejen igennem, så vi følte os trygge. Andre i min familie har fået lavet skøde m.v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt Tina som rådgiver i forbindelse med salg af ejendom og vi har været rigtig glade for den fantastiske og behagelige hjælp vi har fået. Når vi har haft spørgsmål, har Tina svaret hurtig... Zobacz więcej

1. Agencja nieruchomości
  2. Prawnik sporządzający przeniesienie tytułu własności
  3. Usługi prawne
  4. Pośrednik w obrocie nieruchomościami
  5. Prawnik – nieruchomości
  6. Konsultant ds. nieruchomości

Napisane przez firmę

eBoligSkødet tilbyder: ​ - Professionel køberrådgiver med mange års erfaring - Tinglysning af skøder - Dødsbobehandling - Fremtidsfuldmagter - Ægtepagter - Testamenter - Lejekontrakter - Diverse tinglysningsopgaver - Erfaren købermægler med 37 års erfaring med faste ejendom - Registreret ejendomsmægler, der berigtiger bolighandlerne - Konkurrencedygtige priser eBoligSkødet lever og ånder for sine klienter. Det betyder meget for mig at yde en god service og servicere mine klienter på allerbedste vis. Alle klienter bliver rådgivet, så der ingen tvivl er om, hvad status er i sagen. Sagen bliver fulgt helt til dørs og inden for de frister, der nu er i den pågældende sag. Jeg har haft en del gengangere af klienter, som har været tilfredse med min rådgivning og mit arbejde. Det betyder virkelig meget for min virksomhed og ikke mindst mig, at alle følger sig godt behandlet og værdsat som klient. Jeg har arbejdet på flere af Danmarks største advokatkontorer, hvorfra jeg har min specialviden inden for de områder, som jeg beskæftiger mig med. Jeg har også arbejdet hos flere store ejendomsmæglerkæder og inden for developerbranchen. Jeg får ros for, at jeg er hurtig til at vende tilbage over for mine klienter. Jeg træffes også uden for den normale åbningstid, hvis der er en opgave, som der haster. Kontakt mig derfor altid, idet jeg vil gøre alt for, at opgaven straks bliver løst til alles tilfredsstillelse. Det er mit varemærke, at mine klienter skal føle sig værdsat og at de selvfølgelig alle får den opmærksomhed, som både de og sagen skal have. Kontakt mig endelig i dag, så jeg straks kan hjælpe dig med netop din opgave :-). En dejlig dag til jer alle. eBoligskødet Tina Graulund Sølund Indehaver

5,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Sommerhuskøb

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af Tina

4 marca 2026

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for din meget flotte anmeldelse af mig og mit arbejde. Det er jeg meget taknemmelig for. Det har været en stor fornøjelse at hjælpe jer godt på vej med jeres køb af jeres dejlige sommerhus. I skal være meget velkomne en anden god gang inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

Oceniono na 5 z 5

Tina skal have den største anbefaling…

Tina skal have den største anbefaling herfra! Hun trådte til med det samme og var en kæmpe hjælp!

13 lutego 2026

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Mange tak for din meget flotte anbefaling af mig i forbindelse med en hurtig opgave vedrørende udarbejdelse af en lejekontrakt. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig, idet du skal være så velkommen en anden god gang, hvis jeg kan hjælpe dig inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

Oceniono na 5 z 5

Tina gjorde huskøbet til en god oplevelse

Jeg kan varmt anbefale Tina.
Som førstegangskøbere har hun været en uvurderlig støtte gennem hele processen og guidet os professionelt fra start til slut. Hun gennemgik alle dokumenter grundigt – også det med småt – og forklarede det hele på en klar og forståelig måde, hvilket gav os stor ro i maven. Derudover var hun altid let at komme i kontakt med, hvilket var en stor hjælp i forhold til deadlines og de mange beslutninger undervejs. Vi er meget taknemmelige for hendes hjælp, og vil uden tvivl vælge hende igen.

29 stycznia 2026

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse af mit arbejde for jer i forbindelse med jeres køb af hus. Det er jeg meget taknemmelig for. Det har været en stor fornøjelse at hjælpe jer godt på vej i forbindelse med jeres køb af ny bolig som førstegangskøbere. Dejligt at høre, at I har været helt trygge i hele købsprocessen. Det er også en stor beslutning at købe fast ejendom, hvorfor det er dejligt at høre, at I har været glade for min assistance til jer. I skal til hver en tid være velkomne en anden god gang, hvis jeg kan hjælpe jer. På genhør en anden god gang inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med.

Absolut kompetent rådgivning

Absolut kompetent, effektiv og tryg rådgivning i forbindelse med køb af grund - vi kan varmt anbefale eBoligskødet hvis du skal købe eller sælge ejendom.

6 stycznia 2026

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for den flotte anmeldelse, som jeg er meget taknemmelig for i forbindelse med relaksation af fast ejendom. Det har været en fornøjelse igen at hjælpe jer med køb af fast ejendom. I skal være så velkomne en anden god gang, hvis jeg på nogen måde kan hjælpe jer. På genhør.

Oceniono na 5 z 5

Meget seriøs og omhyggelig virksomhed. Kan varmt anbefales

Det har været en fornøjelse at have Tina fra eBoligSkødet med hele vejen, da jeg købte min lejlighed. Jeg er meget tilfreds.
Tina er meget omhyggelig, og har styr på tingene ned til mindste detalje, hvilket gjorde, at jeg var super tryg ved mit køb af lejligheden.
Jeg kan bestemt anbefale eBoligSkødet og Tina til alle.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for din meget flotte anmeldelse af mig og mit arbejde og din anbefaling. Det er jeg meget taknemmelig for og godt, at vi kom sikkert i mål med ejerlejlighed nr. 2. Dejligt, at du har været helt tryg ved min køberrådgivning, hvilket jeg er meget glad for at høre. Du skal være så velkommen en anden god gang, hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dig inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

Professionel og empatisk rådgiver

Tina fra EBoligSkødet Aps har med sin store faglige viden, professionelle tilgang og sit juridiske overblik, været den absolut bedste til gennemførsel af hele sagsgangen omkring salg af vores forældres hus!
Hurtig, meget klar og konkret kommunikation skal også fremhæves!
Kan desværre kun give 5 stjerner, synes Tina fortjener mange flere!!!

20 listopada 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Kære Helle Tusind tusind mange tak for den fantastisk flotte anmeldelse af mig og mit arbejde. Jeg er meget rørt og taknemmelig for din anmeldelse og meget flotte beskrivelse af mig. Det har været en stor fornøjelse at hjælpe med salget af huset. Dejligt, at de nu kan komme videre efter salget. Det har været en stor fornøjelse, idet jeg selvfølgelig meget gerne står til rådighed, hvis du/I på et senere tidspunkt igen har behov for min assistance. Jeg arbejder også med mange andre juridiske opgaver. Du/I skal være så velkomne. På genhør.

Oceniono na 5 z 5

Vi fik fremragende rådgivning og super…

Vi fik fremragende rådgivning og super prof håndtering af vores salg af hus. Yderst fin kommunikation. Det var super trygt - absolut topklasse - tusind tak !!

20 listopada 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Jeg takker også for et super godt samarbejde i forbindelse med selvsalg af ejendommen. Tusind tak for din super flotte og beskrivende anmeldelse af salgsforløbet. Jeg er meget taknemmelig for at modtage din anmeldelse. Du/I skal være så velkomne en anden god gang og også inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

Fantastisk arbejde!

eBoligskødet har hjulpet mig af flere omgange ifm. med køb og salg af bolig og har gjort et fantastisk stykke arbejde hver gang. Kan varmt anbefales!

7 listopada 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for din meget flotte anmeldelse af mig og mit arbejde. Det er jeg meget taknemmlig for. Det har været en fornøjelse igen at hjælpe dig med køb af fast ejendom. Du skal være så velkommen en anden god gang inden for også et af den mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

Oceniono na 5 z 5

Dygtigt og grundigt Juridisk…

Dygtigt og grundigt Juridisk Sagsbehandler/ Ejendomsmægler. Tina Sølund undersøger tingene helt til bunds og reagerer hurtigt på henvendelser. Vi og vores venner har brugt Tina Sølund et par gange og vi alle er meget tilfredse med hendes job

7 listopada 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Saiedeh for din anmeldelse af mig og for endnu et godt samarbejde med jer i forbindelse med overdragelse af fast ejendom. Det har været en fornøjelse igen at hjælpe jer og tusind mange tak for din anbefaling af mig til flere af jeres venner. Det er jeg meget taknemmelig for. I skal alle være så hjertelige velkomne. På genhør en anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

En helt fantastisk oplevelse med Tina fra eBoligskødet!

Jeg kan varmt anbefale Tina fra eBoligSkødet ApS! Hun har været helt fænomenal gennem hele processen med mit boligkøb. Tina sørgede for, at alt blev gennemgået ned til mindste detalje, og hun var altid tilgængelig, når jeg havde spørgsmål eller brug for hjælp.

Hun har virkelig styr på sit arbejde – professionel, grundig og samtidig utrolig imødekommende. Jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen igennem, og det gjorde en kæmpe forskel i noget, der ellers kan virke uoverskueligt, når man ikke er vant til boligkøb.

Tak, Tina, for din tålmodighed, din ekspertise og din oprigtige interesse for at få det hele i mål. Du har gjort mit boligkøb til en positiv oplevelse fra start til slut!🙏

27 października 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind tusind tak Tina for din meget flotte anmeldelse af mig og mit arbejde for dig i forbindelse med køb af hus. Jeg er meget taknemmelig for din meget flotte udførlige beskrivelse af min assistance til dig. Det har været en stor fornøjelse og godt, at vi kom godt i mål med de forskellige ting 🤗. Du skal være så velkommen en anden god gang, hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dig med en anden opgave inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

highly recommended :)

Tina has helped my partner and me with a purchase of an apartment and making a samejeoverenkomst. She did a great job and was very detail oriented. Tina was VERY patient with us explaining everything multiple times as this was our first time buying an apartment in a country where we are not used to the rules and the language. She guided us very well though it and I can highly recommend her work.

1 lipca 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Thank you very much Nane for your very nice and detailed recommendation regarding my work for you. It has been a pleasure to help both of you with your purchase of the apartment, change of debtor and a co-ownership agreement. You are welcome to come back another time if I can help you in any way within one of the many other areas that I also work with. See you again :-).

Best regards,

Oceniono na 5 z 5

Super dygtig og omsorgsfuld advokat

Vi var så heldige at eBoligSkødet accepterede vores sager vedrørende boligkøb 2 gange i de sidste 4 år. Tina er en super dygtig advokat, som med stor engagement, grundighed, dygtighed og tålmodighed har ført vores sager til målet.Hun er rigtig god til at forklare alle juridiske detaljer vedr. boligkøb på en meget forståelig sprog. Hun var altid til rådighed og selv om hun holdt sommerferie med familien, svarede hun altid til vores e-mail og forklarede os om sagens forløb.
Vi vil meget gerne anbefale eBoligSkødet til alle dem som savner en dygtig, kompetent og samtidig omsorgsfuld advokat i forbindelse med salg/køb af bolig.

30 września 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for din utrolig flotte anbefaling og anerkendelse af mig som juridisk rådgiver og mit arbejde i forbindelse med jeres salg af fast ejendom. Det har været en fornøjelse igen at hjælpe jer rigtig godt på vej vedrørende denne gang jeres salg af bolig. Din anmeldelse betyder meget for mig og mit firma. I skal være så velkomne igen, når I er klar til køb/salg af bolig og/eller en af de mange andre juridiske opgaver, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

Igen en eksperes

Igen en eksperes, professional problem løsning i forbindelsen med pantebrev aflysning.

7 października 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for din meget flotte anmeldelse af min assistance til dig vedrørende aflysning af pantebrev som blev klaret med opstart af sagen, ekspedition og afslutning af tinglysningen på ca. 3 1/2 time. Det var en meget hurtig proces fra start til slut, da du også var hurtig til at gøre det, som du skulle gøre for, at jeg kunne udføre mit arbejde. Jeg takker for endnu et meget hurtigt og konstruktivt samarbejde. Du skal være så velkommen en anden god gang, hvis I skal have tinglyst et pantebrev eller en anden ekspedition inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. Herligt, at jeg i sin tid også tinglyste det pantebrev, som der nu skulle aflyses. På genhør.

Fremtidsfuldmagt på 48 timer

Vejen fra tanke til udkast, til underskrift og tinglysning, og sluttelig notar varede lidt mindre end 2 døgn, takket være Tinas professionalisme og effektivitet.
God, konkret rådgivning efterfulgt af let forståelige vejledninger fra Tina er helt klart årsagen til den meget korte behandlingstid.
Tina bliver naturligvis førstevalget, når vi næste gang får brug for en af hendes mange kompetencer.

Niels Jørgen Jensen

1 października 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind tusind tak for den meget flotte anmeldelse og uddybende beskrivelse af mit arbejde for jer. Det er jeg dig meget taknemmelig for. Vores gensidige samarbejde kunne ikke blive mere optimeret, da hele processen bare kørte super hurtigt. Jeg takker også jer for et fantastisk effektivt og godt samarbejde. I skal være så velkomne en anden god gang, hvis jeg på nogen måde kan hjælpe jer inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

Oceniono na 5 z 5

Tina er yderst kompetent og god til at…

Tina er yderst kompetent og god til at hjælpe handlen igennem. Tina har været virkelig god til at hjælpe os med at lykkedes i købet gik i orden på den bedste måde for os.
Hun er nem at få kontakt med og griber tingene lyn hurtigt når det hele skal gå stærkt(som det kom til i vores tilfælde)
Største anbefaling herfra!!

1 października 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Malene for de meget rosende ord om mig og i forbindelse med min behandling af jeres huskøb. Jeg er meget taknemmlig for din uddybning af forløbet. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer godt i mål med jeres huskøb. Ja helt enig i, at det skulle gå stærkt med at få det forskellige på plads. I skal være så velkomne en anden god gang, hvis jeg på nogen måde kan hjælpe jer og også inden for mange af de andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

Testament og fremtidfuldmagt LL/BF

Super dedikeret løsning af vore ønsker. God information og udførelse af papirgange samt super vejledning i til notaren. eBoligskødet anbefales herfra

27 września 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for din uddybende anmeldelse af min assistance til jer og for din flotte beskrivelse af mit arbejde vedrørende testamente og fremtidsfuldmagt. Det betyder meget for en mindre virksomhed, som min at modtage din anmeldelse. I skal være så velkomne en anden god gang, hvis jeg kan hjælpe inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør.

God og professionel rådgivning

God rådgivning, hurtig service og anbefales gerne.

25 września 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse af eBoligSkødet. Det er jeg meget taknemmelig for. Velkommen en anden god gang inden for et af de mange andre områder, som jeg også beskæftiger mig med. På genhør og tusind tak.

Oceniono na 5 z 5

Endnu engang super hurtig og effektiv sagsbehandling

Tina har endnu engang hjulpet mig - denne gang med udarbejdelse af 2 testamenter og 1 fremtidsfuldmagt til 2 af mine familiemedlemmer.
Tina yder hurtig sagsbehandling og er altid venlig og imødekommende, og besvarer lynhurtigt alle mine spørgsmål mv.
Skulle jeg have brug for juridisk assistance fremover, vil jeg til enhver tid henvende mig til Tina, lige som jeg også vil anbefale hende til andre.

28 czerwca 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Solveig for endnu et rigtigt godt samarbejde med dig vedrørende de 2 testamenter og 1 fremtidsfuldmagt. Det har igen være en stor fornøjelse at hjælpe dig/jer med opgaverne. Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, som jeg er meget taknemmelig for og for din uddybning af min assistance til dig/jer. Du/I skal være så velkomne en anden god gang, hvis jeg kan hjælpe inden for et af de mange områder, som jeg beskæftiger mig med.
På genhør.

En klar anbefaling herfra

Min mand og jeg kunne ikke være mere glade for vores valg af juridisk rådgiver ifbm. boligkøb. Tina er grundig, detaljeorienteret og vedholdende. Hun følger op på ting og holder dig orienteret undervejs. Har du spørgsmål, svarer hun med det samme og forklarer tingene på en sympatisk måde som “almindelige” mennesker kan forstå. Vi vil klart anbefale hende til folk der har brug for juridisk rådgivning.

16 kwietnia 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak for din virkelig flotte anbefaling af mig og mit firma. Det har været en stor fornøjelse at hjælpe jer med jeres boligkøb af en meget fin ejendom. I skal altid være så velkomne igen, hvis jeg på nogen måde kan hjælpe jer inden for et af de mange andre juridiske områder, som jeg også beskæftiger mig med. I kan se disse på min hjemmeside så som f.eks. testamente, fremtidsfuldmagt, dødsboer, ægtepagt med mere. Jeg takker også jer mange gange for god sparring. Held og lykke med jeres nye fine hus.

Oceniono na 5 z 5

Tina har gjort det igen!!!

Tina har gjort det igen!!!

En helt igennem fantastisk oplevelse endnu engang.
Skulle overtage et nyt hus og Tina sørgede for alt bare spillede og man kunne overlade alt i trygge hænder til hende.
Mangler du en kødsrådgiver er Tina helt sikkert den rigtige at kontakte, i vil ikke fortryde det!

13 czerwca 2025

Odpowiedź od eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Dennis for din meget flotte anmeldelse og beskrivelse af mit arbejde, som jeg er meget taknemmelig for. Det har været en stor fornøjelse igen at hjælpe dig med et huskøb. Som du ved, skal du altid være så velkommen. Håber, at du bliver glad for din nye bolig. På genhør.

Tina Sølund

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej