Vil du have dit hus solgt? så kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra første besøg velfor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fremragende opmærksomhed på detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rækkefølgen de blev præsenteret på fangede virkelig ens opmærksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For tredje gang har vi købt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft en fantastisk god oplevelse med køb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel på Amager. David var yderst professionel, utrolig hjælpsom og rar. Vi vil klart gøre brug af David ig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere. Min Bolighandel sælger boliger overalt i Danmark. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.
Stort tak til Kim Sørensen, utrolig engageret i sit arbejde og samarbejdet er gået over alle forventninger. Altid til at komme i kontakt med og kommer altid 5-10 min før aftalt tid.
Vil i fremtiden vælge Min Bolighandel og gir de største anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Michelle overtog salgsarbejdet, efter et skuffende samarbejde med Nybolig, og hun tog teten fra start. Hun er super engageret, dedikeret og holder en opdateret med hvad der foregår. Jeg kan kun give hende min varmeste anbefaling.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Vi solgte i sensommeren 2020 vores kolonihave via ejendomsmægler Michele Møller Aamundsen. Hun var professionel, engageret og havde stor erfaring og viden om kolonihaver. Vi solgte til prisen efter blot en måned, så alt i alt en fantastisk og super oplevelse at samarbejde med Michele.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Kenneth var fantastisk. Han var kreativ og ihærdig.
Skulle jeg sælge igen, ville jeg ikke tøve et sekund med at henvende mig her igen.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Da vi skulle sælge vores kolonihave i år, faldt valget naturligvis på Michele Møller Amundsen. Michele har selv en kolonihave, hvilket klart er en fordel. Michele er meget imødekommende, venlig og iderig. Vi kunne få fat i vores mægler, når der var brug det og brug for besvarelse af spørgsmål.
Vores varmeste anbefalinger vil gå Micheles vej!
Trine M.P.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Vi har haft Kenneth Frost som sælger til vores hus og som hjælp til køb af ny bolig. Kenneth har ydet optimal service, altid mødt med godt humør, har kæmpet og vejledt os i forbindelse med salg/køb. Vi er yderst tilfredse med indsatsen. Tak Kenneth
Hilsen
Lene
Samarbejdet med Kenneth og Min Boglighandel har fungeret rigtig godt. Kenneth er et utroligt behageligt menneske, som arbejder 24/7/365 for DIG.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Da jeg skulle sælge min bolig i OF Harrestrup valgte jeg min bolighandel
Michèle Møller Amundsen det har jeg ikke fortrudt den var solgt i løbet af en måned og handlen gik helt perfekt selv når jeg var i tvivl om noget fik jeg meget hurtigt svar kan varmt anbefale Michèle
Hilsen Svend Åge Jensen

Odpowiedź od Min Bolighandel
Jeg kan klart anbefale Michele som mægler, hun er virkelig arrangeret og passioneret indenfor sit arbejde og står altid til rådighed. Det var rart at vide det altid var hende, som skulle vise huset frem. Billederne var super gode og hun fik lavet sådan et lækkert katalog, hvor der var ideer til en anden farve på huset og en masse andre gode ideer. Jeg er så glad for det endte med at blive Michele, som solgte vores hus.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Da vi skulle sælge vores hus i Herlev blev vi anbefalet at bruge Michele Møller Amundsen, hun er meget professionel og håndterede boligsalget som det var hendes eget hus hun solgte. Alle vores forventninger til hende blev opfyldt og kan stærkt anbefales :)

Odpowiedź od Min Bolighandel
Jeg har samarbejdet med Michele Møller Amundsen. Jeg kan stærkt anbefale hende. Hun går op i salget af dit hus som om det er hendes eget hus, hun sælger. Du får virkelig en personlig betjening.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Mine varmeste anbefalinger til Min Bolighandel der gennem en lettere kompliceret handel af dødsbo samt et ejendomsmægler skift midt i salget hele tiden sørgede for at holde ansvarlige op på aftaler.
Er meget tilfreds med samarbejdet.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Yderst professionel rådgivning i forbindelse med køb af ny bolig. Kan klart anbefales 👍🏻

Odpowiedź od Min Bolighandel
Benyttede Kenneth som køberrådgiver. Yderst behagelig, kompetent og grundig rådgiver.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Vi valgte Michele fra min bolighandel Herlev, efter anbefalinger. Efter snak med andre ejendomsmæglere havde vi bedre kemi med Michele og prisen var også bedre for os. Super tryg behandling hele vejen igennem, med opdatering og status løbende på alle fremvisningerne og mulige købere. Vi er meget tilfredse og anbefaler hende til alle. Huset blev solgt til et lille afslag til gengæld fik vi vores pool med som for os har større værdi end det afslag - så vi er meget tilfredse 👏🏼 Michele er også super til at forhandle med køberne også iht. Overtagelse osv. Vi er meget tilfredse - kun de varmeste anbefalinger 👏🏼🏡

Rækkehus i Bagsværd solgt på under 10 dage. Tak for hjælpen Per og Anne-Mette

Odpowiedź od Min Bolighandel
Parterre-ejerlejlighed beliggende i Nørre Allé, Aarhus C solgt på 4.5 måneder (Q4 2019-Q2 2020).
Jeg valgte Min Bolighandel som bedste bud ud af tre mæglere og Lars Nielsen og hans team af medarbejdere indfriede forventningerne til fulde.
Jeg kan helt klart anbefale Min Bolighandel Århus med følgende stikord: Professionelt salgsarbejde, kompetent rådgivning, højt informationsniveau.

Vores anbefalinger og tak til Anne Dorte Linnebjerg;
Anne Dorte gik all in med vores hus salg
Hun var tilgængelig for os og klar til at vejlede, når der var behov for dette.
Mvh Tommy

Odpowiedź od Min Bolighandel
Køb/sælg IKKE bolig hos Hanne Steenberg (Sorø og Slagelse) !
Jeg har netop købt sommerhus af Hanne ved Kongsmark Strand. Huset har havudsigt via naboens indkørsel. Da jeg får fremvist huset bliver jeg dybt forelsket i havudsigten, hvilken jeg ikke lægger skjul på overfor Hanne. Jeg spørger hende derfor, om hun er bekendt med eventuelle kommende byggeprojekter hos naboen, som ville ødelægge min havudsigt. Hun siger at det har hun ingen kendskab til, og at det i så fald skal i nabohøring.
Jeg køber derfor huset, og få dage efter overtagelsen kommer naboen over og byder mig velkommen. Hertil siger hun ‘ja jeg håber at Hanne har fortalt dig at vi skal bygge til’.... og det viser sig at Hanne har haft en hel mailkorrespondance med naboen herom, hvormed hun er MEGET bekendt med deres byggeplaner. Dette undlod Hanne BEVIDST at fortælle mig om, idet hun godt vidste at hun dermed ville miste salget. Nu står jeg og føler at jeg har købt ‘katten i sækken’, og med et hus der taber både herlighedsværdi og værdi i kroner og øre, når naboen bygger til.
Hanne vil ikke tage ansvar for sine handlinger. Jeg vil derfor ADVARE alle imod at handle bolig hos Hanne, hun har ingen moral!

Odpowiedź od Min Bolighandel
Jeg kan ikke anbefale at man handler med et firma som ikke respekterer markedsføringsloven. Træt af deres affald som bliver smidt i min postkasse trods nej, tak både på postkassen og mundtligt.

Odpowiedź od Min Bolighandel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.