Ik heb hier een plaat besteld en deze werd super snel verzonden. Helaas was de pakketdienst (UPS) niet in staat om de plaat te leveren op de afgesproken tijden (meermaals een poging gedaan en specia... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op @trustpilot word niet de juisre ingevoerde tekst vertaald en geplaatst. Blijft een slecht bedrijf.. Via hun website, 2 samples besteld en betaald. Zag dat IK een fout in het adres had... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kreeg op maandag een mailtje dat het door mij bestelde product naar mij onderweg zou zijn, maar volgens de track & trace ontving UPS het pakje pas op donderdag. Ik ontving het pakje vrijdag. Het... Zobacz więcej
Levering kwam volgens planning op de door mij gekozen dag, fantastisch, helaas vol krassen en een deuk. gemaild en link gekregen naar een verschrikkelijk geautomatiseerd klachtenformulier die geen enk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat - zoals plexiglas - en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.
Energieweg 1, 8304AJ, Emmeloord, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
De airco-afdichtplaat werd geleverd zonder een gat voor de aircoslang. Volgens de klantenservice had dit als optie op de website aangegeven moeten worden, maar die informatie was nergens te vinden.
Na contact met de klantenservice werd er geen enkele oplossing of alternatief aangeboden. Ik zit nu met een onbruikbare plaat en heb dus geld verspild. Erg teleurstellende ervaring.
Edit: In een reactie op mijn review wordt beweerd dat er contact met mij is opgenomen voor hulp en compensatie, dit is niet het geval. Deze reactie is net als de website: misleidend.
Op de afbeelding werdt het gat voor de airco slang getoont, deze zat er niet in toen ik hem ontving. Wederom ben ik teleurgesteld.
Edit 2: Na mijn 1e edit is er nu echt contact met mij opgenomen; hierin is een korting code gegeven van 50% voor mijn volgende bestelling. Situatie is echter dat ik nog steeds met een plaat zit waar ik niks mee kan, en een tweede bestelling plaatsen; ga ik zeker niet doen.
2 sterren voor de moeite. Ik ga wel verder met een stoffen afdekking van bol.com.

Levering plexiglas top.
Plexiglas precies zoals aangevraagd.
Aandachtspunt; kosten levering per dag verschillend . Waarom?

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Zocht een luik voor het gat van de wateraansluiting. Na veel houten planken te hebben versleten is dit de oplossing
Keurige levering zonder overbodige verpakking.Mooi materiaal, prima op maat. Denk alleen dat 6 mm dikte eigenlijk wat te dun is voor een tafelblad.
Geen enkele reactie op mijn vraag via de mail

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Besteld, volgens afspraak gemaakt en direct verzonden. Daar hou ik van.
Mooie plaat hij was alleen beschadigd dit gemeld bij de klantenservice maar dan krijg je dus geen gehoor meer… dat is een beetje jammer

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Bedankt aan Linda om het probleem op te lossen.
Mooie raamafdichtingsplaat voor de mobiele airco ontvangen. Niks op aan te merken, goed product. De meetinstructies mogen iets meer speling hebben. De plaat is eigenlijk net te kort en te smal voor het kozijn. Een paar mm speling was fijn geweest. De klantenservice kiest ervoor om verder niet hierin tegemoet te komen. Dat is jammer. Kortom: meetinstructies mogen ruimer, klantenservice geen fijne ervaring mee. Product en levering verder prima.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Dankzij de foto's van het ontspiegeld plexiglas 2 mm op de website, wist ik wat ik kon verwachten. Ook de maatvoering was exact en het product was keurig verpakt.
Prima service, snel geleverd. Prima kwaliteit. Top dus.
Producten perfect maar helaas te vroeg geleverd. Ik had extra betaald om dag later te leveren omdat ik niet thuis zou zijn de dag van levering. Toch werd er - overigens wel snel - dag later na bestelling al geleverd. Gelukkig was de koerier er nog net voor ik vertrok om m'n trein naar afspraak te halen. Wel jammer dat ik dan meer betaalde.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
De prijs is goed voor de kwaliteit.
Ze waren prima op maat. Ondanks de platte en goede verpakking zijn de platen een beetje krom (paar mm). Dit gaf problemen bij het verlijmen tegen een muur, want we konden er niks tegenaan drukken.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Net afgewerke bladen. Door de koerier is er iets misgegaan, Dit is via de klantenservice netjes en snel opgelost
Prima kwaliteit, snelle levering en komt afspraken na. Zeker een aanrader👍
Platen besteld, waren stuk gegaan tijdens het transport. Gemakkelijk een schademelding kunnen doen en binnen twee dagen had ik vervangende platen.