Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb hier een plaat besteld en deze werd super snel verzonden. Helaas was de pakketdienst (UPS) niet in staat om de plaat te leveren op de afgesproken tijden (meermaals een poging gedaan en specia... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op @trustpilot word niet de juisre ingevoerde tekst vertaald en geplaatst. Blijft een slecht bedrijf.. Via hun website, 2 samples besteld en betaald. Zag dat IK een fout in het adres had... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik kreeg op maandag een mailtje dat het door mij bestelde product naar mij onderweg zou zijn, maar volgens de track & trace ontving UPS het pakje pas op donderdag. Ik ontving het pakje vrijdag. Het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Levering kwam volgens planning op de door mij gekozen dag, fantastisch, helaas vol krassen en een deuk. gemaild en link gekregen naar een verschrikkelijk geautomatiseerd klachtenformulier die geen enk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przedsiębiorstwo produkcyjne – tworzywa sztuczne

Napisane przez firmę

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat - zoals plexiglas - en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

3,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 81

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Ik schrijf een review omdat ik na mijn aankoop zo'n 10 emails heb ontvangen met de vraag om een review achter te laten

Het is lastig om een passende review achter te laten, omdat Kunststofplatenshop erg zijn best doet om alles 'goed' te doen.
Ik heb na veel wikken en wegen een plexiglas plaat op maat besteld, maar vond de plaat die ik ontving niet mooi (kleur/materiaal), dus ik heb hem uiteindelijk niet gebruikt, wat zonde van het geld is. Dat is niet noodzakelijk de schuld van Kunststofplatenshop, maar het geeft me het gevoel dat het mogelijk niet het beste idee is om dit soort platen op maat online te bestellen.
Ik heb vooraf 4 samples (plexiglas) besteld, die leken elk qua kleur niet ideaal. Er zijn veel te veel materialen en kleuren om realistisch gezien overal samples van te gaan bestellen, dus ik heb uiteindelijk geprobeerd om een inschatting te maken op basis van de 360° videos. Het resultaat pakt thuis toch anders uit, en ook de kleine samples maken het lastig om goed te voorspellen hoe een grote plaat er in praktijk uit zal zien.
Voor mij viel de uiteindelijke plaat teveel tegen om hem te gaan gebruiken. De plaat was bedoeld voor achter de keuken, maar het materiaal voelde toch wat goedkopig aan. Het voornaamste obstakel was de kleur, die ook minder chique voelde dan verwacht/gehoopt. Niet noodzakelijk de schuld van Kunststofplatenshop dus, maar tegelijk wel een duidelijke beperking van op deze manier platen bestellen.

[Voordelen]
- Veel keus in materialen en kleuren
- Mogelijkheid tot goedkoop samples bestellen (per 4 stuks)
- Proactieve houding en communicatie vanuit Kunststofplatenshop
- Bestelproces en verzending verlopen allemaal prima

[Nadelen]
- Teveel keus in materialen en kleuren om echt een goed beeld te krijgen van mogelijkheden, en wat de beste opties zijn voor bepaalde scenarios
- Maatwerk configurator wordt te complex/foutgevoelig voor consumenten bij veelvoorkomende uitsnijdingen (bijv. stopcontacten), hier zouden beter standaard templates voor kunnen komen.
- Je wordt platgespamd met emails die o.a. vragen een review achter te laten of aanvullende producten te kopen. Ik heb een kleine 10 van zulke aftersales mails ontvangen in 2 weken, veel te veel.

17 sierpnia 2025

Beste Olivier,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en eerlijke review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om zowel de positieve punten als de verbeterpunten te benoemen.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om kleur en materiaal goed in te schatten. De samples die je hebt besteld geven echter wel een betrouwbaar beeld van kleur en materiaal, en zijn bedoeld om vooraf een goede inschatting te maken.

We vinden het jammer dat de plexiglas plaat uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldeed.

Fijn dat je onze brede keuze, de samples en onze communicatie als pluspunten noemt. We nemen je opmerkingen over de ingewikkelde configurator en de vele e-mails serieus en werken eraan om het bestelproces en de communicatie beter en duidelijker te maken.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen dat je, ondanks deze ervaring, in de toekomst een beter passende oplossing bij ons vindt.

Linda

Mooi product

Mooi product, op de millimeter de nauwkeurige maat, snel en goed geleverd. Ik heb er nog 5 besteld.

1 sierpnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Snelle levering en precies wat ik had…

Snelle levering en precies wat ik had verwacht

13 sierpnia 2025

Beste Arjan,

bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het product en de snelle levering.

We wensen je veel plezier met je bestelde plaat!

Evelien

Oceniono na 3 z 5

Zie mijn vorige review ( van 1 ster)

Nadat ik mijn review van 1 ster had gegeven was voor mij de zaak afgedaan. Ik had geen zin meer er meer tijd aan te besteden.

Wie schetst onze verbazing toen wij, zonder enig overleg, opnieuw een kunstof plaat kregen thuis geleverd, zonder gat en met dezelfde foute afmetingen🙄

Ik heb ze toen gebeld om te vragen wat dit oplost?!🤷🏽‍♀️ Nu heb ik twee platen waar ik niets aan heb.

Lang verhaal kort: Het was een foutje. Ik had mijn geld terug gestort moeten krijgen.
Enfin, het geld heb ik inmiddels teruggestort gekregen. Ik hoefde de twee platen niet meer retour te zenden én ik kreeg een handgeschreven kaartje thuis met hun excuses. Heel attent.

Ik had beloofd mijn review aan te passen als ik mijn geld terug had, wat ik bij deze doe.

Ik heb er alleen weinig vertrouwen in dat een volgende bestelling wèl vlekkeloos verloopt en zal daarom niet meer bij ze bestellen. Voor mij is het goed zo. No hard feelings. Ik wens ze succes met hun bedrijf.

30 lipca 2025

Beste Mathilene,

Bedankt voor je review. We waarderen het heel erg dat je je ervaring deelt. We hebben alle begrip voor het feit dat je niet tevreden bent met de manier hoe dit alles is verlopen. Dit is uiteraard niet de standaard waar wij voor staan en die wij leveren.

We zijn blij dat je uiteindelijk toch tevreden bent met de geboden oplossing.

Nogmaals excuus voor het ongemak, in de toekomst zal dit niet meer voorkomen!

Daan

Oceniono na 1 z 5

Slechte service als er iets niet klopt en zeer milieu onvriendelijk

De platen werden geleverd met 4 boorgaten terwijl ik 8 boorgaten nodig heb en in mijn optiek ook had besteld. Poging gedaan om de 4 boorgaten bij te laten boren waarbij we de kosten van het heen en weer sturen zouden delen. Daar gingen ze niet op in maar ze wilde wel nieuwe platen leveren met 50% korting. Ik vind dat onbegrijpelijk milieu onvriendelijk want de platen zijn behalve de ontbrekende gaten gewoon goed.

25 lipca 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen dat je het niet eens bent met je geboden oplossing.
Zoals vermeld in ons mailcontact, heb je exact geleverd gekregen wat je besteld hebt. Dit werd ook getoond in de preview van de configurator. Helaas heb je de configurator niet helemaal juist begrepen en is het daar mis gegaan.

We zijn niet verantwoordelijk voor deze fout en hebben geleverd wat er besteld is. Omdat we het echter toch heel vervelend voor je vinden wilde we het met je oplossen. Wij denken dat een 50/50 oplossing in dit geval heel reëel is en dat we er zo samen mooi uit kunnen komen.

We hopen dus dat je toch ingaat op het aanbod en alsnog de plaat gaat bestellen zoals jij hem gewenst hebt.

Lynet

Snelle bezorging, ok afwerking

Snelle bezorging, maar niet mooi rond afgewerkt. Kon het zelf bij schuren dus niet het einde van de wereld, maar verwachtte nét meer.

24 lipca 2025

Beste Max,

Bedankt voor je feedback. Deze is zeer waardevol en zullen we zeker meenemen om onze processen nog beter te maken. We nodigen je ook uit om contact op te nemen met de klantenservice zodat we je kunnen helpen bij het oplossen van het probleem zodat we er samen uit kunnen komen.

Op die manier kun je hopelijk toch nog veel plezier hebben van je bestelling.

Daan

Prima plaat

Prima plaat, snel geleverd. Enige nadeel: ik had een plaat besteld en producten om die te bevestigen. Die werden apart geleverd. Dus ook 2 keer verzendkosten. Dat vond ik vreemd en onnodig. Zonde van het geld.

25 lipca 2025

Beste Linda,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de plaat en de snelle levering!

De platen en accessoires worden apart van elkaar verstuurt ter preventie van beschadigen van de platen. Vandaar dat het in twee losse pakketten wordt verstuurd.

We wensen je veel plezier met je bestelling.
Daan!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej