Banner for Kirsch BV

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vandaag kwam Marthijn bij ons inmeten. Dit ging zeer professioneel en we hebben super goed advies gehad en daarom ook direct een bestelling geplaatst. Marthijn nam hier echt de tijd voor en is een zee... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling gedaan bij topjaloezien. Alles wat mis kan gaan is misgegaan. 2x een verkeerde maat ontvangen. Een paar keer een afspraak gemaakt maar dan kwam er niemand opdagen. Bleek er zieken te zijn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede uitleg , je kan samen brainstormen welk raambekleding het beste past. Vriendelijk , goede uitleg , top advies. Voor en nadelen worden echt goed uitgelegd. Ik ben heel tevreden weet zeker dat mij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Martijn heeft ons geadviseerd mbt aanschaf jaloezieën. Erg plezierig en ter zake kundig. Direct offerte gemaakt en besteld. Dennis kwam ook exact op de aangekondigde tijd. Ook erg sympathiek e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Nou het zou toevallig geweest kunnen…

Nou het zou toevallig geweest kunnen zijn maar het is wat het is … vandaag om 10.45uur via de mail een afspraak ingepland . En om 12.15 een keurig vertegenwoordiger op bezoek die deskundig advies heeft gegeven . Top . 👍

19 listopada 2025

Verkeerd opgemeten stagiair

Verkeerd opgemeten stagiair, geen passende oplossing!

Onlangs via dit bedrijf raamdecoratie laten opmeten, helaas kwamen we er al snel achter dat er geen professioneel lid van het team langs was gekomen maar een beginner/statiger (amber) die eigenlijk onder begeleiding had langs moeten komen zodat er na gemeten had kunnen worden.
Achteraf een verkeerd advies gekregen en verkeerd opgemeten gordijnen.
Vervolgens meerdere malen telefonisch contact gehad met als resultaat dat het wel aan ons zou liggen. (Met montage)
Vervolgens maanden later iemand langsgekomen om te controleren en de bevestiging gekregen dat er inderdaad bij onze bestelling heel veel fout is gegaan.

Na het aangeven dat wij geen vertrouwen meer hebben in dit bedrijf was er geen optie voor retour.
Wel een hele brutale medewerker via mailcontact.
Nu helaas in de positie om dit weer maanden te laten duren om het waarschijnlijk in ons belang te laten oplossen….

Geloof dus niet wat op de site staat!! Er komt geen professioneel teamlid langs om de metingen te doen!

30 marca 2025

Beste Emma,

Wij hebben geen stagairs die inmetingen doen. Onze medewerkers doorlopen een uitgebreid inwerk proces en gaan pas zelfstandig op pad wanneer wij er van overtuigd zijn dat ze volledig zelfstandig aan het werk kunnen. Het is dan ook onjuist dat de collega die bij u geweest is nog onder begeleiding had moeten staan.

Uiteraard is het mogelijk dat er een fout gemaakt word, maar dit kan iedereen overkomen.
Wij hebben op vrijdag van u een melding ontvangen dat het product niet volgens uw wens zou zijn en de woensdag daarop is er iemand bij u langs geweest om één en ander na te kijken.
Uw melding per email volgde 3 maanden na de levering van het product.

Onze klantenservice heeft u een tweetal oplossingen per email aangeboden (beide zijn vervangingen van het huidige product), maar u heeft aangegeven een nieuw product bij een andere partij te hebben aangeschaft. U wenst enkel uw aankoopbedrag retour.
Hiermee gaat u voorbij aan de CBW voorwaarden, waarin wordt gesteld dat u ons de kans moet geven om de problemen op te lossen.

Uiteraard blijft ons aanbod voor het oplossen van uw probleem van kracht en kunnen wij u voorzien van een passend (nieuw) product.
Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Team Topjaloezieën

Super te vreden!

Ik ben geholpen door Martijn met het inmeten en advies geven .
super eerlijke en meedenkend vriendelijke man . ik zou zeker topjaloezieen aanbevelen en altijd vragen om geholpen te worden door Matrijn .

28 października 2025

Wederom goede ervaringen

Martijn was vorig jaar ook al bij ons geweest en nu weer. Hij geeft goede en duidelijke info. Neemt de tijd voor je en is vakkundig.
Het bedrijf is eerlijk, duidelijke site. Duidelijke levertermijn. Kortom uiterst tevreden

28 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Topservice

İk had rolgordijnen besteld. Mechanisme ging kapot, maar dit werd zo goed opgelost met de klantenservice. Ben erg blij met hoe ze proberen mee te denken en bieden een mooie oplossing aan. Heel makkelijk en snel bereikbaar, erg fijn.

27 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Slecht inmeten en matige nazorg

Valt erg tegen. Inmeten was voor 1/3 mislukt. Geleverde spul dat wel past sluit niet goed. Na klachten te hebben doorgegeven andere man gehad die opnieuw kwam inmeten. Er was een onderligger vergeten, die kon nageleverd worden voor €30,- Wat? Jullie fout toch? Ik weigerde te betalen, onderligger nooit gehad. Ipv van de onderligger kosteloos na te leveren kreeg ik volledig nieuw hor, kostenloos, maar zelfde probleem. Geen onderligger en sluit niet goed. Over de niet sluitende horren werd gezegd dat ik wel even latje eronder kon maken. Dan was het probleem opgelost.
Bij een order van €2000,- is dit hoe ze zaken oplossen.
Ik had nog extra hordeur laten opnemen bij de tweede inmeting. Ook deze past niet. Bovengeleider is te breed, ondergeleider is te breed en niks meegeleverd om de hordeur tegen te sluiten. Een borsteltje moet de kier van kozijn en hor dichten. Alleen heeft de hor een voorspanning waardoor hij iets opentrekt. Koordspanning aanpassen lost niks op. Weer een latje er langs?
Borstels zijn overigens volledig plat door strak verpakt te zijn in folie wrappings. De platgedrukte borstels zijn na enkele maanden nog niet in oude vorm teruggekomen...

Heel bijzonder. Voor mij nooit meer.

1 czerwca 2025

Beste Vin,

Bedankt voor uw feedback.

Op basis van uw eerste terugkoppeling is een collega bij u geweest om één en ander na te kijken.
Er is uitgelegd hoe de hordeur werkt en waarom deze is ingemeten zoals deze nu bij u geleverd is.

Voor de horren die niet goed sluiten is één vervangend exemplaar geleverd en is er toegelicht dat één hor een extra onderprofiel nodig heeft.
Dit betreft een onderprofiel dat wij altijd berekenen, ook wanneer dit bij de oorspronkelijk levering was aangeboden. U heeft zelf aangegeven hier niet voor wensen te betalen en hierdoor hebben wij deze inderdaad niet nageleverd.
Dit is door onze collega van de klantenservice tevens per email aan u toegelicht.

Over de latere (nieuw bestelde) hordeur heeft u nooit contact met ons opgenomen helaas, mocht er iets mis zijn met deze hordeur dan willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.

Team Topjaloezieën

NO WORDS…

no company helped me as them. they really want to solve the problem and find a way to make you happy. I’m so grateful that I found them 👌🏻 thanks to Martijn for his great ideas and effort.

24 października 2025

Snel en vriendelijk

Geholpen door Martijn. Erg vriendelijk en behulpzaam. Het inmeten, kiezen van het materiaal en uitleg over het gehele proces was binnen 30 min al klaar!

20 października 2025

Jammer van de communicatie

6 jaar terug naar tevredenheid geholpen en voor een concurrerende prijs, maar in 6 jaar tijd is er een hoop veranderd. De verkoper is langs geweest en heeft een hoop beloofd. Bij leveren/montage bleek hier al de eerste kink de kabel te zitten. De verkoper had ook de rails mee verkocht, dit was blijkbaar niet goed doorgekomen, dit stond wel op het factuur. De verkoper werkte echter niet meer bij het bedrijf en dit had hij blijkbaar niet mogen doen. Na een hoop gemaild te hebben, na 4 weken de rails ontvangen, deze bleken beschadigd, daarnaast bleek ook dat de gordijnen anders waren als besteld. Na anderhalve week zelf gebeld met Topjaloezien, zij waren vergeten de rails te bestellen, na na 3 weken wachten hingen eindelijk de gordijnen. Personeel erg chagrijnig, ze geven aan de problemen te begrijpen, maar dit zie je niet terug in de communicatie. Begin juli besteld, begin oktober hing pas alles. Daarnaast ook niet na tevredenheid, het straalt er van af dat de monteur er geen zin meer in had

13 października 2025

Beste Jasper,

Bedankt voor je feedback.

Het is inderdaad vervelend dat er tijdens het eerste gesprek niet duidelijk geworden is dat de gordijnrails separaat besteld dienen te worden.
Om dit misverstand op te lossen hebben wij de gordijnrails besteld, echter zijn deze beschadigd geleverd door de leverancier.
Wij hebben getracht dit z.s.m. op te lossen, maar er is hier helaas enige vertraging ontstaan.

Wij vinden het jammer om te horen dat je het contact met onze collega's niet als prettig ervaren hebt en zullen dit intern oppakken.

Mochten er nog zaken zijn die niet correct zijn dan kun je dit uiteraard altijd afstemmen met onze klantenservice.

Team Topjaloezieen

Heel goed

Ruud heeft de inmeting gedaan. Hij belde een halfuur van te voren.
Hij had veel geduld en legde alles goed en eerlijk uit.

9 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej