Banner for Kirsch BV

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vandaag kwam Marthijn bij ons inmeten. Dit ging zeer professioneel en we hebben super goed advies gehad en daarom ook direct een bestelling geplaatst. Marthijn nam hier echt de tijd voor en is een zee... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling gedaan bij topjaloezien. Alles wat mis kan gaan is misgegaan. 2x een verkeerde maat ontvangen. Een paar keer een afspraak gemaakt maar dan kwam er niemand opdagen. Bleek er zieken te zijn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede uitleg , je kan samen brainstormen welk raambekleding het beste past. Vriendelijk , goede uitleg , top advies. Voor en nadelen worden echt goed uitgelegd. Ik ben heel tevreden weet zeker dat mij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Martijn heeft ons geadviseerd mbt aanschaf jaloezieën. Erg plezierig en ter zake kundig. Direct offerte gemaakt en besteld. Dennis kwam ook exact op de aangekondigde tijd. Ook erg sympathiek e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 2 z 5

We WAREN zeer enthousiast tot nu

We waren zeer enthousiast tot nu. Het Duo Rolgordijn heeft het nog geen 4 jaar volgehouden helaas. Het heeft meestal maar op een hoogte gehangen alleen met ramen wassen of met een raamdecoratie omhoog en laag gegaan. Onlangs met de kerstdecoratie weghalen van de raam viel zo het onderstuk eraf. Naar ons inziens toch door een beschadiging inwendig in rail. Ze maken nu reclame met 5 jaar garantie. Helaas voor ons niets. Ook geen Coulance. Het werd met een helaas weggewuifd door medewerker. Zeer jammer en zwak anders hadden we gewoon een nieuwe besteld bij Topjaloezieën.nl Gr. S v/d Water.

Topjalozieen bedankt voor jullie reactie en mailverkeer wat we hebben gehad.
Helaas een juiste oplossing hebben we niet kunnen bereiken samen.

Aangeboden oplossing was een nieuw duogordijn bestellen en 15% coulance of wel korting ontvangen. Niet echt coulant en vertrouwen ivm 5 jaar garantie toch wel weg.

5 stycznia 2026
Logo Kirsch BV

Odpowiedź od Kirsch BV

Beste heer / mevrouw V/D Water,

Bedankt voor uw feedback.

Ik heb van onze klantenservice begrepen dat er geen contact met u te vinden is.
Op basis van uw achternaam komen wij geen emailcontact tegen.

Kunt u ons voorzien van uw factuurnummer dan kunnen wij deze zaak voor u bekijken. U kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of via email: info@topjaloezieen.nl.

edit:

Beste heer / mevrouw V/D Water,

Bedankt voor uw reactie.
Wij vinden het ook jammer dat u zich niet kon vinden in de door ons aangeboden oplossing.
Mocht u hier toch gebruik van wensen te maken, dan kunt u dat altijd afstemmen met onze klantenservice.

Een fijne dag gewenst.

Zeer succesvol

Netjes van te voren een berichtje wanneer de persoon in kwestie zou arriveren.
Zeer goed advies op onze gestelde vragen.
Kwam ook met eigen initiatief om tot een mooier resultaat te komen.
Wij zijn zeer tevreden!!
Dezelfde dag nog een offerte binnen, waarop we gelijk konden reageren.

24 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht product en montage

Zeer slechte producten en problemen blijven.

Sinds de eerste montage in maart 2024 ervaren wij structurele problemen met meerdere rolgordijnen. Direct na montage (25 maart 2024) brak bij het eerste gebruik al een koord. Daarna zijn er meerdere herstelafspraken geweest waarbij uitsluitend koorden zijn vervangen, zonder dat de oorzaak werd opgelost.

In maart 2025 (o.a. meldingen van 17 en 25 maart) hebben wij opnieuw aangegeven dat de gordijnen extreem zwaar lopen, koorden en kettingen blijven breken en dat de montage ondeugdelijk is. Wij hebben herhaaldelijk gevraagd om een structurele oplossing.

Vandaag, 21 december, hebben wij opnieuw moeten melden dat een gordijn loskomt, dat dit met plakkers is bevestigd en dat door het zware lopen inmiddels meerdere kettingen zijn geknapt. Het is wachten tot het volgende probleem zich aandient.

Eerder gaf de klantenservice aan dat er geen alternatieve ketting of technische oplossing mogelijk is. Daarmee wordt feitelijk bevestigd dat het product niet verbeterd kan worden, terwijl de problemen zich al ruim anderhalf jaar blijven voordoen.

Voor een product dat als “topkwaliteit” wordt gepresenteerd en aanzienlijk duurder is dan standaardoplossingen, is dit teleurstellend en onacceptabel.
Geen aanrader op basis van kwaliteit en afhandeling.

21 grudnia 2025
Logo Kirsch BV

Odpowiedź od Kirsch BV

Beste Henkie,

Bedankt voor uw feedback.

Wij zien dat het laatste contact met onze klantenservice 9 maanden geleden is geweest.
U geeft aan dat de kettingen van de rolgordijnen breken, maar dit is niet iets dat wij herkennen van onze producten.
Wij horen deze klachten niet terug van andere klanten die dezelfde producten hebben als u, maar wij zullen u uiteraard voorzien van een oplossing.

De cassettes van de door u bestelde rolgordijnen worden altijd bevestigd met een plakstrip (zodat er niet in uw kozijn geschroefd hoeft te worden).
Ook het loskomen van de cassette is geen probleem wat wij herkennen, maar ook dit is gelukkig eenvoudig te herstellen.
Onze klantenservice heeft u inmiddels een email gestuurd met het verzoek om extra informatie. Wij zullen één en ander uiteraard voor u oplossen.

Vriendelijk en deskundig

We zijn geholpen door Martijn. Zeer vriendelijk en deskundig. De gordijnen zijn netjes gemeten en zijn wij goed geholpen met onze keuze. Hij gaf duidelijk advies en kon goed meedenken.

19 grudnia 2025

Dave

Dave, heel vriendelijk en kundig. Gaf goed advies, wist op mijn wensen in te spelen.
Ik had een bepaald idee wat uiteindelijk voor mij niet goed uit zou pakken en kwam met een goed alternatief. Na ontvangen van offerte had ik nog vragen. Hij appte me me terug dit was na 17 uur.
Hele prettige ervaring. Nu afwachten hoe de jaloezieën zullen staan.
Erg tevreden eerste stap!

18 grudnia 2025

Zeer tevreden!

Snel een afspraak in kunnen plannen, goed advies gekregen, snelle offerte en meteen akkoord gegeven! Meneer denkt mee, heeft aandacht voor de situatie en het was een prettig gesprek.
Een volgende keer zoek ik zeker weer contact met Topjaloezien!

10 grudnia 2025

Goeie ervaring

Martijn heeft mij goed geholpen, eerlijk advies gegeven en alles netjes afgehandeld

12 grudnia 2025

Goede ervaring

De medewerker was ontzettend lief, gaf duidelijke informatie en dacht fijn met me mee. Het advies was helder en precies wat ik nodig had. Echt een goede ervaring!

9 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Wat een vriendelijk en kundig personeel

Dennis kwam ook exact op de aangekondigde tijd.
Ook erg sympathiek en kundig. In no time hingen de jaloezieën en heeft hij zelfs de oude raambekleding voor ons verwijderd. Nog wat instructies achtergelaten.
Prima kwaliteit jaloezieën. Heel blij mee.
Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf

25 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej