PAX Company BV Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super blij mee! Eenvoudig en strak resultaat. ​Wij hebben onlangs de plak plissés van Pax Raamdecoratie ontvangen en we zijn er echt ontzettend blij mee! ​Omdat ze te bevestigen zijn zonder te bo... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

We zijn blij met de kwaliteit van de vitrage en verduisteringsgordijnen. We hebben ondanks de hogere kosten voor PAX gekozen daar de levering op korte termijn plaats zou kunnen vinden. In praktijk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 sterren voor de klantenservice, netjes te woord gestaan. Al mijn vragen beantwoord en tips gekregen voor de maat van de te bestellen gordijnen. Deze ontvang ik binnen enkele weken, daar kan ik nog... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do dekoracji okien
  2. również w kategorii:
  3. Zasłony, firanki, karnisze

Napisane przez firmę

Bij PAX Raamdecoratie helpen wij u in enkele stappen tot de beste keuze. De totaal leverancier van kwaliteit raamdecoratie: gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, houten jaloezieen, plissegordijnen, verticale lamellen & buiten zonwering.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 106

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goed product en fijne klantenservice!

30 września 2026

Beste José,

Bedankt voor uw positieve review.

Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten.

Oceniono na 5 z 5

er wordt terug gebeld en word goed…

er wordt terug gebeld en word goed telwoord gestaan geeft vertrouwen

29 września 2026

Beste Rob,

Bedankt voor uw goede beoordeling.

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1.

Oceniono na 1 z 5

Een ontzettende lange levertijd en ik…

Een ontzettende lange levertijd en ik werd niet op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Nog steeds geen gordijnen ontvangen.Geen goede ervaring met dit bedrijf.

28 września 2026

Beste SD,

Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze levertijd.
Op de naam SD kunnen wij alleen geen order vinden.

Wij willen graag persoonlijk contact met u. Zou u ons kunnen bellen of mailen?

Alvast vriendelijk bedankt.

Zeer teleurstellende ervaring met Pax Raamdecoratie

Mijn zoon en schoondochter hebben ongeveer een half jaar geleden verduisterende plisségordijnen gekocht bij Pax voor de slaapkamer van hun dochter. Juist omdat het belangrijk was dat de kamer zo goed mogelijk verduisterd zou worden, hebben zij ervoor gekozen de gordijnen door Pax zelf te laten inmeten.

Na plaatsing bleek er aan de onderzijde van het gordijn een flinke kier te zitten. Omdat het bed van mijn kleindochter direct onder het raam staat, schijnt het ochtendlicht hierdoor precies in haar gezicht. Voor een product dat specifiek als verduisterende raamdecoratie is aangeschaft en bovendien door Pax zelf is ingemeten, was dit uiteraard erg teleurstellend.

Mijn zoon heeft vervolgens meerdere keren geprobeerd hierover contact te krijgen met Pax. Reacties bleven regelmatig uit en wanneer er wel werd gereageerd, kwam het er volgens hem vooral op neer dat een gordijn nu eenmaal nooit volledig afsluit. Uiteindelijk heeft hij een klacht ingediend via WebwinkelKeur. Pas ongeveer een half jaar na aanschaf kwam er iemand van Pax thuis naar de situatie kijken.

Mijn vrouw en ik waren toevallig aanwezig toen deze afspraak plaatsvond. De medewerker die langskwam, bleek dezelfde persoon te zijn die destijds de gordijnen had ingemeten.

Tijdens het gesprek hoorde ik een discussie ontstaan en heb ik mij daar op een gegeven moment in gemengd. Ik heb aangegeven dat wanneer je als klant extra kiest voor professioneel inmeten, je naar mijn mening ook mag verwachten dat de inmeter aangeeft wanneer een bepaald systeem bij het betreffende raam niet het gewenste verduisterende resultaat gaat geven. In dat geval had vooraf naar een andere oplossing gekeken kunnen worden.

Wat mij daarbij bijzonder stoorde, was de opmerking van de medewerker dat hij “niet altijd een 6 kan gooien” en dat ze “niet iedereen tevreden kunnen stellen”. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik die opmerking, gezien de voorgeschiedenis en het maandenlange wachten op een oplossing, niet gepast vond.

De medewerker erkende tijdens het gesprek dat hij dit destijds niet goed had gedaan. Als oplossing werd vervolgens een ander systeem voorgesteld, maar daarvoor zou mijn zoon opnieuw een aanzienlijk bedrag moeten bijbetalen. Daar waren wij het niet mee eens. Ik heb daarop, inderdaad op geïrriteerde en stevige toon, aangegeven dat Pax naar mijn mening zelf met een passende oplossing moest komen: het probleem kosteloos oplossen of met mijn zoon tot een andere redelijke oplossing komen.

Na afloop heeft de medewerker buiten bij de voordeur nogmaals aangegeven dat hij het destijds niet goed had gedaan en dat mijn zoon van Pax zou horen. Dit gesprek is vastgelegd door de aanwezige Ring-camera.

Wat daarna gebeurde, verbaasde ons echter nog het meest. Mijn zoon ontving een schrijven van Pax waarin enerzijds wordt gesteld dat wij niet op de afspraak aanwezig zouden zijn geweest, terwijl vervolgens wordt geschreven dat de afspraak een onverwachte wending had gekregen en dat de medewerker zich door twee mannen bedreigd zou hebben gevoeld. Op basis daarvan wil Pax volgens die brief niets meer voor mijn zoon doen en mag hij geen contact meer opnemen.

Ik was zelf bij het gesprek aanwezig. Er is stevig gediscussieerd en ik heb mij boos en nadrukkelijk uitgesproken over de manier waarop deze klacht is behandeld. Dat ontken ik absoluut niet. Maar ik herken mij niet in de voorstelling dat de medewerker door ons bedreigd zou zijn.

Wat voor mij vooral blijft hangen, is dat een probleem met door Pax zelf ingemeten verduisterende raamdecoratie na ongeveer een half jaar nog steeds niet is opgelost. Tijdens het bezoek wordt erkend dat het inmeten/advies niet goed is gegaan, en vervolgens eindigt de zaak met een brief waarin verdere dienstverlening en contact worden geweigerd.

Ik vind dit een bijzonder teleurstellende manier om met een klant en een klacht om te gaan. Juist wanneer er iets misgaat, laat een bedrijf zien hoe het met zijn klanten omgaat. Onze ervaring met Pax op dat punt is helaas zeer negatief.

23 września 2026

Super blij mee!

Super blij mee! Eenvoudig en strak resultaat.
​Omdat ze te bevestigen zijn zonder te boren of schroeven, was de montage ontzettend makkelijk en snel gedaan. Ze sluiten heel mooi aan op het raam, ogen strak en modern, en bieden precies de gewenste privacy en lichtinval.
​De kwaliteit is top en de levering verliep vlot. Absolute aanrader als je op zoek bent naar fijne, stijlvolle raamdecoratie die ook nog eens super handig te monteren is!

23 września 2026

Beste Sharila,

Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor.

Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde plissés. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op maat gemaakt zijn en perfect afgewerkt worden.

Hele goede klantenservice!

Hele goede klantenservice!
Product moet nog binnen komen dus dat weet ik nog niet.

18 września 2026

Beste Melanie,

Bedankt voor uw positieve review.

Bij ons staat service uiteraard op nummer 1. Wij proberen zo veel mogelijk contact met onze klanten te hebben zodat wij al hun vragen kunnen beantwoorden.

Zeer behulpzame medewerking.

Zeer behulpzame medewerking van de klantenservice. Twee, door mijn onjuist demonteren, beschadigde clips, worden gratis opgestuurd.

14 września 2026

Beste Cees,

Oceniono na 5 z 5

Er ontbraken scharnieren maar dit is…

Er ontbraken scharnieren maar dit is netjes en snel opgelost. Prima service!

9 września 2026

Beste Consumer,

Goed geholpen

Goed geholpen, vriendelijke mensen goede inmeter was kyro en goede bewerker was Bart. Bar blij mee.

10 września 2026

Beste Thea,

Bedankt voor uw goede beoordeling.

Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeet service. Onze inmeters zijn professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie.

Wij wensen u veel plezier met de door u bestelde raamdecoratie.

Oceniono na 5 z 5

Alles correct en binnen termijn…

Alles correct en binnen termijn afgeleverd

27 sierpnia 2026

Beste Rian,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Met vriendelijke groeten,

Zeer tevreden goede kwaliteit

Zeer tevreden goede kwaliteit
Snelle levering,goede afspraak voor levering

26 sierpnia 2026

Beste Robyn,

Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor.

Goed om te horen dat u blij bent met de kwaliteit van de geleverde producten.

Top service

Top service , klantvriendelijk

9 września 2026

Beste Sam,

Bedankt voor uw goede beoordeling.

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie.

Oceniono na 3 z 5

Goed bedrijf als alles goed verloopt.

Goed bedrijf, echter zgn. kortingen met een korreltje zout nemen. Daarnaast hadden we een stof uitgekozen (zelfde als een bestaand rolgordijn)die later bleek niet geschikt te zijn voor bredere- en hogere maatvoeringen (past niet in de cassette). Pax wilde geen oplossing bieden om bestaande rolgordijn kosteloos te vervangen voor een alternatieve stof voor de totale bestelling. Na annulering best wel paar keer contact moeten opnemen om ons geld gerestitueerd te krijgen. Kortom: als alles goed verloopt een prima bedrijf en goede kwaliteit producten.

31 lipca 2026

Beste Willem,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te lezen dat u ons als een goed bedrijf ervaart en tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.

Jammer om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback nemen wij uiteraard mee, zodat wij onze dienstverlening waar mogelijk kunnen blijven verbeteren.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Pax Raamdecoratie

5 sterren voor de klantenservice

Deze ontvang ik binnen enkele weken, daar kan ik nog niks over melden.

4 września 2026

Beste Klant,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Top klantvriendelijkheid

opmeting was in onze regio geen optie.. we werden gebeld door iemand van de klantendienst die ons 5% extra korting aanbood als een "sorry" en ons hielp met de offerte. Heel tevreden over de klantvriendleijkheid!

28 sierpnia 2026

Beste MichaelDB,

Bedankt voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie.

Oceniono na 5 z 5

Prima kwaliteit en goede afhandeling…

Prima kwaliteit en goede afhandeling van alles.
Goede communicatie en snel geregeld.

18 sierpnia 2026

Beste Anneke,

Bedankt voor uw goede beoordeling.

Goed om te horen dat u blij bent met de kwaliteit van de geleverde producten. Wij doen ons best om duurzame en betaalbare maatproducten te produceren voor iedere situatie en wens.

Wij wensen u nog veel plezier met uw producten.

Vitrage en verduisteringsgordijnen

We zijn blij met de kwaliteit van de vitrage en verduisteringsgordijnen.
We hebben ondanks de hogere kosten voor PAX gekozen daar de levering op korte termijn plaats zou kunnen vinden. In praktijk bleek de kleur van de verduisteringsgordijnen niet op voorraad te zijn.
We hebben zelf navraag gedaan wat de reden van de late levering was, we werden hierover namelijk niet geïnformeerd, dit is een slechte zaak.
Na ons telefoontje is PAX met een alternatieve stof gekomen. Alles is toen volgens afspraak geleverd.

20 sierpnia 2026

Beste BP Homeleasing,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de vitrage en verduisteringsgordijnen en dat we uiteindelijk samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

We vinden het vervelend dat de door u gekozen stof voor de verduisteringsgordijnen niet op voorraad bleek te zijn en dat u zelf contact met ons moest opnemen om duidelijkheid te krijgen over de vertraagde levering. Onze excuses hiervoor.

Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

Pax Raamdecoratie

Oceniono na 5 z 5

Rustig thuis een keuze maken mbv de…

Rustig thuis een keuze maken mbv de door hun op gestuurde stalen. Meetservice komt gratis,snelle offerte,bestellen is simpel. Snelle levering.

28 sierpnia 2026

Beste A Melein,

Bedankt voor uw positieve review.

Wij vinden het erg fijn dat u zo tevreden bent over PAX.

Oceniono na 5 z 5

Ze hadden regels opgesteld voor…

Ze hadden regels opgesteld voor annuleren en hebben ze zonder probleem afgehandeld.

20 sierpnia 2026

Beste Klant,

Slechte kwaliteit producten

Mooie producten, maar naar mijn ervaring onvoldoende kwaliteit

Mijn ervaring met de producten van PAX Raamdecoratie is helaas erg teleurstellend. De producten zien er op het eerste gezicht netjes uit, maar ik heb inmiddels meerdere problemen gehad met de kwaliteit en duurzaamheid.

Bij een eerder besteld rolgordijn liet de bevestiging al vrij snel los. PAX heeft hiervoor uiteindelijk nieuwe dubbelzijdige tape toegestuurd. Nu is ook een plissé gordijn defect geraakt. De koorden zijn uit het product gekomen, terwijl het gordijn aanvankelijk gewoon goed functioneerde en volgens de instructies is gemonteerd.

Wat mij vooral zorgen baart, is dat dit voor mij niet meer als een incident voelt. Ik heb inmiddels meerdere producten van PAX gehad en meerdere keren problemen ervaren. Voor producten waar je toch behoorlijk wat geld voor betaalt, verwacht ik een betere kwaliteit en vooral een langere levensduur.

De reactie van PAX op het defecte plissé gordijn heeft mijn beeld helaas bevestigd. In plaats van het probleem als een mogelijk kwaliteitsprobleem te bekijken, wordt aangegeven dat het waarschijnlijk door montage of gebruik komt. Een productiefout wordt niet vastgesteld, terwijl men tegelijkertijd aangeeft niet te kunnen vaststellen wat de daadwerkelijke oorzaak is. Reparatie kan vervolgens voor €90.

Voor mij is daarmee het vertrouwen in de kwaliteit van PAX verdwenen. Ik wil best betalen voor goede raamdecoratie, maar dan verwacht ik dat het product ook gewoon jarenlang meegaat.

Mijn ervaring is helaas dat de kwaliteit en duurzaamheid van de producten mij onvoldoende vertrouwen geven. Ik zal daarom geen producten van PAX meer aanschaffen.

Potentiële kopers zou ik aanraden om zich niet alleen te laten leiden door het uiterlijk en de prijs, maar ook goed te kijken naar ervaringen met de duurzaamheid van de producten.

20 maja 2026

Beste Joep,

Dank u voor uw uitgebreide review. Wat vervelend om te lezen dat u inmiddels meerdere problemen heeft ervaren. We begrijpen dat u een langere levensduur en passende service verwacht.

Bij het defecte plisségordijn hebben we helaas nog niet kunnen vaststellen wat de oorzaak is geweest. We vinden het uiteraard jammer dat we hierin niet tot de oplossing zijn gekomen die u had gehoopt.

Wij hebben u ook geprobeerd te bellen om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen, en willen u daarom vragen ons terug te bellen.

Team PAX Raamdecoratie

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej