De service was uitstekend. Goede inmeet service en telefonisch contact was ook goed. Heb in het verleden ook rolgordijnen laten inmeten en plaatsen. Geen enkele klacht hierover. Dit keer hadden we 8 h... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super blij mee! Eenvoudig en strak resultaat. Wij hebben onlangs de plak plissés van Pax Raamdecoratie ontvangen en we zijn er echt ontzettend blij mee! Omdat ze te bevestigen zijn zonder te bo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 sterren voor de klantenservice, netjes te woord gestaan. Al mijn vragen beantwoord en tips gekregen voor de maat van de te bestellen gordijnen. Deze ontvang ik binnen enkele weken, daar kan ik nog... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed bedrijf, echter zgn. kortingen met een korreltje zout nemen. Daarnaast hadden we een stof uitgekozen (zelfde als een bestaand rolgordijn)die later bleek niet geschikt te zijn voor bredere- en hog... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z artykułami do dekoracji okien
- również w kategorii:
- Zasłony, firanki, karnisze
Napisane przez firmę
Bij PAX Raamdecoratie helpen wij u in enkele stappen tot de beste keuze. De totaal leverancier van kwaliteit raamdecoratie: gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, houten jaloezieen, plissegordijnen, verticale lamellen & buiten zonwering.
Dane kontaktowe
Wijkermeerweg 41L, 1948 NT, Beverwijk, Holandia
- 020-2613415
- klantenservice@paxraamdecoratie.nl
- www.paxraamdecoratie.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Montagehandleiding niet te vinden
De handleiding voor montage van gordijnrails is met geen mogelijkheid te vinden op de website. Er wordt ook geen handleiding meegeleverd en de mail met de handleiding komt neer op 'zoek het zelf maar op de website'.
De website heeft een kopje 'montagehandleidingen' dat er weer op neerkomt: Zoek het zelf maar op de website
Ik heb de klantenservice gemaild en kreeg de handleiding toegestuurd.
De handleiding bestaat uit drie zinnen en twee plaatjes, waar je niks aan hebt.
Tevens is de levering twee keer gewijzigd vanuit de leverancier.
Toevoeging: Ze hebben beterschap beloofd wat betreft de handleiding. De gordijnen hangen en zijn goed

Odpowiedź od PAX Company BV
Super goeie klantenservice en blij met…
Super goeie klantenservice en blij met de kwaliteit prijs verhouding. Zal zeker terug gaan komen na mijn goeie ervaring!

Odpowiedź od PAX Company BV
Mooie raambekleding voor een mooie prijs.
Mooie raambekleding voor een mooie prijs. Naderhand nog een stok besteld om deze open en dicht te doen. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van deze bestelling. Alleen was niet gelijk helemaal duidelijk dat de bezorger de ene dag vertrekt en pas de volgende dag aankomt. Uiteindelijk helemaal tevreden.

Odpowiedź od PAX Company BV
Online zonsverduistering op maat…
Online zonsverduistering op maat gemaakte zwart velvet gordijnen besteld!
Binnen 3 weken binnen en zijn super gaaf en perfect passend !!
2 kleine min puntjes :
miste 2 haakjes
En op de mail zouden 3 tm 5 dagen van te voren laten weten wanneer de aflever datum zou zijn echter was dit 1 avond er voor en moest ik snel schakelen ivm werk.Want weigeren kan niet want dan worden er kosten in rekening gebracht.En het aanpassen van de lever datum was ook niet meer van toepassing.
Maar dit is zeker een aanrader goede zware kwaliteit en niet duur .

Hele prettige ervaring met PAX
Hele prettige ervaring met PAX! Goed en deskundig advies van de inmeter. Vervolgens werd ik de dag na de inmeet afspraak al gebeld door een zeer vriendelijke klantenservice medewerker of ik nog vragen had over de verstuurde offerte. Wat een service!
Het bestelproces verliep soepel. De producten zijn van mooie kwaliteit en kwamen op tijd binnen. Binnen een paar dagen konden ze worden gemonteerd door PAX.
Al met al een zeer professionele en goede ervaring!

Odpowiedź od PAX Company BV
Tot nu toe héél blij met de service
Ik ga mijn bestelling nog plaatsen als ik alle stalen binnen heb.
Maar tot zover héle goede service, de ramen zijn opgemeten en degene die op kwam meten heeft me heel goed geadviseerd. Waar ik erg blij mee was.
Dus tot zover heel goed, als alles hangt zal ik weer een review plaatsen.

Uitstekende klantenservice die meedenkt
Pax heeft een uitgebreid assortiment raambekleding. Wij waren vooral geïnteresseerd in verduisteringsgordijnen voor de slaapkamer en plisségordijnen voor de woonkamer. Op verzoek werden de ramen (kosteloos) gemeten door een deskundig adviseur die tegelijk ook wat nuttige adviezen gaf. Daarnaast ontvingen we diverse staaltjes van gordijnen die de keuze vergemakkelijkten.
Wat vooral opvalt bij PAX is de goede klantenservice. Soms duurt het even voor je ze te pakken krijgt, maar ze geven altijd goed advies en zijn zeer behulpzaam en pro actief.
Inmiddels zijn de bestelde gordijnen binnen. De verduisteringsgordijnen zijn echt lichtdicht en zien er mooi uit. De stof is een beetje stug, maar de gordijnen vallen desondanks netjes.
De plisségordijnen werden tegen betaling opgehangen. Dat is keurig en professioneel gedaan. Ze voldoen goed. Met de hete dagen medio juni houden ze een hoop warmte tegen, terwijl er veel meer licht binnenkomt dan bijvoorbeeld met de luxaflex jaloezieën die er eerst hingen.
Kan Pax raamdecoratie absoluut aanbevelen.

Echt top
Super blij met PAX! Fijne service, netjes ingemeten en het hangt er mooi bij. Zeker tevreden.

Odpowiedź od PAX Company BV
Veel keuze in kleuren en goed advies
Veel keuze in kleuren en goed advies! Ook zeer prettige ervaring met de klantenservice over de levering en 1 product was iets niet goed mee. Dit is ook boven verwachting goed opgelost.

Odpowiedź od PAX Company BV
hoge kwaliteit en goede service
hoge kwaliteit van het product, heb hier nu voor de tweede keer besteld. ben erg tevreden met de "look and feel" van mijn gordijnen. ook goede klantenservice, snel geholpen wanneer ik een vraag had.

Odpowiedź od PAX Company BV
Prijs kwaliteit verhouding is niet…
Prijs kwaliteit verhouding is niet okay, al vrij snel zijn de touwtjes versleten en kun je ze voor 40€ ( ophaal en bezorgkosten) per gordijn laten repareren. Nu na 4 jaar, dus buiten garantietermijn kost dit bijna 100 euro per gordijn om het te laten repareren en te verzenden…inmiddels een aanbod gehad dat ze er een korting op kunnen geven als we meer terugsturen voor reparatie maar wij gaan elders kijken want anders zitten we over 4 jaar met hetzelfde probleem…

Goede aftersales
Bevestigingsclips van plissehordeur hebben het begeven. PAX stuurt kosteloos nieuwe clips op. Netjes opgelost.

Hele slechte ervaring
Voor mij nooit meer Pax. Op 22/02 heb ik voor een bedrag van 1450 euro plissé gordijnen gekocht. Ze zouden ze binnen 2 weken leveren. Na 1 maand wachten zelf gebeld omdat ik niets meer van ze hoorde, wat bleek, ze hadden vertraging omdat er onderdelen ontbraken. Na bijna 2 maanden wachten werd ik gebeld dat de kleur die ik had besteld niet meer leverbaar is. Met grote teleurstelling over de hele communicatie en de leugens die mij steeds werden voorgeschoteld heb ik de bestelling geannuleerd. Ze zouden de financiele afhandeling binnen 5 werkdagen verrichten maar guess what, ik heb het geld nog steeds niet terug!!! Ik moest ze weer rappeleren om mijn geld te retourneren zodat ik andere gordijnen elders kan bestellen. Waardeloos bedrijf! Sorry maar dit is geen ster waard. Ik geef een ster puur voor de vriendelijkheid van de dames van de Klantenservice en van de adviseur maar de ervaring is om ervan te huilen.

Odpowiedź od PAX Company BV
Slechte service, zijn niet te bereiken
Begin maart zijn mijn duo rolgordijnen geplaatst. Er miste toen 1 afdek kapje en het rolgordijn op de slaapkamer maakt een raar geluid. De monteur heeft hier meteen melding van gemaakt. Inmiddels zijn we 7 weken verder. Na meerde mails en telefoontjes nog steeds geen kapje ontvangen. Ook is er nog niemand langs geweest om er na te kijken.
2 weken terug is helaas het duo rolgordijn in de woonkamer naar beneden gestort. Ook nu is er geen contact te krijgen met Pax!! Schade aan mn vloer, budha beeld en een grote vaas kapot gevallen. Hier ook melding van gemaakt.. wacht nog steeds op antwoord!! Heb een aardig bedrag betaald voor alle duo rolgordijnen em voel me totaal niet gehoord!
plissegordijnen
Eind vorig jaar plissegordijnen bij Pax raamdecoratie besteld.
Alles ging heel soepel er is iemand langs geweest om in te meten.
Van inmeten tot aan bezorgen ging ook vrij vlot.
Helaas wel 2 x pech gehad met onze plissegordijn.
Maar Pax stond klaar met goede oplossingen.
Ik heb nu houten jaloezieën besteld.
Ze hebben echt super goede service en wat ook belangrijk is vriendelijk personeel.
Je wordt van A tot Z geholpen, ook als er problemen onstaan dan staan ze voor je klaar.
Serieus een top bedrijf.

Zeer tevreden
Vriendelijke mensen. Er kwam gratis iemand opmeten. Na een half jaar brak er een ketting. Dit werd heel netjes geregeld door een nieuwe op te sturen met instructies. Alles werd netjes overlegd. De gordijnen zijn prachtig! Goede service!

goede service
Al jaren tevreden met de raambekleding in onze woning. Er dreigde een klein defect op te treden, na contact met de serviceafdeling werd direct een vervangend onderdeel opgestuurd. Eenvoudig zelf vervangen. Alles werkt weer perfect

Odpowiedź od PAX Company BV
Zeer positieve opvolging van garantie
Doordat ik zelf een inmeetfout heb gemaakt, bleek de uitvoering logischerwijs niet goed. Na overleg met de klantenservice is het betreffende plissé teruggestuurd naar de fabriek voor aanpassing. Inmiddels geretourneerd en gemonteerd. Klasse! Met een groot compliment voor Lisa van de klantenservice die betrokkenheid toonde en proactief meedacht. Een groot compliment!

Doświadczenie Trustpilot