Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een service! Na 10 jaar was het tuimelsysteem van onze jaloezie kapot gegaan. We hebben met de klantenservice gebeld en kregen heel snel gratis een nieuw systeem opgestuurd. Het verwisselen van... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Contact is opzich prima, ze reageren wel op iedere email. Alleen ze zeggen iedere keer eigenlijk precies het zelfde. Wacht al een maand op me rolgordijn. Dus heb je het snel nodig zou ik niet hier z... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bestel jouw goedkope jaloezieën op maat bij 123jaloezie.nl ✅ Breed assortiment jaloezieën gratis op maat gemaakt ✅ Laagste prijs garantie ✅ Gratis monsters!
Dane kontaktowe
Goudenheuvel 47, 5234GA, 's-Hertogenbosch, Holandia
- 073 - 201 00 26
- info@123jaloezie.nl
- 123jaloezie.nl
Odpowiada na 69% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Helaas wacht ik nog steeds op de…
Helaas wacht ik nog steeds op de bestelling. Op 22 april zouden mijn vouwgordijnen afgeleverd worden. Inmiddels nooit meer iets vernomen. Ik heb de monteur al twee keer af moeten zeggen. Inmiddels bel ik elke dag voor een update, maar tot op heden geen vouwgordijnen.
Onwijs lange levertijd
Contact is opzich prima, ze reageren wel op iedere email. Alleen ze zeggen iedere keer eigenlijk precies het zelfde. Wacht al een maand op me rolgordijn. Dus heb je het snel nodig zou ik niet hier zijn.
Super lange levertijd
De levertijd die bij de bestelling staat klopt geheel niet, duurt ruim 3 weken. Het antwoord is dat de fabricage dan wat langer en dan duurt het 7 dagen opsturen. Als je snel je huis wilt afmaken niet hier bestellen
Leuk voor de sier ... níet voor gebruik!
Trap er niet in!! Na 3 jaar zijn de draden van jaloezieën hélemaal versleten! Leuk voor de sier, maar niet om echt te gebruiken. Jammer van het geld. Beter iets meer geld steken in kwaliteit!
Klacht over verkleuring goed opgelost
In ons vorige huis hadden we jaloezieën van 123 jaloezieën. Nl, we waren zeer tevreden over de bestelprocedure, snelle levering , en kwaliteit.
Voor ons nieuwe huis dus weer bij hun besteld , maar na een jaar bleken er 2 jaloezieën erg verkleurd te zijn , ik heb contact opgenomen en foto's gestuurd, de klacht werd gelijk serieus genomen , en ik heb kosteloos 2 nieuwe jaloezieën gekregen, wij zijn zeer tevreden.

Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede informatie over duur van levering.

Mooi product
Snel en netjes geleverd, mooi compleet product en nette aftersales. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Onze bestelling was makkelijk geplaatst (ideaal voor kunstof een plissé zonder te boren!). Helaas ontdekten we dat we geen verduisterend gordijn hadden besteld. Daardoor ondervonden dat de klantenservice via bellen en chat goed werkt en de service super is. Ze hebben direct contact gezocht met de fabrikant om dit op te lossen. Aanrader dus!
Een zeer tevreden klant.
SUPER SERVICE !!!
Defect nieuw kantelcysteem besteld voor 7 jaar oude jaloezie, en na 3 weken gratis geleverd.
SUPER SERVICE !!!

Wat een service!!
Het verwisselen van het systeem ging heel handig zodat onze jaloezie zelfs na 10 jaar het nog steeds perfect doet.
Bedankt 123 jaloezie!

Odpowiedź od 123jaloezie.nl
Ik wacht al meer als 2 maanden op mijn…
Ik wacht al meer als 2 maanden op mijn bestelling. En ze geven ook geen geld terug voor mijn andere bestelling slechte communicatie

Odpowiedź od 123jaloezie.nl
Ik had houten jaloezieën besteld
Ik had houten jaloezieën besteld, maar de ladderband had helaas de verkeerde kleur. Na contact met de klantenservice ben ik ontzettend goed geholpen. Zonder gedoe kreeg ik direct nieuwe jaloezieën toegestuurd, en die werden ook nog eens super snel geleverd. Echt topservice – heel tevreden! 🙌

Odpowiedź od 123jaloezie.nl
Slechtste service die je kunt bedenken
Betaald voor een inmeetafspraak en de beste man is langs gekomen.
Hij begon met inmeten boven en wij gaven aan dat we graag plissegordijnen willen zonder lichtkier. Dit was er niet zei hij en hij liet ons een foto zien (van perfect fit gordijnen).
Ik zei toen tegen mijn partner (waar hij bij stond) dat we dan geen dure gordijnen moeten nemen omdat er toch overgordijnen overheen komen.
De man vroeg ons verder niet wat we wel wilden en ging door met meten.
Nadien zouden wij alles op de mail krijgen (in vroeg hem nog of wij in het kozijn/op het kozijn enz zouden ontvangen en dit zou t geval zijn).
En binnen 10 minuten was hij weer vertrokken.
Wij hebben een mail gekregen met de maten voor perfect fit. Niets meer, niets minder.
Wij hebben daarop contact met hem gezocht om te vragen of dit ook voor een gordijn op het glaslat was qua afmeting maar dat mocht hij ons niet adviseren (ivm boren in kunstof kozijnen).
Uiteindelijk kregen wij een discussie met hem omdat wij nu achterblijven met 0 extra informatie. We hebben afmetingen voor gordijnen die we qua prijs never nooit niet gaan bestellen (300 per stuk).
Verder geen opties, advies of wat dan ook.
Wij vinden het schandalig dat hiervoor geld gevraagd durft te worden. Wij hebben betaald zodat die dure perfect fit gepromoot kan worden. Belachelijk.
Klacht ingediend, want wij willen ons geld voor het inmeten terug maar dit doen ze niet omdat we een inmeetrapport gekregen hebben voor gordijnen die we nooit wilden hebben.
Wat een schijt bedrijf en bagger service!!

Odpowiedź od 123jaloezie.nl
Kwaliteit van de jaloezien is goed maar…
Kwaliteit van de jaloezien is goed maar de sierlijsten zijn elk 2 cm te kort en bij 1 jaloezie zaten 2 dezelfde ophangbeugels ipv een linker en rechter.
Levering en verpakking was goed

Odpowiedź od 123jaloezie.nl
Na 5 jaar was het tuimel gedeelte stuk…
Na 5 jaar was het tuimel gedeelte stuk van onze jalloezieen
Gebeld met 123 jalloezieen en kreeg gratis een nieuwe toegestuurd
Wij vinden dit een hele mooie service

Nooit bestellen daar!!!!
Ik heb eerst zorgvuldig reviews gelezen en dacht oke laat ik er toch maar bestellen. Maar mensen nee!!! Behoed jezelf ook voor deze fout. Overal hebben ze 10 CM!!! Er standaard vanaf gehaald ipv 10 mm. Ben zo kwaad. En daarbij je krijgt ook geen enkele bevestiging dat je pakket onderweg is

Niet behulpzaam
Geen technische uitleg bij verzoek voor meer info. Geen enkele bereidheid/medewerking. Nooit meer 123 jaloezie

Top service,producten zijn kwaliteit
Top service,producten zijn kwaliteit en prijs vergelijk met andere super goed!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.