De verzekering afgesloten bij de fietsenwinkel " De Drait " in Drachten. Zij fungeren ook als tussenpersoon en hebben het gehele verzekeringsverhaal uithanden genomen. Jullie hebben hier kortstondig p... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor de 2e keer in korte tijd moest ik een schade melden. Zonder (vervelende) vragen te stellen, werd de schade direct vergoed. Ik ben zeer tevreden over Kingpolis, en kan deze verzekeraar van harte a... Zobacz więcej
Mijn fiets is gestolen, dit netjes met de benodigde zaken gemeld en opgestuurd . binnen 6 dagen was alles geregeld en kon ik bij de plaatselijke rijwielhandel een nieuwe fiets uitzoeken goed en snel... Zobacz więcej
Ik verzeker een fiets voor €4299,- en nadat deze gestolen wordt gaat er 5% eigen risico af en hou ik €4098 over. Tot zover begrip. Ik koop een nieuwe fiets en onderhandel met de dealer over de prijs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kingpolis fietsverzekering is in 2023 wederom als beste getest door de Consumentenbond! Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets maar ook voor uw racefiets of mountainbike! Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Blij met Kingpolis
Heel blij dat ik mijn e-bike heb verzekerd bij Kingpolis! Schade aan fiets werd opgelost. Samenwerking met fietsenwinkel ging hierin ook soepel. Fiets weer als een zonnetje door de stad.

Odpowiedź od Kingpolis
Ik heb tijdens onze fietsvakantie langs…
Ik heb tijdens onze fietsvakantie langs de Donau een fietsongeluk gehad.
Heb dit bij Amslod en Kingpolis gemeld.
Kreeg schadeformulier toegestuurd wat ik niet ingevuld kreeg op mijn telefoon.
Geen probleem, doe dit maar bij thuis komst werd mij medegedeeld.
Dat heb ik gedaan na reparatie fiets wat pas in september plaatsvond ( daar mijn display en voorlicht stuk waren en deze onderdelen moesten worden besteld).
Heb rekening en foto's schade met schadeformulier daarna doorgestuurd naar Kingpolis.
Ik heb ik november het geld keurig op mijn rekening ontvangen.
Had misschien iets sneller gekund.

Odpowiedź od Kingpolis
Geen goede afhandeling en mijn nog resterende jaren van de afgesloten verzekering was ik kwijt…
Geen goede afhandeling en mijn nog resterende jaren van de afgesloten verzekering was ik kwijt.
Ik had een fiets via het Fietsplan van mijn werk aangeschaft en hierbij een ( verplicht bij King) verzekering afgesloten voor 3 jaar.
Na anderhalf jaar is deze helaas gestolen. Ik had aangifte gedaan bij de politie en de verzekering ingeschakeld. Ik kon ook de reservesleutels aantonen middels foto’s en die verstuurd naar de verzekeraar. Toen ik dus een nieuwe fiets ging uitzoeken mocht ik mijn fiets niet meer verzekeren met de resterende verzekering, sterker nog; de resterende verzekering van 1,5 jaar werd ook niet vergoed, dat geld, een pittig bedrag ( ongeveer €150,- ) was ik kwijt.
Wél vragen of ik de oplader van de fiets wil opsturen. Ik zal nooit meer bij King een polis afsluiten, mijn nieuwe fiets is via de verkopende winkel weer verzekerd bij de maatschappij waar al onze fietsen verzekerd zijn en die wél het resterende bedrag uitkeren.
En dan nog een mail sturen met de verkondiging dat ze al 7 jaar de beste verzekeraar zijn.
Ja, voor zich zelf!
Oplichters!
Uiteindelijk netjes afgehandeld. Top!
Herziening van mijn review.
Uiteindelijk netjes afgehandeld door Kingpolis.

Odpowiedź od Kingpolis
Vriendelijk, coulant en vlot.
Vriendelijk en coulant.
Duidelijke werkwijze en vlotte afhandeling.
Al 2x prettige ervaring.

Slechte verzekering
Ik was oktober al bezig over schade van de fiets, maar na 3 maanden was mijn fiets nog niet gerepareerd. Ik ben helemaal klaar met Kingpolis.Het is geen verzekering waar je wat van verwachten.

Odpowiedź od Kingpolis
Ik heb eigenlijk een vraag over lekke…
Ik heb eigenlijk een vraag over lekke band.
Wordt dit ter plaatse verholpen?
Groet
Tonnie

telefonisch niet bereikbaar7 Jan 2025
dit bedrijf is zelden of nooit telefonisch bereikbaar. Dat noem ik geen service

Zeer betrouwbaar
Ik was te laat om op te zeggen en kreeg 2 x een betalingsherinnering. Nadat ik een mail stuurde met wat uitleg heeft men onmiddellijk zonder kosten met terugwerkende kracht mijn verzekering opgezegd.
Ik vond dit zeer klantvriendelijk en zou daarom deze firma zeker durven aanraden.
Ik MOET deze review schrijven.
Ik MOET deze review schrijven.
Mijn fiets is gestolen, maar na het toesturen van alle benodigde papieren (en foto's) is de schadeclaim super correct en netjes afgehandeld.
Ik neem bij mijn volgende fiets ZEKER weer een Kingpolis vezekering. Top gedaan!

Odpowiedź od Kingpolis
Verzekering voor 3 jaar afgesloten maar…
Verzekering voor 3 jaar afgesloten maar fiets moeten inleveren na 4 maanden door mankementen. Verzekering kan niet overgezet worden op nieuwe fiets en premie opeens eur 10 pm meer. Restitutie geld maar van 24 maanden terug gehad terwijl ik maar 4 maanden verzekerd was. Ze geven aan in 1e jaar geen geld retour te geven. Slechte service en klantvriendelijkheid is er niet. Zeer teleurstellend.
opzegging vergeten
ik was vorig jaar vergeten om de fiets verzekering op te zeggen omdat de fiets niet meer in beeld is. Met als gevolg een nieuwe betalingstermijn. Tijdens telefonisch contact werd voorstel gedaan om het verschuldigde bedrag te schrappen. Een uiterst vriendelijke medewerkster deed dit voorstel met enige voorwaarde om alsnog schriftelijk op te zeggen. 👍 Dat is pas een mooie start van de week. Nogmaals dank

Odpowiedź od Kingpolis
Een prima fietsverzekering. Nu eruit gezet.
Een prima fietsverzekering.
Helaas is in Zeist mijn fiets voor de derde keer gestolen in 8 jaar tijd, wat nu resulteert in een uitsluiting bij Kingpolis.
Ik heb alle begrip dat ik een gebleken risico vorm, maar dit viel me wel koud op mijn dak.
Het voelt alsof ik als fraudeur gezien wordt, al zal dit heus niet zo zijn, maar toch..
Dat mijn fiets gestolen wordt is vervelend voor hen, maar het geeft voor mij ook enorm veel praktische problemen.
Jammer maar helaas, ik mag mijn volgende ebike niet meer verzekeren bij hen of aansluitende maatschappijen.
Overigens is de bereikbaarheid niet meer wat het voorheen was. Geen antwoord op mijn mail (als reactie op uitsluiting) en niet bereikbaar na 13.00.
Blijkbaar is er toch iets veranderd in de bedrijfsvoering: waar ik me eerder een tevreden en gehoorde klant voelde, is dit nu veranderd in het gevoel de lastige frauderende klant te zijn.
Echt jammer, want Kingpolis heeft hun zaakjes echt wel goed voor elkaar, en heb nooit eerder een mindere ervaring gehad.
Integendeel zelfs.
Edit:
Ik heb net antwoord terug gekregen. Het is niet zo dat ik mijn fiets nooit meer verzekeren kan. Dit is een geruststelling.
Hoewel niet bij Kingpolis, maar sta in ieder geval niet bekend als fraudeur. Dank Kingpolis.
Nogmaals alle begrip dat ik een hoog risico gebleken ben voor de verzekering bij jullie.

Fiets gestolen
Fiets gestolen. Prettig contact en zeer snelle afhandeling van dossier waardoor ik weer supersnel een nieuwe fiets kon bestellen.

Welke Pechhulp?
We hebben een fietsverzekering met pechhulp. Hebben we een keer deze pechhulp nodig, blijkt deze niet in onze provincie aanwezig te zijn en moet er dus een bedrijf uit een andere provincie naar ons toe komen wat dus een wachttijd van 3 uur oplevert. Waardeloos, bied dan geen pechhulp aan.

Slechte service!
Ik heb minstens 6 weken geleden mijn verzekering opgezegd. Tot heden niks gehoord! En vanmorgen sturen ze doodleuk mijn nieuwe polisblad, waar ik weer op gereageerd heb. Als ze nog eens geld van mnnrekening halen, dan laat ik het terugstorten!

Odpowiedź od Kingpolis
Doorlooptijd van afhandelen tijdens zomervakantie is VEEEEEL te lang
Mijn e-bike van 2 maanden oud is gestolen in Spanje.
Alle formulieren vrij snel ingediend, maar blijkbaar 1 foto niet geleverd door mij. De verwerkingstijd zou minimaal 5 weken bedragen in de zomer, omdat ze onderbezet zijn. Na 4 weken maar eens gebeld, en toen bleek ik geen foto geleverd te hebben van de achterkant van de sleutels. Nu gingen de 5 weken weer in. Achteraf is alles goedgekomen, maar zo bureaucratisch en een lange doorlooptijd. Dat moet anders kunnen

Odpowiedź od Kingpolis
Omdat ik van plan was mijn fiets in te…
Omdat ik van plan was mijn fiets in te ruilen had ik mijn verzekering opgezegd. Al een paar dagen erna bleek dat ik bij inruil zo weinig geld kreeg besloot ik de fiets nog even te houden. Ik heb direct mijn opzegging geannuleerd. Ik hoorde niets dus ging ervan uit dat alles okay was.
Afgelopen vrijdag 25 oktober, 2 maanden later krijg ik bericht dat ik op 3/9 dus bijna 2 maanden ervoor mijn verzekering had beëindigd en dat voortzetten niet kon. ( kon natuurlijk wel een nieuwe afsluiten)
Ik heb dus zonder het te weten mijn fiets onverzekerd gebruikt. Gelukkig is er niets gebeurd .
Maar wat als dat wel zo was. Dit kunnen ze toch niet op deze manier doen?

Fiets gestolen, wat nu?
Verzekering heeft gezorgd dat ik een nieuwe fiets krijg. Dat de service van Stella ruk is, kan de verzekering niets aan doen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.