Voorwaarden zijn helder, schade word snel afgehandeld door de verzekering. Het duurde bij mij langer (3 dagen) maar dat kwam door de fietswinkel. Fijn zo'n zorgeloze verzekering..
Reakcja na opinię
Nieuwe invalideauto gekocht... Aangezien ik invalide ben. Heb mn verzekering bij Enra afgesloten 3 weken geleden... En wacht nu nog op mijn verzekeringsplaatje!!! Heb al 4x gebeld met ze. Zit een ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enra, regeerd snel en efficiënt op vragen,o a polis veranderingen,kreeg geld terug wat door hen zelf al geregeld was. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.
Reakcja na opinię
Nadat mijn elektrische fiets was gestolen, ben ik met de benodigde papieren naar mijn fietsspecialist geweest en die heeft het perfect geregeld. Het ging zo ie zo sneller dan wanneer ik dat zelf had... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn ENRA. Al 40 jaar dé tweewielerverzekeraar van Nederland. Onze missie is om rijwielhandelaren en hun klanten te ontzorgen. We helpen je snel en onbezorgd op weg: Vrijheid verzekerd. Met onze snelle en vertrouwde service zorgen we dat de klant na schade of diefstal snel weer op weg is.
Zesstedenweg 211-213, 1613JE, Grootebroek, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Goede verzekering, maar reageert helaas niet op mijn vraag.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Nieuwe invalideauto gekocht... Aangezien ik invalide ben.
Heb mn verzekering bij Enra afgesloten 3 weken geleden... En wacht nu nog op mijn verzekeringsplaatje!!! Heb al 4x gebeld met ze. Zit een half uur in de wacht... Eindelijk iemand aan de telefoon aan wie ik mn ongenoegen kan uiten. En ik heb mn zin nog niet afgemaakt en ze tettert er gewoon doorheen! Totaal geen begrip en alles is de schuld van TNT post. Terwijl ik alleen maar een oplossing wil. Maar alleen bij het woord oplossing, kreeg mevrouw een error! En ze hangt me zo op! 2e x weer gebeld... Weer een half uur in de wacht... Ze hoort uiteindelijk mn naam en ze hangt me zo weer op! Nu weer een week verder... En heb nog steeds geen verzekeringplaatje!!! Dus kan ook niet rijden. Zit al 3 weken thuis! Dus ja... Zeker doen! Echt een vriendelijke organisatie! NOT!!!

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Het bedrag van de schade uitkering is niet navolgbaar. Ik heb vragen gesteld over de berekening van het bedrag maar krijg daar geen antwoord op. En dan geeft Enra aan dat de schade voor hen is afgehandeld. Maar voor mij niet.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Netjes om achteraf op de schadeafhandeling nog even terug te komen.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Makkelijk melden van schade. Prima afhandeling.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Ik ben een maand geleden aangereden met mijn ebike de persoon die mij aanreed is doorgereden. Heb meteen ENRA gebeld de eerste vraag die ik kreeg is hoe gaat het met u. Die schade dat komt wel. Zo vriendelijk en bezorgd.
Ben naar mijn fietswinkel gegaan deze heeft alles geregeld met de verzekering. Toen kreeg te horen heb je zelf ook schade of aan kleding en dergelijke. Dat was inderdaad ook het geval deze kon ik ook indienen bij de verzekering. Dit was heel makkelijk via de mail kreeg ik een link voor de site waar ik alle schade kon doorgeven. Erg makkelijk en snel. De schadevergoeding was ook snel afgehandeld.
Echt super geregeld. Dus aan iedereen die een goede ebike verzekering zoekt. Ik raad ENRA aan.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Makkelijk snel transparant en duidelijk

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Nadat mijn elektrische fiets was gestolen, ben ik met de benodigde papieren naar mijn fietsspecialist geweest en die heeft het perfect geregeld. Het ging zo ie zo sneller dan wanneer ik dat zelf had moeten doen.
Dus bedankt Enra en Michel uw fietsenmaker

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
De beste prijs voor een goede verzekering

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Er ging wat mis toen ik zo eerlijk was om te melden,dat mijn zoon af en toe in mijn overdekte scootmobiel reed,omdat anders het wagentje kapot zou gaan,dat gaf deze eigenaar het recht om mijn verzekering zomaar een maand te vroeg te beeindigen,ik noem dit pure diefstal,mede een kwalijke zaak,omdat ik rolstoel gebonden ben en geen kant op kan,maar daar had deze eigenaar schijt aan! Eerlijkheid wordt daar niet beloont,bovendien was die meneer behoorlijk onbeschoft! Ik heb mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld dit muisje krijgt nog een staartje!

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
In de eerste instantie alles via de mail geregeld. Na het lezen van de voorwaarden heb ik toch nog een vraag, deze wordt beantwoord via de mail met de voorwaarden. Had toch graag even iemand gesproken of via de mail persoonlijk antwoord gehad. Krijg bijna het idee dat ik hier meer alleen maar geautomatiseerd systeem te maken heb.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Volledig online aan te vragen en te regelen.
Duidelijke voorwaarden.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Mijn vrouw werd bij het omzetten van de fiets verzekering goed geholpen.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.