ENRA verzekeringen bv Recenzje 366

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Maatschappij heeft de schade meerdere keren vergoed. Wij hadden veel pech met de fiets van onze zoon. Communicatie was duidelijk en bijzonder vlot.

Oceniono na 5 z 5

Voorwaarden zijn helder, schade word snel afgehandeld door de verzekering. Het duurde bij mij langer (3 dagen) maar dat kwam door de fietswinkel. Fijn zo'n zorgeloze verzekering..

Oceniono na 2 z 5

Polisvoorwaarden bij afsluiten vermelden n niet 1 week later over de mail toesturen dan geen keuze meer voor andere fietsverzekering. Vele ak gewaarschuwd voor deze wijze van werk van era en zijn deal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nadat mijn elektrische fiets was gestolen, ben ik met de benodigde papieren naar mijn fietsspecialist geweest en die heeft het perfect geregeld. Het ging zo ie zo sneller dan wanneer ik dat zelf had... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Firma ubezpieczeniowa
  2. Ubezpieczenia rowerowe
  3. Agencja ubezpieczeniowa
  4. Ubezpieczenia komunikacyjne

Napisane przez firmę

Wij zijn ENRA. Al 40 jaar dé tweewielerverzekeraar van Nederland. Onze missie is om rijwielhandelaren en hun klanten te ontzorgen. We helpen je snel en onbezorgd op weg: Vrijheid verzekerd. Met onze snelle en vertrouwde service zorgen we dat de klant na schade of diefstal snel weer op weg is.

Dane kontaktowe

Snel en duidelijk geholpen

Snel en duidelijk geholpen

18 kwietnia 2025

Beste Dick,

Bedankt voor uw positieve review.

Oceniono na 5 z 5

Beter en goedkoper dan grote verzekeraars

Prima brommer verzekering, premie competitief en duidelijk opgebouwd. Schadeafhandeling snel afgehandeld. Al meer dan 5 jaar een tevreden klant.

31 grudnia 2025

Beste heer of mevrouw,

Bedankt voor uw positieve feedback, wat fijn om te horen dat u al vijf jaar klant bij ons bent.

Enra is zeer toegankelijk

Enra is zeer toegankelijk, goede voorwaarden, grote steun bij diefstal en aardig, behulpzaam personeel 👏👏👏

30 grudnia 2025

Beste mevrouw Feenstra,

Bedankt voor uw positieve woorden, dit is exact waar wij ons dagelijks voor inzetten!

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 1 z 5

Na een schade kregen wij €2,45…

Na een schade kregen wij €2,45 uitgekeerd.
Keer dan helemaal niets uit.

27 grudnia 2025

Beste John,

Bedankt voor uw eerlijke review! Het kan inderdaad kloppen dat er na aftrek van bijvoorbeeld uw eigen risico een laag bedrag overblijft om uit te keren.

Echter, heeft u ons verzocht tot beoordeling van uw schade en is dat wel geld waar u recht op heeft en dus zijn wij verplicht dit ook naar u over te maken. Wat voor u een klein beetje geld lijkt, kan voor een ander een verschil maken.

Het spijt ons te lezen dat onze schadeafhandeling en nare nasmaak bij u achterlaat, daarvoor onze excuses.

Oceniono na 4 z 5

Goede schadeafhandeling

Goede, snelle schadeafhandeling.
Correcte informatie tussentijds.
Klantgerichte benadering.

24 grudnia 2025

Beste heer Domen,

Bedankt voor uw positieve woorden, dit is de dienstverlening waar wij dagelijks naar streven.

Hele snelle en goede schade afhandeling

Hele snelle en goede schade afhandeling

22 grudnia 2025

Beste Ras,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de schadeafhandeling naar wens is geweest.

Wat een drama verzekeringsmaatschappij

Wat een drama verzekeringsmaatschappij! Ik ben 2 maanden geleden aangereden met mijn scooter heb voor zo'n € 1200,00 euro schade, moest dus ook (logisch) een expert langskomen van de tegenpartij. Die maakt een rapportje op probeert ook direct er dingen af te halen maar dat zal zijn werk wel zijn. Dus direct een bericht gestuurd naar Enra dat ik het daar niet mee eens ben. Krijg ik na 2 weken op mijn bericht een bericht terug we hebben uw bericht doorgezet. Nu weer 2 weken later nog niks bekend, ga je bellen met Enra krijg je te horen ja meneer we zijn ermee bezig maar op een toon alsof ik loop te zeuren. Maar je mag toch wel iets meer verwachten van een verzekeringspartij die nog niet eens hoeven te betalen. Nee echt een waardeloze partij dit!

16 grudnia 2025

Beste Jerry,

Bedankt voor uw eerlijke review. Vervelend om te lezen dat uw schadeafhandeling bij ENRA en de tegenpartij niet naar wens verloopt! Uiteraard is het de bedoeling dat u gewoon goed geholpen bent.

Helaas kan ik met alleen uw review niet kijken wat uw dekkingen zijn, waar u recht op heeft en met welke partijen we in uw geval mee te maken hebben. Het kan natuurlijk zijn dat we druk voor u bezig zijn, maar dat we afhankelijk zijn van een tegenpartij.

Uiteraard kijken we graag met u mee, u kunt hiervoor uw klacht opsturen naar webcare@enra.nl. Dan kijken we wat er gebeurd is en hoe we dit, indien mogelijk, voor u op kunnen lossen.

Bij schade geen gezeur

Bij schade geen gezeur maar netjes uitbetaald

15 października 2025

Beste meneer van Ansem,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Snel en makkelijk

Zeer goede en makkelijke afhandeling. Alles via fietswinkel kunnen regelen.

21 listopada 2025

Beste Wendy,

Bedankt voor uw aardige review. Goed om te lezen dat alles gemakkelijk is geregeld via uw rijwielhandelaar.

Enra is top

Enra is top! Maar,rijwielhandelaar Wigger in Harderwijk aan de Deventerweg komt gemaakte afspraken die zijn personeel maakt niet na als het hem opeens geld blijkt te kosten en is daar ook niet eerlijk over. Zo erg dat ik nu juridische stappen moet ondernemen terwijl ik een fiets van meet dan €4.000 heb gekocht. Zo kinderlijk.

8 listopada 2025

Beste heer de Reuver,

Bedankt voor uw eerlijke review. U geeft ons (ENRA) een 1-sterrenreview, terwijl u over ons tevreden bent. De review die u schrijft is niet voor uw rijwielhandelaar.

Vervelend om te lezen dat u een geschil heeft met uw rijwielhandelaar en dat u juridische stappen zelfs moet ondernemen! Uiteraard weten wij aan de hand van uw review niet wat er gebeurd is en óf we kunnen helpen. Maar als u in de veronderstelling bent dat we u kunnen helpen, wilt u dan o.v.v. uw gegevens een e-mail sturen naar webcare@enra.nl?

We kunnen het niet garanderen, maar kijken uiteraard graag met u mee wat de situatie is en welke rol wij daar eventueel in kunnen spelen.

Uitstekende afhandeling

Uitstekende afhandeling door zowel de verzekering (ENRA) als door de fietshandelaar, Knop Tweewielers in Kruiningen.
Werden tussentijds telefonisch op de hoogte gehouden.
Schade rechtstreeks door handelaar afgehandeld.

3 grudnia 2025

Beste Kees,

Bedankt voor uw positieve woorden, goed om te lezen dat we samen met uw rijwielhandelaar voor een fijne afhandeling hebben kunnen zorgen.

Snelle afwikkeling

Mijn fiets was gestolen. Met de vergoeding van Enra heb ik een nieuwe fiets kunnen aanschaffen bij mijn fietsenwinkel. Dit was allemaal erg snel geregeld.

22 października 2025

Beste John,

Bedankt voor uw positieve review. Diefstal is natuurlijk nooit van, gelukkig hebben we het snel voor u kunnen regelen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden en onder de indruk van de vlotte afhandeling en snelle terugbetaling

10 listopada 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor uw positieve woorden.

Top verzekering

Schade herstel is door rijwielhandel in samenspraak met Enra correct en snel geregeld.
Dankbaar ben ik hiervoor

25 listopada 2025

Beste An,

Bedankt voor uw positieve review, fijn dat we het samen met uw rijwielhandel correct hebben kunnen regelen.

prima service

prima service, melding en afhandeling door de dealer

24 listopada 2025

Beste Frank,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Schade speedpedelec

Een schade is nooit leuk maar ben zeer tevreden over de snelheid waarop men alles doet.
Werd netjes op de hoogte gehouden door ENRA en de dealer.
Duidelijke communicatie en vervolgstappen hoe het proces verloopt.
Dat is hoe je het graag ziet, perfect

7 listopada 2025

Beste Patrick,

Een schade is inderdaad nooit leuk, fijn om te lezen dat uw schadeafhandeling fijn verlopen is. Bedankt voor de mooie review.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej