EUclaim B.V. Recenzje 15 603

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na bijna twee jaar heeft EU-claim voor elkaar gekregen dat we de vergoeding kregen waar we recht op hadden. We zijn tussentijds regelmatig geïnformeerd over de stand van zaken. Ondanks het bedrag dat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik was blij dat euroclaim dit voor ons heeft opgepakt. Duurde wel wat lang maar uiteindelijk is het toch gelukt om het bedrag, waar we recht op hebben, terug te krijgen.

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne

Informacje o EUclaim B.V.

Napisane przez firmę

• De meeste ervaring op het gebied van passagiersrechten
  • Ontzorgt je volledig
  • Altijd op de hoogte via je eigen online dossier
  • Sterke juridische afdeling
  • Op werkdagen bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail
  • Je krijgt waar je recht op hebt!

EUclaim helpt gedupeerde vliegtuigpassagiers op basis van no cure, no pay.

EUclaim helpt passagiers bij:

EUclaim | It's all about passengers

Napisane przez firmę

No cure, no pay

Met onze service loop je geen enkel risico.

Is jouw claim succesvol afgehandeld door ons? Alleen dan worden onze fee en dossierkosten ingehouden op het compensatiebedrag dat je ontvangt.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 4 z 5

Duurde wel lang maar uiteindelijk…

Duurde wel lang maar uiteindelijk gelukt.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Bedankt voor je review, Dennis! Ik zie dat het vier maanden heeft geduurd nadat wij de luchtvaartmaatschappij hebben aangeschreven voordat de claim positief was afgerond, dat valt wel mee toch ;) Veel plezier met de vergoeding! ~ Anne

Oceniono na 5 z 5

Ik was blij dat euroclaim dit voor ons…

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Beste mevrouw Klein, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Gelukkig hebben wij de zaak tegen de luchtvaartmaatschappij gewonnen na 1,5 jaar en zo uw vergoeding weten uit te betalen. Wij wensen u heel veel plezier met de vergoeding! ~ Anne

Oceniono na 3 z 5

Was netjes geregeld door EU claim vindt…

Was netjes geregeld door EU claim vindt alleen wel dat er erg hoge kosten in rekening worden gebracht. Kan wel ietsje minder als het al na een brief geregeld is. Snap extra kosten als het zelfs via de rechtbank moet maar 31% en dan ook nog 33,- dossierkosten per persoon vind ik toch wel iets overdreven.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Hoi Rijnders. Bedankt voor je review. Omdat het voor ons niet mogelijk is van te voren vast te stellen welke claim zonder juridische procedure gehonoreerd wordt, hanteren wij een vast percentage en bedrag voor administratie bij elke succesvolle claim. Op deze manier loopt geen enkele passagier een risico. Geniet van de vergoeding! ~ Gwendolyn

Oceniono na 5 z 5

Euclaim goede hulp bij claim

Het was mezelf niet gelukt geld terug te krijgen bij de luchtvaartmaatschappij. Verschillende mails verstuurd, maar ze zeggen gewoon dat de claim onterecht is. Fijn dat het euclaim wel is gelukt, voor een redelijke vergoeding.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Hi Linda, bedankt voor je positieve review! Wij wensen jou heel veel plezier met de vergoeding :) ~ Anne

Oceniono na 5 z 5

We zijn heel goed geholpen door…

We zijn heel goed geholpen door euclaim. We waren niet zo handig met de online papieren, maar ze hebben met geduld ons er doorheen geholpen.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Wij wensen u veel plezier met de vergoeding :) ~ Anne

Geduld hebben

Het heeft lang geduurd maar het is gelukt

Beste Leontien, bedankt voor je review. Veel plezier met de vergoeding! ~ Anne

Oceniono na 4 z 5

Een goeHoge kosten maar goede afwikkelingde afwikkeling van de…

Een goede afwikkeling van de schadeclaim
DE kosten worden helaas vooraf niet gecommuniceerd en ik vind 30% wel erg veel voor deze "standaard" handelingen

Ik denk dat het eerlijkwer is om deze informatie niet (verscholen) op de website te vermelden, maar meteen open te communiceren.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Hi Frans, dankjewel voor je review. Onze staan aangegeven op onze website. Fijn dat je voor de rest wel tevreden bent met onze service. Geniet van de vergoeding! ~Gwendolyn

Claim 2019

Gedurende het proces werd alles heel duidelijk toegelicht. Zeer dankbaar voor het resultaat en de inzet van EUclaim.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Fijn om te horen, Sanders! Wij wensen u veel plezier met de vergoeding :) ~ Anne

Oceniono na 2 z 5

In 2026 een vergoeding ontvangen voor…beter laat dan nooit

In 2026 een vergoeding ontvangen voor een vlucht uit 2017??????

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Beste Koen, na 7 jaar procederen tegen de luchtvaartmaatschappij hebben wij de zaak voor u gewonnen. Wij vinden het jammer dat u een 2 sterreview achterlaat voor al het harde werk, desondanks hopen wij dat u geniet van de verkregen vergoeding. ~ Anne

Oceniono na 3 z 5

Euclaim goed maar kost te veel

Euclaim doet goed werk. Alleen als je recht hebt op €600,- en je krijgt €348,- uitbetaald dan is dat erg schrikken. Dat er een bonus moet zijn voor het claimen is terecht maar bijna 50% is niet in verhouding en buiten alle proporties. Volgende keer zoeken wij een ander bedrijf om te claimen. Echt jammer.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Dankjewel voor je review Klaas. Omdat het voor ons niet mogelijk is van te voren vast te stellen welke claim zonder juridische procedure gehonoreerd wordt, hanteren wij een vast percentage en bedrag voor administratie bij elke succesvolle claim. Op deze manier loopt geen enkele passagier een risico. Ik wens je heel veel plezier met de vergoeding! ~ Gwendolyn

Oceniono na 5 z 5

Goede communicatie met regelmatige…

Goede communicatie met regelmatige status updates, ik zou ze weer gebruiken

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Dankjewel voor je 5 sterren Toke. Hopelijk heb je ons niet meer nodig, maar mocht je toch weer vluchtproblemen hebben staan wij graag voor je klaar. Veel plezier met je vergoeding! ~Gwendolyn

Oceniono na 4 z 5

Vasthoudend,zonder dat we er zelf…

Vasthoudend,zonder dat we er zelf achteraan hoeven

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Hi Conny. Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met ons. Geniet van de vergoeding!~Gwendolyn

Oceniono na 4 z 5

Service prima 👍 volgende keer gewoon…

Service prima 👍 volgende keer gewoon rechtstreeks bij de maatschappij doen. Dat scheelt een hele hoop kosten.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Dankjewel Goosen voor je 4 sterren. Je mag er natuurlijk altijd voor kiezen om rechtstreeks naar de luchtvaartmaatschappij te gaan. Uit onze ervaring is het als particulier moeilijk om via deze weg een vergoeding te krijgen. Dus mocht het niet lukken dan staan wij voor je klaar. Ik wens je heel veel plezier met de vergoeding! ~ Gwendolyn

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke communicatie waardoor het…

Duidelijke communicatie waardoor het eenvoudig is de benodigde gegevens aan te leveren. Verder wordt alles uit handen genomen.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Bedankt voor deze mooie woorden Astrid. Fijn dat we ook jouw claim goed hebben kunnen afhandelen. Geniet van de vergoeding!~Gwendolyn

Vergoeding na beroep

Na geen acceptatie van de airliner, EU-claim in beroep gegaan. Inmiddels vergoeding ontvangen en zelf geen werk aan gehad. Top geregeld.

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Hoi Wesley. Dankjewel voor de 5 sterren. Goed om te lezen dat wij jou naar tevredenheid hebben kunnen helen. Soms duurt het wat langer maar uiteindelijk lukt het :) Geniet van de vergoeding!~Gwendolyn

Oceniono na 1 z 5

Sinds 2024 wacht u al

Sinds 2024 wacht u al, u heeft me meerdere keren verteld dat u de luchtvaartmaatschappij voor de rechter zou slepen, na twee jaar zegt u dat we uw dossier sluiten omdat we ze niet voor de rechter zullen dagen, omdat we toch niet zullen winnen. En Ik heb een dag en een nacht op het vliegveld gewacht, maar u heeft dat geld voor uzelf gehouden.

8 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od EUclaim B.V.

Beste Cakutaj Shkodran, wij begrijpen uw teleurstelling omtrent het moeten intrekken van uw claim. Helaas zien wij geen verdere juridische mogelijkheden voor uw claim. Uiteraard hadden wij ook het liefst een positieve uitkomst gezien.
Daarnaast houden wij geen geld achter. De luchtvaartmaatschappij weigert uw claim te compenseren. ~ Anne

Oceniono na 4 z 5

Zonder EUClaim lukt zoiets bijna nooit

Zonder EUClaim lukt zoiets bijna nooit, denk ik. De luchtvaartmaatschappijen, in deze Lufthansa, reageert gewoon niet of kapt het gewoon af. Wat moet je dan als consument. Na twee jaar, dankzij EUClaim, toch het geld van twee claims binnen gekregen. Weliswaar gaat er veel vanaf, EUClaim heeft veel werk verricht en wil ook een deel, maar ze hebben betaald, dat is het allerbelangrijkste.

2 kwietnia 2026

Hoi Margriet, dank voor je review. Veel plezier met je compensatie ~ Jerry

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej