Het was mezelf niet gelukt geld terug te krijgen bij de luchtvaartmaatschappij. Verschillende mails verstuurd, maar ze zeggen gewoon dat de claim onterecht is. Fijn dat het euclaim wel is gelukt, voor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Was netjes geregeld door EU claim vindt alleen wel dat er erg hoge kosten in rekening worden gebracht. Kan wel ietsje minder als het al na een brief geregeld is. Snap extra kosten als het zelfs via de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was blij dat euroclaim dit voor ons heeft opgepakt. Duurde wel wat lang maar uiteindelijk is het toch gelukt om het bedrag, waar we recht op hebben, terug te krijgen.
Napisane przez firmę
EUclaim helpt gedupeerde vliegtuigpassagiers op basis van no cure, no pay.
EUclaim helpt passagiers bij:
Napisane przez firmę

Met onze service loop je geen enkel risico.
Vossenstraat 6, 6811 JL, Arnhem, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Je wordt continue op de hoogte gehouden in het lange traject.En de manier van aanpak getuigt van een grote mate van deskundigheid. ben zeer tevreden.

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Wat een geweldige mensen achter de mail en zeer tevreden na 2 jaar toch geld terug gekregen van de TUI en de volhouder wint.
En is alle op voorhand duidelijke afspraken na gekomen en de commisie waard.
Dank EU Claim voor het volhouden.

Odpowiedź od EUclaim B.V.
EUclaim heeft voor mij een moeilijk langdurig traject opgelost. Werd in die periode goed op de hoogte gehouden en kon ze voor vragen altijd goed bereiken.

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Je ervaring vertellen en zij doen de rest. Petje af..heeft wat tijd gekost maar we hebben gewonnen. Natuurlijk staat de tegenpartij niet te springen om te betalen. Maar als EU claim zeker is van haar zaak…dan kun je rustig achterover leunen en wachten.

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Beste ik ben zo blij dat u me hebben geholpen met vergoeden

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Na bijna twee jaar heeft EU-claim voor elkaar gekregen dat we de vergoeding kregen waar we recht op hadden. We zijn tussentijds regelmatig geïnformeerd over de stand van zaken. Ondanks het bedrag dat ze voor hun diensten inhouden op de vergoeding is het absoluut de moeite waard om EU-claim in te schakelen. We hadden het zelf nooit voor elkaar gekregen!

Odpowiedź od EUclaim B.V.
EUClaim updated me throughout the whole process which makes them very dependable. The compensation took place 6 months after I made the claim and this proofs their legitimacy & trustworthiness.

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Ik heb zelf alleen mijn documenten hoeven aan te leveren verder kreeg ik een update wat erg fijn was. Heb uiteindelijk mijn geld terug gekregen na een half jaar

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Claim indienen ging heel gemakkelijk. Na het uploaden van je documenten hoef je zelf niet veel meer te doen. EUclaim pakt de rest op en dat ging vlotjes. Aanrader!

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Het heeft wat mij betreft te lang geduurd, het was een vluchtannulering in augustus, heb 2 weken geleden de laatste kosten vergoedt gekregen.

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Alles heel goed en snel afgehandeld. Ik had voor inschakelen van Euclaim ook zelf geprobeerd om te claimemissie bij vliegmaatschappij, was tijdrovend en leidde niet tot een goede resultaten. Bij Euclaim was online alles makkelijk en overzichtelijk geregeld. Binnen 3 maanden hebben wij onze claim met goede resultaten afgerond. Zeer geslaagd! Bedankt iedereen die werkzaam is bij Euclaim!

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Uiterst tevreden over de service die Euclaim geboden heeft. Euclaim is transparant en duidelijk in communicatie. De gecancelde vlucht van Air lingus plus de extra gemaakte kosten van boot en trein werden volledig vergoed. Hartelijk dank voor de vlotte samenwerking.

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Ik was blij verrast te vernemen dat ik ruim 5 jaar na de geclaimde reiskosten nog het bericht kreeg van EUclaim dat mijn claim gehonoreerd is. Dit impliceert dat EUclaim zeer volhardend is geweest! Ikzelf had de moed al opgegeven. Alle moeite is dus zeker niet voor niets geweest. Hartelijk dank voor jullie inzet, mensen van EUclaim!

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Prima geholpen en veel frustratie weg genomen. Dank

Odpowiedź od EUclaim B.V.
De gehele aanpak oogt professioneel. EU-claim is een partner op niveau tegenover de luchtvaartmaatschappij. Er worden standaard [procedures gevolgd in de tijd. Als individu maak je minder kans op een positieve uitkomst van je claim,

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Ook al weigerde de luchtvaartmaatschappij in eerste een vergoeding voor de vertraging te betalen, EUclaim hield vol.

Odpowiedź od EUclaim B.V.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.