Voorwaarden zijn helder, schade word snel afgehandeld door de verzekering. Het duurde bij mij langer (3 dagen) maar dat kwam door de fietswinkel. Fijn zo'n zorgeloze verzekering..
Reakcja na opinię
Nieuwe invalideauto gekocht... Aangezien ik invalide ben. Heb mn verzekering bij Enra afgesloten 3 weken geleden... En wacht nu nog op mijn verzekeringsplaatje!!! Heb al 4x gebeld met ze. Zit een ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enra, regeerd snel en efficiënt op vragen,o a polis veranderingen,kreeg geld terug wat door hen zelf al geregeld was. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.
Reakcja na opinię
Nadat mijn elektrische fiets was gestolen, ben ik met de benodigde papieren naar mijn fietsspecialist geweest en die heeft het perfect geregeld. Het ging zo ie zo sneller dan wanneer ik dat zelf had... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn ENRA. Al 40 jaar dé tweewielerverzekeraar van Nederland. Onze missie is om rijwielhandelaren en hun klanten te ontzorgen. We helpen je snel en onbezorgd op weg: Vrijheid verzekerd. Met onze snelle en vertrouwde service zorgen we dat de klant na schade of diefstal snel weer op weg is.
Zesstedenweg 211-213, 1613JE, Grootebroek, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Enra is een goede verzekering die alles duidelijk in de polis heeft staan en schade snel afhandelen.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Makkelijke en overzichtelijke site om een fiets verzekering af te sluiten. Werkt snel zonder al te veel overbodige vragen.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Polisvoorwaarden bij afsluiten vermelden n niet 1 week later over de mail toesturen dan geen keuze meer voor andere fietsverzekering. Vele ak gewaarschuwd voor deze wijze van werk van era en zijn dealers. Je hebt geen vrije keus meer waar je je fiets kan/wil kopen.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Ze hebben mij goed geholpen met omzetten van een verzekering,m'n schoonvader kan dat niet .
Daarnaast had ik ook 2 verkeringen nodig voor onze fietsen

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Fiets was gestolen vlak voor we de verzekering hadden verlengd, hierdoor was er een kleine verwarring over het bedrag dat uitgekeerd zou worden.
met 1 telefoontje door een zeer vriendelijke dame gecorrigeerd en binnen 10 minuten de correctie per mail bevestigd. Ook de verlengde polis werd gelijk stopgezet nog voordat we hier om moesten vragen door deze dame.
Binnen 2 dagen na doorgeven diefstal, konden we al een nieuwe fiets gaan uitzoeken en werd dit keurig afgehandeld. Top service na een nare ervaring.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Het was minder fijn dat de eerste dag iemand vond dat hij recht had op mijn accu maar dit was ontzettend snel voor mij opgelost door de fietsen handelaar bike totaal uit Krimpen en de verzekeraar. Top service!

Ze zijn betaalbaar
Ze helpen je goed als je iets als je het niet snapt
Ik kan iedereen enra aanbevelen dus

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Duidelijke communicatie, korte flow en prettig contact op het moment dat ik dat wenste. Kortom, prima verzekeringsmaatschappij.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Snel en makkelijk een bromfietsverzekering af kunnen sluiten tegen een scherpe prijs. Binnenkort hebben we voor een 2e bromfiets ook een verzekering nodig. Deze zullen we zeker ook bij Enra afsluiten

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Vorig jaar een scooterverzekering afgesloten bij ENRA. Dit is een eenmalige fout die ik NOOIT meer maak. Kreeg uiteindelijk een brief (in november) dat de verzekering vanuit hun kant opgezegd was. Nou helemaal prima! Ik heb direct een andere verzekering afgesloten (tevens ook goedkoper). In december kreeg ik een brief van ENRA dat ik de premie va november niet betaald had. Huh ik was toch niet meer verzekerd bij ENRA? Direct gebeld en kreeg een ongelofelijk brutale vrouw aan de lijn. Zij beweerde dat ik vanaf oktober tot en met november onverzekerd had rondgereden, terwijl ze wel aangaf DAT IK BIJ EEN ANDERE VERZEKERING ZAT!!!! Na een heel discussie zeg ik dus dat ze dan maar mijn verzekering moet stopzetten met als einddatum 1 november 2025. Krijg ik te horen dat dat niet gaat want dan zou ik 27 dagen onverzekerd rondgereden hebben en dat ze dat dan ook wel even bij de RDW ging aangeven. Mind you, dit was de grootste onzin die ik ooit gehoord heb. Na dit probleem te hebben opgelost, bleef ENRA maar geld afschrijven. Nadat ik ineens een aanmaning kreeg dat ik niet betaald had, heb ik gebeld. Wederom kreeg ik een onbeschofte tante aan de lijn. Zij beweerde dat ik nog €12,18 moest betalen over januari. Uhm sorry? Ik ben niet meer verzekerd bij jullie, mijn premie is €45 nog wat, dus waar komen die €12,18 vandaan? Daar kon ze me geen antwoord op geven. Ik heb aangegeven dit bedrag niet te betalen en vandaag zie ik ineens dat ze het afgeschreven hebben. Ik heb het teruggeboekt en een mail gestuurd dat ze de incasso moeten stoppen. Als dit niet stopt ga ik juridische stappen ondernemen. Heb zelf al een beetje mijn onderzoek gedaan en weet precies hoe ik ENRA erbij kan naaien. Net zoals ze dat bij mij doen. In ieder geval succes ENRA met het oplichten van mensen, van mij en ook van niemand meer in mijn omgeving hoeven jullie nog te verwachten dat er een verzekering afgesloten wordt bij jullie.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Snelle reacties op berichten, behulpzaam aan de telefoon. Leggen snel en goed contact met de fietsenhandelaar.

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Ik kan deze verzekeraar absoluut niet aanraden. Zonder enig overleg of voorafgaande feedback hebben zij mijn brommobielverzekering eenzijdig opgezegd.
Hierdoor heb ik een volle week ongewenst en onbewust onverzekerd rondgereden, wat enorme risico's met zich meebrengt. Dit is totaal niet hoe je met klanten omgaat. Communicatie is blijkbaar te veel gevraagd. Ik moet nu halsoverkop op zoek naar een andere verzekeraar.
Mijn advies: Kijk ergens anders als je een betrouwbare verzekeraar zoekt die wel fatsoenlijk communiceert!

Odpowiedź od ENRA verzekeringen bv
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.