Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn fiets is gestolen, dit netjes met de benodigde zaken gemeld en opgestuurd . binnen 6 dagen was alles geregeld en kon ik bij de plaatselijke rijwielhandel een nieuwe fiets uitzoeken goed en snel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kingpolis fietsverzekering is in 2023 wederom als beste getest door de Consumentenbond! Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets maar ook voor uw racefiets of mountainbike! Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen.
Dane kontaktowe
Businesspark Friesland-West 47, 8447 SL, Heerenveen, Holandia
- 085-7441650
- info@kingpolis.nl
- kingpolis.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Fietscomputer door vallen defect…
Fietscomputer door vallen defect geraakt. Ter reparatie aangeboden bij fietswinkel waar ik hem gekocht had, zou normaal een flink bedrag geweest zijn. Verkoper wist nog van verzekering die afgesloten was ( hulde ), ik wist dat niet meer. Zonder problemen vergoed.
Prima
De snelle afhandeling als je zelf duidelijk aangeeft wat de schade is en hoe ontstaan
Voor de 2e keer in korte tijd moest ik…
Voor de 2e keer in korte tijd moest ik een schade melden. Zonder (vervelende) vragen te stellen, werd de schade direct vergoed. Ik ben zeer tevreden over Kingpolis, en kan deze verzekeraar van harte aanbevelen! Bij deze dus :-)
Schade na inbraak
Nadat de schade gemeld was bij Kingpolis en we de offerte van de fietsenmaker gemaild hadden, was de verzekering heel snel uitgekeerd. Prima geregeld dus.
Boven verwachting.
De verzekering afgesloten bij de fietsenwinkel " De Drait " in Drachten. Zij fungeren ook als tussenpersoon en hebben het gehele verzekeringsverhaal uithanden genomen. Jullie hebben hier kortstondig positief op gereageerd waardoor de schade snel hersteld kon worden. Ik kon daardoor weer snel gebruik maken van mijn eigen ( gerepareerde ) fiets om naar mijn werk te gaan. Kortom prima geregeld. Dank. Vr.gr. Eric van den Dungen, Drachten.
Mijn fiets is gestolen
goed en snel geregeld
Prima verzekering
Prima verzekering. Afhandeling gestolen fiets binnen een week!
Minpuntje: oude fietsenwinkel was geen Gazelle dealer meer (winkel overgenomen), maar ik wilde wel een Gazelle fiets terug. Moest daar zelf achteraan bij de nieuwe eigenaar van de winkel of hij akkoord ging met de aanschaf van een nieuwe fiets bij een andere winkel. Wel gelukt gelukkig 🙂
Goede informatie, heldere voorwaarden en snelle uitkering.
Hoe vervelend is het niet als je fiets wordt gestolen. Kingspolis heeft mij duidelijk telefonisch advies gegeven (die ook online stond) en het bedrag snel overgemaakt. Wat wil je nog meer van een Verzekering.

Vriendelijke service
Vriendelijke service. Soms wel en soms niet gedekte schade, vind ik vreemd. Soms krijg ik wel een terugbetaling, soms niet. En aangezien het een Nederlands bedrijf is, kan het voor mij in België als ik een acuut probleem heb, niet veel doen. Maar qua prijs-kwaliteit is het goed.

Odpowiedź od Kingpolis
Op 22 juli verzekering opgezegd via…
Op 22 juli verzekering opgezegd via webformulier. Nog steeds wordt premie afgeschreven. Op 23 maart gemaild, geen antwoord gekregen. Nu via de bank zelf maar de incasso stopgezet. Kies niet voor deze verzekeraar!!

Odpowiedź od Kingpolis
Snelle uitbetaling na aangifte van mijn…
Snelle uitbetaling na aangifte van mijn gestolen fiets.

Odpowiedź od Kingpolis
De schade was gelijk goed gekeurd en af…
De schade was gelijk goed gekeurd en af gehandeld

Odpowiedź od Kingpolis
Twee keer eigen risico betalen bij diefstal!
Ik verzeker een fiets voor €4299,- en nadat deze gestolen wordt gaat er 5% eigen risico af en hou ik €4098 over. Tot zover begrip. Ik koop een nieuwe fiets en onderhandel met de dealer over de prijs en kom op €4000,- Wordt er wederom 5% eigen risico ingehouden en krijg ik €3800,- Meerdere malen gebeld met de klantenservice maar 0 op rekest. Dubbel gedupeerd!

Odpowiedź od Kingpolis
goed geholpen en erg vlug alles…
goed geholpen en erg vlug alles geregeld Top

Slecht
Net een verzekering aangevraagd maar niet direct geregeld? Krijg een soort tijdelijke verzekering die niks dekt!? Geen bevestigingsmail niks. Bijzonder. Ga het maar annuleren en elders aanvragen. Wie gaat er nu dagen wachten tot een verzekering actief wordt.

Uitstekende verzekering
Uitstekende verzekering, duurde wel eventjes bij mijn meest recente schadeclaim maar natuurlijk goedgekeurd, inmiddels mijn fiets terug en die fietst weer zoals nieuw. Absolute aanrader, zeker als je een dure fiets hebt (zoals een goede e-bike).

Odpowiedź od Kingpolis
Heel erg goed geholpen bij mijn…
Heel erg goed geholpen bij mijn diefstal van mijn fiets.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.