De verzekering afgesloten bij de fietsenwinkel " De Drait " in Drachten. Zij fungeren ook als tussenpersoon en hebben het gehele verzekeringsverhaal uithanden genomen. Jullie hebben hier kortstondig p... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor de 2e keer in korte tijd moest ik een schade melden. Zonder (vervelende) vragen te stellen, werd de schade direct vergoed. Ik ben zeer tevreden over Kingpolis, en kan deze verzekeraar van harte a... Zobacz więcej
Mijn fiets is gestolen, dit netjes met de benodigde zaken gemeld en opgestuurd . binnen 6 dagen was alles geregeld en kon ik bij de plaatselijke rijwielhandel een nieuwe fiets uitzoeken goed en snel... Zobacz więcej
Ik verzeker een fiets voor €4299,- en nadat deze gestolen wordt gaat er 5% eigen risico af en hou ik €4098 over. Tot zover begrip. Ik koop een nieuwe fiets en onderhandel met de dealer over de prijs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kingpolis fietsverzekering is in 2023 wederom als beste getest door de Consumentenbond! Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets maar ook voor uw racefiets of mountainbike! Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
fiets verzekerd
ik had mijn nieuwe fiets verzekerd bij king polis en werd toen gestolen, aangifte gedaan en alle stukken aangeleverd die ze opvroegen bij de kingpolis. Ik kreeg heel snel reactie en mocht naar een fietswinkel gaan om een fiets uit te zoeken naar het bedrag dat uitgekeerd werd.
Mijn nieuwe fiets had ik heel snel en de fietsen dealer kreeg ook snel te bedrag van de fiets uitgekeerd.

Odpowiedź od Kingpolis
Top verzekering maatschappij die altijd…
Top verzekering maatschappij die altijd klaar staat als er iets is met mijn fiets!

Odpowiedź od Kingpolis
Prima afhandeling schade aan de fiets.
De schade aan de fiets werd door het rijwielbedrijf keurig gerepareerd en de rekening werd direct doorgestuurd naar Kingpolis. Prima afhandeling.

Odpowiedź od Kingpolis
schade afhandeling soepel en snel…
schade afhandeling soepel en snel geregeld

Gemakkelijk, snel en goed
Snel,gemakkelijk en eenvoudig schade melden en een snelle en goede afwikkeling

Slechte service van Kingpolis
Mijn ervaring met Kingpolis was heel erg slecht. Onze 2 electrische fietsen werden vanaf de fietsendrager op onze auto gestolen in Spanje. De dieven hadden ook de beide fietssleutels bemachtigd. Omdat de fietsendrager zelf ook solide sloten heeft, waren de fietsen desondanks goed beveiligd en moesten de dieven de hele fietsendrager slopen. Dit alles heb ik Kingpolis direct gemeld. Met deze informatie vroeg Kingpolis mij om het aangiftebewijs en de (resterende) sleutels op te sturen. Na terugkeer meteen gedaan. Per kerende post kreeg ik het antwoord dat we niets vergoed kregen omdat we geen 2 fietssleutels per fiets konden leveren. SIC: dat was in de eerste mail al gemeld!. Pas na aandringen kreeg ik van Kingpolis de kosten voor het aangetekend versturen, die ik onnodig had moeten maken, vergoed. Voor de nieuwe fietsen een andere verzekering genomen (overigens ook nog veel goedkoper).
En reagerend op de reactie van Kingpolis hieronder: zoals ik hierboven al schreef waren de fietsen met stevige sloten aan de fietsendrager verankerd. Maar dat was ook Kingpolis vanaf de eerste mail bekend.

Odpowiedź od Kingpolis
Hele goede service en een snelle…
Hele goede service en een snelle afhandeling top bedrijf

Snelle afhandeling
Dit jaar helaas 3 keer schade gehad aan mijn fiets en 3x is de schade afwikkeling zeer snel afgehandeld.

Odpowiedź od Kingpolis
de afhandeling van de schade was prima…
de afhandeling van de schade was prima geregeld, in overleg met de fietsenmaker zijn we tot een schade bedrag gekomen. Dit is minus de eigenbijdrage uitgekeerd aan de fietsenmaker .
Enigste min punt wat ik aan deze verzekering vind is de optische schade dit wordt niet vergoed dus val je met je fiets en hij is geheel beschadigd dan worden de kapotte onderdelen vergoed maar spuitwerk niet . en met een race fiets type Dogma van pinarello vind ik daar wat van hierdoor overgestapt naar een andere verzekering die dit wel vergoed .

Odpowiedź od Kingpolis
Accuschade gehad aan mijn fiets
Accuschade gehad aan mijn fiets. Ongeveer een jaar na aanschaf van een nieuwe fiets.
Schade is vergoed, nieuwe accu gekregen, en alles netjes geregeld.

Gestolen fiets
Na de schok van de gestolen fiets was het relatief eenvoudig om (met de politie-aangifte erbij) de schade bij KingPolis te declareren. De afhandeling ging ook vrij soepel en inmiddels heb ik een nieuwe fiets.

Diefstal
Naar aanleiding van diefstal van onze accu's
Met een telefoontje en aangiften bij de politie was het met een week geregeld

Odpowiedź od Kingpolis
Mijn fiets was gestolen en het is super…
Mijn fiets was gestolen en het is super snel behandeld door de verzekering!!

Odpowiedź od Kingpolis
Afgelopen jaar is 2x de accu van mijn…
Afgelopen jaar is 2x de accu van mijn e-bike gestolen. Beide keren netjes en vlot afgehandeld!

2x probleemloos en vlot geholpen
2x probleemloos en vlot geholpen; eerste keer bij schade aan de fiets na val, tweede keer bij diefstal.
Heel blij en opgelucht dat ebike verzekerd was bij Kingpolis.
Ik vind het ook prettig dat het mogelijk is de verzekeringskosten gespreid per maand te betalen. Bij andere verzekeraars soms in een keer volledige bedrag vooruit te betalen. Dankzij Kingpolis kan ik hierdoor toch een verzekering bekostigen. Geeft een veilig gevoel, zeker gezien mijn positieve ervaring met de afwikkeling. Van harte aanbevolen! 🚲

Odpowiedź od Kingpolis
Unfortunately I had to use Kingpolis…
Unfortunately I had to use Kingpolis multiple times (3 times because of theft - once for an ebike, 2 others for accessories), and once for an accident. They always came through. Insurance companies usually get a bad rep, but I've only good things to say about them (so far).

Odpowiedź od Kingpolis
2 schades zonder gedoe vergoed.aan mijn…
Ik heb nu 2x schade aan mijn elektrische fiets gehad, waarvan de kosten zonder gedoe keurig zijn vergoed. 1x was er iets afgebroken in de accuhouder, wat volgens mij eerder een zwakte was in het ontwerp. 1x was mijn fietstas deels in mijn versnellingsnaaf gekomen na een hobbel in een bocht. Door een te lage inschatting van de kosten door de fietsleverancier en reparateur, vroeg deze mij na de reparatie bij te betalen. De verzekering heeft de hogere kosten echter ook vergoed. Ik ben erg tevreden met de afhandeling.

Odpowiedź od Kingpolis
Na de melding was de schade binnen twee…
Na de melding was de schade binnen twee weken afgehandeld en stond het geld op de rekening.

Odpowiedź od Kingpolis
Polis omnium fietsverzekering gesloten…
Polis omnium fietsverzekering gesloten in september 2024 voor nieuwe ebike cube.Batterijpack werd gestolen op 06/2025 in Catalonië/Spanje, heb volledige terugbetaling ontvangen, zonder veel problemen - enkel voorlegging van proces verbaal van aangifte ter plaatse. Nadien in 08/2025 aanrijding met auto in België - dossier ook snel en vakkundig opgevolgd. Terugbetaling van praktisch alle kosten op voorlegging van bestek en factuur van de hersteller - fietshandelaar waar de ebike werd aangekocht en dus ook hersteld. Kan alleen maar bevestigen dat Kingpolis beide dossiers professioneel heeft opgevolgd en vlot en correct heeft uitbetaald.
Heb dan ook de nieuwe Cube, 09/2025 aangekocht voor mijn echtgenote, verzekerd bij Kingpolis.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.