Witam, jestem bardzo zadowolona z zakupów u was :) zamówiłam sześć sukienek, bylam pewna, że wszystkie będę musiała odeslac jak to często bywa z internetowymi produktami :) Wszystkie sukienki są świe... Zobacz więcej
Jestem zadowolona z produktu, który zamawiałam na tej stronie. Zamówiłam srebrne czółenka na obcasie z paskiem i jestem bardzo miłe zaskoczona. Towar przyszedł jak ze zdjęcia (tylko niestety brakuje w... Zobacz więcej
Bardzo proszę o interwencje w sprawie zamówienia VV1458974447, bardzo potrzebuje go przed piątkiem 20.08.2021 w który to dzień mam ważne przyjęcie na które chciałam założyć zamówiona u Was sukienkę. S... Zobacz więcej
ZamówienieVV2376998699 10.08.2021 zamówiłam i opłaciłam w Jurlacy sukienkę. W opisie było, że dostawa w ciągu 14 dni. Do dzisiaj nie otrzymałam zamowienia. 26.08.2021 napisamam zapytanie do service@... Zobacz więcej
Founded in 2018, Jourlacy is the global leading online retailer for shoes, dresses and accessories. Customers can browse the vast online selection and choose their favorite shoes and dresses with great satisfaction.Jourlacy prides itself on exceptional customer service, high quality and affordable prices.
Stany Zjednoczone
Towar przyszedł identyczny jak na zdjęciach, po 2 tygodniach od dnia zamówienia. Jakoś materiału bardzo dobra, przyjemne w dotyku.

Odpowiedź od Jourlacy
Sukienka przyszła w ciągu 1,5 tygodnia od złożenia zamówienia.
Produkt identyczny jak na zdjęciu, co więcej, kolory na żywo jeszcze ładniejsze.
Czytając pozostałe opinie, to albo ma się to szczęście z tą firmą, albo nie.
I mnie wszystko poszło sprawnie.
Także polecam :)

Odpowiedź od Jourlacy
Absolutnie nie polecam! Zamówienie nr VV9894748777 złożyłam 29 marca tego roku. Towar według informacji nawet nie jest przygotowany do wysyłki. Nie ma możliwości anulowania zamówienia ani kontaktu z obsługą.

Odpowiedź od Jourlacy
Otrzymałam takiego maila :Dziękujemy za zamówienie VV9753762506 w jourlacy. 14.05.2021, dalej cisza zamówienie w przygotowaniu. Za sukienkę zapłaciłam. Sukienka potrzebna na konkretna uroczystość. Jeśli nie otrzymam towaru do końca miesiąca zawiadomie odpowiednie służby o Państwa poczynaniach.

Odpowiedź od Jourlacy
Absolutnie nie polecam. Długi czas realizacji 2 miesiące i dłużej, towar nie ma nic wspólnego ze zdjęciami problem ze zwrotem należności

Odpowiedź od Jourlacy
Złożyłam i opłaciłam zamówienie dnia 03.05.2021r. o numerze VV3356314516.
Ani widu ani słychu! Coś mi się wydaje, że mam do czynienia z oszustami!
Czekam jeszcze tydzień i zgłaszam na policję!!!

Nie otrzymałam zamówienia...
Ani emaila, że został towar wysłany...
NR zamówienia VV3334185900
Zapłaciłam za sukienkę!
To sa jakieś kpiny!!
Czekam jeszcze parę dni i składam zawiadomienie do odpowiednich instytucji. Porażka

Odpowiedź od Jourlacy
Witam ponownie. Mój numer zamówienia VV 0341308481. Jest problem ze śledzeniem informacji.

Odpowiedź od Jourlacy
Witam pisałam już otym, że złożyłam zamówienie 31.03.2021 r. Nr VV9776664953 nr referencyjny A427005KYRYB oplacone i do tej pory nic nie ma. Co prawda odpowiedzieli, podałam szczegóły i dalej nic. Nie polecam ta firma to jakaś ściema czekam jeszcze tydzień na towar lub zwrot pieniędzy i zgłaszam sprawę to odpowiednich instytucji.

Odpowiedź od Jourlacy
Zamówiłam 5 bluzek, przepiękne, troszkę na nie czekałam, ale warto było. Teraz oglądam sukieneczki, na pewno jeszcze nie raz, skorzystam z zakupów na tej stronie. Polecam 👍😊

Odpowiedź od Jourlacy
Pierwszą sukienkę zamówiłam i w tym samym dniu przyszło potwierdzenie że została wysłana, na paczkę czekałam niecale 2tyg, będąc zadowolona złożyłam większe zamówienie VV7811945593 , opłaciłam je posiadam dowód wpłaty, w zamówieniu widnieje cały czas przetwarzanie. Chce otrzymać zamówiony towar lub zwrot pieniędzy

Odpowiedź od Jourlacy
VV3912936193 dotyczy zamówienia które złożyłam 24.04.21 do dnia dzisiejszego nie mam żadnej informacji jeżeli do piątku nie otrzymam przesyłki lub zwrotu pieniędzy zgłaszam sprawę do odpowiedniej instytucji

Odpowiedź od Jourlacy
Witam od 12.04 czekam na zamówienie VV8673186712 ale nadal jest przetwarzane. Zero kontaktu z Wami. Masakra

Odpowiedź od Jourlacy
Czekam od 11.04 na realizacje zamowienia VV6529209879.Brak kontaktu z firma,brak przesyłki,zero zainteresowania.

Odpowiedź od Jourlacy
Chcialabym rowniez otrzymac pieniądze!!! czekam na paczke juz miesiac , zamowienie O numerze VV4704886782 .

Odpowiedź od Jourlacy
Chcę zwrócić sukienkę z zamówienia VV1794037614.
Material jest kiczowaty, sukienka wyglada jak worek i jest tandetna. W niczym nie przypomina sukienki ze zdjęcia reklamowego, szczegolnie jesli chodzi o fason.
Niestety nie ma takiej mozliwosci orzez strone, poniewaz linki i formularze są nieaktywne, nie ma nigdzie adresu do zwrotów, njmeru kontaktowego, a próbując zwrocic towar przez konto na stronie wyskakuje, ze nie ma tam zadnych zamówień.

Odpowiedź od Jourlacy
Zamówiłam 09.04.2021 i opłaciłam do tej pory zamówienie ani nie dotarło ani niema żadnej informacji. VV4114423110

Odpowiedź od Jourlacy
Pierwsze zamówienie dostałam szybko .drugie zapłacone i cisza ! Czekam od 20 kwietnia .VV6080804937
Żenada ! Skoro są jakieś problemy powinnam zostać poinformowana !
Zero jakiekolwiek kontaktu ze stroną

Odpowiedź od Jourlacy
Zamówienie złożyłam i opłaciłam 3 kwietnia 2021 roku. Mija miesiąc i nie ma ani towaru ani zwrotu pieniędzy. Nie ma też możliwości kontaktu!!! Brak informacji. Nr zamówienia VV4725374128. Tracę cierpliwość.

Odpowiedź od Jourlacy
06.04.2021 zamówiłam i oplacilam zamówienie. Dostałam maila z potwierdzeniem zapłaty oraz informacją, że przechodzą do realizacji, ale do dnia dzisiejszego moje zamówienie nie dotarło. Brak też jakielkolwiek nfornacji o statusie zamówienia. Zamowienie VV0756534939