Witam, jestem bardzo zadowolona z zakupów u was :) zamówiłam sześć sukienek, bylam pewna, że wszystkie będę musiała odeslac jak to często bywa z internetowymi produktami :) Wszystkie sukienki są świe... Zobacz więcej

Jestem zadowolona z produktu, który zamawiałam na tej stronie. Zamówiłam srebrne czółenka na obcasie z paskiem i jestem bardzo miłe zaskoczona. Towar przyszedł jak ze zdjęcia (tylko niestety brakuje w... Zobacz więcej

Bardzo proszę o interwencje w sprawie zamówienia VV1458974447, bardzo potrzebuje go przed piątkiem 20.08.2021 w który to dzień mam ważne przyjęcie na które chciałam założyć zamówiona u Was sukienkę. S... Zobacz więcej

ZamówienieVV2376998699 10.08.2021 zamówiłam i opłaciłam w Jurlacy sukienkę. W opisie było, że dostawa w ciągu 14 dni. Do dzisiaj nie otrzymałam zamowienia. 26.08.2021 napisamam zapytanie do service@... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Founded in 2018, Jourlacy is the global leading online retailer for shoes, dresses and accessories. Customers can browse the vast online selection and choose their favorite shoes and dresses with great satisfaction.Jourlacy prides itself on exceptional customer service, high quality and affordable prices.

2,7

Słaba

Zamówienie złożone w dniu 15.06 i do…

Zamówienie złożone w dniu 15.06 i do tej pory nie mną żadnej informacji choćby o wysłaniu przesyłki. Tylko reklamy..
Zamówienie nr VV6288014981

29 czerwca 2021

Dziękujemy za twoją opinię.

Przepraszamy za opóźnienie. Sprawdzamy teraz datę zakończenia z naszymi twórcami. Zapewniamy, że wyślemy wiadomość e-mail, aby poinformować Cię, gdy otrzymamy odpowiedź.

W pierwszej kolejności dziękuję za pacjenta.

Nadal nie otrzymalam zamowienia z…

Nadal nie otrzymalam zamowienia z początku maja !!!!!! To jest kpina
Jeżeli w najbliższym czasie nie otrzymam zamowienia lub zwrotu pieniędzy zgłoszę sprawę na Policje!!!!@
VV1374118263

25 czerwca 2021

Drogi Kliencie,

Skontaktowaliśmy się z Tobą 30.05.2021, ale nie otrzymaliśmy Twojej odpowiedzi. Zapewniamy, że wyślemy zamówienie do Ciebie.

Brak kontaktu z firmą

Brak kontaktu z firmą. Zamowienie nr. VV5372555586 opłacone. Cały czas brak informacji, że zostało wysłane. Jestem zawiedziona.

23 czerwca 2021

W pierwszej kolejności dziękuję za pacjenta.

Brak kontaktu z firmą zamówienie do…

Brak kontaktu z firmą zamówienie do chwili obecnej nie dotarło od około 2 msc. Jeżeli nie będzie odpowiedzi sprawa pójdzie do odpowiednich służb nr zamówienia :VV4619666068

22 czerwca 2021

Dziękujemy za twoją opinię.

Zapewniamy, że Twoje zamówienie zostało już wysłane. Możesz śledzić zamówienie tutaj:

[jourlacy] Drogi dar82

[jourlacy] Drogi dar82, Twoje zam.wienie VV9529831614
,Za spraw. w naszym systemie dostaw pojawi.y si. czynniki, na kt.re nie mamy wp.ywu . Je.li Twoje zam.wienie nie dotrze do Ciebie w ci.gu 30 dni od dat
y wysy.ki, prosimy o kontakt , aby uzyska. zwrot warto.ci zam.wienia.Wiadomo.. wygenerowana przez system, nie odpowiadaj.
I cisza.....
Proszę o kontakt

18 czerwca 2021

Dziękujemy za twoją opinię.

Twoje zamówienie zostało wysłane w dniu 2021-06-09. Możesz sprawdzić zamówienie z numerem śledzenia tutaj:

Zapewniamy, że Twoje zamówienie wkrótce dotrze.

Zamówienie VV1312022768 złożone dnia…

Zamówienie VV1312022768 złożone dnia 5.06.2021r.
dziś chciałam dokonać zwrotu przez ich stronę ale się nie da bo wyskakuje komunikat, że przekroczono 30 dniowy okres kiedy tego zwrotu można dokonać, a mamy dziś 14.06.2021r więc gdzie te 30 dni??
Kontaktu brak, wciąż komunikat: spróbuj później...

14 czerwca 2021

Drogi Kliencie,

Mam nadzieję, że masz dobry dzień. Otrzymaliśmy Twoją skargę i bardzo nam przykro, że przynosimy Ci wszystkie nieszczęśliwe wrażenia. Zapewniamy, że rozwiążemy problem prawidłowo. Rozwiązania wysłaliśmy na Twój e-mail. Sprawdź swoją pocztę e-mail, a jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami ponownie.

Z góry dziękuję za współpracę. Mam nadzieję, że wkrótce się odezwiesz.

Anulowalam zamowienie więc proszę o…

Anulowalam zamowienie więc proszę o zwrot pieniędzy...zamówienie nr.VV2053147224 inaczej zgłoszę was do praw konsumenta

12 czerwca 2021

Dziękujemy za twoją opinię.

Zapewniamy, że anulowaliśmy zamówienie i dokonaliśmy pełnego zwrotu pieniędzy.

Skontaktuj się z nami, jeśli potrzebujesz dalszej pomocy.

Zamówienie VV2399709928 na ponad 300zł…

Zamówienie VV2399709928 na ponad 300zł opłacone 25/05 cały czas przetwarzane. Może jakiś kontakt ? JAKIEŚ WYJAŚNIENIE?

10 czerwca 2021

Firma jest nierzetelna

Firma jest nierzetelna, wyłudza pieniądze, nie realizuje zamówień i mimo wielokrotnych monitów nie zwraca pieniędzy.

10 czerwca 2021

Dziękujemy za twoją opinię.

Przykro nam słyszeć, że nie jesteś zadowolony z zakupów u nas. Aby pomóc w szybkim rozwiązaniu problemu, czy możesz podać nam numer zamówienia, abyśmy mogli dalej zajmować się Twoją sprawą? Możesz odpowiedzieć tutaj bezpośrednio.

Nr zamówienia VV1603781386.Bardzo…

Nr zamówienia VV1603781386.Bardzo proszę o informację na temat zwrotu produktów ponieważ są niezgodne z opisem i rozmiarowo nie pasują. Zamówienie złożyłam 29.05.2021 a odebrałam Zamówienie 04.06.2021.Nie przekroczyłam 14 dni na zwrot a nie mogę tego dokonać poprzez swoje konto.

5 czerwca 2021

Z góry dziękuję za współpracę. Mam nadzieję, że wkrótce się odezwiesz.

Zamówienie nr VV5714048324 złożone…

Zamówienie nr VV5714048324 złożone 3.05. 2021 r. wciąż przetwarzane. Żądam natychmiastowego zwrotu pieniędzy, w przeciwnym razie w przyszłym tygodniu zgłaszam to odpowiednim służbom. Jeśli będzie trzeba, to sprawa trafi również do sądu.

4 czerwca 2021

Dziękujemy za twoją opinię.

Zapewniamy, że anulowaliśmy całe zamówienie i dokonaliśmy pełnego zwrotu pieniędzy.

Zamówienie nr VV1387109124…

Zamówienie nr VV1387109124 z dn.10/05/2021 r. w dalszym ciągu nie zostało zrealizowane. Proszę o pilną informację, kiedy nastapi wysyłka zamówionych produktów.

4 czerwca 2021

Dziękujemy za twoją opinię.

Zapewniamy, że Twoje zamówienie zostało już zakończone i zostanie wysłane w ciągu najbliższych 24 godzin.

VV0582516506 to mój nr zamówienia

VV0582516506 to mój nr zamówienia, proszę o zwrot pieniędzy. Zero kontaktu, nawet przesyłka od 2 tygodni jest cały czas przetwarzana. Czekam do jutra na wasz kontakt, jeśli nie będzie z waszej strony żadnej reakcji to idę z tym do odpowiednich służb!!!

2 czerwca 2021

Dziękujemy za twoją opinię.

Zapewniamy, że anulowaliśmy zamówienie i zgodnie z wymaganiami dokonaliśmy pełnego zwrotu pieniędzy.

Skontaktuj się z nami, jeśli potrzebujesz dalszej pomocy.

Otrzymałam produkt a dokładnie…

Otrzymałam produkt a dokładnie kombinezon 4 dni temu nr zamówienia VV8154300977 który nie spełnia moich oczekiwań zupełnie był inny na zamieszczonym zdjęciu chciałabym zwrócić go ale nie ma do Was żadnego kontaktu jak mam to zrobić co za sklep który nie podaje o sobie żadnych informacji żądam natychmiastowej informacji i zwrotu pieniędzy bo jeśli nieto nie odpuszczę

31 maja 2021

Super.polecam

31 maja 2021

Dziękuję za recenzję.

Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza i to jest absolutnie nasza siła robocza. Dziękujemy również za szczere opinie na temat Twojego doświadczenia. Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli ponownie Ci służyć i sprawić, że będziesz szczęśliwszym klientem.

Miłego dnia~

Jakaś masakra

Jakaś masakra.
Zamówienie złożone 29.04.2021 na ponad 600 zł, ( zapłaciłam przelrwem ),a tu nic do tej pory.
Nr Zamówienie VV2933644448
Co robić i gdzie spróbować się czegoś dowiedzieć ?

Drogi Kliencie,

Mam nadzieję, że masz dobry dzień. Otrzymaliśmy Twoją skargę i jest nam naprawdę przykro, że przyniosła Ci to nieszczęśliwe doświadczenie. Zapewniamy, że rozwiążemy problem prawidłowo. Wysłaliśmy rozwiązania na Twój adres e-mail. Sprawdź swoją pocztę e-mail, a jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami ponownie.

Porażka zamówienie złożyłam 29.04.21r

Porażka zamówienie złożyłam 29.04.21r. nadal do mnie nie dotarło. Nie ma kontakt żeby dochodzić swoich praw.
Nr. Zamówienia VV3346938198

Dziękujemy za twoją opinię.

Przepraszamy za opóźnienie. Teraz sprawdzamy datę końcową z naszymi twórcami. Zapewniamy, że wyślemy wiadomość e-mail z informacją, gdy otrzymamy odpowiedź.

Dziękuję najpierw za twojego pacjenta.

Zamowienie VV2729768106

Prosze o zwrot pieniążków za zamówienie VV2729768106.Numer konta podałam w emailu