Witam, jestem bardzo zadowolona z zakupów u was :) zamówiłam sześć sukienek, bylam pewna, że wszystkie będę musiała odeslac jak to często bywa z internetowymi produktami :) Wszystkie sukienki są świe... Zobacz więcej
Jestem zadowolona z produktu, który zamawiałam na tej stronie. Zamówiłam srebrne czółenka na obcasie z paskiem i jestem bardzo miłe zaskoczona. Towar przyszedł jak ze zdjęcia (tylko niestety brakuje w... Zobacz więcej
Bardzo proszę o interwencje w sprawie zamówienia VV1458974447, bardzo potrzebuje go przed piątkiem 20.08.2021 w który to dzień mam ważne przyjęcie na które chciałam założyć zamówiona u Was sukienkę. S... Zobacz więcej
ZamówienieVV2376998699 10.08.2021 zamówiłam i opłaciłam w Jurlacy sukienkę. W opisie było, że dostawa w ciągu 14 dni. Do dzisiaj nie otrzymałam zamowienia. 26.08.2021 napisamam zapytanie do service@... Zobacz więcej
Founded in 2018, Jourlacy is the global leading online retailer for shoes, dresses and accessories. Customers can browse the vast online selection and choose their favorite shoes and dresses with great satisfaction.Jourlacy prides itself on exceptional customer service, high quality and affordable prices.
Stany Zjednoczone
Masakra. Mija blisko rok i nie zwrócono mi pieniędzy za zwrócone ciuchy. Zero odzewu. Kontakt się urwał.
Złodzieje. Unikajcie
TRAGEDIA nie polecam złożyłam zamówienie którego nie otrzymałam a teraz dziady kombinują żeby mi nie zwrócić pieniędzy . OSZUŚCI
Tragedia. Sukienka przyszła po ponad miesiącu. Nie nadawała się do noszenia. Prześwitująca, materiał to cienka szma.. nie warta tych pieniędzy. Zwrot jeszcze wieksza tragedia, ale po kolejnym miesiącu i 5 mailach dostałam zwrot oczywiście pomniejszony o koszt przesyłki zagranicznej. Nigdy więcej nic ze strony jourlacy.
Witam.
Czuję się oszukana i mega zawiedziona. Zamówiłam w grudniu i opłaciłam 12 grudnia 2021 3 sukienki dla mojej mamy na prezent choinkowy. Nr zamówienia VV0311445611. Do tej pory przesyłki nie ma. Po e-maili że zapłaciłam za sukienki 264 zł nie dostałam żadnego innego. Przychodzą jedynie e-maile od tej firmy że są nowe promocje. Nie można z nimi się skontaktować,nie można się zalogować żeby jak oni twierdzą śledzić przesyłkę. Bardzo odradzam zakup w sklepie Jourlacy.com. Nie wiem czy nie zgłoszę tego na policję. Proszę o pomoc
Moj numer zamówienia to VV0523402249 nie dostałam ani towaru ani pieniędzy które obiecano mi zwrócić. Zostałam oszukana

Odpowiedź od Jourlacy
Witam. Mój numer zamówienia VV1786535203. Do dzisiaj nie otrzymałam sukienki. Dziś mija 3 miesiąc. Jest mi bardzo przykro. Pierwszy raz zostałam oszukana. Odradzam jakiekolwiek zakupy w tym sklepie....

Odpowiedź od Jourlacy
Witam, zamawiałam 2 sukienki u Państwa. Po miesiącu dostałam informację, że jedna z sukienek została wycofana u producenta i nie dojdzie w ogóle, ale zwrotu pieniędzy nie otrzymałam do tej pory - nr zamówienia VV5371051813. A drugą dostałam, ale jest za duża i potrzebuje formularz zwrotu. Pozdrawiam serdecznie

ZamówienieVV2376998699
26.08.2021 napisamam zapytanie do service@ jurlacy.com i do dzisiaj nie otrzymałam odpowiedzi. Uważam, że wszystkie portale powinny zrezygnować z reklamowania trj firmy, gdyż jest to zwykle naciąganie ludzi. Proszę o anulowanie mojego zamowienia i zwrot pieniędzy.

Odpowiedź od Jourlacy
VV1314680907 numer przesyłki. Gdzie znajduje się moja przesyłka?

Odpowiedź od Jourlacy
Numer mojego zamówienia to VV8082002601. Proszę o informację co się z nim dzieje

Odpowiedź od Jourlacy
Witam chciałam się zapytać kiedy zostanie wysłana moja paczka i kiedy mogę się jej spodziewać u siebie. Numer zamówienia to VV5747601427
Nie moge sie zalogowac poniewaz to nie dziala na waszej stronie! Numer zamowienia to VV8156314551 prosze o sprawdzenie gdzie znajduje sie paczka i kiedy ja otrzymam .

Odpowiedź od Jourlacy
Dzień dobry kiedy otrzymam swoje zamówienie nr nr VV5122003826?

Odpowiedź od Jourlacy
Dzień dobry. Chciałam się zapytać kiedy zostanie dostarczone moje zamówienie numer VV9166787803

Witam.
Jak mogę odesłać zamówienie VV6851458100?? Nie mogę się zalogować na konto nie mogę nigdzie dostać meila z kontaktem do państwa towar do mnie dotarł 03.09.2021 chce jak najszybciej odesłać proszę o kontakt.

Odpowiedź od Jourlacy
Dzień dobry, na moim koncie nie wyświetla się zamówienie VV3557025401, a chciałabym dokonać zwrotu - nie mogę, bo system mówi, że żadnego zamówienia na koncie nie mam. Proszę o kontakt na mail monipodraza @wp.pl

Odpowiedź od Jourlacy
Dzień dobry. Chciałam się zapytać kiedy zostanie dostarczone moje zamówienie numer: VV4333061186

Odpowiedź od Jourlacy
Dzień dobry chciałabym zwrócić zamowienie numer VV4998263700 niestety nie mogę zalogować się na konto, pisalam również meila w tej sprawie niestety nie otrzymałam zadnej odpowiedzi

Odpowiedź od Jourlacy
Proszę o informacje kiedy zostanie dostarczona do mnie przesyłka VV1031408113.

Proszę o kontakt w sprawie zamówienia VV6137652833
z dn 13.08.2021