Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden, had een blazer ontvangen met haaltjes in de buitenkant kraag.Snelle reactie via mail, flinke korting gekregen dus nu hou ik de blazer. Bedankt voor de service en de vlotte terugbeta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ich habe 2025 einen Blazer bestellt und bezahlt, aber nie erhalten. Meine 1. Kontaktaufnahme wurde noch beantwortet mit: "wir klären es mit unserem Lieferanten", danach nie wieder eine Antwort auf mei... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super mooie jurk besteld voor hele leuke prijs, zeer goede kwaliteit, 1 dag later al ontvangen, top service😃

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Dane kontaktowe

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Slechter dan slecht...

Slechter dan slecht...

Ik had problemen met retourneren. Alles moest via de site en kreeg hiervan geen bevestigingsmail. Heb dit gemeld en kreeg pas 2 dagen later antwoord. Toen had ik problemen met het adres, maar had blijkbaar met een cijfer te maken. Ook pas laat antwoord gehad. Men zoontje lag in het ziekenhuis dus was ik blijkbaar dus net te laat met retourneren.. weer pas laat antwoord gehad met als gevolg dat men retour niet werd aanvaard !

Ik ben dan ook ergens genoodzaakt om een slechte review te schrijven.. sorry hoor.. maar jullie klantenservice is blijkbaar niet open van vrijdag tot zondag. Maar in het weekend heb je wel tijd om reclame te posten? Een klant van een antwoord voorzien kan dan niet? Zelfs via messenger verwijs je door naar een e mail adres? Mijn mening.. klanten afschuiven zodanig dat ik nu met een gepeperde rekening achterblijf met de herinneringskosten erboven op! Niet te vergeten dat ik dus de kledij heb terug gestuurd.. en ook nog eens al 20 euro ik totaal aan verzend kosten heb betaald.
Schandalig!

Jullie kunnen wel op slechte reviews vliegensvlug reageren. Alsook reclame maken. Maar vlotte communicatie? Dat gaat niet. Triestig noem ik dat!

(Ik kan trouwens niet op het antwoord reageren.. maar hun eerstvolgende mogelijkheid is dus maandag 19h s avonds. Koop hier niks want je zult niet tevreden zijn, kledij die de hoge prijs ook niet waardig was trouwens) ik moet nu betalen om het terug te krijgen. Nu zit ik aan 25 euro kosten + 🤣 een grap precies. 10 euro verzendkosten, 10 euro om het terug te sturen en nog eens 5,95 euro om de artikelen terug te krijgen.)

13 stycznia 2025

Odpowiedź od jaimymode.nl

- DIRECT REACTIE NA TOEGESTUURDE EMAIL EERST VOLGENDE MOGELIJKHEID VANUIT ONZE KLANTENSERVICE IS DEZE MAANDAG DIRECT BEANTWOORD - RETOUR IN VERZUIM

Hi Michele,

Bedankt voor uw review.
Wij vermelden op onze website hoe u een zending aan ons kan retourneren. Ook ontvangt u bij uw bestelling een pakbon en een extra uitgeprinte bijlage met daarin het retour proces uitgelegd. U heeft op 6 december om 20.31 uur een email toegestuurd dat het u niet lukt of onduidelijk is om een zending te retourneren. Op vrijdagavond om 20.31 uur is onze klantenservice gesloten, ook in het weekend is onze klantenservice gesloten. Dit staat overigens ook op onze website vermeld, en op de extra uitgeprinte bijlage die u destijds bij uw bestelling heeft ontvangen. De informatie die u in uw review beschrijft is dan niet helemaal juist.

Maandag de eerst volgende mogelijkheid na het weekend heeft mijn collega u direct van reactie voorzien en nogmaals uitleg aan u gegeven hoe u een zending aan ons kan retourneren.
Daarna heeft daar een reactie op gegeven en heeft mijn collega weer op u gereageerd. Daarna hebben wij niets meer van u vernomen waarin wij er vanuit gaan dat het mogelijk is om uw retourzending tijdig aan ons te verrichten.

Wij hebben een bedrijfsprocedure door alle consumenten die een vraag hebben mbt een bestelling - retourneringen oid contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@jaimymode.nl
Overigens staat deze informatie ook vermeld in de orderbevestiging, op de meegeleverde pakbon en op de extra uitgeprinte bijlage.
Vanuit dit forum wordt gewerkt door onze klantenservice medewerkers. U bent dan ook van reactie voorzien van onze marketing collega via messenger.

U had uiteraard na onze laatste email ook contact met kunnen informeren dat u het niet is gelukt om een retourzending binnen het retour termijn te verrichten. Wij hebben na het emailcontact van 9-12 niets meer van u vernomen en uiteindelijk heeft u uw retourzending helaas pas veel later aan ons geretourneerd.

De retourkosten zijn helaas voor eigen rekening. Ik heb nog niet eerder gehoord dat een consument 20 euro heeft betaald aan retourkosten. Wellicht komt dit omdat u vanuit Belgie een zending aan ons retourneert. Uiteraard kunnen wij aan deze kosten niets doen, dit ligt aan de koeriersdienst en de prijzen die koeriersdiensten hanteren.

Wij hebben u dan ook zeker voorzien van zeer snelle communicatie wanneer u op vrijdagavond om 20.31 uur een email stuurt deze de eerst volgende mogelijkheid op maandag direct te voorzien van antwoord. Wanneer u daarna de retourzending aan ons had verricht was deze nog ruim binnen het retour termijn. Wij hebben daarna niets meer van u vernomen. In de email heb ik u ook nog toegestuurd nadat het ook vermeld staat op onze website als ook op de extra uitgeprinte bijlage dat wij een retour termijn hanteren van de wettelijke 14 dagen. Indien u niet in de gelegenheid was om een retourzending te verrichten vernemen wij dit graag schriftelijk binnen het retour termijn van 14 dagen zodat wij in oplossingen kunnen denken.

De reclame die voorbij komen op onze social media kanalen zijn vooraf ingestelde campagnes/advertenties deze worden dan automatisch uitgevoerd op de door ons ingestelde datum cq tijdstip. Deze worden doordeweeks door onze marketingmedewerker geprogrammeerd.

Wij streven een bedrijfspolicy na indien wij niet geinformeerd worden over omstandigheden die zich hebben voortgedaan.

Wij proberen ten alle tijde spoedig op consumenten te reageren. Helaas zijn wij op vrijdagavond om 20.31 uur gesloten en in het weekend ook, waardoor u direct maandag van reactie bent voorzien. Excuses als dit voor u te lang heeft geduurd en wij u in deze case niet tevreden hebben kunnen stellen. Wellicht had u ons kunnen informeren over de omstandigheden dan hadden wij altijd kunnen kijken naar oplossingen.

Ik wens u desondanks een fijne avond toe.

Retour

Ik ben echt ontzettend teleurgesteld in de klantenservice van dit bedrijf! Vanwege een onverwachte ziekenhuisopname kon ik mijn bestelling helaas niet op tijd retour sturen, iets waar ik geen controle over had. Het was voor mij fysiek onmogelijk om op dat moment contact met ze op te nemen. Tot mijn grote verbazing hoorde ik dat ze mijn artikelen niet willen terugnemen, en ik moet nu opnieuw verzendkosten betalen om ze terug te krijgen. Wat het nog erger maakt, is dat mijn betaling inmiddels is verlopen, en ik zelfs nog eens 20 euro extra in rekening wordt gebracht door de vertraging in de verwerking van mijn retouraanvraag. Dit terwijl alles voor de rest volgens afspraak is gegaan!

Ik begrijp dat er retourtermijnen zijn, maar dit is een situatie die buiten mijn macht lag. Het is gewoon schandalig dat ze geen uitzondering willen maken en geen medeleven tonen.

Ik wil anderen dan ook waarschuwen: dit bedrijf heeft ontzettend veel negatieve reviews, en dat is niet zonder reden. Ze zijn totaal niet flexibel en lijken niet bereid om in te spelen op bijzondere situaties. Dit is absoluut geen klantvriendelijke benadering, en ik zal in de toekomst zeker mijn aankopen elders doen.

Echt een enorme teleurstelling!

8 stycznia 2025

- RETOUR +/- 2 WEKEN TE LAAT

Beste Frederiek,
Bedankt voor je review.
Deze zending is helaas bijna 1 maand in jouw bezit geweest. Het retour termijn is dan ook ruimschoots verstreken, hierover hebben wij jouw geattendeerd per email en volgens voorwaarden waarvan ook jij op de hoogte was.

Je hebt gebruik gemaakt van de betalingsmethode RIVERTY. Riverty heeft een betalingstermijn van 14 dagen. Alvorens jij de retourzending aan ons hebt verricht had deze bestelling al betaald moeten zijn. Hierin was je dan ook in gebreke op het moment dat jij de bestelling nog in huis had omdat de bestelling bijna 1 maand in jouw bezit is geweest. De RIVERTY aanmaningskosten rekenen wij niet als bedrijf en ontvangen wij niet. Riverty is een extern bedrijf.

Ik herken geen vertraging in jouw retouraanvraag. Mijn collega heeft een extra reminder toegestuurd over jouw retourzending.

Per email heb je aangegeven dit ook te begrijpen. Wij maken als bedrijf zeker wel uitzonderingen, dit lees je waarschijnlijk ook wel terug in de positieve reviews. Wellicht heb je dit ook gelezen in de positieve reviews? Of heb je alleen de negatieve reviews gelezen?

Wij hebben een bedrijfspolicy en dienen op den duur ook een lijn te trekken. Denk aan structuur en rechtvaardigheid binnen een bedrijf. Het gaat hier namelijk niet om 1,2 of 3 dagen maar over een ruimschoots verstreken retourtermijn.
Alvorens jij na bijna 1 maand de retourzending aan ons verricht, had je ook even telefonisch contact met ons kunnen opnemen of een emailtje kunnen toesturen met de reden waarom jouw zending een ruimschoots verzuim heeft. Wij hebben niets van jou gehoord pas nadat wij onze voorwaarden naleven en jouw erop aanschrijven dat je retour niet voldoet aan onze retourvoorwaarden.
Het spreekwoord luidt: Er is geen kok die voor alle monden kan koken. Hoe groter een bedrijf, hoe meer consumenten, hoe moeilijker het wordt om steeds elke consument tevreden te houden. Dit zie je ook wel terug bij de reviews van hele grote webshops-bedrijven onder ons. Daarin kan je degelijk terug zien dat het ook bij hen niet mogelijk is om elke consument tevreden te stellen. Terwijl wij in deze case wettelijke regels naleven en jij ons alvorens ook had kunnen informeren.
Wij bestaan als bedrijf inmiddels al +15 jaar. Wij kopen ook geen reviews. Het is algemeen bekend dat er vaker negatieve dan positieve reviews geschreven worden. Desondanks jij andere wilt waarschuwen heb je destijds toch een bestelling bij ons geplaatst die je keurig geleverd hebt gekregen maar waarvan het retour termijn ruimschoots verstreken is en daarom een negatieve review schrijft. Jammer dat men tegenwoordig op deze manier te werk gaat.

Het spijt ons dat wij onze wettelijke retourvoorwaarden van 14 dagen naleven en deze zending bijna 1 maand in jouw bezit is geweest en jij voor het retourneren niet even contact met ons hebt opgenomen.

Ik wens je desondanks een fijne dag toe.

Hele slechte service

Hele slechte service
Levering duurde lang! pas na mailtje vanuit mijn kant werd de bestelling verstuurd.
Kleding werd niet optijd bezorgd was voor een speciale gelegenheid en daarom teruggestuurd.
Daarna kwam ik erachter dat ik 2x de verzendkosten moest betalen 1x voor het leveren en 1x de retour kosten wat ik nog wel kan begrijpen in totaal dus 15 euro.
Ook hele slechte service via mail, mail wordt niet eens beantwoord.
Was het optijd geleverd dan zou ik deze kosten niet hebben gemaakt
Fout van hun kant maar kosten zijn voor de koper. Waardeloos

6 stycznia 2025

Slechte artikelen

Slechte artikelen, na 1 dag een jumpsuit al kapot krijg ik te horen dat ik er uitgescheurd ben terwijl de naat gewoon losgelaten is. Erg slechte service en gewoon China kwaliteit kleding. Erg jammer, ik raad het niemand aan om hier te bestellen alleen als je opgelicht wilt worden met prut kwaliteit:)

27 grudnia 2024

- VERGOEDING VAN 5 EURO AAN HERSTELKOSTEN GECREDITEERD AAN CONSUMENT -

Hi Denise,
Bedankt voor je review. Dit betreft een jumpsuit van kant die is aangeschaft voor een prijs van 27.99. Aan de onderzijde van de ritssluiting is deze uitgescheurd zo´n 3 a 4 centimeter. Volgens onze fabrikant cq coupeuse kan deze klacht voorkomen indien er op dit punt wat spanning staat. Overigens is dit gelukkig eenvoudig te herstellen. Jij gaf ons aan dat je hiervoor minstens 20 euro kwijt zou zijn om dit te laten maken. Onze fabrikant geeft aan dat dit een zeer eenvoudige ingreep is wat soms door verschillende coupeuses als kosteloos wordt uitgevoerd. Wij hebben een vergoeding terug gestort aan jou wat in verhouding staat tot deze ingreep en in verhouding met de prijs van het artikel.
Hierna schrijf jij helaas een review op 2 forums, heel erg jammer. Daarnaast schrijf je er ook niet bij dat wij jou een vergoeding hebben gegeven die in verhouding is. Nee, jij spreekt over oplichting cq prut kwaliteit? China kwaliteit? Sorry, alle A merken worden bijna allemaal gemaakt in China, je betaald meestal voor de naam die eraan hangt. Mocht het gemaakt worden in een Europees land, hangt er een heel ander prijskaartje aan het artikel.
Jammer, dat je niet tevreden bent met de door ons gestelde oplossing.
Wij hebben wel ons best gedaan.

Desondanks een fijne dag toegewenst.

Oceniono na 5 z 5

Goede service. Leuke kleding . Jas besteld paar dagen erna 20% korting mailtje naar klantenservice gestuurd gaan me alsnog het verschil overmaken op mijn rekening . Top service

20 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Zolang alles goed verloopt is er geen…

Zolang alles goed verloopt is er geen probleem,maar op de moment dat er iets fout loopt (dan nog een fout van hen uit),dan trekt de klantenservice opniks en bestelen ze de mensen.

Zo praktijken moeten gestopt worden.

Ze hadden aan mij een goede klant,maar die zijn ze nu kwijt.

Er zijn inmiddels betere website met een klantvriendelijke service.

31 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Jas gekocht van 80 euro en na 1 maand…

Jas gekocht van 80 euro en na 1 maand zit er al 1 groot gat bij de naad. 2x gedragen de jas. Ik heb 2 gemaild en 2x gebeld, kreeg alleen te horen ja is druk aan de telefoon. Verder geen oplossing of dergelijk. Is laatste keer dat ik nog wat bij ze bestel. Klantenservice van niks. Ze lossen niks op. Raad iedereen af hier te bestellen, want bij een klacht wordt je niet geholpen.

14 listopada 2024

Hele fijne service!

Bij het kopen van een prachtige pak en een body ben ik heel erg geholpen met het uitzoeken hiervan. Medewerkster dacht echt met ons mee met wat ik precies wilde. Helaas kwam ik er thuis achter dat er een make - up vlek op de binnenkant van de body zat van iemand anders. Ik heb hierover een mail gestuurd en ik ben daarmee onwijs goed geholpen. Ondanks dat de werknemers van Jaimy Mode zo hun best doen om dit te voorkomen (make - up beschermers in de pashokjes) hebben zij toch nog een compensatie willen geven.

Klantenservice is helemaal top. Alleen jammer van de mensheid dat sommige het totaal niet belangrijk vinden om de kleding van een winkel netjes te houden bij het passen terwijl hier dus wel de tools voor zijn!

30 listopada 2024

Retourpakket probleem opgelost

Pakketje wel snel ontvangen, een van de twee artikelen retour gestuurd. Door een fout van de pakketpunt medewerker stond helaas niet het volledig correcte huisnummer op het pakket en was het pakket zoek geraakt.

Na een paar weken heen en weer mailen met Jaimymode en contact met PostNL, zijn ze toch op zoek gegaan naar het pakketje in de buurt en is het alsnog terecht gekomen. Fijn dat het nu opgelost is en de retour verwerkt kan worden, en blij met de broek die ik wel gehouden heb.

Klantenservice was misschien niet de snelste maar wel behulpzaam, en dat terwijl het probleem niet bij hun lag. Al met al dus een positieve ervaring.

25 listopada 2024

Dramatische service

Dramatische service! Koop hier niets. De rits van een jas binnen een maand kapot. Jas kost 80 euro. Zeggen de rits valt niet onder garantie. Nieuwe rits kost minimaal 40 euro. Kreeg 20 euro terug, daar mocht ik nog blij mee zijn. Eens maar nooit weer!!

5 listopada 2024

Hi Cindie,

Jammer om deze review te lezen en deze review geplaatst wordt nadat wij de aangeboden oplossing aan jou hebben uitgekeerd.
Wij hebben kunnen niet nagaan wat er met het artikel gebeurd is waardoor deze klacht bij jou is ontstaan. Onze fabrikant neemt deze klacht niet in behandeling. Om een groot gedeelte van een nieuwe ritssluiting aan jou te vergoeden hebben wij 20 euro aan jou uitgekeerd. In de email gaf je aan dat je bij een coupeuse bent geweest waarbij de kosten op 35 euro uitkwamen. Wij hebben een coupeuse waar het 30 euro kost. Het ligt er net aan voor welke coupeuse jij kiest. Er worden hierin verschillende prijzen berekend. Nu geef je aan dat een nieuwe ritssluiting minimaal 40 euro kost. Dit zijn dan ook helaas tegenstrijdige antwoorden. Wij hebben ons best gedaan om met een schappelijke oplossing te komen.

Excuses dat wij jou hierin niet tevreden hebben kunnen stellen.

Ik wens je desondanks nog een fijne dag toe.

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Verkeerd artikel toegestuurd gekregen, wordt niet opgelost. Zijn zeer traag met reageren, meerdere keren ervaren, vooral als je iets terugstuurt, krijg je na 2 weken alsnog herinnering om te betalen. Ik bestel hier niet meer.

14 listopada 2024

Pillende stof Jumpsuit

Ik bestel hier wel vaker iets. Ik heb begin oktober een travelkwaliteit jumpsuit besteld van 40 euro. 1 keer gedragen, 1 x gewassen en ik wilde hem voor de 2e keer aantrekken en er zaten allemaal witte pluisjes op, pillen. Dit zou naar mijn mening niet mogen. Ik heb hem niet in de droger gedaan. Ik heb meerdere travelkwaliteit jumpsuits, maar dit nog nooit gehad. Dus netjes mail gestuurd met foto en ik krijg als reactie terug:Het pullen, pluizen, (rafelen) van een stof is de oorzaak van een beschadiging van de stof waardoor deze is opgehaald en is gaan pillen of pluizen (rafelen) Dit kan enkel voorkomen door een contactpunten wat wrijving over de stof heeft gegeven waardoor dit kan ontstaan.
Dit is op een specifieke plek waar contact is geweest.

Hier kunnen wij helaas niet garant voor staan. Wanneer een artikel kwaliteitsproblemen heeft, wordt deze via een terug roep actie terug geroepen via onze fabrikant. Dit artikel als ook onze fabrikant hebben hier nog geen enkele melding over ontvangen.

Het pillen of pluizen van een artikel komt regelmatig voor bij kleding. Dit is helaas niet te vermijden. Wanneer je enige Google research doet kom je dit ook tegen. De pluisjes of pillen op je kleding ontstaan door wrijving van de stof. De vezels van de stof wikkelen zich als het ware om elkaar aan de oppervlakte. Hierdoor ontstaan kleine pluisjes of rafeltjes zoals je in je email omschrijft. Dit gebeurd zowel tijdens het dragen als wassen van de kleding.

Ik snap niet dat dit moet kunnen. Ik doe niet gek met mijn kleding. Slechte service!

1 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Hele mooie jas besteld😍 waar ik achteraf zag dat je 20% korting kreeg. Toen ik de jas eenmaal binnen had hebben ze de korting terug gestort op mijn rekening! Super lief!🥰 Ik ga zeker nog veel vaker hier kleding bestellen!😊 Super goede service en altijd snelle reacties! Ga zo door dames!❤

25 października 2024

Mooie jas

Jas met korting besteld maar helaas te groot, ruilen kon niet maar op de nieuwe bestelling met jas in andere maat alsnog de korting verrekend. Hele mooie jas!

24 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik heb veel kleding van deze winkel

Ik heb veel kleding van deze winkel. En de service is prima. Toen ik een artikel thuis gestuurd kreeg waarvan een naad niet goed gestikt was kreeg ik direct het aankoop bedrag teruggestort. Het artikel hoefde niet retour gestuurd te worden.

18 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej