Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden, had een blazer ontvangen met haaltjes in de buitenkant kraag.Snelle reactie via mail, flinke korting gekregen dus nu hou ik de blazer. Bedankt voor de service en de vlotte terugbeta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ich habe 2025 einen Blazer bestellt und bezahlt, aber nie erhalten. Meine 1. Kontaktaufnahme wurde noch beantwortet mit: "wir klären es mit unserem Lieferanten", danach nie wieder eine Antwort auf mei... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super mooie jurk besteld voor hele leuke prijs, zeer goede kwaliteit, 1 dag later al ontvangen, top service😃

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 63% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Nog niet eens 1 ster waard

Nog niet eens 1 ster waard
Na weken mijn pakket retour te hebben gedaan en hier over gemaild gebeld en ga zo maar door moest ik de rekening via riverty gewoon betalen
Camera beelden hadden ze terug gekeken en zeiden dat er maar 1 jurkje in het pakket zat ik heb ze gevragen om de camera beelden wand ik heb het gehele pakket retour gedaan maar dit geven ze natuurlijk niet
Wat een rot bedrijf is dit willen alleen maar geld ontvangen !! En klantvriendelijk hoooo maar !
Gewooneen rot bedrijf

10 września 2024

Hi Mitzy,

Wij hebben het volgende onderzocht:
Deze zending is op 26 juli al gecrediteerd en hiervan heb je een creditnota ontvangen met een overzicht van jouw retouren op 26 juli per email.
Ook is deze op 26 juli verwerkt bij RIVERTY en heb je op deze datum een aangepaste factuur ontvangen in je emailbox.

Hierna heb je 2 aanmaningen ontvangen, met hierin een overzicht van het artikel wat wij niet gecrediteerd hebben omdat wij deze niet als retour hebben ontvangen.
Hier is geen enkele reactie op geweest vanaf 26 juli tot en met 11 september. Dit is de eerste keer dat je telefonisch contact met ons zocht en mijn collega je adviseerde een email toe te sturen.

Daarnaast hebben wij een voorraad onderzoek verricht. Deze voorraad klopt. Er ligt geen extra stuk in onze voorraad. De track en trace code van jouw retourzending wijkt ook af van de track en trace code van onze zending. De retourzending is namelijk lichter.

Ook hebben wij de camera beelden speciaal laten uitlezen door een extern bedrijf bij onze inpaktafel. Hierin zien wij duidelijk dat er 1 jurk retour komt en geen 2. Wij hebben daarbij nergens aangegeven de camerabeelden niet aan jou te willen laten zien. Hier heb je ook niet naar gevraagd. Je bent van harte welkom op onze locatie op deze te komen bekijken. Daarvoor kan je een afspraak inplannen en een email toesturen naar klantenservice@jaimymode.nl.

Daarnaast diende deze factuur al even betaald te zijn. Wij zijn bijna 2 maanden verder. Er is nog een andere factuur mbt ordernummer ORD232753 deze was ook in gebreke. Deze is ook pas voldaan op 11/9 inclusief aanmaningkosten die Riverty berekend heeft omdat je niet omdat te factuur voldaan hebt.

Ik kan dan ook op basis van deze onderzoeken geen jurk crediteren of een refund toepassen wanneer deze onderzoeken aangeven dat deze jurk niet bekend is.

Hopende je voldoende te hebben geinformeerd

Een fijne dag toegewenst.

Korting later verrekend.

Gisteren een winterjas besteld. Even later kreeg ik een mail met een kortingscode met 20% korting op winterjassen. Balen natuurlijk maar na een mailtje naar de klantenservice zeggen ze het verschil over te zullen maken. Top dus! De jas zelf is nog niet bezorgd dus daar kan niet over oordelen.

17 września 2024

Zelfs 1 ster is het nog niet waard

Zelfs 1 ster is het nog niet waard. Wat een slechte klantenservice, ze hebben overal een smoes voor. Ze willen alleen maar geld verdienen over de rug van een ander, maar als een product niet naar wens is of zelfs verkeerd gemaakt is het niet hun probleem. Een paar weken geleden hier een shirtje en rokje besteld. Het rokje was helemaal naar wens, alleen het shirtje had het labeltje op de verkeerde kant. Hier gelijk achteraan gemaild, met het ordernummer, dat ik graag een retourlabel zou willen of het bedrag terug zou willen ontvangen van het shirtje, duidelijk foto's en of zij eventueel een andere oplossing zouden hebben. Hier kreeg ik direct reactie op met de vraag of de andere producten naar wens waren. Wegens vakantie hier pas na 3 weken op gereageerd. Toen gaven ze aan dat het retour binnen 2 weken moest en dat fouten binnen 2 weken doorgegeven moeten worden aan de fabrikant? Maar na mijn eerste mail hadden ze al genoeg informatie om dit door te sturen naar de fabrikant. Helaas komt het erop neer dat ik niks met het shirtje kan en geen geld terug krijg. Ze zijn absoluut niet bereid om te kijken naar een oplossing.

7 września 2024

Hi Nora,

Bedankt voor je review. Jammer dat je de eerder geplaatste review verwijderd hebt & nu wederom een review schrijft die niet correct is.

Wij hebben direct na jouw klacht gereageerd. Daarna hebben wij maar liefst 6 weken geen reactie meer van jou ontvangen. Nadat jij ons een email hebt toegestuurd waar wij direct op gereageerd hebben, hebben wij dit artikel al retour aangemeld bij onze fabrikant. Deze hanteren ook een termijn van 14 dagen om een artikel retour te kunnen sturen. Dit is een policy wat uiteraard ook vrij logisch is.
Na 6 weken ontvingen wij weer een emailbericht van jou waarin je aangaf dat je op vakantie was, waarin wij gereageerd hebben dat wij werken met een bedrijfspolicy. Wij hebben uiteraard geprobeerd deze case met jou op te lossen. Echter nadat wij direct op jouw email hebben gereageerd, hebben wij 6 weken lang geen reactie meer gehad. Wij hebben dan ook zeker niet overal een smoes voor. Wij hadden deze case zonder enige problemen correct met jou kunnen oplossen. Echter ben ik van mening dat je op onze email had kunnen reageren met het feit dat je 6 weken op vakantie bent zodat wij dit hadden kunnen communiceren aan onze fabrikant.

Jaimymode.nl

Top winkel

Een geweldige winterjas mogen ontvangen, precies zoals op de foto’s. En daarnaast een super service, snelle reactie en fijne oplossing.
🌸🌺

17 września 2024

Service is er niet

Service is er niet, evenals de kwaliteit van de kleding.
Na 1x dragen en wassen volgens voorschrift was de hele print van een playsuit eraf en dus niet meer te dragen. (Eén deel idd.. jullie hebben de foto toch zelf gezien? Daarop duidelijk te zien dat een deel eraf is en een deel niet) Dat is toch raar?? Als ik verkeerd gewassen zou hebben zou álles eraf zijn.. nu een deel op een lap stof wel..en een ander stuk stof niet. Dat klopt gewoon niet! Kwaliteit is ver te zoeken.

Het artikel had ik nog niet eens betaald, zo kort in bezit.
Gemaild, foto's gestuurd. "We geven geen garantie op kleding". Máár, er is een wettelijke garantie! Ookal meldt een website hun eigen "regels' op de site. Wettelijke garantie staat hierboven.
Mail terug ontvangen dat ze niet kunnen zien of ik juist gewassen heb, (alsof ik bewust kleding ga verwassen) ze niet meer klachten hebben ontvangen etc. En daar komen we weer uit op de wettelijke garantie. Zelfs mijn rechtsbijstand gaf dit aan. Ik heb simpelweg recht op een goed artikel of geld terug.
Het is niet acceptabel dat ik hier genoegen mee moet nemen. Tevens bizar dat ze zo makkelijk denken. Een kleding gehoord simpelweg goed te zijn na wassen... na zelf meerdere keren wassen, dus niet na 1x verwassen te zijn.
Tot mijn verbazing zie ik vele meerdere slechte reviews hier staan. Het kan niet zo zijn dan een consument hier de dupe van is.

Ps. Artikel niet meer aan kunnen hebben op het festival (wat overigens niets te maken heeft met de hele slechte kwaliteit! Ik zou deze wel 10 x moeten kunnen dragen zonder een print die eraf gaat).. Én de verzendkosten zijn wel in rekening gebracht! Staat gewoon er bij op in mijn achteraf betalen factuur, dus dat is niet waar. (Correctie: kreeg toevallig vandaag een correctie daarin. Nu ineens verwerkt).

Kortom.. slechte service! En AliExpress kleding die gelijk de prullenbak in kan. En ik ben niet de enige zoals overal te lezen is! Ga d'r ook geen woord meer aan vuil maken.

2 września 2024

Hi Annemiek,

Bedankt voor je review.
Deze bestelling is geplaatst vlak voor jou festival. Bij de opmerkingen werd er vermeld kunnen jullie dit zo spoedig mogelijk verzenden? Ik heb het nodig voor een festival. Wij hebben ervoor gezorgd dat jij deze bestelling razend snel in huis had, gelukkig optijd voor jou festival.
Van de 4 bestelde playsuits heb je uiteindelijk je keuze gemaakt uit 1 item. De andere items hebben wij keurig retour ontvangen.

Het gehouden item betreft een metallic playsuit. Deze metallic style hebben wij in onze collectie in een playsuit, skort, rokje, broek, blouse en jurk. Maar liefst 6 soorten artikelen die wij ook nog eens in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar hebben/hadden. Wij hebben geen enkele klacht ontvangen over dit artikel noch onze fabrikant.

Wij geven zeker garantie op kleding maar wij geven geen was garantie net zoals vele andere kleding webshops.
Wij kunnen helaas niet controleren hoe een artikel gewassen is. Wij hebben nergens vermeld dat jij een artikel bewust verkeerd zou wassen. Tevens zit een ongelukje in een klein hoekje. Mocht het aan het artikel liggen, zou deze klacht al eerder voorgekomen moeten zijn ook bij onze fabrikant. Dit is niet het geval. Dit kunnen wij ook aantonen aan de hand van de aantallen die verkocht zijn en onze fabrikant ook. Elk product wordt gemonitoord. Indien een artikel niet voldoet aan de kwaliteit eisen vindt er een terugroep actie plaats vanuit onze fabrikant. Hiervan is sprake.

In de email vermeld je dat niet de gehele metallic print eraf is maar de helft. Dit komt niet overeen met je omschrijving in deze review.

Daarnaast komt jouw bestelling uiteindelijk onder de 75 euro uit waardoor wij normaliter de heen verzendkosten van 5.95 in rekening brengen omdat wij geen kosteloze verzendingen kunnen aanbieden op een uiteindelijk besteld bedrag van 44.99. Dit staat ook vermeld in onze algemene voorwaarden. Om jou alsnog een beetje tegemoet te komen hebben wij deze kosten niet in rekening gebracht.

Zoals je weet, heeft elk bedrijf reviews. Zowel van tevreden als ontevreden klanten. Het is helaas algemeen bekend dat consumenten eerder bereid zijn een negatieve ervaring te delen als een positieve ervaring.
Immers luidt het spreekwoord dat er geen kok is die voor alle monden kan koken.
Wij doen ons uiterste best om de consument tevreden te houden. Echter geeft onze fabrikant aan, dat er echt wat is misgegaan in het wasproces. Hier kunnen wij helaas niet onze verantwoordelijkheid voor nemen.

Wij kunnen aantonen dat het artikel wat je besteld heeft en de stof waarvan dit gemaakt is geen enkele klacht heeft mbt tot het wasproces.

Wij zien dan ook het verzoek van jou rechtsbijstand met vertrouwen tegemoet.

Desondanks een prettige avond toegewenst.

UPDATE naar aanleiding gewijzigde review consument: Wij werken niet met KLARNA enkel met RIVERTY. Wij hebben geen heen verzendkosten in rekening gebracht. Er staat 46.99 open. 44.99 van de jumpsuit en 1.95 payment fee kosten van Riverty. Jammer, dat ook deze informatie niet klopt.

Slechte service

Mijn pakket ontvangen, vervolgens wil ik mijn pakket retourneren netjes aangemeld op de website en binnen retour periode terugestuurd. Heb een afgiftebewijs en een track en trace code verlogens wacht ik op mijn terugbetaling, na 14 dagen nog geen geld terug gekregen. Tijdens mail contact krijg ik te horen dat er geen credietnota is en er een onderzoek gestart word naar mijn pakket, heb mij track en tracecode ook nog is doorgestuurt en krijg te horen wacht het even af, inmiddels zijn we al paar weken verder word er niet meer gereageert op mijn mail en heb nogsteeds mn geld niet terug!.. klantenservice is waardeloos.

7 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Vanmiddag heel last minute bij…

Vanmiddag heel last minute bij Jaimymode geweest om op het laatste moment een jurkje te scoren voor een feest morgen. Ontzettend leuke/lieve meid in de winkel die me hielp het perfecte jurkje te vinden en in alles met me mee dacht. Voelde me dankzij haar heel erg op m’n gemak en welkom in deze winkel! Kom hier dus zeker terug! 🩷

16 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Wat een belachelijk bedrijf is dit zeg

Wat een belachelijk bedrijf is dit zeg, geven aan dat boven de €75 je geen verzendkosten hoeft te betalen. Reken in totaal dik €160 af. Krijg de artikelen, twee jurkjes weer retour. Dan moet je €8 betalen voor retourneren. Vervolgens TWEE weken wachten op het geld wat terug wordt gestort. En dan halen ze ook nog de verzend kosten van het pakketje eraf, want ja nu komt het bedrag niet meer boven de €75. Waaauw echt klasse service dit

13 sierpnia 2024

Echt een slechte winkel

Echt een slechte winkel, ritssluiting kapot geleverd en vervolgens krijg ik te horen “we kunnen niks voor je doen”, ik zou aanraden ergens anders te shoppen want hier kunnen ze blijkbaar niks voor je doen…

12 sierpnia 2024

Super goeie service

Super goeie service. Snel verstuurd en leuke jurkjes voor een leuke prijs🫶🏻Ik ben echt super tevreden😍😍😍❤️jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij

6 sierpnia 2024

Slechtste bedrijf ooit

Slechtste bedrijf ooit. Gaat van alles mis vanaf hun kant, willen totaal niet helpen en maken je belachelijk als je aangeeft dat je iets niet snapt. Ik hoop dat jullie stikken in het geld wat jullie van mij hebben ontvangen stelletje dieven.

29 lipca 2024

Super service.

Ik had een jurkje voor mijn dochter besteld, Helaas werd deze geleverd met een gaatje. Gelijk een mail gestuurd. Kreeg snel een reactie en een goede compensatie zo dat ik zelf het kon laten maken. Echt top. Super service ben heel blij.

24 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Pakket te laat verzonden,zelf achteraan…

Pakket te laat verzonden,zelf achteraan moeten bellen,kan gebeuren natuurlijk.
Maar nadat er een verwarring is ontstaan over het retouren en de retourdatum van riverty en jaimy komen niet overeen,ben ik volgens jaimy mode te laat en moet ik het gehele aankoopbedrag betalen.er valt niet te praten met de klantenservice,ze reageren boos en geïrriteerd.
Jammer voor zo’n webshop dat jullie zo met klanten omgaan,maar ben gelukkig niet de enige blijkt wel uit andere reviews.
Jaimy mode,zonder klanten voor jullie geen handel,dus ben een beetje schappelijk en aardig voor je klanten!

10 lipca 2024

Hi Wendy,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze reivew. Jammer, je uiteindelijk via deze weg te werk gaat omdat jouw retour buiten het wettelijk termijn van 14 dagen valt. Jouw bestelling is keurig geleverd voor de gelegenheid waarvoor je deze nodig had (bruiloft) Er wordt een bestelling geplaatst met 2 verschillende paar loafers in 2 verschillende kleuren en in 2 maten. Daarnaast een top in de kleur beige in 2 maten en in de kleur lurex beige ook in 2 verschillende maten. Wij hopen dat consumenten een bewuste keuze maken om een online bestelling te plaatsen, zodat de webshops niet onnodige voorraad 14 dagen bij een consument thuis heeft liggen, wat zij ook niet meer in de verkoop kunnen opnemen. Uiteindelijk toch besloten om deze order te verzenden. Op de extra uitgeprinte bijlage die je bij je bestelling ontvangen hebt staat vermeld, dat wij een wettelijk retour termijn hanteren van 14 dagen. Dit staat in de 1e regel met dik gedrukte letters. Daarnaast heb je deze voorwaarden ook geaccepteerd op onze website. Bij Riverty heb je je retour aangemeld hier staat dat jouw factuur weer begint te lopen na datum....... Dit heeft geen betrekking op retour termijn van 14 dagen bij onze webshop, dit hebben wij ook uitgelegd via de email. 14 dagen is een ruime bedenktijd om af te zien van jou aankoop en de webshop weer de gelegenheid te geven de zomer goederen te kunnen verkopen. Wij hebben er ook voor gezorgd dat jij deze dubbele bestelde maat items voor jou gelegenheid (bruiloft) in huis hebt. Daarnaast heb je telefonisch contact gehad met mijn collega waarin je aangaf; "ik heb geen bal aan die artikelen'' Waarom plaats je de bestelling van deze artikelen en komen deze pas na 3 weken bij ons terug?
Elk bedrijf heeft reviews, zowel negatieve als positieve. Daar is helaas geen ontkomen aan, al doen wij daar wel ons uiterste best voor. Dat lees je denk ik ook wel terug in de positieve reviews. In deze case streven wij onze wettelijke retour voorwaarden na. Dat is helaas uw eigen verantwoordelijkheid.

Een fijne dag toegewenst.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej