Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer tevreden, had een blazer ontvangen met haaltjes in de buitenkant kraag.Snelle reactie via mail, flinke korting gekregen dus nu hou ik de blazer. Bedankt voor de service en de vlotte terugbeta... Zobacz więcej
Ich habe 2025 einen Blazer bestellt und bezahlt, aber nie erhalten. Meine 1. Kontaktaufnahme wurde noch beantwortet mit: "wir klären es mit unserem Lieferanten", danach nie wieder eine Antwort auf mei... Zobacz więcej
Super mooie jurk besteld voor hele leuke prijs, zeer goede kwaliteit, 1 dag later al ontvangen, top service😃
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.
Dane kontaktowe
Golf van Biskaje 4-A17, 3446cp, Woerden , Holandia
- 088 - 3749674
- klantenservice@jaimymode.nl
- jaimymode.nl
Odpowiada na 63% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Super leuke kleding en top service
Super leuke kleding en top service! Klantenservice geeft snel antwoord en gaf meteen een oplossing!
Goeie webshop
Goeie webshop. Zijn bereid om je helpen bij vragen en staan open voor oplossingen.
Snelle levering. Meerdere keren besteld en mooie kleren.
Ook bij te late retour denken in oplossingen!
Heel tevreden.
Puffer jas besteld helemaal naar wens.
Puffer jas besteld helemaal naar wens.
Vrijdags besteld zaterdag mailtje ontvangen dat er op jassen 20 procent was. Mailtje gestuurd en ze hebben me de 20 procent terug gestort.
Zeker een aanrader om bij jaimy mode te bestellen
Nog niet eens 1 ster waard
Nog niet eens 1 ster waard
Na weken mijn pakket retour te hebben gedaan en hier over gemaild gebeld en ga zo maar door moest ik de rekening via riverty gewoon betalen
Camera beelden hadden ze terug gekeken en zeiden dat er maar 1 jurkje in het pakket zat ik heb ze gevragen om de camera beelden wand ik heb het gehele pakket retour gedaan maar dit geven ze natuurlijk niet
Wat een rot bedrijf is dit willen alleen maar geld ontvangen !! En klantvriendelijk hoooo maar !
Gewooneen rot bedrijf

Korting later verrekend.
Gisteren een winterjas besteld. Even later kreeg ik een mail met een kortingscode met 20% korting op winterjassen. Balen natuurlijk maar na een mailtje naar de klantenservice zeggen ze het verschil over te zullen maken. Top dus! De jas zelf is nog niet bezorgd dus daar kan niet over oordelen.
Zelfs 1 ster is het nog niet waard
Zelfs 1 ster is het nog niet waard. Wat een slechte klantenservice, ze hebben overal een smoes voor. Ze willen alleen maar geld verdienen over de rug van een ander, maar als een product niet naar wens is of zelfs verkeerd gemaakt is het niet hun probleem. Een paar weken geleden hier een shirtje en rokje besteld. Het rokje was helemaal naar wens, alleen het shirtje had het labeltje op de verkeerde kant. Hier gelijk achteraan gemaild, met het ordernummer, dat ik graag een retourlabel zou willen of het bedrag terug zou willen ontvangen van het shirtje, duidelijk foto's en of zij eventueel een andere oplossing zouden hebben. Hier kreeg ik direct reactie op met de vraag of de andere producten naar wens waren. Wegens vakantie hier pas na 3 weken op gereageerd. Toen gaven ze aan dat het retour binnen 2 weken moest en dat fouten binnen 2 weken doorgegeven moeten worden aan de fabrikant? Maar na mijn eerste mail hadden ze al genoeg informatie om dit door te sturen naar de fabrikant. Helaas komt het erop neer dat ik niks met het shirtje kan en geen geld terug krijg. Ze zijn absoluut niet bereid om te kijken naar een oplossing.

Top winkel
Een geweldige winterjas mogen ontvangen, precies zoals op de foto’s. En daarnaast een super service, snelle reactie en fijne oplossing.
🌸🌺
Service is er niet
Service is er niet, evenals de kwaliteit van de kleding.
Na 1x dragen en wassen volgens voorschrift was de hele print van een playsuit eraf en dus niet meer te dragen. (Eén deel idd.. jullie hebben de foto toch zelf gezien? Daarop duidelijk te zien dat een deel eraf is en een deel niet) Dat is toch raar?? Als ik verkeerd gewassen zou hebben zou álles eraf zijn.. nu een deel op een lap stof wel..en een ander stuk stof niet. Dat klopt gewoon niet! Kwaliteit is ver te zoeken.
Het artikel had ik nog niet eens betaald, zo kort in bezit.
Gemaild, foto's gestuurd. "We geven geen garantie op kleding". Máár, er is een wettelijke garantie! Ookal meldt een website hun eigen "regels' op de site. Wettelijke garantie staat hierboven.
Mail terug ontvangen dat ze niet kunnen zien of ik juist gewassen heb, (alsof ik bewust kleding ga verwassen) ze niet meer klachten hebben ontvangen etc. En daar komen we weer uit op de wettelijke garantie. Zelfs mijn rechtsbijstand gaf dit aan. Ik heb simpelweg recht op een goed artikel of geld terug.
Het is niet acceptabel dat ik hier genoegen mee moet nemen. Tevens bizar dat ze zo makkelijk denken. Een kleding gehoord simpelweg goed te zijn na wassen... na zelf meerdere keren wassen, dus niet na 1x verwassen te zijn.
Tot mijn verbazing zie ik vele meerdere slechte reviews hier staan. Het kan niet zo zijn dan een consument hier de dupe van is.
Ps. Artikel niet meer aan kunnen hebben op het festival (wat overigens niets te maken heeft met de hele slechte kwaliteit! Ik zou deze wel 10 x moeten kunnen dragen zonder een print die eraf gaat).. Én de verzendkosten zijn wel in rekening gebracht! Staat gewoon er bij op in mijn achteraf betalen factuur, dus dat is niet waar. (Correctie: kreeg toevallig vandaag een correctie daarin. Nu ineens verwerkt).
Kortom.. slechte service! En AliExpress kleding die gelijk de prullenbak in kan. En ik ben niet de enige zoals overal te lezen is! Ga d'r ook geen woord meer aan vuil maken.

Slechte service
Mijn pakket ontvangen, vervolgens wil ik mijn pakket retourneren netjes aangemeld op de website en binnen retour periode terugestuurd. Heb een afgiftebewijs en een track en trace code verlogens wacht ik op mijn terugbetaling, na 14 dagen nog geen geld terug gekregen. Tijdens mail contact krijg ik te horen dat er geen credietnota is en er een onderzoek gestart word naar mijn pakket, heb mij track en tracecode ook nog is doorgestuurt en krijg te horen wacht het even af, inmiddels zijn we al paar weken verder word er niet meer gereageert op mijn mail en heb nogsteeds mn geld niet terug!.. klantenservice is waardeloos.
Vanmiddag heel last minute bij…
Vanmiddag heel last minute bij Jaimymode geweest om op het laatste moment een jurkje te scoren voor een feest morgen. Ontzettend leuke/lieve meid in de winkel die me hielp het perfecte jurkje te vinden en in alles met me mee dacht. Voelde me dankzij haar heel erg op m’n gemak en welkom in deze winkel! Kom hier dus zeker terug! 🩷
Wat een belachelijk bedrijf is dit zeg
Wat een belachelijk bedrijf is dit zeg, geven aan dat boven de €75 je geen verzendkosten hoeft te betalen. Reken in totaal dik €160 af. Krijg de artikelen, twee jurkjes weer retour. Dan moet je €8 betalen voor retourneren. Vervolgens TWEE weken wachten op het geld wat terug wordt gestort. En dan halen ze ook nog de verzend kosten van het pakketje eraf, want ja nu komt het bedrag niet meer boven de €75. Waaauw echt klasse service dit
Echt een slechte winkel
Echt een slechte winkel, ritssluiting kapot geleverd en vervolgens krijg ik te horen “we kunnen niks voor je doen”, ik zou aanraden ergens anders te shoppen want hier kunnen ze blijkbaar niks voor je doen…
Snel verstuurd en fijne service en…
Snel verstuurd en fijne service en communicatie !
Super goeie service
Super goeie service. Snel verstuurd en leuke jurkjes voor een leuke prijs🫶🏻Ik ben echt super tevreden😍😍😍❤️jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij
Slechtste bedrijf ooit
Slechtste bedrijf ooit. Gaat van alles mis vanaf hun kant, willen totaal niet helpen en maken je belachelijk als je aangeeft dat je iets niet snapt. Ik hoop dat jullie stikken in het geld wat jullie van mij hebben ontvangen stelletje dieven.
Super service.
Ik had een jurkje voor mijn dochter besteld, Helaas werd deze geleverd met een gaatje. Gelijk een mail gestuurd. Kreeg snel een reactie en een goede compensatie zo dat ik zelf het kon laten maken. Echt top. Super service ben heel blij.
Fijne kleren en goeie klantenservice!
Fijne kleren en goeie klantenservice!
Snelle levering en snelle en goede…
Snelle levering en snelle en goede service vanuit de klantenservice! De kleding is ook van goede kwaliteit, dit is mijn favoriete online winkel!
Pakket te laat verzonden,zelf achteraan…
Pakket te laat verzonden,zelf achteraan moeten bellen,kan gebeuren natuurlijk.
Maar nadat er een verwarring is ontstaan over het retouren en de retourdatum van riverty en jaimy komen niet overeen,ben ik volgens jaimy mode te laat en moet ik het gehele aankoopbedrag betalen.er valt niet te praten met de klantenservice,ze reageren boos en geïrriteerd.
Jammer voor zo’n webshop dat jullie zo met klanten omgaan,maar ben gelukkig niet de enige blijkt wel uit andere reviews.
Jaimy mode,zonder klanten voor jullie geen handel,dus ben een beetje schappelijk en aardig voor je klanten!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.