Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Helaas een leeg pakketje ontvangen met alleen de pakbon erin. Meteen een bericht gestuurd via Instagram en daar een reactie op gekregen met de vraag of ik een mail wilde sturen. Nooit wat gehoord... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goed contact over de verzending omdat dit iets langer duurde. Helaas paste het jurkje niet maar netjes een refund gekregen. Wanneer je contact wil met de webshop kan je dit het beste via social media... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

In september een leuke winterjas gekocht. Echter na 4 maanden volledig kapot alle naden laten los. Zeer moeilijk contact tw krijgen 2x gemaild, vis de site contactformulier ingevuld en via instagram b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 27% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Helaas een leeg pakketje ontvangen

Helaas een leeg pakketje ontvangen met alleen de pakbon erin.
Nooit wat gehoord erop.
Durf niks meer te bestellen bij deze webshop.

20 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik zag een advertentie via de socials

Ik zag een advertentie via de socials. Na het lezen van een aantal goede en slechte reviews de gok gewaagd. Maandag om 09.30 een jurkje besteld en de volgende dag om 14.30 bezorgd! Super snelle service en het jurkje is precies als op de foto’s! Super blij mee! Naar mijn mening wel een aanrader dus.

14 kwietnia 2026

Blij mee!

Best even getwijfeld om te bestellen i.v.m. eerdere tegenvallende reviews.
Maar heel blij met mijn bestelling!
Gisteravond (22.30 uur) een jurk besteld en nu al binnen (12.30 uur). Track and trace ontvangen. Jurk ziet er prima uit!
Ik schrijf niet vaak reviews, maar om een eerlijk beeld t.o.v. een webshop te vormen, deel ik deze graag! :)

11 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Op 7 december 2025 een broekpak…

Op 7 december 2025 een broekpak besteld. Deze netjes ontvangen maar voldeed helaas niet aan mijn wensen. Retour gestuurd op 8/9 december maar nog steeds geen geld en/of reactie ontvangen. Al een keer gemaild hierover (op 6 januari 2026) maar ook daar geen reactie op ontvangen. Zou graag nog reactie ontvangen.

9 stycznia 2026

1 ster is nog teveel..

1 ster is nog teveel...
Kort geleden de jas besteld die ik al heel lang wou. Na binnenkomst blijkt het een andere kleur te zijn.
Na nogmaals checken van de advertentie blijkt dat 4 vd 5 foto's de groene gewilde jas betreft en foto 5 van 5 een grijze andere jas is. Erg misleidend. Gemaild met vraag of het retour mag maar de 14dagen zijn om.. lekkere service!!!! :( dat ik bijna een week heb moeten wachten tot de jas was geleverd is dan wel normaal en gaat dan van je 14dagen retourtijd af. Schandalig

19 grudnia 2025

Hi Patty,

Wat jammer dat je dit zo ervaart.

De jas die je hebt ontvangen is exact de jas die is besteld en zoals afgebeeld op de productpagina. Grijs kan in verschillend licht inderdaad anders ogen; dit model heeft een groene ondertoon, wat ook zichtbaar is op de foto’s.

Daarnaast betrof dit een pre-order, wat duidelijk vermeld stond bij het product tijdens bestellen. De jas is vervolgens netjes binnen de aangegeven termijn verzonden. De levertijd heeft geen invloed op de retourtermijn; deze gaat in vanaf het moment van ontvangst.

Je geeft zelf aan in jouw mail dat de jas ruim 3 weken in bezit is geweest en gedurende die tijd ongeopend in de doos heeft gelegen. Onze retourtermijn bedraagt 14 dagen na ontvangst en deze hanteren wij eerlijk en gelijk voor al onze klanten, om verwarring te voorkomen. Helaas valt deze bestelling daardoor buiten de retourtermijn. Dit is natuurlijk vervelend en dat begrijpen wij. Onze excuses voor het ongemak.

Slechte kwaliteit en service

2 jassen besteld, een was al Kapot kwam ik achter na dat ik hem 1 keer gedragen had. Andere heb ik terug gestuurd niet mijn kleur. Maar tot de dag van vandaag nog steeds geen geld terug mogen ontvangen.

20 listopada 2025

Hi Lisa,

Jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt ervaren. We vinden het vooral spijtig dat je direct een review hebt geplaatst zonder eerst contact met ons op te nemen, want we helpen klanten hier altijd graag bij.

De retourzending is pas recent bij ons binnengekomen en direct na ontvangst verwerkt. De terugbetaling volgt binnen de gebruikelijke verwerkingstermijn.

We hebben daarnaast onze e-mail en DM’s gecontroleerd, maar geen bericht van je kunnen terugvinden over een kapotte jas. Als er iets kapotgaat of niet in orde is, kun je ons altijd mailen of een DM sturen zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Hele slechte service

Mijn bestelling op zondag gedaan en pas vrijdag mijn pakket gekregen. Hiervoor heb ik wel twee keer moeten mailen, anders had ik het nog niet gehad. Eenmaal pakket open gedaan, waren er i.p.v. 3 maar 2 jurken verzonden. Ben hier alweer achteraan het gaan, maar tot op heden geen reactie. Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb.

5 listopada 2025

Waardeloos

Iets besteld wat een pre order zou zijn en 31 okt verzonden zou worden. Deze dag niks verstuurd dus een mail gestuurd wanneer het dan verzonden zou worden. Het zou maandag verzonden worden. Helaas weer niet het geval, je word ook verder niet op de hoogte gehouden oid. Heel jammer. zou hier niet nogmaals een bestelling plaatsen.

3 listopada 2025

Zo’n slechte klantenservice…

2 jurkjes besteld omdat ik twijfelde tussen 2 maten, beide waren uiteindelijk niet het goede model voor mij. 1 van de jurkjes kwam duidelijk al van iemand anders af, die rook helemaal naar parfum. Toen ik ze retour wilde sturen en het retour systeem op hun site niet werkte, heb ik meteen gemaild dat het niet lukte en ik 2 dagen later op vakantie ging. Na een aantal dragen reactie dat ik er # voor moest zetten (wat ik natuurlijk al gedaan had, anders mailde ik niet). En toen ik terug kwam van vakantie was de retourtermijn verstreken en wilde ze het niet meer terug nemen. Zit nu dus met 2 jurkjes te kijken die me beide niet passen. Echt zo niet klantvriendelijk!!

26 września 2025

Retour

De verzending is snel. Niks mis mee. Heb al meerdere keren wat besteld en ook meerdere keren wat retour gestuurd. Bij de retourpakketjes gaat het echter mis. Ik heb tot nu toe altijd een reminder moeten sturen om mijn geld terug te krijgen. Op het moment dat dat gebeurt, is er ook snel een reactie terug en wordt het ook snel geregeld. Ik vind het alleen niet de juiste werkwijze dat je hier als klant achteraan moet gaan

29 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Een jumpsuit en leuke set besteld

Een jumpsuit en leuke set besteld. De volgende dag al thuisbezorgd. De kleding is precies zoals op de foto en van mooi stof. Ik ga hier zeker vaker bestellen

14 sierpnia 2025

Hii Linda,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je zo blij bent met je bestelling en dat alles helemaal naar wens is. We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien bij ons!

Liefs, Team FashionGoals"

Voor de 3e keer besteld

Voor de 3e keer besteld. Maar de maten komen totaal niet overeen. Ik heb normaal maat 36/38 (s/m) Nu had ik van de week weer een jurk besteld en aangezien maat s en m er niet meer waren. Toch maar L besteld. Maar zo mega klein dat ik de jurk niet eens over mijn buste heen kreeg. En dit is nu dus al de 3e keer dat de maten (china) veel te klein uitvalt. En by the way, ik kwam dezelfde jurk ergens anders tegen en dan €17,- goedkoper.
En ik wil jullie meegeven, ga ander verpakkings materiaal gebruiken. De dozen van jullie zijn zo vast geplakt en hier door bijna niet open te krijgen zonder de doos te beschadigen.

Voor mij echt geen fashion goals meer, kost me alleen maar verzendkosten voor veel te kleine maten.

Krijg ik bericht terug dat ik nog maar iets voor de 2e keer heb besteld en de laatste heb gehouden. Nou echt niet. Ik heb meerdere account met ook een ander adres maar schijnbaar kan dat niet.

12 lipca 2025

Hi Diane,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je laatste bestelling.

We willen graag even iets toelichten. Dit is je tweede bestelling bij ons (niet de 3e). Je vorige bestelling heb je helemaal gehouden, wat ons doet vermoeden dat de maat toen goed zat. Dat is natuurlijk fijn om te zien!

Bij je laatste bestelling heb je gekozen voor een maat L, omdat S en M helaas uitverkocht waren. We begrijpen dat het erg frustrerend is als een item dan alsnog te klein blijkt te vallen. Wat we vooral jammer vinden, is dat we hierover geen bericht of mail van je hebben ontvangen . We kijken altijd graag met je mee als iets niet naar wens is. Het is zelfs mogelijk dat er per ongeluk een verkeerde maat is geleverd, en dat lossen we uiteraard meteen voor je op.

Wat betreft de prijs: we doen er alles aan om mooie items aan te bieden voor scherpe prijzen, en zijn trots op de prijs-kwaliteitverhouding van onze collecties. Natuurlijk kan een soortgelijk item elders goedkoper lijken, maar dat zegt niet altijd iets over pasvorm, materiaal of afwerking.

Ook dankjewel voor je tip over de verpakking. We gebruiken stevige dozen om je bestelling goed te beschermen tijdens verzending, maar nemen je feedback zeker mee.

We vinden het oprecht jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd, maar staan altijd open voor persoonlijk contact om samen tot een oplossing te komen. We hopen je in de toekomst alsnog blij te mogen maken met een item dat helemaal naar wens is.

Elise, Team FashionGoals

Oceniono na 5 z 5

Snel contact en oplossingsgericht meegedacht

Ik had een set ( broek en top) gekocht. Precies zoals de afbeelding het aangaf. Zat heerlijk. In de was gedaan ( op 30 graden) en enorm gekrompen. Ik baalde hier enorm van. Binnen een week via Instagram en mail contact gehad en werd er mij een nieuw pak toegestuurd. Wat fijn dat er direct meegedacht werd en gehoor werd gegeven aan mijn vraag/ probleem. Dankjewel daarvoor fashiongoals!

26 maja 2025

Hoi Hanneke!

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service daar doen we het voor! 😊 Dankjewel voor je lieve woorden en het delen van je ervaring. We hopen dat je nog veel plezier hebt van je nieuwe pak!

Oceniono na 5 z 5

ik heb een jurk besteld en netjes op…

ik heb een jurk besteld en netjes op tijd thuis gekregen
het was deV hals leaf printjurk rose.ik ben er erg blij mee.
Groetjes Nel

12 maja 2025

Hoi Nel,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de V-hals leaf printjurk in het roze — daar worden wij ook blij van! Dankjewel voor je lieve berichtje.

Heel veel plezier met je nieuwe jurk!

Zeker een aanrader!

Ik had vragen over een setje en wilde ik daar nog wat extra informatie over, ik ben toen heel fijn en vlot geholpen door het team van FashionGoals. Gisteren heb ik mijn linnen pak ontvangen én wat een heerlijk maar vooral mooi en leuk pak is het zeg. Jammer te lezen dat mensen zo'n negatieve ervaring hebben; ik geloof dat deze meiden er alles aan zullen doen om dit recht te zetten en te corrigeren. Ik ga zeker vaker bestellen. Bedankt meiden!🤗😘

26 kwietnia 2025

Hi Jiska,

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel voor je lieve woorden! 🤗 We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en het is superfijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met je linnen pak en we kijken ernaar uit je snel weer terug te zien bij ons!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej