Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden, had een blazer ontvangen met haaltjes in de buitenkant kraag.Snelle reactie via mail, flinke korting gekregen dus nu hou ik de blazer. Bedankt voor de service en de vlotte terugbeta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ich habe 2025 einen Blazer bestellt und bezahlt, aber nie erhalten. Meine 1. Kontaktaufnahme wurde noch beantwortet mit: "wir klären es mit unserem Lieferanten", danach nie wieder eine Antwort auf mei... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super mooie jurk besteld voor hele leuke prijs, zeer goede kwaliteit, 1 dag later al ontvangen, top service😃

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 63% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Super slechte service

Super slechte service! Bestelde regelmatig bij hun. Nu besteld en mijn pakketje niet ontvangen hellaas contact gezocht met hun en hun zeggen gewoon je moet je rechtsbijstand inschakelen. Wij kunnen daar niks aan doen 😲. Ik heb dit 3 jaar geleden meegemaakt bij een bedrijf waar ik voor het eerst had besteld en die hebben het gelijk netjes opgelost met mij en hun zeggen gewoon is je eigen probleem schandalig!

23 kwietnia 2025

Hi Tessa,

Bedankt voor jouw review en wat jammer dat je niet tevreden bent onze onze klantenservice.

Wij hebben een zending toegestuurd, hiervan heb je een track en trace code ontvangen. De zending met het orderbedrag wat lager is, is wel ontvangen en de andere order met het maximum te bestellen bedrag van Riverty is niet ontvangen.
Track en trace code - evenals het GPS systeem en de chauffeur bevestigen dat de zending afgeleverd is. Wij gaan uit van deze informatie.

Dat dit bij een ander bedrijf, destijds opgelost is, kan ik niet nagaan en ik heb geen kennis van deze case. Dat wilt niet zeggen, dat dit vanzelfsprekend is wanneer een track en trace code op afgeleverd staat - gps systeem dit bevestigd evenals de chauffeur - dat er een zending vergoed of gecrediteerd wordt.
Dit wordt helaas ook afgewezen door de verzekeringsmaatschappij.

Het spijt mij dan ook dat wij uitgaan van de informatie die wij hebben vanuit het onderzoek van post nl en dat wij ons aan deze informatie houden.

Ik heb ook het inzicht dat het orderbedrag inmiddels betaald is. Wij hebben ook aangegeven welke stappen je zou kunnen ondernemen indien je het niet eens bent met dit besluit. Daar hebben wij helaas niets meer op vernomen.

Een fijne dag toegewenst.

Fijn opgelost

Jaimy, de eigenaresse belde mij persoonlijk nadat ik een klacht had,ze heeft dit heeft ze heel netjes voor me opgelost!
1 kledingstuk retour en 1 kledingstuk gehouden, dat was heel leuk en stond me super
Dank je Jaimy voor je fijne service!

17 kwietnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Heel leuk, maar matige kwaliteit!

Super leuk jurkje besteld en snel binnengekregen, leuk verpakt etc. Ben er ook echt wel blij mee wat staat heel leuk, maar ik vind de kwaliteit helaas wel een stuk minder. Toen het binnenkwam was de rits moeilijk te vinden deze zat zo vast en binnenstebuiten, dat je alleen via de binnenkant zag dat er een rits zat. Na 1x dragen zag ik dat er overal aan de jurk draadjes hangen en dat hij rafelt. Ook bij de rits waardoor deze erg vast gaat zitten.

Zo lang het kan blijf ik hem dragen want hij is wel leuk alleen wel jammer van de kwaliteit.

26 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Incorrecte maten en geen retour nemen

2 shirts besteld ( ik dacht dat het broekpakken waren maar dit was mijn eigen fout ). Daarna alsnog 2 broeken erbij besteld, in de zelfde kleuren beide maat L.
1 gepast, daarna de verpakkingen weggegooid, bleek 2 dagen later dan de andere broek( zelfde maat) niet paste... netjes een mail gestuurd over dat ik de verpakkingen al had weggegooid, maar dat 1 broek niet paste, en of ik een retour formulier kon ontvangen om hem om te ruilen voor een andere maat of andere broek. Maar dit kon niet meer, Puur en alleen omdat ik de verpakking niet meer had... nieuwe broek, zelfde maat als de andere, maar totaal niet de zelfde maat uiteindelijk. Nu zit je met een broek die te klein is, splinter nieuw. Maar niemand die ook maar iets voor je wilt betekenen. Heel jammer, bestel hier nooit meer.

2 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

hele slechte retour voorwaarden!

hele slechte retour voorwaarden!! paar dagen te laat en ze nemen het geeneens meer in behandeling. moet je nog geld gaan betalen zodat ze het opnieuw naar je terugsturen? is het een maand te laat snap ik het maar zijn wel heel stipt hierin... erg jammer, zal er nooit meer iets bestellen!

27 marca 2025

Tevreden!

De klantenservice is erg begripvol en vriendelijk.
Snelle reactie en denken mee met een oplossing.
Dat is een compliment waard voor Jaimy Mode!

26 marca 2025

Klantenservice

Door omstandigheden had ik mijn retour te laat retour gestuurd, geluk dachten ze mee voor een passende oplossing, blij met zulke fijne klantenservice!

25 lutego 2025

Hi Lisa,
Bedankt voor jouw review.

Heel graag gedaan.

Een fijne dag toegewenst.

Top service!

Perfect geholpen!
Ik had een broek besteld waar iets mis mee was,( wat overigens nog nooit eerder gebeurd is)
contact opgenomen met de klantenservice en ik ben heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het geld voor het artikel heb ik teruggekregen omdat deze helaas al uitverkocht was. Ik vind ook echt dat ze hele leuke kleding hebben, van goede kwaliteit! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

25 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Trek lering uit feedback van je klanten

Beste meiden van Jaimy mode,
Het lijkt erop dat jullie je retourprocedures klantvriendelijker hebben gemaakt. Ik vraag me eerlijk gezegd af of jullie deze zelf recentelijk hebben 'laten' schrijven om de reviews en imago een positieve boost te geven.
Het is opmerkelijk dat alle voorgaande reacties van klanten die in aanraking komen met jullie de slechte ervaringen ondervonden hebben bij kwaliteitsklachten/retouraanvragen.

Jullie zetten je volledig in om het bedrijf te promoten met winacties en zoveel mogelijk volgers te krijgen echter zorg dat je after sales correct is en stop met argumenten zoeken en de gedupeerde klant een wrange nasmaak krijgt. Bied excuses aan en pas je procedures en snelheid van afhandelen van klachten aan.

Jullie gegeven feedback rammelt echter zoals ik al aangaf: leer van de feedback en blijf netjes omgaan met je klanten. Ook en juist als er iets niet helemaal loopt zoals gewenst. Bij een goede afhandeling behoudt je ook de klant die soms een missertje in huis haalt via Jaimy Mode.
Mits je je klantvriendelijkheid niet verliest.. en je je klant blokkeert op instagram 😉
Succes dames en pak de feedback op!

16 lutego 2025

Zeer ontevreden

Hier NIET bestellen! Ontzettend slechte service. Een grote bestelling gedaan, kreeg o.a. een jurkje toegestuurd waar een gat in zat. Hier werd op gereageerd. Dit zou door mezelf gekomen zijn, ze hadden namelijk nog nooit een klacht gehad over de fabrikant (als ik de recensies lees is dit wel degelijk zo). Ik zou ergens aan zijn blijven haken, terwijl ik enkel het jurkje heb gepast. Het jurkje kon ik niet meer retourneren. Ik wou gebruik maken van herroepingsrecht en heb binnen de wettelijke 14 dagen gemeld dat ik een aantal artikelen wou retourneren. Hier werd niet op gereageerd. Doordat ik in afwachting was op reactie, zijn de artikelen 1 a 2 dagen later geretourneerd (maar ik had al gemeld het te willen retourneren binnen de wettelijke 14 dagen). Ik heb een mail gekregen dat ik de artikelen niet meer kon retourneren. Dit vond ik al geen goede oplossing, gezien ik een kapot artikel had ontvangen en in afwachting was van een reactie. Maar goed, ik had mijn verlies genomen. Ik zou verzendkosten moeten betalen, dan zou ik de geretourneerde artikelen weer terug ontvangen. Deze heb ik NOOIT ontvangen. Weer moeite gedaan om contact te krijgen, als oplossing zou ik mijn geld terug ontvangen. Een fijne oplossing. Tot op heden (dit speelt al sinds oktober!!) GEEN geld of artikelen ontvangen. Al met al heeft het veel geld gekost voor niks. Afspraak is niet nagekomen, zo teleurstellend. Meerdere keren gemaild, geen reactie meer. Ik voel mij opgelicht en zou anderen aanraden hier NOOIT iets te bestellen. Ik laat het hier dan ook niet bij.

15 lutego 2025

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Retouren worden maar niet verwerkt. 2 retouren 4 februari afgeleverd maar gister pas 1 verwerkt. En de 2e nog steeds niet!

19/02/25
Ik zie zojuist uw reactie.
Ik wil hier toch even op reageren.
Ik heb t gevoel dat u het nu allemaal mij in de schoenen wilt schuiven.

In de mail die ik gestuurd heb heb ik duidelijk mijn naam, adres, mail etc. Vermeld en dat het om 2 jassen ging, welk type en kleur. Moet toch duidelijk genoeg zijn lijkt me.

Ik heb keurig bij riverty mijn retour aangemeld maar omdat bij jullie het verwerken erg lang duurde werd de betaling bij riverty weer open gezet.
Ik heb dit nog nooit eerder mee gemaakt bij andere bedrijven.

Ook heeft u het over spellingsfouten, maar die zie ik niet in mijn mail en al zou het zo zijn dan snap ik niet wat dat hiermee te maken heeft.

Ik heb gezien dat u mij gebeld heeft, dit was 1x en toen was ik aan het werk en niet in de gelegenheid telefoon aan te nemen. Ook ik werk net zoals jullie.

Ik had het fijner gevonden als u had gereageerd met sorry, door drukte zijn de retouren iets later verwerkt. Dan had ik hier begrip voor gehad.
Maar nu hou ik er juist nog negatiever gevoel aan over, t ligt aan mijn spellingsfouten, aan dat ik niet opnam etc.

Ik wens u ook fijne avond.

Dag

En oja de spellingsfouten in de bericht komt door de vertaling van trustpilot,voor dat ik hier ook weer op wordt aangevallen.

13 lutego 2025

Goedenavond Neeltje Fokkinga,

Bedankt voor je reactie en jammer van de review die u schrijft.
Ik heb u na het lezen van uw email meerdere keren getracht telefonisch te contacteren, dit is helaas niet gelukt. Noch heeft u telefonisch contact met ons opgenomen.

In de emailberichten maakt u spellingsfouten en u maakt geen gebruik van correcte ordernummers - correct artikel omschrijvingen.

Daarnaast hebben wij vermeld in onze algemene voorwaarden als ook op de extra uitgeprinte bijlage die je destijds bij je bestelling ontvangen hebt dat wij een wettelijk termijn hanteren van 14 dagen verwerkingstijd evenals de consument 14 dagen de tijd heeft om een zending te retourneren en daar ook vaak gebruik van maakt.

Uw retourzending is ruim binnen dit wettelijke termijn aan u verwerkt.

Wanneer u zich goed had ingelezen in het gebruik van RIVERTY had u kunnen zien dat u daar uw retour had kunnen aanmelden en had u ook kunnen zien dat er geen aanmaningskosten berekend worden op zendingen die geretourneerd zijn. Het is vanzelfsprekend dat u wel de juiste handelingen dient te verrichten in het RIVERTY systeem. Mochten hier vragen over zijn, staan wij u graag te woord. De email die u aan ons toegestuurd heeft, was zeer onduidelijk, wij hebben daar direct accuraat op gereageerd.

Jammer dat wij u telefonisch niet hebben kunnen spreken omdat wij geen gehoor kregen evenals niet op de door ons toegestuurde email.

Jammer dat wij u in deze case niet tevreden hebben kunnen stellen. Wij hebben deze retourzending binnen wettelijk termijn verwerkt en zo snel mogelijk na ontvangst.

Mocht wij u nog ergens mee kunnen helpen, staan wij uiteraard voor u klaar.

Een fijne avond toegewenst.

Superleuke winterjas besteld

Superleuke winterjas besteld. Snel geleverd. Helaas lieten/waren de knoopjes van de bontkraag los. ‘s avonds netjes een mailtje naar de dames gestuurd met foto’s. Kreeg ‘s avonds gelijk reactie terug, en een vergoeding die de volgende dag op mijn bankrekening stond. Deze dames zijn vriendelijk en denken echt met je mee. Wij vinden de service top!!! Wij gaan er vaker bestellen.

11 lutego 2025

Hi Robyn,

Bedankt voor jouw positieve feedback.

Team,
Jaimymode.nl

Oceniono na 5 z 5

Ik ben super tevreden met mijn ervaring…

Ik ben super tevreden met mijn ervaring bij deze webshop! Ik had een mooie winterjas besteld die snel geleverd werd. Helaas begaf de rits het na een paar weken, maar de klantenservice heeft dit fantastisch opgelost. Na het sturen van de gevraagde foto's kreeg ik binnen enkele dagen een vergoeding om de rits te laten repareren.

Wat mij vooral opviel, is hoe vriendelijk en behulpzaam het personeel is. Zowel per mail als telefonisch word je snel en netjes geholpen. Ze denken echt mee in oplossingen, en dat geeft een enorm vertrouwd gevoel. Hier ga ik zeker vaker bestellen. Een echte aanrader! 👏👏👏

1 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Ondanks alle negatieve reacties plaats…

Ondanks alle negatieve reacties plaats ik toch een positieve.
Ik heb in december een winterjas besteld waar ik ontzettend blij mee was, een maand later ging de ritssluiting kapot.. hier over contact gehad en ik kreeg snel een reactie terug. Een kapotte ritssluiting zit eigelijk niet bij de garantie in, maar toch wouden ze mij tegemoet komen en mij dan 30 euro terug over maken zodat ik deze kon klaar maken. Tijdens dit contact kwam ik er achter dat er een hele grote scheur in mijn jas zat, de hele naad van de jas van die binnenkant van de jas was kapot. Dit lijkt mij niet de bedoeling van een jas van een maand oud… de ritssluiting kapot en een scheur erin. Ik ben heel zuinig geweest met de jas en toch ging het kapot, ik weet niet of het aan de kwaliteit ligt van de jas of dat het gewoon pech was. Hierover contact gehad en foto’s toegestuurd ook snel weer een reactie terug gekregen. Ze maken mij het totale aankoopbedrag terug over, zodat ik kan kijken wat ik ermee doe, of ik kon een nieuwe bestellingen of mijn jas klaar laten maken.
Ondanks dat ik vind dat de jas heel snel kapot is gegaan wil ik ze wel bedanken voor de snelle en goede service.
Ze denken echt wel met je mee, en bedenken een oplossing om je te helpen.

24 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Deze winkel is echt fantastisch

Deze winkel is echt fantastisch! Maar als je denkt dat ze in de winkel al veel leuke kleding/schoenen en spulletjes hebben, dan heb je de website nog niet gezien! Daar hebben ze echt nog veel meer leuks! En veel kleding kan je daar ook zien als iemand het aanheeft waardoor je een veel beter beeld krijgt bij het kledingstuk. En stuk voor stuk goede kwaliteit voor een goede prijs! Ik ben verkocht (vooral fan van de vele travelstof kleding die ze hebben) en weet dat dit mijn nieuwe favoriete winkel is! (Laats nog een vraag gesteld aan de klantenservice, ik had binnen 1 minuut antwoord, als dat geen service is!)

25 stycznia 2025

Super mooie & goeie kleren

Super mooie & goeie kleren. Als je een klacht hebt gaan ze er mee super goed om en helpen je heel erg denken ook super erg mee met je!

15 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej