Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Op 26 april 2026 heb ik de Eloise Tweed blazer besteld en vrij snel ontvangen. Helaas verloor ik overal vezels bij de 1e keer dragen, de binnenzijde van mijn auto zat zelfs helemaal onder. Na meerdere... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden, had een blazer ontvangen met haaltjes in de buitenkant kraag.Snelle reactie via mail, flinke korting gekregen dus nu hou ik de blazer. Bedankt voor de service en de vlotte terugbeta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ich habe 2025 einen Blazer bestellt und bezahlt, aber nie erhalten. Meine 1. Kontaktaufnahme wurde noch beantwortet mit: "wir klären es mit unserem Lieferanten", danach nie wieder eine Antwort auf mei... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super mooie jurk besteld voor hele leuke prijs, zeer goede kwaliteit, 1 dag later al ontvangen, top service😃

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Napisane przez firmę

Since april 2009 - Elke week nieuwe collectie - Trends van dit moment - gespecialiseerd in travel wear - Achteraf betalen mogelijk via Riverty of Mastercard - Niet goed is geld terug - Snelle levering - Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 63% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Geen contact klantenservice en retourneren niet verwerkt

Voor meer dan 1000 euro besteld aan kleding. Punt 1 ik werd beschuldigt van een kaartje dat eraf was en dat het artikel gewassen was terwijl het product echt zo verstuurd was naar mij! Dan kun je zeggen wat je wil maar je moet betalen terwijl het onterecht is. Waarschijnlijk die vakantie hulpjes zo die body zonder controleren in mijn bestelling gedaan. Lekker dan. Betaal je al iets wat een ander veroorzaakt heeft. Lijkt mij niet moeten kunnen! Punt 2 alle retouren zijn niet verwerkt binnen de wettelijke termijn van 2 weken.. Vraag me af of dit überhaupt nog goed komt.. Punt 3. Ik had 2 bestellingen 3 weken geleden geplaatst 1 daarvan is geannuleerd, en de ander ook niks meer van vernomen. Punt 4 je krijgt geen reactie terug op de klantenservice mail. Heel jammer. Ik vind het altijd erg leuke website maar ben echt ontevreden met deze situaties.

18 sierpnia 2025

Super trage retour

Met verzending zijn ze super snel
Maar als je een retour doet dan moet je zolang wachten tot het verwekt word !

4 sierpnia 2025

Goedemiddag Christiennn,

Bedankt voor je review.. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de verwerking van je retour.
Bij ons worden retourzendingen binnen het wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst verwerkt, net zoals consumenten 14 dagen de tijd hebben om een retour aan te melden en terug te sturen. Tijdens de bouwvak kan het inderdaad voorkomen dat de verwerking iets langer duurt vanwege de vakantieperiode van collega’s, uiteraard wel binnen het wettelijk termijn van 14 dagen. We doen uiteraard ons uiterste best om dit na de bouwvak weer sneller te laten verlopen.

Ik zie dat jouw retour nog ruim binnen het termijn van 14 dagen valt.

Desondanks neem ik je feedback uiteraard mee om onze service verder te verbeteren.

Excuses dat wij jou hierin voor deze keer niet tevreden hebben kunnen stellen. Zoals je eerder aangaf via de email; worden retouren normaliter veel eerder verwerkt, wat je van ons gewend bent. Hopelijk heb je deze ervaring de volgende keer weer!

Desondanks wens ik je een fijne dag toe,

Liefs

Totaal geen coulance

Ik bestel een setje, een blouse met een bijpassende broek en vervolgens wordt de broek geannuleerd. Dat kan gebeuren, is ook een sale artikel. Maar vervolgens vraag ik of ze dan een andere kleur van deze broek die ook in de sale is als vervanging kunnen opsturen, dat kon niet retour is al verwerkt. Oke dan wil ik graag dezelfde broek in die andere kleur bestellen zonder verzendkosten, want ga niet weer € 5,95 verzendkosten betalen door een annulering van jullie. Dat was niet mogelijk, vind ik echt geen service en niet coulant!

28 lipca 2025

Hi Kim,

Bedankt voor je review en wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad – onze excuses daarvoor.

In onze voorwaarden staat inderdaad vermeld dat het, ondanks zorgvuldige controle, kan voorkomen dat een artikel niet beschikbaar blijkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een geconstateerd defect of een onjuiste maatvoering. In zulke gevallen informeren wij de klant per e-mail en wordt het betreffende bedrag uiteraard teruggestort. Ik zie dat de creditnota hiervoor inmiddels is aangemaakt.

Wat betreft de verzendkosten: bij een artikel met een kostprijs van €17,49 en een korting van 50% is het voor ons helaas niet mogelijk om gratis verzending aan te bieden. We hopen op je begrip hiervoor.

Wij gingen ervan uit dat we hiermee een passende oplossing hadden geboden, mede omdat je deze kleur zelf besteld had, en niet de kleur wit waarvoor je een omruiling wenst. Daarbij willen we aangeven dat de witte variant inmiddels ook uitverkocht is.

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag via klantenservice@jaimymode.nl

Nogmaals excuses voor het ongemak en ik wens jou een fijne dag toe.

Onmenselijk

Ik heb een jurkje geretourneerd. Het juiste adres stond op het pakketje. Er stond een vakantiekracht bij de Primera en zij heeft zonder dat ik het gezien heb (ik was met mijn kinderen bezig) het verkeerde adres ingevoerd. Mijn retour werd maar niet verwerkt dus bij navragen bleek dat het op nummer 4 was afgeleverd ipv 4A-17. Het pakketje is dus daar in dat pand afgeleverd op nummer 4, maar volgens hun bestaat nummer 4 niet. Ik ben terug gegaan naar de Primera om na vraag te doen, zij konden niks. De post gebeld, alles geprobeerd maar zij konden ook niks. Het pakketje is daar in het gebouw ergens, er schijnen meerdere units te zijn.. Hun naam en juiste adres staat erop, maar het is spoorloos. Ik heb aangeboden om samen tot een oplossing te komen. Ik snap dat het vervelend is, maar voor mij ook.. ik moet 39,99 euro betalen voor een jurkje wat ik terug heb gestuurd en waar ik bewijs van heb en heb ook de 8,25 verzendkosten betaald. Dus om samen tot een oplossing tot komen heb ik aangeboden om de kosten te delen. Dus 50/50. Dan hebben hun de inkoop terug zo ongeveer en mijn kosten zijn wat lager dan de 48,24 die ik dan zou moeten betalen voor een jurkje die ik niet heb.

Ze verwezen naar de algemene voorwaarden waar in zou moeten staan dat het adres altijd volledig en correct ingevoerd moet worden bij retourneren. Dit stond echter op het verzendbewijs die je in de zak moet doen.. en ik snap het allemaal.. het adres stond ook juist op het pakketje maar het is verkeerd ingevoerd bij de Primera. En omdat ik gefocust was op mijn kinderen heb ik gemist dat er geen a17 op stond. Dat is menselijk, mensen maken fouten, er gebeuren dingen waardoor je soms afgeleid bent en iets mist. Maar ik vind het onmenselijk, dat je je fout uitlegt, zelf met een oplossing komt zodat zij verder geen verlies lijden, en dan keihard de deur wordt dichtgegooid. Jullie willen over de rug van een alleenstaande moeder, €20 extra verdienen. En mijn voorstel wordt gewoon genegeerd met de melding dat als de zending toch binnen komt ze mij zullen informeren.

Antwoord op reactie
Nu reageren ze wel snel nu het op Trustpilot staat. Je negeert mijn uitleg door je te verschuilen onder jullie voorwaarden. Je noemt steeds op wat ik al aan heb gegeven wat mis is gegaan. Je negeert mijn uitleg, je reageert nergens op. Je doet net of ik te dom ben om te zien dat het adresetiket uitgeknipt en opgeplakt moet worden. Zoals ik in mijn mail aangaf heb ik dat ook gedaan! Je reageert op wat voor jou uitkomt. Ik kom met een voorstel maar nee daar reageren jullie niet op, want je zou maar is 20 a 30 euro mislopen. Ff nog de klant uitpersen terwijl ik de jurk heb terug gestuurd. En ik geloof ook gewoon dat ze hem retour hebben gehad. Maar ze doen dit om te wijzen op de regeltjes, omdat het "adres niet goed staat". Heb hun eigen etiket erop geplakt notabene

23 lipca 2025

Hi Eva,

Bedankt voor je reactie, en wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Ik begrijp dat dit een vervelende kwestie is.

Bij je bestelling ontvang je een overzicht van je bestelling, met op de achterzijde de retourinstructies. Op dit gedeelte zit ook een etiket met streepjes en een schaartje eromheen, dat je kunt uitknippen en op je pakket kunt plakken. Dit hoeft dus niet terug in de verzendverpakking maar kan juist op het pakket geplakt worden :) Op dit stukje etiket staat duidelijk aangegeven: let op dat de adresgegevens juist en volledig worden ingevuld. Mijn collega heeft nog navraag verricht bij enkele units, helaas zonder succes tot dusver. Wij hebben dan ook geprobeerd om tot een oplossing te komen en mee te werken om jouw zending te traceren.

Als bedrijf kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor onjuist of onvolledig ingevulde gegevens door de verzender. Daarom is het belangrijk dat deze informatie vóór verzending goed gecontroleerd wordt.

Zoals ik eerder heb aangegeven, zullen wij je uiteraard informeren zodra wij de zending onverhoopt retour ontvangen.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten, deze beantwoord ik graag via klantenservice@jaimymode.nl

0 coulance, slechte service

Ik bestelde regelmatig bij deze winkel. In mei vast een outfit besteld voor mijn verjaardag in juli. Binnen gekregen, uit de verpakking gehaald en de voorkant bekeken: leuk, die hou ik! Direct in de kast gelegd. Op de dag van mijn verjaardag het shirt uit de kast gehaald en tot mijn schrik zie ik rare dunne/uitgebeten vlekken op de rug. Situatie uitgelegd aan de klantenservice en foto's gestuurd (inclusief aangehechte kaartjes) maar geen enkele hulp of service. Kreeg alleen de boodschap dat die rare plekken zijn ontstaan bij mij en niet bij hun. Dat ik het binnen 24uur had moeten melden.

Vind het erg jammer dat er 0 coulance is terwijl het duidelijk om een fabricage fout gaat. Shirt van 70 euro wat zo de prullenbak in kan...

Ik bestel nooit meer hier.

5 lipca 2025

Goedemiddag Natasja,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Helaas kunnen wij na verloop van enkele weken geen garantie meer bieden op het artikel. De vlekken die je beschrijft vallen inderdaad op, maar wanneer je een bestelling ontvangt, gaan wij ervan uit dat het artikel binnen een redelijke termijn wordt gepast en gecontroleerd – in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst.

In jouw geval is deze termijn ruimschoots verstreken. Hierdoor is het voor ons niet meer mogelijk om te achterhalen waardoor de klacht precies is ontstaan. We gaan er vanuit dat, wanneer een artikel wordt behouden, je akkoord gaat met de staat ervan op het moment van ontvangst.

Ik had je graag willen helpen, maar door het grote tijdsverloop kunnen we deze melding helaas niet meer in behandeling nemen. Het spijt ons dat we je hierin niet naar wens hebben kunnen helpen.

Team,

Dankbaar!

Ik stuurde een mailtje met de klacht dat na 3x dragen al het stof los liet van de bovenkant van mijn Steve Madden schoen, waarbij ik ook vermelde dat ze misschien even Steve Madden hierover konden informeren, inclusief foto’s van de schoen! Zo gezegd zo gedaan. Helaas wilde Steve Madden niet mee werken aan een oplossing.. heel jammer want het merk stond best hoog in het vaandel bij mij al jaren! Maar gelukkig kwam JaimyMode wel met een mooie oplossing, ik krijg mijn centjes terug! &’ mag ze ook nog eens houden! Kijk dit is nog eens een goede service en oplossing ineen! Dank hiervoor! 🙏🏽❤️

11 lipca 2025

Goede oplossing retour

Bij het retourneren van mijn bestelling heb ik een topje en pantalon in 1 verpakking geretourneerd ipv apart. Bij ontvangst van de creditnota heb ik deze pas te laat gecontroleerd en later bleek dat ik te weinig geld retour ontvangen had. Nu bleek dat het topje zoekgeraakt was omdat niet bekend was dat het topje in dezelfde verpakking zat als de broek. Gelukkig is er een nette oplossing gekomen en wordt vanuit vertrouwen toch het bedrag terug gestort. Fijn dat ze op deze manier meedenken en een oplossing hebben!

20 czerwca 2025

Super goede service

Had Steve Madden schoenen besteld 2 maanden mee gelopen en de zool gebroken.
Contact opgenomen of hun contact op konden nemen met klantenservice van Steve Madden na heel lang wachten doen hun er niets mee.
Nu wil Jaimymode ze vergoeden wat een super lief en aardig gebaar is.

16 czerwca 2025

Odpowiedź od jaimymode.nl

Bedankt voor je review Natascha!

Oceniono na 1 z 5

Belachelijke retour voorwaarden en…

Belachelijke retour voorwaarden en totaal geen begripvol personeel. Koop hier niets

9 czerwca 2025

Goedemiddag Twanny,
Dit is niet helemaal eerlijk om deze review te schrijven. Wij houden ons aan wettelijk gestelde retourvoorwaarden. U besteld een jurk bij ons en wij ontvangen een gewassen kapotte jurk retour met een briefje erbij: Ik heb een huid aandoening waardoor ik de jurk eerst heb moeten wassen. Daarna kwam ik erachter dat deze na het wassen kapot is.
Wij zijn niet op de hoogte gesteld van het probleem en u stuurt een kapotte gewassen jurk retour met deze mededeling op een briefje.
Het spijt me zeer, maar ik ken geen bedrijf die deze retourzending zal accepteren. Daarom hebben wij jou netjes aangeschreven via de email, dat jou retour niet voldoet aan de retourvoorwaarden.

Spijtig dat deze review dan ook geschreven wordt.

Excuses dat ik jou hierin niet tevreden heb kunnen stellen.

Geen ster waard

Geen ster waard! Heb hier een winterjas besteld. Helaas na een paar weken dragen was de binnenvoering gescheurd. Heb hierover een mail gestuurd, die in eerste instantie ook netjes beantwoord werd waarin gevraagd werd een aantal foto's van de klacht te sturen. Na dit te hebben gedaan kreeg ik als reactie ze mijn fotos en klacht te hebben neergelegd bij de fabrikant, helaas nu 3 maanden verder en heb nogsteeds geen terugkoppeling gehad. sterker nog, het bedrijf reageert helemaal nergens meer op. Niets bestellen dus!

9 czerwca 2025

Oplichterij!

Wat ik al meer voorbij zie komen, het is dat je een ster moet geven, maar dit bedrijf is geen ster waard.
Dit bedrijf zou niet eens meer moeten bestaan na zo ontzettend veel slechte reviews en oplichterij.
Ik heb een pakket nooit ontvangen, hun blijven beweren dat dit wel het geval is en moet gewoon gaan betalen en anders de rechtsbijstand gaan inschakelen. Dit ben ik nu gaan doen. Waarom voor een pakket betalen die je nooit hebt gekregen? En dan gaat het niet om 10 euro.
Het is echt te gek voor woorden!!

Hebben jullie misschien weleens bedacht dat er bezorgers zullen zijn die dit lekker achterover drukken?
En wij zijn daar dan dus de dupe van!

5 czerwca 2025

Hi Milou,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze klantenservice.

Ik begrijp dat het een vervelende situatie is, maar als PostNL aan ons aangeeft dat het pakket 100% bezorgd is, moeten wij hiervan uitgaan. Tevens bevestigd de GPS locatie van de chauffeur dit.

Wij hebben jou dit advies gegeven per email en zien dit verzoek graag tegemoet.

Een fijne dag toegewenst.

Team,

Niet echt vriendelijk

Niet echt vriendelijk.

21 maja 2025

Hi Kim,

Bedankt voor jouw review.
Wellicht kan ik je ergens mee helpen?
Ik ontvang graag jouw ordernummer via klantenservice@jaimymode.nl dan kom ik graag met jou in contact.

Ik zie de email graag tegemoet.

Een fijne avond toegewenst.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej