Servizio vergognoso inaffidabili tre ore e mezza aspettando il carro attrezzi mi dovevano far parlare con l'autista e ci hanno messo un'ora per parlare chiamavo e non rispondevano non lo consiglio ca... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Två saker som är riktigt dåligt, först hantering om försäkring och självrisk man vet inte vad man betalar för man har ett dåligt backup om det händer något, självriskreducering bara oklarheter.... Zobacz więcej
Vid beställning fick jag ett pris på ca 100 euro. När jag hämtade bilen så tillkom försäkring på150 euro. Vid betalning så fick jag betala 187 Euro. Dålig information om hyresvillkoren. Väntar g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mycket dålig atityd från uthyrningsföretaget. Försöker tvinga på folk sin extraförsäkring. Depositionen på 500 euro skulle vara säkerhet för minsta skada. Vilket gör att folk blir oroliga och betal... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Globalcar.se ger dig möjlighet att jämföra priser på över 550 av världens största hyrbilsbolag i 175 länder på över 30 000 destinationer i världen. Globalcar erbjuder ett enkelt och säkert bokningssystem via CarTrawler, en av världens ledande hyrbil bokningsmotorer. Du fyller i dina önskemål av bil, uthyrningsperiod samt eventuella tillägg och får därefter din bokningsbekräftelse direkt till din emailadress – Enkelt och Säkert!
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
acceptabelt
Svårt att få kontakt på flygplatsen, fick en mindre bil än jag trodde.
Informationen om att jag är tvungen att betala för en full tank var undangömd.
Svårt att få reda på exakta priset på försäkringen.

perfekt
allt funkade mycket bra, lätt bokat, tydliga direktiv, allt klart på plats, ingen väntan och inget oklart.
Fräsch bil och bra bemötande
Inget att klaga på.
Det enda som var märkligt var att det blev en dyrare bil när jag bokade om till April i stället för Mars.
Utmärkt
Allt fungerade utan anmärkning och hyrbilen var av myccket god kvalitet. Väl rengjord och proper
Smidigt och välfungerande!
Det tog 10 minuter att hämta upp bilen och 5 minuter att lämna den. Inga problem och jag är nöjd!
Rätt pris på gjord leverans
Har använt GC flera ggr per år och hittills har det funkat bra. Får ofta bättre bil än beställt vilket förbättrar dealen. Kommer att fortsätta hyra av er.
Intressant vore att få extraförsäkring som bonus. Då tvekar man aldrid. Då väljer man er.
evrything betyder inte allt - tydligen
Säljaren av försäkringen på globalcar, för hyrbilen, förmedlade att alla ev skador skulle vara försäkrade - döm om min förvåning och uppbragdhet när en parkeringsskada (skrapning från annan bil) skulle medföra ett extratillägg för s k freezing.(stilleståndskostnad för den uthyrda bilen under tiden för omlackering).
Omöjligt att prata med representanten vid återlämnandet av bilen. Han menade att everrything inte var allting eftersom stilleståndskostnad inte ingick i everything!!!! Aldrig mer Global Car p g a mottagarens agerande vid återlämnandet!

Enkelt och smidigt
Gillar att allt är fixat och tryggheten med att försäkringar är klart.
Fungerade bra
Bättre info om var bilen skall hämtas. Fick springa och fråga många innan vi kom rätt.
Bilen var veldig bra men dette er en 12 seter og bør ha bedre baggasjeplass.
Når en skal leie ut en 12 seter til gjester som kommer utenlands fra så må en også ha en bil som kan ta baggasje til disse 12 personene. Jeg spurte om Dere hadde en større bil men denne var den største Dere hadde. IKKE BRA!
Lite svårt att uppfatta när portugiserna pratar engelska
När man hyr en bil genom globalcar står det att bilen får tas över till Spanien utan kostnad, men när man betalar tas det ändå ut en kostnad på mellan 30-50 euro.
Annanrs är det bra, lätt att hämta och lämna bilen.
Vi har fått bra bilar.

Perfekt, bra bil
I Spanien skall man ha en bra och säker bil!
Vi hyrde en Ford C Max men när någon sådan ej fanns inne när vi skulle hämta den så fick vi en Ford Galaxy istället, d.v.s. en större bil men till samma pris. Det blev perfect för oss när vi fick gäster. Bilen drog lite diesel trots sin storlek och det enda negativa var möjligen att det ibland var lite svårt att parkera. Bilen fungerade helt utan anmärkning under de 25 dagar vi hyrde den.
Jag kommer att anlita Globalcar även nästa gång jag hyr bil utomlands.

So far so good...
Kan egentligen inte uttala mig om mer än att hemsidan för beställning fungerade utomordentligt enkelt.
Hur utfallet blir när jag skall hämta min hyrda bil i december återstår att se.

Doświadczenie Trustpilot