Servizio vergognoso inaffidabili tre ore e mezza aspettando il carro attrezzi mi dovevano far parlare con l'autista e ci hanno messo un'ora per parlare chiamavo e non rispondevano non lo consiglio ca... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Två saker som är riktigt dåligt, först hantering om försäkring och självrisk man vet inte vad man betalar för man har ett dåligt backup om det händer något, självriskreducering bara oklarheter.... Zobacz więcej
Vid beställning fick jag ett pris på ca 100 euro. När jag hämtade bilen så tillkom försäkring på150 euro. Vid betalning så fick jag betala 187 Euro. Dålig information om hyresvillkoren. Väntar g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mycket dålig atityd från uthyrningsföretaget. Försöker tvinga på folk sin extraförsäkring. Depositionen på 500 euro skulle vara säkerhet för minsta skada. Vilket gör att folk blir oroliga och betal... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Globalcar.se ger dig möjlighet att jämföra priser på över 550 av världens största hyrbilsbolag i 175 länder på över 30 000 destinationer i världen. Globalcar erbjuder ett enkelt och säkert bokningssystem via CarTrawler, en av världens ledande hyrbil bokningsmotorer. Du fyller i dina önskemål av bil, uthyrningsperiod samt eventuella tillägg och får därefter din bokningsbekräftelse direkt till din emailadress – Enkelt och Säkert!
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra service vid uppgradering
Vi fick god hjälp av er kundtjänst när vi plötsligt blev 4 vuxna i stället för 2 som reste, och därmed behov av uppgradering.
Smutsig bil både ut och invändigt!
När vi kom till uthyrningen fick vi lämna i deposition 1000, vi trodde det var i svenska pengar men visade sig vara euro istället. Det framgick aldrig i hyresvillkoren vilken valuta det skulle vara.
Bilen var ej tvättad och var smutsig invändigt både på golvmattor och säten speciellt där bak. Reservhjul saknades till uthyrarens stora förvåning när vi påtalade detta. För övrigt var vi nöjda med bil och personal.
Fin bil, bekymmersfritt och pålitligt.
Bilhyran fungerade väldigt bra. Det två saker som gör att det inte blev en femma är:
- lång kö vid uthämtning av bil
- att det inte var tydligare att det var en halvförsäkring som ingick och inte en helförsäkring
Inte mycket att klaga på.
Personalen försökte att sälja försäkring med hänsyn till en olycksfalls statistik som är missvisande
Allt fungerade perfekt!
Det var enkelt och smidigt att boka och det fungerade mycket bra med bilhyran!
Hyggelige priser
Kjøp ekstraforsikring på stedet hos bilutleier.
Jeg hadde egen forsikring. Min konto ble sperret for 1600€
Good value for the money
We got a good car for the money and had no trouble except for that Budget did not have an office at Barcelona airport so we were supposed to go to Avis. It would have helped to have that information on the voucher.
Bra bil, bra pris, kan bli bättre/billigare på försäkring.
Vi fick en bra hyrbil till ett bra pris.
Det enda jag har att klaga på är att hela branschen genomsyras av ett uselt försäkringsakydd som måste kompletteras för att bli värdigt. Tex så är självrisken i grunden på 1700€, vilket är orimligt mycket att betala för tex en enkel plåtskada.
/Lars
Underbart!!!
Trevliga människor och mycket hjälpsamma!!!
Rekommenderas varmt!
När vi väl fick bilen fungerade allt super!
Tog otroligt lång tid att hämta ut bilen i Pisa, När vi bokade genom er så tog vi en försäkring genom er, gick inte att undvika. När vi hämtade bilen ville de att vi skulle ta en försäkring genom dem annars fick vi betala direkt om det hände något med bilen och sedan få ut pengarna av er. Väldigt stressande att stå där och höra dem säga att de inte kunde ta ansvar för vad boknings bolaget erbjöd för försäkringar.
Bra biluthyrning till bra priser
Bokade bil via internet och fick väldigt bra instruktioner kring denna biluthyrning. Exakt beskrivning att kontoret låg på plan 1 i garaget på Alicante flygplats, kontor 14.
När vi kommer dit finns inget sådant kontor, utan efter ett spring runt i detta jättegarage fick vi så småningom reda på att vi skulle bussas iväg från flygplatsen till en anläggning ett par kilometer därifrån. Företaget heter Dickmanns Renta Car S.L.
Efter en lång resa från hemorten till värmen i Spanien upplevdes detta som mycket ansträngande och att vi blev lite lurade. Sedan gick allt bra, vi hade en mycket ny liten bil som fungerade utmärkt under vårt tid där.
Allt fungerade mycket bra
Inga klagomål. Allt mycket bra till ett mycket rimligt pris.
Toppen!
Globalcar har vi använt två gånger, lika nöjd varje gång. Skönt med ett företag som jobbar med att söka efter det billigaste bilen, så vi slippe onödiga kostnader. Denna gången hade vi även fråga gällande bilstol. Fick snabbt besked via mail från Globalcar och de tog reda på allt vi behövde veta. Toppen!
Mycket bra service
Tur att jag har hittat er, då jag hade riktigt brottom att hyra en bil. Det var en enkelt, snabbt och billigt. Tack!
Bra!
Jag är nöjd med allt förutom att jag inte fick bilen fulltankad. Det är lite jobbigt när man får en bil med ca 25% full tank och sedan skall försöka tanka den så att man varken tankar för lite eller för mycket. Jag vill få en fulltankad bil, och jag vill lämna en fulltankad bil.
fick mindre bil än jag beställt
vill gärna ha totalpriset slutändan blev detta samma pris som jag hade gått till centuro direkt dessa gjorde ett surt motagande eftersom jag hyrde genom er

Odpowiedź od Globalcar
Ingen upplysning om deponiavgift.
uthyraren ville ha 1000'€ i deponiavgift vilket inte vi kände till. Gps-en fungerade mycket dåligt låg kvalitet. Bra bemötande av personalen hos uthyraren. Globalcar bör upplysa om uthyrarens alla villkor inte bara priset på bilen.
mvh
Hans Eriksson

Odpowiedź od Globalcar
fungerade utmärkt
fungerade utmärkt, bra bil, snabb och trevlig service.
Hade dessutom lägst pris på marknaden.
Rekommenderar verkligen globalcar.se
Doświadczenie Trustpilot