Oceniono na 1 z 5

Vi købte 6. 7'er stole for 7. år siden, dem med læder, ellers en fantastisk stol. MEN, vi havde gæster og pludselig lå en af gæsterne på gulvet, en af stolene havde smidt skallen, limen og den ene skr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi købte samlet seks fuldpolstrede Serie 7-stole i 2025 af 2 gange (4+2) og de viste sig at have tydeligt forskellig polstring. De to nyeste stole er markant tykkere end de første fire og ser slet... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fritz Hansen skriver omfattende sider og rapporter om bæredygtighed (fritzhansen.com "Om Os" "Bæredygtighed"). Alligevel tilbyder virksomheden ikke reparation af 7eren stole, hvor skallen er fa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lätt och effektivt. Enda felet att när man köper benknoppar till 7:an stolar så är det oklart om de kommer en och en eller i satser om fyra. Dvs om "1 st" betyder en enstaka knopp eller en påse med fy... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wytwórca mebli
  2. Sklep meblowy
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Sklep z oświetleniem
  5. Sklep z meblami do salonu
  6. Meble biurowe

Napisane przez firmę

Established in 1872, Fritz Hansen is one of the world's leading design and manufacturers of exclusive design, recognized by their design icons such as the Egg™ and the Swan™ chair created by the legendary Danish Architect, Arne Jacobsen. Our creative partnerships with some of the world's most established architects including Poul Kjærholm and Hans J. Wegner has resulted in an outstanding collection of exclusive designs. Today the legacy is carried forward through collaborations with international design stars such as Kasper Salto, Morten Voss, Piero Lissoni, Jehs & Laub, Todd Bracher, Hiromichi Konno and Cecilie Manz. With a design philosophy that focuses on being original, timeless, sculptural and pure, Fritz Hansen's aim is to enhance their customer’s lifestyle and image with beautiful, original designs with superior quality. With our head quarters based in Allerød, a small town just north of Copenhagen in Denmark, we have a collection of showrooms located around the world, each supported with a global network of dedicated partners.

1,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 4 z 5

Hurtigt, nemt og god info.

Hurtigt, nemt og god info. og sammenholdt med andre web-butikker blev det stort set samme slut-pris pga. lavere forsendelsespris👍🏽👍🏽👍🏽

6 lutego 2020

Hej Jens,

Tak for den meget fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at vi levede op til dine forventninger. Vi håber, at du får glæde af dit køb mange år fremover.

Sehr schneller Versand!!!

30 stycznia 2020

Sehr geehrter Herr Kondla,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass wir Ihren Wünschen entgegenkommen konnten, und hoffen, dass Ihnen das Produkt noch lange viel Freude bereiten wird.

Viele Grüße,

Hurtig og nemt

Nem hjemmeside og hurtig levering

22 stycznia 2020

Hej Kirsten,

Super hurtig levering.

20 stycznia 2020

Hej Poul,

Oceniono na 5 z 5

hurtig og korrekt levering.

16 stycznia 2020

Hej Jakob,

Oceniono na 5 z 5

Nemt at finde varerne og hurtig…

Nemt at finde varerne og hurtig levering!

15 stycznia 2020

Hej Jesper,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og meget venlig…

Hurtig levering og meget venlig kommunikation via mails.

9 stycznia 2020

Hej Kurt,

Fritz Hansen web shop

Hurtig og god levering med min bestilling af produkterne fra Fritz Hansen via deres web shop.

9 stycznia 2020

Hej Brandten,

Nemt at handle

Det er nemt at handle hos Fritz Hansen. Dog var jeg meget overrasket over den måde varen var emballeret på. Det krævede en del værktøj at få skilt emballagen så bordet kunne blive samlet.

20 grudnia 2019

Hej Bettina,

Tak for den meget fine anmeldelse og tilbagemeding vedrørende emballagen, som vi tager videre internt. Det glæder os at høre, at vi levede op til dine forventninger. Vi håber, at du får glæde af dit køb mange år fremover.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Nye dupper til 7'er stole- Perfekt med filt under!

15 grudnia 2019

Hej Flemming,

Nemt og hurtigt

12 grudnia 2019

Hej Anette,

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering

11 grudnia 2019

Hej Jeanette,

Hurtig ekspedition og levering

10 grudnia 2019

Hej Martin,

Oceniono na 5 z 5

Reservedele hurtigt og til rimelige…

Reservedele hurtigt og til rimelige priser

7 grudnia 2019

Hej Jørgen,

Oceniono na 4 z 5

God service i sidste ende!

Manglende god service.
Vores jubilæums æg gik itu i vippe anordningen. Vi fik at vide at garantien var udløbet, så hvis den skulle repareres var det for egen regning og det ville koste ca. 1800 kr.
( En stol til 86000 kr.) Ingen kulance!
Fik stolen sendt afsted med vognmand.
Efter godt seks uger kontaktes Fritz Hansen for at høre hvor langt processen var. Stolen stod stadig i København og skulle sendes til Polen, da man ikke havde nogen der kunne udføre opgaven i Danmark.
Efter pres fra møbelbutikken hvor stolen er købt lykkedes det at få sat gang i sagen.
Vi modtog ægget igen den 04.12.19.
Afsendte det den 16.10.19
Alt i alt løb det så op i 4812,50 kr.
Det er hvad jeg vil betegne som værende på grænsen til dårlig service!

Efterfølgende den 10.01.20 har jeg modtaget 3012,50 kr. retur så vores første aftale er overholdt. Fin kundeservice!
Jeg takker mange gange og håber produktionen snart kommer hjem til Danmark igen, når vi nu har ekspertisen i landet.

5 grudnia 2019

Hej Søren,

Vi bestræber os altid på yde den bedste service til vores kunder. Det er beklageligt, at der er gået noget galt i kommunikationen i din konkrete sag, men det virker som om reklamationen er havnet i det tidsrum, hvor overdragelsen mellem vores medarbejder gennem 20 år i Allerød og oplæringen af ny ekspert i Polen, er foregået. Det er meget kompliceret og kræver ekspertviden at åbne og lukke et læder Æg. Din sag er uheldig, og du bliver snarest muligt bliver kontaktet direkte af vores Salessupport. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 70807090.

13/1: Tak for opdateringen af din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I fandt en god løsning.

Hurtig leverance

2 grudnia 2019

Hej Niels,

Fantastisk service

Fantastisk service, var i restordre da jeg ville ordre, men så snart de var på webshoppen fik jeg besked og de kom dagen efter.

2 grudnia 2019

Hej Michael,

Hurtig ekspedition

19 listopada 2019

Hej Christian,

Oceniono na 5 z 5

Skulle bruge nogle reservedele til…

Skulle bruge nogle reservedele til skalstole. Prisen var fin, hurtig levering, gratis fragt og returseddel med i pakken. Kan ikke gøres bedre

19 listopada 2019

Hej Anna,

Hurtig levering...

Hurtig levering af reservedele fra webshoppen.

14 listopada 2019

Hej Thomas,

Fritz Hansen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej