Vi købte en reolvæg i Montana den var sort malet en lak der var lidt mat og gummiagtig. Efter et par år begyndte den at lige som at gå i opløsning, vi forsøgte gennem forhandler at klage dog uden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I går ankom vores flotte reoler som planlagt og til tiden. Tak for rigtig god service i butikken i Bredgade og tak til Michael, den vanvittigt dygtige snedker, som sørgede for at reolerne kom til at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fik super god og kompetent vejledning til at vælge det den rigtige farve på vores nye entré spejl af Lisbeth Vedel hos Montana i Bredgade, København. Levering og montering skete til tiden og var også... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det familieejede Montana Furniture har siden 1982 leveret personlig opbevaring til familier på tværs af generationer. Det danske high-end møbelbrand blev etableret af Peter J. Lassen, som også skabte det modulære Montana System. I dag er virksomheden ledet af Peters søn, Joakim Lassen, der er femte generation i møbelfamilien og oldebarn af fabrikant Fritz Hansen.
Akkerupvej 16, 5683, Haarby, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Efter et par år begyndte den at lige som at gå i opløsning, vi forsøgte gennem forhandler at klage dog uden held.
Nu har vi talt med fabrikken, de er kendt med de problemer den type lak, men da der ikke er garanti vil de ikke hjælpe.
Jeg syntes at Montana burde stå ved deres ansvar underordnet om garantien er udløbet, de ved godt hvad deres elementer skal koste

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Our Montana Mega cabinet (purchased 2023) suddenly collapsed in February 2026. All three legs broke off simultaneously while minimally loaded. A friend's child narrowly avoided serious injury.
Montana advertises a 10-year guarantee. The cabinet was barely 2-3 years old.
We provided extensive photo documentation of the collapse and resulting damage to our wall and floor. Montana's response? Complete denial. They claimed paint damage that clearly occurred during the fall (visible wall scuff marks in photos) was evidence of prior mishandling.
The cabinet was professionally installed. Three legs don't fail simultaneously under normal use without a defect.
Montana's "guarantee" is worthless. When a genuine safety issue arose, they found excuses to deny responsibility.
We've owned multiple Montana pieces and recommended the brand to friends for years. Never again.
Now pursuing legal action to enforce our consumer rights.
Not recommended - especially for families with children.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Jeg har altid tænkt at Montana, var en ordentlig Dansk design virksomhed, med sunde værdier bag. Deriblandt en kundeservice der lever og ånder for deres kunder. Men nej..... Faktisk har jeg oplevet det stik modsatte...
Når man så læser deres regnskaber, hvor de har en egenkapital på 144 millioner, og i 2025 generede et overskud på 13,5 millioner kr. sætter dette denne anmeldelse yderligere i perspektiv.
Her kommer min historie med Montana ( hovedfirmaet i Haarby ) :
I 2014 får jeg lavet nyt badeværelse. Jeg køber vask, bordplade, underskabe og spejl der er limet på en plade fra Montana.
Det er dyrt, men jeg kan godt lide design møbler.
Efter ca. 2 år, i 2016 begynder skufferne at svulme op indeni, maling krakelerede i kanterne udvendig, og rundt om spejlet, over vasken er der mørke mug plamager der ikke kan fjernes.
Jeg kontakter Montana og fortæller at jeg godt ved at reklamationsretten er overskredet ( normalt 2 år ) og spørger dem hvad de tænker om situationen. De vil sende mig nogle gummi måtter til skufferne. De fortæller mig INTET om en længere reklamationsret på 10 år.
Set i bakspejlet tænker jeg, at Montana bevidst UNDLADER at fortælle mig det.
ca. 7 år efter købet er det så slemt med krakeleringerne af møblerne, at jeg betaler for at få møblerne malet.
Spejlet bliver værre og værre med mug pletter og træet begynder at svulme op og bule ud.
Jeg får en byggesagkyndig ud, der fortæller at spejlet ikke er egnet til badeværelse.
I 2024 ringer jeg til Montana og spørger om det virkelig kan passe at de sælger et produkt, der allerede efter få år, er i stykker.
Jeg taler med en Jan, der køligt spørger efter kvittering. Jeg fortæller at jeg har købt møblerne gennem en vvs og at jeg ikke længere har adgang til kvittering.
Jeg fortæller at hans kollega, år tilbage, undlod at oplyse om forlænget reklamationsret og håbede på at han så ville hjælpe pga. fejlen fra deres side. Men der tog jeg grueligt fejl... Ingen forståelse, bare et koldt svar, at det var deres regler at skulle se kvittering.
I 2025 prøver jeg igen, og håber IKKE at komme til at tale med Jan. Jeg får fat i en anden og fortæller min historie. Han vil gå videre med sagen. Jeg skulle måle spejlet og så ville jeg høre fra dem efter 2-3 uger.....
Yes, endelig sejrer retfærdigheden tænker jeg.
Men, efter 3 måneder havde jeg intet hørt fra Montana.
Jeg skriver igen til Montana
Han ville rykke for svar :
Svar tilbage :
Reklamationsretten er forældet og manglende kvittering......
Opdatering efter svar fra Montana.
I 2010 starter i at sælge bad serien i jeres sortiment.
Jeg henvender mig første gang til jer i 2016, 2 år efter mit køb. Altså 6 år efter jeres lancering, og derfor inden for de 10 års reklamationsret.
I gør intet for at hjælpe mig, da jeg ringer første gang i 2016 der er i garanti perioden.
I spørger ikke efter en kvittering, og nævner ikke noget om ekstra garanti, hvilket i min verden, vidner om bevidst undladelse eller mangel på interesse i at hjælpe en mangeårig kunde.
Det er først da jeg ringer til jer efter garantiens udløb, i oplyser om ekstra garanti.
Jeg ringede igen til jer, efter at jeg havde talt med en byggesagkyndig, der fortalte at spejlet ikke er egnet til et badeværelse.
Efter garantien fortæller en i jeres team også, at i har lavet om på spejlet, således at der nu er kommet fuge rundt, og at det var en fejl at der manglede fuge rundt om spejlet i starten af lanceringen af bad..... Så i ved at der var problemer med jeres spejl. Men fortæller mig ikke noget om det i garantiperioden.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
I ordered several Montana Furniture items (mirror, trolley, and display cabinet) through ByFlou in September. Unfortunately, I still have not received my order and have been informed that delivery may now be delayed until February 2026.
ByFlou has explained that the delay is because of Montana Furniture. As these items are not custom or technically complex, I find the length of this delay very difficult to understand.
I have always respected Montana Furniture as a brand, which makes this experience particularly disappointing. I hope Montana Furniture can clarify what is causing these delays and whether customers can expect better reliability going forward.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
God og kompetent service både i butikken i Bredgade og fra håndværkeren som hængte reol og spejl op.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
I purchased two cabinets from Montana Furniture, both of which arrived damaged. I emailed the company asking if they would provide replacement parts, but so far they have not responded. Both parts -- a shelf and a handle -- can be removed so it's not as if these are major fixes. The retailer where I purchased the cabinets said they also tried to reach out to Montana to no avail. My only recourse is to return the cabinets which seems wasteful and unhelpful.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Jeg går altid tilbage til Montana og butikken i Bredgade. De er service mindet, utrolig hjælpsomme og klar med sparring og hurtigt svartid, når der er brug for rettelser.
Kun 4 ugers leveringstid og montøreren var ualmindelig dygtig og hurtig til at få det hele op og hænge lige som det skulle være.
De største anbefalinger til Montana. Og vil altid bestille direkte med dem i butikken, for at få bedste råd og vejledning.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Betjening i butikken og levering var topklasse!

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Venligt og professionelt personale, både i butik og montør. Top service.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Virkelig god oplevelse i Bredgade og hjemme med montering. Kan varmt anbefale Montana.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
1. Fik en meget fin service i forretningen, hvor jeg efter kik i hele forretningen, fandt frem til den reol, som jeg ville have. Den blev præsenteret i 3D, hvor jeg samtidig kunne få ændret nogle ting. Virkelig god hjælp, vejledning og støtte fra medarbejderens side.
2. Fik reolen leveret præcis den uge og indenfor det aftalte tidspunkt af en meget høflig og venlig medarbejder, som monterede reolen hurtigt og gik den grundigt igennem før han erklærede den klar.
3. Derefter justerede han nogle døre og en skuffe i en anden skænk -købt gennem en anden forhandler. Dørene gik på, så lakken med tiden ville blive slidt af. Denne ekstraordinære serviceoplevelse blev jeg meget glad for. Handler derfor gerne i samme butik igen, hvis jeg skal have mere Montana.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Meget Personligt salg med fleksible 3 d illustrationer. Perfekt levering og ikke mindst reol af høj kvalitet lige som jeg ønskede den

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
👋. Super cHeyool dude 🙏 kom ned min top plade så nice vi fik en hyggelig sludder selvom det var 1 april 🤣 ja alt i alt super oplevelse kan varmt anbefales hvis man er til Montana 💥💯🌞

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Super professionel personale som havde styr på forskellige muligheder, hvor et nyt Montana skab skulle sættes sammen ældre eksisterende Montana reol
Meget imødekommen og gav sig den tid vi havde brug for
Det er ikke sidste gang vi handler i Bredgade
Stor tak til Lisbeth Vedel i Bredgade

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Jeg har en reol der har mistet farven og de vil ikke godtage en reklamation
Vil aldrig handle der igen

Smukt spejl og vanvittig god service af Jesper og Michael ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Fantastisk god rådgivning i butikken i Bredgade
Og levering og montering var også helt perfekt

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Smukt spejl, god vejledning i butikken. Levering og montering var præcis og venlig. God service.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Ich habe vor 11 Jahren 12 Panton One Dining Stühle von Montana Furniture gekauft. Grundsätzlich gefällt mir der Stuhl sehr gut: Er ist extrem bequem und dabei sehr leicht. Vier der Stühle nutzen wir regelmäßig, während die restlichen acht nur bei größeren Festen zum Einsatz kommen.
Leider musste ich feststellen, dass die Qualität des Stuhls nicht meinen Erwartungen entspricht. Seit dem letzten Jahr sind bei fünf Stühlen die Rahmen gebrochen – und das trotz sehr geringer Nutzung. Die schwerste Person in meinem Haushalt wiegt 85 kg, sodass man wirklich nicht von einer übermäßigen Beanspruchung sprechen kann. Auffällig ist, dass immer die gleichen Schweißnähte reißen, was auf eine mangelhafte Produktionsqualität hinweist.
Ich habe die Firma Montana mehrfach kontaktiert und auf dieses Problem hingewiesen. Leider war die Antwort enttäuschend: Man wies jede Verantwortung zurück und erklärte, dass die Garantie auf die Stühle abgelaufen sei. Angesichts des Preises von über 500 € pro Stuhl halte ich diese Haltung für nicht akzeptabel.
Obwohl der Panton One Dining Stuhl optisch sehr ansprechend ist, werde ich ihn aufgrund meiner Erfahrungen mit der Qualität und dem mangelhaften Kundenservice nicht noch einmal kaufen.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Jeg har købt et Montana office unit gennem Kollund Møbler, som ved udpakning viser sig at have flere ridser i lakken. Jeg fremsender billeder af defekterne til Kollund Møbler, og får kort fortalt det retursvar, som kommer fra Montana, at jeg selv har forvoldt skaderne ved udpakning. Jeg opsøger derfor en møbellakerer, som fortæller mig, at den hvide farve skinner igennem lakken, og at overfladen er ru og ikke glat, som det er tilfældet på andre Montana møbler. Følgelig er møblet ikke tilstrækkeligt/dårligt lakeret. Nu står jeg med et meget dyrt møbel, som på ingen måder lever op til mine forventninger.

Odpowiedź od Montana Furniture A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.