Carl Hansen & Søn Recenzje 25

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,6

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 1 z 5

Kontaktar mig efter order och vill höja priset på en beställning, tar sedan bort en sak ur ordern och skickar utan att kolla med mig om jag fortfarande vill ha ordern en bekräftelse på resterande prod... Zobacz więcej

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Carl Hansen & Søn is a family-owned Danish furniture company based on the island of Funen.

2,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

CH25 fåtöljer mycket dåligt virke

Har beställt 2 CH25 fåtöljer som kostade oss mycket pengar. Kvalitet på virket var under all kritik. Mycket dålig virke. När vi har försökt reklamera fåtöljerna Ch25 skrev Carl Hansen & son att virket brukar se ut så. Var helt annat än det vi såg i butiken. Kommer aldrig att handla deras möbler. Känner mig lurad och mycket besviken.

22 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Har købt bord og stole ( CH 327 + y…

Har købt bord og stole ( CH 327 + y stole ) + andre ting hen ad vejen. Nu ville vi have en tillægsplade. Den har vi så fået , efter et par md ventetid. Den er 1 cm smallere end bordet. ......og vi får at vide træet giver sig , den skal nok komme til at passe???.....( MDF plade, sortmalet.Pris 3995 kr!!!!)
Vi havde bestilt 12 servietter i hør( 900 kr). De er ikke kommet og ER efterlyst hos firmaet uden resultat
Ikke imponerende.
Faktura 1011996

svar fra firmaet: ekstra pladen passer kun sammen med bordet om vinteren , da bordet om sommeren udvider sig og det gør pladen ikke. IKKE noget at gøre. SLUT med at handle hos dem.Behøver IKKE betale 4000 kr for at blive til grin. Sjovt nok passer tillægspladerne til vores ikea borde sammen vinter og sommer....

3 września 2025

Beautiful Products, Unreliable Deliveries

If you're ever considering buying Carl Hansen products that are not readily available, you may want to think twice. Based on my experience, the only thing that happened as promised was the payment being charged.

I’ve now been waiting 19 weeks for my order, and despite multiple messages, the store has no idea when the chairs I ordered will actually arrive. The originally promised delivery time was 8 to 10 weeks.

Instead of a delivery, I’ve received a string of changing explanations ranging from Carl Hansen's ERP system changes to poor walnut availability and the complexity of the production process.

25 lipca 2025

Topservice

Ved køb af sofa hos Carl Hansen & søn, Gelsted, har vi kun oplevet topservice fra start til slut. Bedste anbefalinger herfra
Jonna og Søren Jensen, Horsens

21 lutego 2025
Oceniono na 2 z 5

Dansk designet, men ikke dansk produceret....

Har netop købt et par Cuba stole MG 501 til en meget fordelagtig tilbudspris. Ingen klager over hverken stole eller levering. Men når man køber noget fra Carl Hansen & Søn, køber man også en historie. Med linjer fra deres website som: "Du bliver del af en lang og stolt tradition af smukt og karakteristisk håndværk, hvor intet er overladt til tilfældighederne." og "Carl Hansen & Søn repræsenterer mere end 100 års dansk designhistorie, og vores møbler sælges over hele verden." forventer man ikke ligefrem, at der står "Made in Vietnam" på indpakningen. Det kan man forvente hos JYSK og lignende steder. Når en så simpel stol er vejl. prissat til 6.495,-, burde det være en selvfølge, at den er dansk eller i det mindste europæisk produceret, hvilket jeg også mener, den var tidligere, hvor den i øvrigt kostede ca. det halve. Af mange årsager er det er ikke fremmende for brandet at profitmaksimere gennem lavtlønsarbejde i fjernøsten. Det burde Carl Hansen & Søn af alle være klar over.

2 lutego 2025

Dejligt køb

Efter et kedeligt køb og forløb hos TAKT A/S, valgte jeg i stedet at købe nogle kendte danske designer stole. Hurtig levering og fantastisk service.

Tusind tak - er så glad for mine nye stole.

1 grudnia 2024
Oceniono na 4 z 5

CH327 bord med 6 Y-stole

Bestilte et CH327 bord med 6 Y-stole direkte hos Carl Hansen & Søn. Leveringstiden blev overholdt, men der var en smule udfordringer med at få møblerne leveret den dag jeg havde mulighed for at modtage dem - det blev dog løst.
Både bord og stolene var som forventet, dog savner jeg information om hvor møblerne er produceret.
Ydermere, når man nu vedlægger papirer med hvert enkelt møbel, så er det decideret dumt ikke at skrive en kort vedligeholdelsesbeskrivelse - i stedet henviser man på papirerne til hjemmesiden. Det er altså for dumt... Skriv da hvordan man skal vedligeholde sine møbler. Hvorfor skal jeg lede efter det på jeres hjemmeside?!?!

25 listopada 2024

Flagshipstore Carlsbergbyen

Jeg var forbi butikken i Carlsbergbyen, da jeg havde forelsket mig i Y-stolen - og jeg kommer helt sikkert igen! Fik virkelig god vejledning til valg af materiale, hvor der blev taget hensyn til min smag, men med gode input ift min øvrige indretning, og hvordan stolen ville ældes. Endte da også med at få bestilt en virkelig flot stol hjem. Det var en rigtig god oplevelse!

25 maja 2024

**Highly disappointed**

**Highly disappointed - can not recommend**
Ordered - a few days later they reached out saying payment had not gone through - Why I had to do a manual payment. Their systems are not working. Besides this - In my order I was promised delivery to my doorstep of 2 heavy & big armchairs. The delivery was instead sent to a pickup location 10 minutes away from my home. When I contact customer care - the only solution they present is a 3 week delay in my delivery... I suggested that we can solve it in other way's but they didn't listen / where not solution oriented. I also commented about this, objectively sharing my experience of the whole purchase process & delivery on a facebook ad they had and they removed my comment. Is Carl Hansen & Søn against free speech?
Although creating beautiful designs & furniture and being "By Appointment to The Royal Danish Court" - my experience is that their customer service is not in line with the prices of their products, which is a big disappointment. Furthermore I now see when googling "carl hansen & son review" that they have a 2,7 score out of 5 on Glassdoor - indicating their employees are not so satisfied with working there...
In the end of the day - not being solution oriented & not taking care of their clients from a support / service perspective will just create badwill which will impact sales, which I guess is what the company eventually cares about.

6 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Super hjælpsom service fra receptionisten

Et kæmpe tak til deres receptionist, som jeg talte med igår.

Hun var virkelig hjælpsom, gav sig god tid til mine mange spørgsmål som jeg ikke umiddelbart ku google mig til. Hun kom med gode fif, og hjalp med det helt rette valg af Y-stole/CH24.

Vi endte med at bestille hos lokal forhandler, 4 stk Olie eg som blev anbefalet, og så 4 stk eg sort lakeret som jeg er mest VILD med. Begge med naturflet sæde samt 4 sorte og 4 mørke brune læderhynder.

Valg af mix af farvevalg var en ide fra receptionisten, og vi er helt sikre på at det er det bedste valg for os.

Som jeg sagde til manden, hvis enten den sorte eller olie eg er et fejl køb, så er det kun 4 stole og ikke 8 der skal skiftes ud :D

Det er dog også Tambohus Kro & Badehotel fortjeneste, da det var der vi så dem og fandt ud af hvor behagelige de er at sidde i selv i mange timer :)

Og så selvfølgelig marketings afd. som har sat en god kampagne igang med deres kampagnepriser som kør helt til 30. November 2023.

Vi glæder os til at få stolene hjem :)

19 października 2023

Dårlig service

Vi købte 8 Y-stole hvoraf flere havde dårligt flet, som hurtigt sad meget løst. Desværre tager det ml. 4-6 uger, at få omflettet sine stole.
Jeg synes det er virkelig ringe service, at vi skal undvære vores nye stole så længe, når det er deres håndværk, der ikke er ok.
Jeg kommer ikke til at købe flere nye møbler fra Carl Hansen.

27 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Et rigtig trælsfirma, der snyder med kvalitet

Et rigtig trælsfirma, der leverer ualmindelig dårlig kvalitet og lige så dårlig service. Tre gange har firmaet forsøgt at levere en Børge Mogensen skammel med flet værk der knækker, og tydeligt fremstår som genbrugsflet, med skår, ridser og halvknækkede flettetaver. På deres hjemmeside reklamerer Carl Hansen med levering inden for 14 dage, i virkeligheden er der mere end to måneders levering på deres sølle genbrugsprodukter, der sælges som værende nye. Føj for en forretningsmoral eller mangel på samme.
Køb ikke møbler fremstillet ved Carl Hansen. Prøv i stedet P. P møbler

17 sierpnia 2023

Flot service

Jeg havde købt flotte lækre bøjler. Jeg troede, at jeg forsigtigt kunne dreje halsen
180 grader, men den knækkede. Jeg klagede min mød til kundeservice og modtog i dag 2 nye. Det kalder jeg service.
Bjørn Tversted

14 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Forfærdelig service og dårlig kvalitet…

Forfærdelig service og dårlig kvalitet og udførelse af Y Stol, CH24.
Af 12 stole er ingen ens. Alle med forskellige højder til ryg og sæde.
Intet stemmer overens.
Og ingen af dem med de originale mål til sæde og ryg - heller ikke efter nye mål.
Selv i møbelbutikkerne er ingen stole ens.
De svinger 2 cm i højde på ryg, det samme på sæde.
Og når man kontakter dem er det slet ikke dem den er gal med. De opfylder fabrikkens krav og er inden for deres normer.
Derudover står ingen af stolenes ben plan med gulv. Altså, de er skåret skævt og laver mærker i trægulv.
Til dette svarer de det samme. Det er indenfor hvad de accepterer.
Flere af benene er 5 mm skæve, altså bunden af et ben er ikke plan med gulv, men gaber 5 mm, og står kun på kanten.
Alle stole har dette problem.

Forfærdeligt firma der ikke har nogen form for ære i deres håndværk.
Jeg er sikker på at Wegner ville nægte dem at producere hans design, hvis han vidste hvordan de spytter dem ud med fejl.

Jeg forudser at der kommer et dyk i salg af Y-stole, hvis ikke de får styr på dette, for der er rigtig mange trægulve rundt omkring der ikke kan holde til dette..

14 lipca 2022

Serviceminded og hjælpsom

Jeg var henne for at købe spisebordstole henne i deres nyåbnet butik ved Carlsberg byen. Jeg fik hjælp af Marius som var meget imødekommende og serviceminded. Jeg havde svært ved at beslutte mig og kom derfor forbi flere gange og hver gang var han lige imødekommende og super behagelig.

21 października 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej