Vi købte 6. 7'er stole for 7. år siden, dem med læder, ellers en fantastisk stol. MEN, vi havde gæster og pludselig lå en af gæsterne på gulvet, en af stolene havde smidt skallen, limen og den ene skr... Zobacz więcej
Vi købte samlet seks fuldpolstrede Serie 7-stole i 2025 af 2 gange (4+2) og de viste sig at have tydeligt forskellig polstring. De to nyeste stole er markant tykkere end de første fire og ser slet... Zobacz więcej
Fritz Hansen skriver omfattende sider og rapporter om bæredygtighed (fritzhansen.com "Om Os" "Bæredygtighed"). Alligevel tilbyder virksomheden ikke reparation af 7eren stole, hvor skallen er fa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lätt och effektivt. Enda felet att när man köper benknoppar till 7:an stolar så är det oklart om de kommer en och en eller i satser om fyra. Dvs om "1 st" betyder en enstaka knopp eller en påse med fy... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Wytwórca mebli
- Sklep meblowy
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Sklep z oświetleniem
- Sklep z meblami do salonu
- Meble biurowe
Napisane przez firmę
Established in 1872, Fritz Hansen is one of the world's leading design and manufacturers of exclusive design, recognized by their design icons such as the Egg™ and the Swan™ chair created by the legendary Danish Architect, Arne Jacobsen. Our creative partnerships with some of the world's most established architects including Poul Kjærholm and Hans J. Wegner has resulted in an outstanding collection of exclusive designs. Today the legacy is carried forward through collaborations with international design stars such as Kasper Salto, Morten Voss, Piero Lissoni, Jehs & Laub, Todd Bracher, Hiromichi Konno and Cecilie Manz. With a design philosophy that focuses on being original, timeless, sculptural and pure, Fritz Hansen's aim is to enhance their customer’s lifestyle and image with beautiful, original designs with superior quality. With our head quarters based in Allerød, a small town just north of Copenhagen in Denmark, we have a collection of showrooms located around the world, each supported with a global network of dedicated partners.
Allerødvej 8, 3400, Allerød, Dania
- (+45) 7080 7090
- salessupport@fritzhansen.com
- fritzhansen.com
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Opdateret anmeldelse
Opdateret: FH tilbød at skifte alle mine skaller- de kom ret hurtigt og jeg har nu 6 stole der står flot og ens rundt om mit spisebord.
Jeg er meget tilfreds med udfaldet.
20/10-22 1* Kan desværre ikke give lavere. Har købt 7 er stol hos en forhandler der er gået konkurs. Skallen på 4 ud af 4 stole er knækket af stel. Den sidste skal jeg får retur er markant anderledes i træstrukturen. Jeg har en møbel snedker og tømrer i familie og de fortæller begge at træet er skåret på to forskellige leder og derfor er der forskel. Jeg har siden tilkøbt to stole så jeg har nu 5 der passer sammen (med lettere forskel i træet da det jo er træ)og en der ser meget anderledes ud. Det er langt fra det produkt jeg afleverede til reklamation. Fritz Hansen nægter at gøre noget ved det på trods af at det er en fejl i stolens konstruktion der gør at jeg må aflevere dem i første omgang. De er meget lidt imødekommende trods billeder og det faktum at jeg har en stol jeg ikke kan have stående ved spisebordet fordi den tydeligt ikke matcher de andre. Melding fra dem: de ændrer farve over tid. Problemet er at det er ikke farven den er gal med men strukturen i træet fordi stolen er skåret på en anden led end de andre.

RINGE oplevelse…
Jeg bestilte nogle varer på webshoppen for 1 uge siden og har kun modtaget en bekræftelse på, at ordren er modtaget. Da jeg så vil annullere ordren, fordi jeg intet har hørt - og skal bruge varerne til en gave - så ER den lige pludselig sendt, oplyses der. Dog uden at jeg har modtaget en endelig bekræftelse, som de selv skriver i deres ordrebekræftelse, at jeg vil modtage, inden varerne sendes. Og der er INTET at se på track & trace. Nu må jeg så bøvle med at sende varerne retur, når de engang ankommer - indenfor den næste uges tid formentlig - fordi jeg er nødt til at købe dem et andet sted, da jeg jo skal bruge dem til en gave NU.

Odpowiedź od Fritz Hansen
Kan absolut IKKE anbefale at handle…
Kan absolut IKKE anbefale at handle her.
Købte 2 svanestole.
Defekt stol ved levering, efter i forvejen lang ventetid.
Ingen information om forsinkelser på levering. Det må man selv rykke for.
Ufleksibel forsendelsesmuligheder osv! Modtog stolene over 2 omgange. Selvom jeg forsøgte at samle levering over en gang, men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre.
Så måtte sætte 2 fredage af til modtagelse plus den dag der var sat af i kalenderen til den første leveringsdato, som blev forsinket uden info.
Det er jo ikke gratis at tage fri for at modtage de vare man har bestilt.
Nu kan man så endnu engang vente i måneder på at få ombyttet den defekte stol og sætte tid af til det.
En stol som iøvrigt der er betalt for.
Og så skal man bøvle med at sende retur og skrive mails og atter mails, for blot at få en vare man har betalt dyrt for.
Det er ikke i orden.
Yderst skuffende og utilfredsstillende oplevelse hele vejen igennem!

Odpowiedź od Fritz Hansen
Ingen forståelse når Fritz laver fejl.…
Jeg har købt et Ægg som er lavet af 2 forskellige typer skind som nu kan ses meget tydeligt efter 8 år. Jeg ved at garantien er udløbet, det mere det at Fritz Hansen er total afvigende og siger de ikke laver fejl og det er der mig der ikke har forstand på det, jeg har haft 2 specielt til at se på mit Ægg og det er
100% sikkert 2 forskellige typer skind min er lavet af.
Så hvis du vil købe et Ægg skal du ikke regne med noget forståelse og få en møbelpolstrer til at syne dit Ægg inden garantien udløber.

Odpowiedź od Fritz Hansen
Above and beyond service and quality products
I managed to lose a wall-bracket for a lamp and contacted Fritz Hansen for a replacement. Without going into detail, I just want to say that the service I got was extraordinary. I love the lamp, and am glad and relieved it is going back on the wall ASAP!

Solgte brugt PK61 sofabord som nyt til fuld pris
Købte d. 27.01.21 via webshop PK61 marmor-sofabord til fuld pris (kr. 24.845,-) med forventet levering d. 09.04.21, dvs. 10 uger. Da jeg 2 dage efter bestilling på hjemmesiden observerer at leveringstiden på samme sofabord nu er angivet til 6-8 uger, retter jeg henvendelse til Fritz Hansen om hvorfor jeg så skal vente 10 uger. Får en venlig e-mail om at der er stor efterspørgsel på sofabordet, men at de har formået at fremrykke min ordre, så jeg i stedet får bordet i uge 7, hvilket jeg naturligvis glæder mig over.
Ved leveringen d. 17.02.21 bemærkes at bordet ikke ankommer i ny indpakning / kasse, men blot løftes ud af varebil. Da vi begynder at imprægnere bordet med den medfølgende sæbe, bemærker jeg at der er FIRE defekter / huller i bordfladen med omgivende blankt område, hvilket er tydeligt synligt i bestemte vinkler. Helt åbenlyst har bordet tidligere været brugt, og nogen har forsøgt at udbedre defekterne ved at slibe / polere. Jeg tager billeder af defekterne og laver straks reklamation til firmaet. Deres forklaring er ifølge Fritz Hansen medarbejder Stine Rantsen "vores reklamations afdeling har vurderet sagen og har vurderet ud fra dine billeder, at der er tale om en transport skade." En TRANSPORT-SKADE? Der var tale om 4 indkærvninger/huller midt i bordpladen, ikke i kanten. Måske der også under transporten ved et uheld er blevet slebet omkring de nævnte huller? Da jeg efter min klage omsider efter nogle uger får leveret et nyt sordbord ankommer dette i fin trækasse, der er omhyggeligt forseglet med søm (bemærk forskellen fra levering i første omgang), og er denne gang tydeligvis helt nyt og ubrugt.
Jeg kan ikke frigøre mig fra tanken om at Fritz Hansen forsøgte at prakke mig et tidligere brugt bord på, formentlig ét solgt på afbetaling der har måttet tages retur da kunden ikke kunne betale sine afdrag. Var ellers af opfattelsen at Fritz Hansen var et respektabelt firma, men ovenstående købs-oplevelse tyder ikke på det. Personligt vil jeg aldrig købe noget hos Fritz Hansen igen. Når jeg har givet 2 og ikke 1 stjerne i anmeldelsen, skyldes det ene og alene det forhold at jeg i anden omgang - efter reklamation med fotodokumentation af defekterne i det påståede "transport-beskadigede" bord - trods alt fik leveret et fabriksnyt sofabord.

Helt Fantastisk👍👍👍
Jeg har en AQ01 lampe som holdt op med at virke efter 2-3 år.kvitteringen kunne vi ikke finde så jeg ringede til Frits Hansen og de sendte mig en ny!
Helt fantastisk Tusinde Tak
Stephen Hargreave 👍👍👍

Odpowiedź od Fritz Hansen
Høj kvalitet af både service og produkter
I forbindelse med køb af en Avion-pendel fik jeg en rigtig god og professionel service af en medarbejder over telefonen. Tak for en god oplevelse!

Odpowiedź od Fritz Hansen
Tak for fejlfri og lynhurtig…
Tak for fejlfri og lynhurtig ekspedition af min bestilling.
Mvh. Kjeld K. Knudsen

Odpowiedź od Fritz Hansen
Schnelle und pünktliche Lieferung der…
Schnelle und pünktliche Lieferung der bestellten Ersatzteile.

Odpowiedź od Fritz Hansen
Fik rigtig god telefonisk vejledning…
Fik rigtig god telefonisk vejledning vedr. Arne Jacobsen stole. Bestilte efterfølgende på hjemmeside og fik leveret ganske kort tid efter. Professionelt og ordentligt!

Dårligt dansk håndværk
Ekstrem skævt Piet Hein bord, købt over nettet, grundet covid19. Jeg kan kun, anbefale at købe sådan dyrt bord, du har set i en udstilling! og mærket ovregangen mellem bord plader. normal pris 32000 kr. jeg føler det er, en anden sorteringsvare, måske derfor det var på tilbud hos Brdr. Friis møbler med 8000 kr. i afslag, som ellers kun sælge førstes kvalitets vare. Det skal siges, de har været meget behjælpelige, med kontakten til Frits hansen. som har deres ejen standart, så der, er ikke noget at komme efter, 1 måned venten, desværre!
Mvh. Bjarne Pilt

Odpowiedź od Fritz Hansen
the communication about the delivery of…
the communication about the delivery of the goods at the private home was insufficient. any delay in delivery should be announced to the client in advance. Also the delivery service should call 48 hours prior to delivery.

Odpowiedź od Fritz Hansen
Lækker butik inde i Kbh og altid god…
Lækker butik inde i Kbh og altid god service.

Odpowiedź od Fritz Hansen
Fantastisk god service og skarpe priser…
Fantastisk god service og skarpe priser på eksklusive møbler.

Leider sich der Spediteur geweigert
Leider sich der Spediteur geweigert, die Verpackung mitzunehmen.

Odpowiedź od Fritz Hansen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.