Oceniono na 1 z 5

Vi købte 6. 7'er stole for 7. år siden, dem med læder, ellers en fantastisk stol. MEN, vi havde gæster og pludselig lå en af gæsterne på gulvet, en af stolene havde smidt skallen, limen og den ene skr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi købte samlet seks fuldpolstrede Serie 7-stole i 2025 af 2 gange (4+2) og de viste sig at have tydeligt forskellig polstring. De to nyeste stole er markant tykkere end de første fire og ser slet... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fritz Hansen skriver omfattende sider og rapporter om bæredygtighed (fritzhansen.com "Om Os" "Bæredygtighed"). Alligevel tilbyder virksomheden ikke reparation af 7eren stole, hvor skallen er fa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lätt och effektivt. Enda felet att när man köper benknoppar till 7:an stolar så är det oklart om de kommer en och en eller i satser om fyra. Dvs om "1 st" betyder en enstaka knopp eller en påse med fy... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wytwórca mebli
  2. Sklep meblowy
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Sklep z oświetleniem
  5. Sklep z meblami do salonu
  6. Meble biurowe

Napisane przez firmę

Established in 1872, Fritz Hansen is one of the world's leading design and manufacturers of exclusive design, recognized by their design icons such as the Egg™ and the Swan™ chair created by the legendary Danish Architect, Arne Jacobsen. Our creative partnerships with some of the world's most established architects including Poul Kjærholm and Hans J. Wegner has resulted in an outstanding collection of exclusive designs. Today the legacy is carried forward through collaborations with international design stars such as Kasper Salto, Morten Voss, Piero Lissoni, Jehs & Laub, Todd Bracher, Hiromichi Konno and Cecilie Manz. With a design philosophy that focuses on being original, timeless, sculptural and pure, Fritz Hansen's aim is to enhance their customer’s lifestyle and image with beautiful, original designs with superior quality. With our head quarters based in Allerød, a small town just north of Copenhagen in Denmark, we have a collection of showrooms located around the world, each supported with a global network of dedicated partners.

1,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Opdateret anmeldelse

Opdateret: FH tilbød at skifte alle mine skaller- de kom ret hurtigt og jeg har nu 6 stole der står flot og ens rundt om mit spisebord.
Jeg er meget tilfreds med udfaldet.
20/10-22 1* Kan desværre ikke give lavere. Har købt 7 er stol hos en forhandler der er gået konkurs. Skallen på 4 ud af 4 stole er knækket af stel. Den sidste skal jeg får retur er markant anderledes i træstrukturen. Jeg har en møbel snedker og tømrer i familie og de fortæller begge at træet er skåret på to forskellige leder og derfor er der forskel. Jeg har siden tilkøbt to stole så jeg har nu 5 der passer sammen (med lettere forskel i træet da det jo er træ)og en der ser meget anderledes ud. Det er langt fra det produkt jeg afleverede til reklamation. Fritz Hansen nægter at gøre noget ved det på trods af at det er en fejl i stolens konstruktion der gør at jeg må aflevere dem i første omgang. De er meget lidt imødekommende trods billeder og det faktum at jeg har en stol jeg ikke kan have stående ved spisebordet fordi den tydeligt ikke matcher de andre. Melding fra dem: de ændrer farve over tid. Problemet er at det er ikke farven den er gal med men strukturen i træet fordi stolen er skåret på en anden led end de andre.

20 października 2022

Kære Ann,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med den service, vi har givet i forbindelse med udskiftningen af din skaller.

Jeg har sendt dig en mail med et løsningsforslag på udfordringen med dine stole. Jeg håber du vil vende tilbage på mailen, så vi kan gøre din oplevelse med Fritz Hansen til noget mere positivt.

RINGE oplevelse…

Jeg bestilte nogle varer på webshoppen for 1 uge siden og har kun modtaget en bekræftelse på, at ordren er modtaget. Da jeg så vil annullere ordren, fordi jeg intet har hørt - og skal bruge varerne til en gave - så ER den lige pludselig sendt, oplyses der. Dog uden at jeg har modtaget en endelig bekræftelse, som de selv skriver i deres ordrebekræftelse, at jeg vil modtage, inden varerne sendes. Og der er INTET at se på track & trace. Nu må jeg så bøvle med at sende varerne retur, når de engang ankommer - indenfor den næste uges tid formentlig - fordi jeg er nødt til at købe dem et andet sted, da jeg jo skal bruge dem til en gave NU.

8 kwietnia 2022

Kære Charlotte,

Tak for din anmeldelse i forbindelse med din bestilling hos os. Vi er utrolig kede af din uheldige oplevelse med ekspeditionen. Vi har gennemgået vores håndtering af din ordre og kan oplyse at bekræftelsen blev sendt samme dag, inklusiv en forventet forsendelsesdato, dog har vi ikke indflydelse på om det kan være endt i et spam-filter.

Hvis der er noget vi kan hjælpe med i forbindelse med den forstående returnering, så kan du kontakte os ved at sende en mail til webshop@fritzhansen.com

Oceniono na 1 z 5

Kan absolut IKKE anbefale at handle…

Kan absolut IKKE anbefale at handle her.
Købte 2 svanestole.
Defekt stol ved levering, efter i forvejen lang ventetid.

Ingen information om forsinkelser på levering. Det må man selv rykke for.

Ufleksibel forsendelsesmuligheder osv! Modtog stolene over 2 omgange. Selvom jeg forsøgte at samle levering over en gang, men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre.
Så måtte sætte 2 fredage af til modtagelse plus den dag der var sat af i kalenderen til den første leveringsdato, som blev forsinket uden info.
Det er jo ikke gratis at tage fri for at modtage de vare man har bestilt.

Nu kan man så endnu engang vente i måneder på at få ombyttet den defekte stol og sætte tid af til det.
En stol som iøvrigt der er betalt for.
Og så skal man bøvle med at sende retur og skrive mails og atter mails, for blot at få en vare man har betalt dyrt for.

Det er ikke i orden.
Yderst skuffende og utilfredsstillende oplevelse hele vejen igennem!

4 marca 2022

Kære Morten Bengtson,

Mange tak for din ærlige anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive til os. Det sætter vi stor pris på, da dine input hjælper os til at forbedre den samlede købsoplevelse hos os.

Den oplevelse du beskriver ligger langt fra den service vi som brand ønsker at levere. Det har desværre ikke været muligt at finde frem til din ordre vha. de informationer du har givet her.

Hvis du har bestilt direkte på vores webshop er du meget velkommen til at sende og en mail på webshop@fritzhansen.com eller ringe direkte på tlf. +45 70 80 70 90, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Har du bestilt via en af vores forhandlere vil vi anbefale dig at tage fat i dem, så I sammen kan finde en løsning.

Oceniono na 1 z 5

Ingen forståelse når Fritz laver fejl.…

Jeg har købt et Ægg som er lavet af 2 forskellige typer skind som nu kan ses meget tydeligt efter 8 år. Jeg ved at garantien er udløbet, det mere det at Fritz Hansen er total afvigende og siger de ikke laver fejl og det er der mig der ikke har forstand på det, jeg har haft 2 specielt til at se på mit Ægg og det er
100% sikkert 2 forskellige typer skind min er lavet af.
Så hvis du vil købe et Ægg skal du ikke regne med noget forståelse og få en møbelpolstrer til at syne dit Ægg inden garantien udløber.

15 lutego 2022

Kære Henrik Andersen,

Vi er ærgerlige over at læse, at du ikke længere er tilfreds med kvaliteten på dit Æg. Vores skind er alle fra Sørensen Læder, og vi benytter kun de bedste sorteringer til vores møbler. Alle skind bliver behandlet ens, og alle stole er polstret ens. Det sker desværre en gang i mellem, at lysforhold, behandling, varmeforskelle etc. ændrer skindets udseende med årene, da det er et naturmateriale, som vil/kan ændre sig. For at polstre et Æg skal der 1,5 skind til, så det er der også brugt til dit Æg, men vi kan forsikre at skindtypen er den samme. Skulle der ske en forveksling på fabrikken vil det blive stoppet i vores kvalitetskontrol inden forsendelse.

På vores hjemmeside kan du – kort efter dit køb, registrere din stol og øvrige møbler købt hos Fritz Hansen, og dermed opnå 10 år garanti på dit køb.

Hvis du henvender dig til den forhandler, hvor du har købt stolen, vil denne helt sikkert se på din stol og vurdere om der er tale om en produktionsfejl. Du kan finde alle vores forhandlere på vores hjemmeside.

Oceniono na 5 z 5

Above and beyond service and quality products

I managed to lose a wall-bracket for a lamp and contacted Fritz Hansen for a replacement. Without going into detail, I just want to say that the service I got was extraordinary. I love the lamp, and am glad and relieved it is going back on the wall ASAP!

23 września 2021

Hi Niels,

Thanks for the very nice review. We are glad to hear that we lived up to your expectations. We hope you enjoy your purchase for many years to come.

Best regards

Oceniono na 2 z 5

Solgte brugt PK61 sofabord som nyt til fuld pris

Købte d. 27.01.21 via webshop PK61 marmor-sofabord til fuld pris (kr. 24.845,-) med forventet levering d. 09.04.21, dvs. 10 uger. Da jeg 2 dage efter bestilling på hjemmesiden observerer at leveringstiden på samme sofabord nu er angivet til 6-8 uger, retter jeg henvendelse til Fritz Hansen om hvorfor jeg så skal vente 10 uger. Får en venlig e-mail om at der er stor efterspørgsel på sofabordet, men at de har formået at fremrykke min ordre, så jeg i stedet får bordet i uge 7, hvilket jeg naturligvis glæder mig over.
Ved leveringen d. 17.02.21 bemærkes at bordet ikke ankommer i ny indpakning / kasse, men blot løftes ud af varebil. Da vi begynder at imprægnere bordet med den medfølgende sæbe, bemærker jeg at der er FIRE defekter / huller i bordfladen med omgivende blankt område, hvilket er tydeligt synligt i bestemte vinkler. Helt åbenlyst har bordet tidligere været brugt, og nogen har forsøgt at udbedre defekterne ved at slibe / polere. Jeg tager billeder af defekterne og laver straks reklamation til firmaet. Deres forklaring er ifølge Fritz Hansen medarbejder Stine Rantsen "vores reklamations afdeling har vurderet sagen og har vurderet ud fra dine billeder, at der er tale om en transport skade." En TRANSPORT-SKADE? Der var tale om 4 indkærvninger/huller midt i bordpladen, ikke i kanten. Måske der også under transporten ved et uheld er blevet slebet omkring de nævnte huller? Da jeg efter min klage omsider efter nogle uger får leveret et nyt sordbord ankommer dette i fin trækasse, der er omhyggeligt forseglet med søm (bemærk forskellen fra levering i første omgang), og er denne gang tydeligvis helt nyt og ubrugt.
Jeg kan ikke frigøre mig fra tanken om at Fritz Hansen forsøgte at prakke mig et tidligere brugt bord på, formentlig ét solgt på afbetaling der har måttet tages retur da kunden ikke kunne betale sine afdrag. Var ellers af opfattelsen at Fritz Hansen var et respektabelt firma, men ovenstående købs-oplevelse tyder ikke på det. Personligt vil jeg aldrig købe noget hos Fritz Hansen igen. Når jeg har givet 2 og ikke 1 stjerne i anmeldelsen, skyldes det ene og alene det forhold at jeg i anden omgang - efter reklamation med fotodokumentation af defekterne i det påståede "transport-beskadigede" bord - trods alt fik leveret et fabriksnyt sofabord.

18 września 2021

Hej Frederik Tholstrup,

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig ærgerligt at du har haft denne oplevelse, det er vi kede af. Heldigvis kan jeg sige, at den står alene. Det ændrer selvfølgelig ikke på din sag, men jeg har søgt bagud og kan se at der i reklamationsøjemed på dit første bord, ikke er taget højde for fejlene på pladen, men udelukkende på det skæve stel. Hvorfor bordet er blevet leveret uden emballage, kan jeg simpelthen ikke finde ud af. Og hvorfor du skulle have fået et brugt bord, kan jeg heller ikke finde ud af. Men det ser ud til, at nogen har gjort et stort stykke arbejde for, at kunne levere tidligere end først bekræftet, og så er standardprocedurerne blevet sat ud af kraft til fordel for en manuel proces. Og så går det galt.

Jeg lægger mig helt flad og tager ansvaret for en fejlleverance. Men trøster mig med at du til sidst har fået det rigtige (nye) bord.

Vores leveringstider følger underleverandørleverancer og efterspørgsel, og er dermed skiftende. Specielt de seneste 12-15 måneder har vi haft forlængede leveringstider og pludselige ændringer. Det kan vi desværre ikke undgå.

Jeg håber, du er blevet glad for dit bord, og sender dig en Coffee Table Book, som jeg håber du vil nyde med en kop kaffe på dit PK61.

Helt Fantastisk👍👍👍

Jeg har en AQ01 lampe som holdt op med at virke efter 2-3 år.kvitteringen kunne vi ikke finde så jeg ringede til Frits Hansen og de sendte mig en ny!
Helt fantastisk Tusinde Tak
Stephen Hargreave 👍👍👍

9 września 2021

Hej Stephen,

Tak for den meget fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at vi levede op til dine forventninger. Vi håber, at du får glæde af din nye lampe mange år fremover.

Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet af både service og produkter

I forbindelse med køb af en Avion-pendel fik jeg en rigtig god og professionel service af en medarbejder over telefonen. Tak for en god oplevelse!

5 lipca 2021

Hej,

Tak for den meget fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at vi levede op til dine forventninger. Vi håber, at du får glæde af dit køb mange år fremover.

Oceniono na 5 z 5

Tak for fejlfri og lynhurtig…

Tak for fejlfri og lynhurtig ekspedition af min bestilling.
Mvh. Kjeld K. Knudsen

12 kwietnia 2021

Hej Kjeld,

Oceniono na 5 z 5

Schnelle und pünktliche Lieferung der…

Schnelle und pünktliche Lieferung der bestellten Ersatzteile.

9 kwietnia 2021

Sehr geehrte Peter,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass wir Ihren Wünschen entgegenkommen konnten, und hoffen, dass Ihnen das Produkt noch lange viel Freude bereiten wird.

Viele Grüße,

Hej Kenneth,

God oplevelse

God oplevelse, hurtig levering, vare som forventet 😊

Hej Joan,

Oceniono na 5 z 5

Fik rigtig god telefonisk vejledning…

Fik rigtig god telefonisk vejledning vedr. Arne Jacobsen stole. Bestilte efterfølgende på hjemmeside og fik leveret ganske kort tid efter. Professionelt og ordentligt!

Hej Eva,

Alles Bestens

Alles Bestens! Schnelle Lieferung auch nach Deutschland

Sehr geehrte Robert,

Viele Grüße,

Dårligt dansk håndværk

Ekstrem skævt Piet Hein bord, købt over nettet, grundet covid19. Jeg kan kun, anbefale at købe sådan dyrt bord, du har set i en udstilling! og mærket ovregangen mellem bord plader. normal pris 32000 kr. jeg føler det er, en anden sorteringsvare, måske derfor det var på tilbud hos Brdr. Friis møbler med 8000 kr. i afslag, som ellers kun sælge førstes kvalitets vare. Det skal siges, de har været meget behjælpelige, med kontakten til Frits hansen. som har deres ejen standart, så der, er ikke noget at komme efter, 1 måned venten, desværre!
Mvh. Bjarne Pilt

27 marca 2021

Hej Bjarne,

Tak for din henvendelse. Vi er ærgerlige over at læse, at bordet havde mangler og ikke levede op til dine forventninger. I og med at bordet er købt hos Brdr. Friis, beder vi dig venligst tage kontakte til hertil, så de kan være behjælpelige og evt. rette henvendelse til Fritz Hansens Sales Support team.

Oceniono na 3 z 5

the communication about the delivery of…

the communication about the delivery of the goods at the private home was insufficient. any delay in delivery should be announced to the client in advance. Also the delivery service should call 48 hours prior to delivery.

27 lutego 2021

Hi Jean-Francois,

Thank you very much for your honest feedback, which is much appreciated.
We continuously try to improve our customer service, and we will use your feedback to try and do so.
We hope that the product fulfilled your expectations and that you will be happy with your purchase for many years to come.

Best Regards,

23 lutego 2021

Hej Maria,

Oceniono na 5 z 5

Lækker butik inde i Kbh og altid god…

Lækker butik inde i Kbh og altid god service.

5 lutego 2021

Hej Cecilly,

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god service og skarpe priser…

Fantastisk god service og skarpe priser på eksklusive møbler.

3 lutego 2021

Hej Julia,

Oceniono na 3 z 5

Leider sich der Spediteur geweigert

Leider sich der Spediteur geweigert, die Verpackung mitzunehmen.

3 lutego 2021

Dear Holger Garbrecht,

Thank you very much for your honest feedback, which is much appreciated.
We are currently not able to take the packaging with us unless White Glove delivery is ordered.

Best regards,
Fritz Hansen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej