Beställde en födelsedagstårta till den 5/8, strul med leveransen. Betalade extra för direktleverans till dörren vilket inte skedde fick meddelande att hämtas ut DHL utlämning. Väl där fick inte födels... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Katastrof, Beställde en tårta till vår dotters 1 års kalas, Skulle levereras på fredagen men när inget kom ringde jag DHL och fick då veta att den var försenad och skulle levereras tidigast må... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde en tårta till ett födelsedagsfirande för 783 kr. Det framgick inte tydligt vid beställningen att tårtan tillverkas och skickas som ett vanligt postpaket med DHL från Tyskland, vilket v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tusen tack för en jättefin tårta! Den kom i tid, såg precis ut som på bilden när jag beställde den och smakade dessutom fantastiskt gott. Jag valde mjuk chokladkaka med nougatkräm såå gott! Alla gäst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!
Hälsingegatan 14, 113 23, Stockholm, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Vi beställde en tårta 63 stod det på tårtan, vi beställde även en hjärtformad tårta där det stod älskade mamma på, samt cupcakes med emoji och cupcakes med hjärtformade symboler i blåbär och äpple-kanel! Det var jättebra tårtor, snabb leverans och bra service. Vi är extremt nöjda och tackar er hjärtligt!

Odpowiedź od DinTårta.se
A classic mistake, I placed an order for a numbers cake before checking any reviews and where it was sent from. When I opened Trustpilot I got an anxiety that I made a mistake as everyone was writing how disapointed in the taste they've been and the bad delivery timing. The date I needed the cake for was in Saturday and according to the website's advice I set the delivery date to be on Thursday, thinking that they probably won't deliver on weekends. I was so scared of what it will turn out to be that I got such a relief when everything turned out to be great! It got delivered on Friday, so a day after my selected date but again, the website warns you to set a date one day before you'll need it. Perfect timing! And the taste was very good, probably one of the best cakes I've ever tasted. I ordered the chocolate cake. All the guests loved the taste and some asked for a second piece. It doesn't taste like butter at all as others have commented. So what I am saying is, you didn't make a mistake ordering from here. Yes it is sent from Germany, but it was so well packed and everything was in its place. Probably would order again. Think that the amount of negative reviews stems from the fact that usually people write reviews only when they are dissatisfied so positive reviews like mine are usually left unsaid.

Odpowiedź od DinTårta.se
Äcklig tårta. Alldeles för sött och som en tegelsten. Förklarar varför den kunde levereras utan minsta fel från Tyskland… Jag testade sajten för att det var enda stället där jag hittade smaksammansättningen som barnet ville ha. Jag borde valt en riktig bagare istället…
Aldrig igen.

Odpowiedź od DinTårta.se
Det enda tråkiga va att jag behövde tårtan på en måndag och fick den på tisdag. Så nästa gång kommer jag inte att chansa utan beställa den till fredagen veckan innan om dagarna hamnar så igen. Med det sagt. Helt fantastisk tårta, smakar underbart, ser exakt ut som förväntat trots DHL's taskiga behandling å kantstött yttre paket så va tårtan så väl packad av företaget att den såg exakt ut som förväntat. Kommer garanterat att beställa mer här ifrån.😁😁😁😁😁😁😁👍👍🤟🤟

Odpowiedź od DinTårta.se
Unfortunately The cake arrives missing not completed. In addition there is no phone to call them except email and they answer you within 24h in a workday.

Toppen leverans!
Macarons och hjärta cupcake var jättefina och super goda.

Odpowiedź od DinTårta.se
Snabb leverans och fin tårta. Synd bara att den smakade vidrigt. Bara e-nummer och konserveringsmedel. Har beställt en gång tidigare för två år sedan. Hade för mig att jag va nöjdare då så blev väldigt besviken.

Odpowiedź od DinTårta.se
Torr och torr smak endast av margarin! besviken och ledsen att säga att vi slängde hela
Aldri🤮👎👎👎👎

Odpowiedź od DinTårta.se
Den sämsta tårtan jag någonsin testat! Torr och torr smak endast av margarin! besviken och ledsen att säga att vi slängde hälften av det!

Odpowiedź od DinTårta.se
Mycket nöjd med mina beställningar.
Har beställt mina tårtor med photo två gånger och nöjd båda gångerna. Tårtan levererades i tid och fotona blev mycket fina.

Odpowiedź od DinTårta.se
Tårtan leverade en dag efter kalaset även när man har förbeställt 👎🏽.. dålig kundservice 👎🏽

Odpowiedź od DinTårta.se
WOW! Beautiful. Det var den fineste kage, jeg længe har set. (Okay, mit billede var naturligvis også smukt. :)) Den var til mit dyrehospital som tak for en svær operation på min hund. ALLE sygeplejersker og dyrlæger kom ud for at se den. (og de er mange). Jeg blev så glad for den oplevelse. Smagte SKØNT. Dejligt at der er så mange valgmuligheder på smagen.

Odpowiedź od DinTårta.se
Hade gett 0 stjärnor om det gick, ingen bra tårta alls eller service. Problemet med deras tårtor är att dom använder inte färska råvaror, varken grädde, tårtbotten eller marsipan, allting är tillgjort och jätte smaklöst. Köp en lokal tårta för mindre pengar men tusen gånger godare. KÖP INTE FRÅN DENNA SKAM SIDA!!

Odpowiedź od DinTårta.se
Tårtan var bra mina barn gillade den. Jag fick den i tid.

Odpowiedź od DinTårta.se
Min tårta kom i tid och smakade bra .jag är nöjd med min beställning.

Odpowiedź od DinTårta.se
God och rolig tårta med snabb och perfekt leverans. Har använt Din tårta vid flera tillfällen och det är alltid samma jubel när kartongen öppnas.

Odpowiedź od DinTårta.se
Levereras INTE till beställt datum trots att de säger det. De "kan" leverera till rätt datum. (Notera juridiska finten). Beställde till en fredag i god tid för att födelsedagskalaset var på söndag. Anlände måndag. Beställt Express. Helt meningslöst eftersom barnet rest långt till sin födelsedag som ju var över när tårtan anlände. Kanske lika bra, visade sig komma från Tyskland och skulle förvaras i rumstemperatur upp till 7 dagar. Jag bråkade med dem men de vägrade reklamation. Efter detta har de lagt dit extra info för att påpeka att man behöver en vardags marginal, men eftersom de flera gånger poängterar "välj datum" så är det nog lätt missa.

Odpowiedź od DinTårta.se
Jag beställde tårta som såg ut vacker och perfekt och smakade jätte utsökt.leverans var också snabbt och enkelt.

Odpowiedź od DinTårta.se
Hade ingen aning om att tårtan inte bakades i Sverige utifrån webben och fick en chock när kartongerna levererades. Bara av den anledningen kommer jag aldrig beställa igen. Men, förutom det var tårtorna inte goda, det är inte ofta gäster är öppna med att de inte vill äta upp. Tummen ner på allt helt enkelt.