DensidsteflaskeRecenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr. Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ut... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Enkelt att lägga beställningen, snabb leverans. Tyvärr levererar ni via Airmee som alltid kommer sent på kvällen, ofta även senare än utlovat och då man måste signera leveransen är det troligen först... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt vitt vin Det röda inte lika toppen Leveranser kom väldigt snabbt och fint Behöver få bättre rött vin framöver och kanske rosé om ni har samma nivå som det vita jag köpt en riesling 🫶

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 205

Napisz recenzję

Hej Steve

Tusen tack för din fantastiska recension! 😊

Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både vinerna och den snabba leveransen.
Det betyder mycket för oss att få sådan feedback, eftersom det visar att vårt arbete med att välja ut de bästa vinerna och leverera dem snabbt uppskattas 🍷

Vi ser fram emot att få välkomna dig igen snart och hoppas kunna överraska dig med ännu fler härliga viner.

Önskar dig en härlig helg!

Bästa hälsningar,

Oceniono na 4 z 5

Hej Anders

Stort tack för din fina recension – det gör mig verkligen glad att höra! 😀
Härligt att vinet föll dig i smaken och att leveransen fungerade smidigt. Jag hoppas att du får njuta av många goda stunder framöver.

Med vänlig hälsning,
Anne, DSF Kundeservice 🍷

Lång leverans

Lång leverans, 14 dagar annars bra

12 marca 2026

Hej Tobias

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att allt annat var bra, men vi beklagar verkligen att leveranstiden den här gången drog ut på tiden och tog 14 dagar.

Det är naturligtvis längre än vad vi siktar på, och vi vill gärna titta närmare på vad som hände med din specifika sändning för att se hur vi kan kompensera dig. Skulle du vilja skicka ett mejl till oss på support@densidsteflaske.se? Då kan vi hitta en bra lösning tillsammans.

Vi hoppas att vi får chansen att ge dig en snabbare upplevelse nästa gång!

Med vänlig hälsning,
Victoria | Den sidste flaske 🍷

Gott vin

Gott vin, snabb leverans.

Hej Mats

Stort tack för din recension här på Trustpilot 😊

Det är härligt att höra att du tycker om vinet och att leveransen gick snabbt – precis så ska det vara!

Jag hoppas att du får en riktigt trevlig kväll.

Snabb leverans.

10 marca 2026

Hej Per

Tack för de 5 stjärnorna 😊

Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt, så det är verkligen roligt att höra att det också är den upplevelse du har haft.

Jag hoppas att du får en riktigt trevlig kväll!

Snabb lev

Snabb lev. Bra vin

12 marca 2026

Hej Mats

Stort tack för din recension 😊

Det är verkligen roligt att höra att du har upplevt snabb leverans och att du tycker om vinet.

Om du någon gång behöver hjälp eller vägledning är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Jag önskar dig en riktigt trevlig kväll!

Snabb leverans,

Snabb leverans,

Hej Beatrice

Tack för din recension ✨

Det gläder oss verkligen att höra att du har upplevt snabb leverans.

Vi gör alltid vårt bästa för att få beställningar fram snabbt och säkert 🚚

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Ha en fin dag.

Hej Eddie

Tack så mycket för din fantastiska recension! 😊

Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade både den snabba leveransen och de bra priserna.

Vi ser fram emot att få välkomna dig igen och ge dig ännu fler härliga upplevelser! 🍷

Diana, DSF Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och ett väldigt prisvärt…

Snabb leverans och ett väldigt prisvärt vitt vin.

Hej Martin,

Tusen tack för din fantastiska recension! 😊

Det gör oss verkligen glada att höra att du både uppskattat den snabba leveransen och tycker att vitt vinet är prisvärt och välsmakande.

Vi ser fram emot att leverera många fler härliga vinupplevelser till dig i framtiden! 🍷

Smidigt

Smidigt, bra priser.

4 marca 2026

Hej

Tusen tack för din recension! 😊

Vi blir alltid glada när våra kunder upplever att det är enkelt att handla hos oss och att priserna ger bra värde.

Det betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få välkomna dig igen snart!

Diana, DSF kundservice 🍷

Oceniono na 5 z 5

Tacksam för att få hem vinet till…

Tacksam för att få hem vinet till dörren och sedan också upptäcka att det är en njutning i munnen

11 marca 2026

Hej Harriet

Tusen tack för din fina recension och de varma orden! 🍷

Det gläder mig verkligen att höra att du både uppskattar upplevelsen med leveransen och själva vinet. Det är precis den upplevelse vi hoppas kunna ge våra kunder.

Vi ser fram emot att leverera många fler vinupplevelser till dig i framtiden!

Med vänliga hälsningar

Hej Therese

Tusen tack för din fina recension! 😊

Vi är glada att höra att du upplevde en smidig och enkel leverans och njöt av vårt vin.

Det betyder mycket för oss att veta att vårt arbete uppskattas, och vi hoppas kunna glädja dig igen snart med mer gott vin 🍷

Diana, DSF kundtjänst

Oceniono na 4 z 5

Är i stort väldigt nöjd

Är i stort väldigt nöjd. Tog bara lite längre tid än väntat.

4 marca 2026

Hej Tord,

Tack för din fina recension!

Vad glad jag blir över att höra att du i det stora hela är nöjd med ditt köp hos oss, även om det tog lite längre tid än förväntat att få dina varor.

De bästa hälsningarna,
Catharina, DSF Kundservice 🍷

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Snabb leverans och gott vin!

2 marca 2026

Hej Katrin

Tack för de 5 stjärnorna 😊

Jag är glad att höra att du har upplevt snabb leverans och att vinet var gott.

Om du någonsin har frågor eller behöver hjälp, får du gärna säga till.

Hoppas du får en bra dag!

Bästa hälsningar
Sara, DSF kundtjänst 🍷

Oceniono na 5 z 5

orkar inte nu mkt sjuk i diabetes…

orkar inte nu mkt sjuk i diabetes annars allt ok

10 marca 2026

Hej Bengt

Tack för din recension 😊

Det är roligt att höra att allt var ok med din order och att du inte har upplevt några problem.

Jag önskar dig riktigt god bättring och hoppas att du snart mår bättre!

De bästa hälsningar
Sara, DSF kundtjänst 🍷

Pålitliga

Pålitliga. Snabb leverans. Bra priser.

3 marca 2026

Hej Peter

Tack för din recension 🌟

Det gläder oss verkligen att höra att du upplever oss som pålitliga, med snabb leverans och bra priser – det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! 😊

Önskar dig en riktigt fin kväll.

Oceniono na 3 z 5

Man fick ingen bekräftelse på när…

Man fick ingen bekräftelse på när leveransen skulle ske och ni använder er av den sämsta budfirman airmee som i 9/10 inte håller sina tider eller meddelar leverans.

3 marca 2026

Hej Christian

Tack för din recension.

Vi är verkligen ledsna att höra att du inte har haft en bra leveransupplevelse. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Leveranstid och tydlig information kring leveransen är mycket viktigt, och vi förstår verkligen att det är frustrerande när det inte lever upp till förväntningarna.

Vi tar din feedback kring både leveransinformationen och transportföretaget på stort allvar och använder den löpande för att förbättra vår service. Om du fortfarande saknar information om din leverans eller behöver hjälp är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice – så ska vi självklart göra vårt bästa för att hjälpa dig 🙏

Önskar dig en trevlig kväll.

Snabbt levererat

Snabbt levererat! Bra vin

2 marca 2026

Hej Patric

Tack för din recension! 😊

Det glädjer mig att höra att du är nöjd med både leveransen och vinet. Jag hoppas att vinet blir ett härligt tillskott till dina middagar eller små stunder i vardagen, och vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen igen.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Bästa hälsningar

Oceniono na 3 z 5

Vinet helt okej men krånglig leverans

Vinet var helt okej, en helt vanlig riesling som hade kostat ungefär detsamma på Systembolaget. I reklamen stod det att man fick fri frakt, men ändå behövde jag betala. Det är enklare att åka till Systembolaget än att vara tvungen att vänta hemma i 5 timmar på en leverans.

9 marca 2026

Hej Caroline

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är jag verkligen ledsen att höra.

Självklart ska du inte betala frakt när vi annonserar med fri leverans – så det ska vi naturligtvis rätta till. Jag har försökt ringa dig utan att lyckas och har därför skickat ett mejl, så att vi kan lösa det så snabbt som möjligt 😊

Jag vill gärna se till att du inte betalar för något som du inte skulle ha betalat för.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta – jag hoppas att vi kan vända upplevelsen till något bättre 🙏

Anne, DSF Kundservice 🍷

Helt problemfritt

Helt problemfritt, från beställning till leverans

27 lutego 2026

Hej Jan

Tack för din recension 😊

Det gläder oss verkligen att höra att allt gick helt smidigt från beställning till leverans. Det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Om det någon gång är något vi kan hjälpa till med, tveka inte att kontakta oss 💚

Önskar dig en riktigt fin dag.

Med vänliga hälsningar

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej