Varmeste anbefalinger. Mit andet forløb med Caroline - denne gang mest fokus på træning. Sidste gang var det kost. Fungerer super godt i en travl hverdag med små børn - Caroline er sød, ‘på’ og bare s... Zobacz więcej
Caroline er en nærværende coach, der husker DIG ikke blot et nummer i rækken. Vil du have personlig coaching er Caroline the place to go. Jeg kæmper med en forvirret tilgang til mad og har ikke på n... Zobacz więcej
Caroline er en utrolig dygtig og lyttende coach. Hun lytter til hvad der fungere og ikke fungere og justere på både træningen og måltiderne. Har haft et helt fantastisk forløb hos hende, hvor hun... Zobacz więcej
Hvilken ro man får i sin livsstilsændring, når man vælger et forløb ved Caroline ! Man føler sig set og hørt og ikke mindst støttet, hele vejen ! Caroline skræddersyer helt til det menneske hun har i... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos TEAM CAROLINE WOLF tilbyder vi SUPERMOM-FORLØBET, en unik tilgang til mødre og kvinder, der ønsker at finde tid og overskud til en sund og stærk livsstil. Vi ved, at mange kvinder føler sig overvældede af hverdagens kaos med arbejde, børn og familie, og at det kan være svært at se, hvordan man skal opnå et vægttab, når tiden er knap.Vores mål er at gøre denne rejse lettere for dig. Vi er selv mødre, der lever i virkeligheden, og vi forstår de udfordringer, du står overfor. Vores forløb er designet med fokus på at integrere sunde vaner i din travle hverdag. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der hjælper dig med at finde balance mellem familieliv og egen velvære.Med støtte fra vores erfarne team vil du lære at prioritere dig selv, opbygge sunde rutiner og opnå vægttab på en måde, der føles overskuelig og realistisk. Vi er her for at motivere, inspirere og guide dig i din rejse mod en sundere livsstil, uden at du skal føle, at du går glip af det, der betyder mest for dig.Hos os handler det ikke kun om tallene på vægten; det handler om at skabe en livsstil, der fungerer for dig og din familie. Sammen kan vi gøre en forskel og finde den styrke, der bor i hver eneste mor.
Ørbækgårds Allé, 742, 2970, Hørsholm, Dania
- carolinewolf@live.dk
- carolinewolf.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Det bedste jeg har gjort for mig selv…
Det bedste jeg har gjort for mig selv længe.
Lækre opskrifter, god træning. Og det allerbedste er sparring med coach Olivia 🤩 Hvis man møder modstand, er hun blot et skriv væk. Og opbakningen er fantastisk og guld værd. Har fået madro.
Caroline får min allerbedste anbefaling
Jeg giver Caroline min allerbedste anbefaling! Jeg er 3 mdr. inde i mit forløb. Fra dag 1 har Caroline været utrolig støttende, motiverende og tilgængelig. Der kommer lynhurtig feedback via videohilsner og det fungerer supergodt. Caroline er dygtig og fagligt kompetent og kender sin målgruppe/klienter virkelig godt. Havde slet ikke forventet så nærværende og engageret en coach!
Kæmpe anbefaling - du er i trygge hænder hos Caroline.
Caroline giver en de fedeste muligheder…
Caroline giver en de fedeste muligheder for at lykkes i ens forløb hos hende, hun er lyttende og retter hurtigt til hvis man har ønsker i f.eks. ens madplan eller træningsplan.
Vil til hver en tid anbefale Caroline og hendes forløb til andre.
5-stjerner
Sød, empatisk og fik stor øjenåbner for hvor stor betydning, hvad jeg synes små snack var i dagligdagen. Føler mig godt støttet og gode planer.
Caroline er fantastisk
Caroline tilbyder et fantastisk coaching program med træning der er ligetil og en varieret kostplan.
Jeg har en oplevelse af at blive mødt hvor jeg er og Caroline er meget nærværende og justerer både træningsprogram og kostplan efter ønsker og behov og hun er rigtig god til at opmuntre og motivere.
Jeg er super glad for at jeg meldte mig til da jeg ønskede at få ændret mine vaner og blive sundere, så en fantastisk investering i mit helbred.
Ønsker du at tabe dig eller skabe nogle andre vaner - så skal du helt klart vælge Caroline Wolf
Jeg var kommet dertil at jeg ville tabe mig. Jeg kender Caroline fra et tidligere forløb og da jeg ville i gang igen, var jeg ikke i tvivl om at det var ved Caroline jeg ville være. Caroline virkelig god til at støtte mig i hele vejen igennem og jeg føler mig tryg i det. Det er virkelig rart.
Her er intet forbudt - det er bare byttet ud med sund fornuft. Skulle man falde i eller vægten lige pludselig var steget lidt igen, er Caroline bare klar til at støtte en, men også komme med mulige forklaringer på hvad det kan skyldes.
Måden man kommunikere med Caroline på, er gennem en meget bruger venlig app, man får videobeskeder istedet for mails/sms. Og det gør det hele meget mere personligt. At man nogen gange kan se hun er lige som alle andre.. Caroline er mor til mindre børn som mig selv- får mig bare til at være tryg når det nogen gange spidser lidt til.
Samtidig viser hun en interesse for både mig men bestemt også min familie. Det vægter højt ved mig. ❤️
En anden ting også skal nævnes. Hver måned får man opdateret kost og træningsprogram og da jeg er meget kræsen hvad der angår mad - skifter Caroline de retter ud som jeg ikke bryder mig op. Hun er et tålmodig menneske. 😆
Jeg er SÅ glad for at jeg har gjort det her for mig selv.
Kan kun anbefales.
Kan kun anbefales.
Et helt fantastisk forløb.
Jeg startede for ca. 5 mdr siden, og hold nu helt fast sikke en rejse det har været.
En coach der ikke bare interesserer sig for de fremskridt du laver, men som også har en finger på pulsen i dit liv, så planerne passer ind i ens hverdag, stresset som den kan være. Altid positiv feedback og svare hurtigt. Lækre opskrifter for hele familien og træninger der er lige til at gå til.
Hun levere løbende en grundviden som kan bruges i alle situationer mht. Kost.
Og føler man et tilbage slag, ja så har hun også en fornuftig forklaring på hvad det kan skyldes uden at man står tilbage og føler at man har fejlet.
Så hvis du er i tvivl om hvilken coach du skal vælge, så vælg Caroline!
Kæmpe anbefaling!
Jeg har nu været i gang med et forløb hos Caroline i 4 måneder. Jeg elsker alt ved det! Jeg er overrasket over, at jeg lykkedes med at tabe så mange kilo, og samtidig på en overskuelig måde, hvor jeg også mærker en “madro” jeg slet ikke kan huske hvornår jeg har mærket før. Caroline støtter og hjælper på den bedste måde jeg kunne ønske mig. Det er super godt, nærværende og fantastisk med kommunikation gennem videoer fra Caroline. De gange jeg “falder” hjælper Caroline på den bedste måde, med støtte og stadig rosende ord, forståelse og “forklaringer”, så det føles vildt motiverende den måder Caroline kan heppe, støtte og “samle op”. Jeg er vildt imponeret og har lyst til at fortsætte længe endnu! Kæmpe stort tak til Caroline, det er fantastisk at være i gang hos dig! Jeg kan varmt anbefale Caroline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Caroline er sød
Caroline er sød, nærværende og god til at følge op.
Alle pengene værd!
10 stjerner herfra! Er ca. halvvejs i et forløb med Caroline og det er virkelig godt.
Caroline er nærværende og virkelig motiverende. Det er så skønt med videohilsner i stedet for kun beskeder - det motiverer bare endnu mere.
Derudover føler jeg mig altid i fokus og jef får altid svar på de spørgsmål jeg har.
Vil helt klart anbefale et forløb hos Caroline!
En faktisk coach og personlighed!
Jeg ville ikke kunne komme på noget dårligt om Caroline, om jeg så prøvede. Hun er en fantastisk coach, som motiver og holder en oppe på sine mål og med en forståelse for en stresset familehverdag. Ind til videre et kanon forløb og jeg er slet ikke færdig! 🙌🏻
Kæmpe stjerner til Caroline!
Kæmpe stjerner til Caroline!! Hun formår at gøre det nemt både at inkorporere træning og have fokus på kalorieindtag uden, at sure forbud og lange træningssessioner.
Det er meget positivt, kærligt og ærligt!
Jeg har fået enormt meget ud af mit forløb hos Caroline også selv om det tager længere tid at smide kiloene, end jeg troede. Jeg er stadig i gang med mit forløb og jeg ved at Caroline hepper mig helt til målstregen.
En varm anbefaling
Caroline har på en nem og overskuelig måde - og med en anerkendende og altid opbakkende tilgang - hjulpet mig med at få gang i min træning igen og slippe ud af mine “sukker-quickfix-vaner” ved at spise sunde, nærende og mættende måltider i stedet. Varmeste anbefalinger herfra.
Det er den bedste rejse jeg har prøvet
Man skal prøve det for helt at opleve hvor godt det er. Jeg meldte mig ind fordi jeg gerne ville tabe mig. Det er Caroline virkelig god til at støtte mig i hele vejen igennem og jeg føler mig tryg i det. Det er virkelig rart.
Og så må jeg bare sige at jeg har fået så meget mere end et vægttab. Jeg er blevet meget bedre til at mærke min krop og det jeg har behov for. Det er virkelig godt.
Caroline er med hele vejen og man kan altid spørge om alt. Og hvis der er noget som ikke passer ind i min hverdag, så er hum lynhurtig til at rette til så det passer.
Og så føles det ikke som en kur! Jeg spiser på en måde så jeg også har lyst til at spise på den må på de dage hvor motivationen er i bund.
Jeg er SÅ glad for at jeg har gjort det her for mig selv.
Skøn kvinde at samarbejde med
Skøn kvinde at samarbejde med. Gode opskrifter, svartid er minimal (maks 12 tinder) selv i ferien!
Gode øvelser, når man mangler lidt pep-talk så står C klar med godter i lommen! I kan trygt vælge hende til jeres forløb.
En helhjertet anbefaling af Caroline 🌟
Jeg har været virkelig glad og tilfreds med mit forløb hos Caroline! Alt foregår gennem app’en, som er nem at navigere rundt i og anvende. Opskrifterne er lækre, nemme at tilberede, og så er der også noget til den lidt sødere tand. Træningsplanerne er tilpasset dit niveau, hvilket jeg har elsket! Selvfølgelig tager det tid at vænne sig til nye opskrifter og at veje sin mad, men det man finder hurtigt en rutine.
Og så er der Caroline ✨ Sød, hjælpsom, imødekommende. Sender korte opmuntrende og motiverende videoer, og hurtig til at svare, hvis man skriver til hende. Deler åbent ud af sig selv.
Jeg har allerede anbefalet Caroline til veninder, og giver hende gerne min største anbefaling til alle andre!
Kæmpe hjælp og støttende sparring
Jeg havde brug for at tabe mig, i min lænd havde jeg nu tredje prolaps og skulle opereres igen. Lægerne ville give mig slanke sprøjten, men jeg kiggede i stedet rundt på ig og faldt over Caroline og hendes forløb. Jeg kontaktede hende og fik en uforpligtende samtale. Den førte til jeg nu har været igang i 3 måneder og fortryder det på igen måde.
Mit træningsprogram bliver lavet ud fra mine skader, er der en øvelse som ikke duer bliver den ændret med det sammen.
Vi har en fed og personlig kontakt og sparring. Hvilket giver mig sindssygt meget ro.
Madplanerne er gode og lige til.
Jeg har anbefalet Caroline til andre :)
Intet mindre end topkarakter herfra
Intet mindre end topkarakter herfra!
Jeg er selv i gang med forløb hos Caroline Wolf og jeg er imponeret over hendes evne til at holde en til ilden på vægttabsrejsen uden restriktioner.
Hun svarer hurtigt med brugbare svar og gode forklaringer på tingene.
Gode kostplaner og træninger med masser inspiration og variation.
Hvis noget ikke passer ind hos dig, så laver hun det om med det samme.
Vil uden tvivl anbefale andre mødre at springe ud i det!
Energien man får retur er mindst lige så fedt som vægttabet.
Og prisen….
Den er virkelig fair 🙏🏼🙏🏼
Kæmpe anbefaling ❤️
Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige online coaches, og man er ikke altid heldig, fordi mange desværre kun går op i penge og ikke i at hjælpe klienten - men! så faldt jeg over Caroline ☀️
Hun er simpelthen det mest fantastiske menneske at være i forløb ved, hun er nede på jorden, der er altid hjælp, og støtte at hente, hvis det hele lige sejler lidt for meget. Jeg havde især brug for en coach som også var i det her hamsterhjul med børn og mand, fordi det altså er lidt nemmere at spejle sig i, end en ung coach der kun har sit arbejde at bruge tid på.
Jeg vil til hver en tid anbefale Caroline - det er lækker nem mad, gode trænings programmer - hvor det også tidsmæssigt er realistisk, fordi; 2 små børn, og et hus der skal passes 🤯🥵
Kæmpe high five herfra ✋🏼
Fantastisk forløb🤩
Har nu været under Carolines kyndige vinger i 3 mdr og det er den bedste beslutning jeg længe har taget🤩
Caroline motiverer dig til at du når dine mål på god og konstruktiv måde, med en fantastisk indstilling og hun anskuer tingene på en måde, som gør at det er overskueligt.
Jeg vil helt klar anbefale et forløb hos Caroline❤️❤️