Rigtig godt og lærerigt førstehjælpskursus! Gutterne indledte med en rørende video fra det virkelige liv, der indfangede alles opmærksomhed. Derefter blev vi taget igennem en grundig gennemgang af gr... Zobacz więcej
Rigtig god undervisning , ikke et kedeligt første hjælps kursus - god fordeling af humor praksis og teori
Super spænende foredrag. Jeg fik enormt meget ud af alle de 6 timer det tog at få sit førstehjælpsbevis. Min leder havde bestilt yderligere to timer hvor vi kunne spørger ind til specifikke skader osv... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Førstehjælp skal være praksisnært, sjovt og seriøst Vi sætter en stor ære i at levere kurser, der udruster dig og din arbejdsplads til ethvert tænkeligt scenarie.
Østrigsgade 1, 2300, KBH S, Dania
- kurser@apno.dk
- apno.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Et virkelig veltilrettelagt og lærerigt kursus
Et virkelig veltilrettelagt og lærerigt førstehjælpskursus! Underviserne var engagerede, kompetente og gode til at forklare selv komplekse situationer på en enkel måde samt skabe en tryg stemning, hvor man turde at stille spørgsmål.
Der var fokus på realistiske scenarier og masser af praktisk træning.
Alt i alt super godt og vil klart anbefale alle dette kursus 👍🏻
Virkelig en god
Virkelig en god, underholdende og lærerig oplevelse de 2 friske gutter leverede!
Kan 110% anbefales😊💪🏻
Rigtig god undervisning
Great first aid course and pretty…
Great first aid course and pretty useful for having a basic, but good enough knowledge. I recommend the course and Apno!
Rigtig godt kursus og dygtige…
Rigtig godt kursus og dygtige undervisere
Førstehjælpskursus Bornholm
Brugbart, spændende og meget relevant førstehjælpskursus med fokus på praktisk anvendelse
Tiden gik hurtigt - dygtige undervisere
Engagerende nærværende og relevant
Engagerende nærværende og relevant
Livsvigtig læring 👌🏽
Rigtig godt og lærerigt førstehjælpskursus!
Gutterne indledte med en rørende video fra det virkelige liv, der indfangede alles opmærksomhed. Derefter blev vi taget igennem en grundig gennemgang af grundlæggende førstehjælp, symptomgenkendelse, skadevurdering m.m. og havde god tid til at øve HLR og brug af hjertestarter. Teknikkerne blev løbende skræddersyet til den borgergruppe vi arbejder med til dagligt 👌🏽
Nærværende
Nærværende, god formidling og gode instruktører samt godt med praksisnærer scenarier
Super god undervisning
Super god undervisning - god formidling og praksisøvelser.
Nærværende og rigtig god formidling af…
Nærværende og rigtig god formidling af stof som godt kan være lidt tungt at komme igennem ellers. Vi havde en supergod eftermiddag med dygtige og gode undervisere som gjorde stoffet levende og letforståeligt for vores borgere. De varmeste anbefalinger herfra.
Profesionelle instruktører
Rigtig god oplevelse – kompetente instruktører, der gør førstehjælp nemt at forstå.
Rigtig god og efektiv undervisning
Rigtig god undervisning, tydeligt og klart og jeg oplever helt sikkert at jeg er meget mere forberedt end jeg var før. Min varmeste anbefalinger til første hjælps kursus.
Super læreligt og overhovedet ikke…
Super læreligt og overhovedet ikke kedeligt kursus :-)
Super dygtig 😊
Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales!! Virkelig dygtige til at forklare grundigt og prøve det i praksis. Kæmpe anbefaling herfra!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.