Dette her er ikke direkte mot personale på brilleland, men heller direkte nettsiden. Jeg får ALDRI til å logge inn, da den står og laster for alltid. Som ikke bare har skjedd 1 gang, men hver eneste g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hadde en veldig god opplevelse hos Brilleland Linderud! De ansatte var utrolig hyggelige, profesjonelle og kunnskapsrike. Jeg følte meg godt tatt imot fra start, og de tok seg god tid til å forklare a... Zobacz więcej
Kjøpte to par solbriller for en tid tilbake på salg. Brilleland, Glasshuset i Bodø. Kostbare Polaroid-briller. Viste seg å være av elendig kvalitet. Gjenskinn i glassene, inngravert logo øverst i... Zobacz więcej
Mange ansatte, unge uerfarne og lite kompetanse preger mange tjenester, gjentatte feil forstås ikke og deleutvalget er elendig. Bytter til Krogh nå!
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Brilleland er en av Norges ledende optikerkjeder. Vi tilbyr briller, solbriller, kontaktlinser, linseabonnement, synstest og øyehelsekontroller. Hos oss får du høy kvalitet til lave priser.
Dane kontaktowe
Jernbanegaten 1, 3110, Tønsberg, Stany Zjednoczone
- brilleland.no
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Useriøs kundeservice
Det har vært veldig merkelig kontakt med kundesenter de siste månedene. De ansatte i butikken jeg går til er helt supre, mens kundeservice trenger kompetanseheving. Det var en betaling som ikke gikk igjennom i desember i fjor, og de påfølgende månedene ble beløpet trukket fra kontoen min. Og så ble det inkassosak tilsvarende fem måneder, selv om jeg har betalt. Jeg har brukt flere måneder på å oppklare kontakten kundeservice har med sitt inkassobyrå, og følge opp at de har re-aktivert mitt linseabonnement. Svar fra kundeservice på hvorfor de ikke har fulgt opp saken og løst den, var at jeg skulle ha fulgt den opp selv. Er ikke det litt rart å skulle passe på at linsene man bestiller blir bestilt? Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg som kunde skal passe på at de jeg kjøper en tjeneste fra, faktisk leverer. I praksis fungerer ikke abonnementet med levering i post fordi jeg må bestille det i butikken deres, og hente det selv.
Møkk
Møkk! Er så lei av å bestille kontaktlinser og nesten hver gang jeg bestiller så går det noe galt. Nå er det 12 dager siden jeg bestilte og de er fortsatt ikke kommet videre enn i status, I BESTILLING! F... SÅ JEG HATER BRILLELAND.
Brilleland Frogner Oslo
Jeg har vært kunde hos Brilleland i alle år. De siste 12 år hos Brilleland Frogner i Oslo.
Butikkens beliggenhet og alltid fantastiske service er det viktigste for meg.
Betjeningen er meget hjelpsomme og jeg berømmer min optiker Ole som alltid foretar en grundig jobb og gir meg god informasjon underveis i undersøkelsene.
Flink optiker-sur butikksjef
Flink optiker, men da jeg skulle hente ny brille, hadde de slipt glass til feil innfatning. Jeg sa at det var OK å vente. Noen dager etter spurte jeg butikksjefen om det var mulig å tilpasse glassene fra den gale innfatningen til min gamle brille.Jeg sa jeg kunne betale for å slipe glassene. Jeg påpekte at de hadde gjort en feil. Da surnet butikksjefen. 14 dager senere, da jeg skulle hente den nye brillen, hadde de valgt å sende glassene tilbake. God kundebehandling lønner seg alltid.
Brilleland Sandefjord
Butikksjefen på Brilleland Sandefjord, Hvaltorvet kjøpesenter, var ved vårt siste besøk både frekk og lite behjelpelig. Vi burde luktet lunten da vi bestilte brillen, i og med at hun ble sur da vi ikke ønsket brilleabonnement. Hadde det ikke vært for at vi hadde behov for brillen som var bestilt til vårt barn, ville vi gått rett ut. Kvaliteten på brillen har vært dårlig, noe det hevdes skyldes feil ved bruk. Resultatet er at brillen etter kort tid er ødelagt, og vi må bekoste en ny, men det blir ikke på Brilleland
Dårlig behandling hos Brilleland Sandefjord
Jeg opplever daglig leder i Brilleland Sandefjord som meget arrogant og ekstremt lite service orientert. Hun er ikke villig til å lytte til kundene eller rydde opp i feil begått av egne ansatte.
Jeg kommer aldri til å handle der igjen, og vil ikke anbefale Brilleland i Sandefjord til noen. Vi har flere optikere i byen som yter en utmerket service, så jeg ser ingen grunn til å bruke Brilleland igjen.
I dag ble det mitt siste besøk hos…
I dag ble det mitt siste besøk hos brilleland, hentet nye linser i butikken, spurte om litt tips da jeg merker ubehag med linsene, etter å ha prøvd 4 forskjellige typer over en 2årsperiode, og etterspurte et merke dem ikke fører, ble betjeningen rett og slett nebbete og lite høflig, hun virket rett og slett sur for at jeg ikke var fornøyd, sa jeg vurderte å kjøpe nye prog briller for å teste reaksjonen, da kom smilet frem, og hun viste meg øverste hylle til 9k og oppover, jeg ba om en rieligere utgave, da kom surtruten tilbake, rett og slett uprofesjonell kundebehandling, det samme opplevde jeg i samme kjede et annet sted, så det er tydlig en salgsmetode dem har, «hvis du ikke bruker nok penger, får du heller ikke service» takk for meg.
Brilleland i Kristiansand
Brilleland i Kristiansand. Alltid god service. Veldig fornøyd med god hjelp hver gang. Hatt brille abonnement i 2 år og hver gang noe problem har oppstått har de hært veldig flinke til å løse problemet. Anbefales.
Brilleland Strømmen, tommel ned!
Brilleland Strømmen ,maken til uengasjert betjening tror jeg man skal lete lenge etter i service næringen!
Styr unna Brilleland Arendal
Styr unna Brilleland Arendal! I februar 2024 kjøpte jeg briller til ca. kr. 7000. I desember knakk en stang. Jeg måtte betale kr. 450 i egenandel for å få reparert brillene. Etter en uke går stang nr. 2. Jeg leverer inn brillene på nytt og får tilbake briller som er helt skjevt montert. Jeg får beskjed om at det var det beste de kunne få til. Jeg kan ikke gå med slike briller. Jeg har garantert kjøpt briller der for første og siste gang! Verken kvalitet eller kundebehandling er bra nok!
Brilleland tar helt vanvittig mye for…
Brilleland tar helt vanvittig mye for et linseabonnent. Styr unna, dette er lureri. De charger 115 kroner mnd for linsekontroll, som koster 740 i året om du ikke har abonnement. Bruk dem på linsekontroll en gang i året og kjøp linser et annet sted, alt annet er å bli lurt. Jeg sparer 3800 kroner i året på å bytte. Dette er lureri!
Jeg var feil informert om brille…
Jeg var feil informert om brille abonnement- de sa heller ikke at det var for å låne brillene i 2 år - eg var tydelig på at jeg ville bare betale kontant for brillene men hun påsto at det var 4000 mindre med avtalen. Det var bare løgn. Det koster mye mer og brillene må betales ut etter to år hvis du vil beholde de. Måtte også betale forsikring for brillene som bli knust. Over 1000 kroner bare for det.
Noe som også var ikke nevnt på
Forhånd.
Veldig misfornøyd. Sendte inn klage første ukene og fikk aldri svar eller kompensasjon eller noe som helst.
Ekstremt dårlig service på alle måter. Billigere og bedre kvalitet på bakkerteig og interoptikk og synsam og Specsavers - alle er bedre enn brilleland - fyi
Vanskelig å få tak i de på telefon
Vanskelig å få tak i de på telefon. Fikk ikke hjelp når de hadde leveranseproblemer på linsene jeg hadde bestilt, fikk ikke beskjed om at det var forsinket heller. Ingen alternativer til linser, dårlig kundeservice på lagunen. Kommer ikke til å bruke Brilleland mer desverre. Synd fordi tidligere erfaringer med brilleland på bystasjonen er svært positive.
Brilleland Sandens
Jeg kjøpte briller fra Brilleland iSandnes Mall for omtrent 20 dager siden, og dessverre var opplevelsen min helt utilfredsstillende. Etter å ha ventet lenge, oppdaget jeg at kun brilleglassene var laget, mens rammen ikke var klar. Dette er en uakseptabel feil og har hatt stor påvirkning på planene mine.
Bestillingen ble kansellert og pengene refundert, men opplevelsen var veldig frustrerende. Jeg forventet mye bedre service fra en butikk som er kjent for sitt varemerke. Jeg kan ikke anbefale dette filialen basert på min erfaring, og jeg vil lete etter en annen butikk som gir mer oppmerksomhet og profesjonalitet.
Anbefaler ikke linseabbonement
Anbefaler ikke linseabbonement. leveransene kommer i beste fall just in time så du må forvente å leve i usikkerhet og purre. Bestilte tidligere selv via nettbutikk noe som for meg opplevdes rimeligere og mer forutsigbart.
Avd Pilestredet
Dårlig service. Da optikeren var nedlatende og kranglete. Arrogant.
Har veldig lite til overs for den type oppførsel. Hadde vurdert lenge og stoppe linse abonnementet en stund. Dette gjorde det veldig lett.
Jeg ville gjerne ha ut linseseddelen.
Ingenting annet enn styrken var fylt ut..
Da var det arket lite poeng å få med. Kunne spart miljøet litt der.
Blei kunde med brilleabonnement for vel…
Blei kunde med brilleabonnement for vel 1 års tid sia,eg vil sei meg veldig fornøgd med servicen og desse optikarane kan sitt yrke.På tysdag fikk eg sjekka synet mitt igjen,og øyehelsa mi.Professjonellt utført,av Karoline på skjerm,og Isabella på Brilleland i Førde. Super service som alltid på den butikken!
Styr unna abonnement på briller.
Styr unna abonnement på briller.
Aldri mere brilleland på meg ☹️☹️
BRILLELAND CC VEST
BRILLELAND CC VEST
Bestilte kontaktlinser. Syns det tok lang tid uten at jeg hørte noe. Var innom lør 21 sept for å høre om det var blitt tull m bestillingen. De bekrefter at det er bestilt 2 sept. Blir lovet at de skulle følge det opp og ringe mandag. Hørte ingenting mandag. Ringte de derfor opp og ble lovet at de skulle undersøke og ringe meg opp igjen. Hørte ingenting fra de på mandag. Valgte derfor tirsdag 24 sept å gå innom og be om linse seddelen min. Det var ingen spørsmål om hvorfor jeg ville ha den eller videre oppfølging
Uerfarne
Skulle kjøpe linser var feil styrke i butikk Jessheim..levet tilbake og skulle få penger tilbake..har tatt 3 uker og penger er ikke tilbakebetalt skylder på nettbutikk!
Har bevis på tilbakebetaling!
Så må vil jeg anmelde hele Brilleland!! (advarer kunder denne butik)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.