Jeg talte med en utrolig sød ansat Christina om at refundere en billet, da det aldrig lykkedes hos mig, vupti så ordnede hun det for mig, rigtig god service, hold sådan nogle der lige har overskud til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kæmpe ros til Billetsalg! Jeg ringede til dem i dag og forklarede at jeg var kommet til, ved en fejl, at købe en billet til et traktor arrangement i stedet for et Hip Hip show i Roskilde. Hun lod till... Zobacz więcej
Jeg havde svært ved at forstå hvordan jeg kunne logge ind og redigere events på hjemmesiden, men det fik jeg rigtig god hjælp til, af Johnny, som tog sig tid til at guide mig stille og roligt igennem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Supergod service, da jeg ikke kunne finde mine billetter til en festival. Billetsalg skrev tilbage samme dag – det var tilmed i weekenden, og spurgte om de måske kunne være bestilt på en anden email e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Billetsalg.dk har eksisteret siden 2014 som et bedre alternativt til at sælge sine billetter online. Billetsalg.dk tilbyder salg af billetter for alle som udbyder billetter til salg, og som ønsker en billetsalgs platform der holder fokus på konstant, at følge udviklingen teknologisk, samt følge de behov som sælger og køber af billetter har og får i forhold til det som fremtiden byder.
Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Forlængelse af udløbet gavekort uden problemer.

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Som bruger af systemet oplever jeg super service fra deres support, selv uden for normal arbejdstid

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Christina fra Billetsalg er bare en fantastisk samarbejdspartner :)

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Fantastisk hurtig hjælp, da vi var sent ude med at bestille billetter. Tak for jer.

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Jeres betalingsløsning er direkte dårlig når man er inde og købe billetter.
Det er en meget omstændig proces og dårligt at den kun understøtter betaling med Visa/Dankort eller alternativt viabill.
Få nu tilføjet alle kort typer under betalingsmuligheder så processen som billetkøber bliver nemmere.

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
De har den bedste service man kan ønske sig som arrangør. Altid hjælpsom og gode til at forklare hvordan man kan arbejde med deres platform.

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Jeg havde en virkelig god oplevelse med kundeservice i forbindelse med tilbagebetaling for billetter. Alt gik hurtigt og jeg oplevede stor hjælp.

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Hurtig kundeservice. Gode løsninger. Vi havde købt en billet til en forkert dag som hurtigt blev løst.

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Skrev til kundeservice, da jeg var kommet til at bestille nogle forkerte billetter. Fik hurtig svar og forslag til løsning. Super god kundeservice - tak (Johnny)

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Jeg fik helt igennem forrygende & udstrakt service - lynhurtigt, hen over en weekend!

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Hej. Jeg har fået en hurtig og god service. Jeg fik skrevet forkert navn på et sæsonkort som blev rettet gang 2 da det kneb mig lidt med at stave men nu er det lige som det skal være Så tak for hjælpen.
venlig hilsen birte

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Super kundeservice - selv overfor os besværlige og tunge kunder 👏🏼💪🏼

Total i orden rigtig god behandling af en fejl jeg havde lavet 6stjerner

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Fuld service med stor humor og forståelse . En til en hjælp af Johnny Magnussen der udviser stor tålmodighed ;)
Det er nemt at navigere i set up , dog hvis man som mig ikke er hel ferm i dette - er hjælpen på tlf uvurderlig .
Tak for hjælpen 🤩🤩🤩🤩🤪

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Super flinke, og sidder altid klar til at hjælpe, selv da jeg ringede sent om aftenen, og ikke kunne finde ud af, hvor jeg skulle kigge hen, blev jeg kun mødt med positivitet, og en kæmpe hjælp. De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Vi havde et gavekort fra Billetsalg.dk, som vi desværre ikke kunne nå at udnytte, så jeg prøvede at ringe til dem for at høre om mulighederne for at få det refunderet.
Fik fat i en meget sød og venlig kvinde, Christina, som gav en udsøgt service og fortalte, at jeg bare skulle skrive indløsningskode og den bankkonto, jeg ville have pengene sat ind på, så ville de for et beskedent gebyr på 50 kr. sende resten til mig.
Nemt og uden problemer, også tak til Johnny, som var med på sidelinien.

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Super og effektiv kundeservice. Fik hurtigt svar på min henvendelse.
Hjalp mig med at finde mine billetter da jeg havde skrevet en lille feil i min e-post. Julegaven er reddet 🎄🎁

Odpowiedź od Billetsalg.dk ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.