allt funkade ju som det skulle och jag fick biljetterna . det enda jag kan *klaga* på är att jag ville fråga om det fanns rullstolsplats och om priset var lägre då, som t.ex. när jag beställer biljet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hittills har det mesta fungerat fint. byta plats, generera gäst biljetter etc. Ett par saker att lära oss t.ex. publicera på Facebook och andra sociala media.
Reakcja na opinię
Vores oplevelse med Billetto er, at systemer er robuste og fint dækker vores behov. Alligevel kan noget gå galt. Som eventarrangør er det i en sådan situation helt afgørende at få hurtigt hjælp. Den s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
hurtig betjening. Meget klar besked om vilkår og nemt at komme igennem til køb af billeterne til julehusene. Bare ærgeligt at julehusene i Allerød kun sker i december (derfor navnet), men det er ikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.
Dronningens Tværgade 9, 2. Sal, 1302, København K, Dania
Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Enkelt å bestill. Billetten på sms er veldig greit👍
Jag fick min biljett. Betalningen gick igenom. Det är ju minimikraven, eller hur? De uppfylldes alltså.
Smidigt och lätt
Medlem Billetto och mina uppgifter finns redan upplagda på appen
Det var mycket enkelt att köpa från Billetto, inget krångel, lätt fixat köp

Odpowiedź od Billetto
Undertegnede brugte Billetto til mit event.
2 mdr. før afholdelse, aflyser jeg eventet.
Tror alt er i orden, billetto klarer resten.
Helt tilfældigt ser jeg at Billetto reklamerer for mit event, og kontakter dem via e-mail. Jeg får autosvar om at de vil vende tilbage. Intet sker.
Jeg ringer umuligt at få kontakt.
På selve dagen bliver jeg kontaktet af billetkøber til mit aflyste event, de har intet modtaget fra Billetto om aflysning.
Det er virkelig utroværdigt, at Billetto tilbyder at administrere billetsalget, men glemmer at give besked, når det aflyses. Billetkøberne har krav på tilbagebetaling. Intet er sket.
Det vil ikke blive Billetto jeg vil bruge næste gang.
Leila Bruun
Det var enkelt, selv om det var litt smått når man skulle velge sete på mobil.

Odpowiedź od Billetto
Hittills har det mesta fungerat fint.
byta plats, generera gäst biljetter etc.
Ett par saker att lära oss t.ex. publicera på Facebook och andra sociala media.

Odpowiedź od Billetto
Enkel att beställa via. Gör det möjligt även för små arrangörer att sälja biljetter via webben.

Odpowiedź od Billetto
Enkelt och bra att köpa biljetter

Odpowiedź od Billetto
Enkel bokning o betalning. Gillar Apple Pay!

Odpowiedź od Billetto
enkelt å finne frem og bestille. God oversikt.

Odpowiedź od Billetto
Direktlänkar och betalning med Swish görcdetcsnabbt och enkelt att boka och få digitalbiljett.

Odpowiedź od Billetto
Hvad nytter det at sidde i kø, hvis ens markeringer af pladser alligevel ikke bliver respekteret og kan tages af andre imens man har valgt dem?

Odpowiedź od Billetto
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.