Zobacz, co mówią recenzenci
Hurtigt og effektiv kommunikation. Jeg havde købt billetter til en koncert, men havde desværre slettet mail med billetter, Skrev til Billetten og fik hurtigt svar og mine billetter tilsendt igen.... Zobacz więcej
Jeg sendte en mail om aftenen, og tidligt næste morgen fik jeg retursvar. Der var lige et par ændringer i min bestilling, men det blev klaret lynhurtigt. En rigtig god og positiv oplevelse for mig.... Zobacz więcej
Jeg skulle overdrage partoutbillet til en totalt fremmed, jeg kun kendte via sms. Opskriften på Nibe Festivals hjemmeside vedr overdragelse af billet blev fulgt, og Billetten.dk var lynhurtige, ser... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Billetten A/S er Danmarks andet største billetselskab. Vi leverer software, assistance og billetsalgsplatforme til en stor del af de danske musik-, sport- og scenekunstaktører. Billetten har desuden datterselskaber i Norge og Tyskland.
Dane kontaktowe
Fik hjælp til at genfinde billetter
Fik hjælp til at genfinde billetter
Hurtigt og professionelt
'Forsvundne' billetter
Jeg har fået stor hjælp til at lokalisere mine billetkøb. Hurtig tilbagemelding og vedholdende arbejde fra Billettens side til at løse problemet.
Professionel og hurtig hjælp
Professionel og hurtig hjælp. Helt i top. Tak!
Hurtig og flink betjening
Hurtig og flink betjening, da der var gået ged i tilkøb.
Hjælp fra Billetten.dk
Jeg skrev til Billetten fordi jeg havde brug for hjælp til nogle billetter, de var lynhurtige til at skrive tilbage og fik mig hurtigt hjulpet. Super god service 🤩
Jeg skulle have hjælp til at ombytte en…
Jeg skulle have hjælp til at ombytte en billet, de responderede lynhurtig og fik en god og tryg vejledning. Tak for hjælpen. 🤗
Virkelig god kundeservice
Jeg havde købt billetter til en koncert og havde lavet en stavefejl i min emailadresse, så mine billetter blev (selvfølgelig) ikke leveret. Jeg opdagede det først dagen før koncerten og gik i panik. Camilla fra Billettens callcenter var sød og lynhurtig til at hjælpe med at finde billetterne og gensende dem til mig. Så nu kommer jeg alligevel afsted - er så glad og lettet. TAK, Camilla!
Hurtigt og effektiv kommunikation
Hurtigt og effektiv kommunikation.
Det kunne dog være godt, hvis Billetten også havde en app eller lign., hvor man selv kunne hente sine billetter.
Men tak for hjælpen!
God kundeservice
Tusind tak til Camilla som hjalp hurtigt med at gensende billetterne til den koncert som jeg havde købt til.
Den oprindelige mail var på magisk vis forsvundet fra min indbakke.
Stor ros for deres imødekommenhed og…
Stor ros for deres imødekommenhed og hurtig god behandling.
En helt fantastisk og helt igennem…
En helt fantastisk og helt igennem serviceminded kundeservice.
Tak for hjælpen med min fejl bestilling ❤️
En god oplevelse
En rigtig god og positiv oplevelse for mig.
Jeg føler mig særdeles godt behandlet. Super og venlig betjening.
Vi skulle ombytte to billetter til en…
Vi skulle ombytte to billetter til en ny dato - det blev gjort uden problemer. Tak til Dorte P. fra callcenter
Jeg har fået en fantastisk service af…
Jeg har fået en fantastisk service af Camilla i forbindelse med køb af almindelige billetter og ledsager billetter.
Kan kun anbefale Billetten
Jeg havde fået skrevet forkert e-mail…
Jeg havde fået skrevet forkert e-mail på min bestilling. Jeg skrev til kundeservice torsdag aften og havde svar 7:30 næste morgen.
Det kan ikke høres bedre!
Camilla Jensen - En medarbejder, som er guld værd
I går den 2. Marts sendte jeg en e-mail til Grøn Koncert. Fra morgen stunden i dag den 3. Marts fik jeg en meget søde kvinde, Camilla Jensen, til at opklare et par ting for mig. Vi var kun på e-mail - med jeg kunne mærke varmen i Camillas stemme. I har en medarbejder, som er guld værd.
Kæmpe stor hjælp da jeg skulle bytte…
Kæmpe stor hjælp da jeg skulle bytte billetter. Tak
Super service og hurtig respons
Super service og hurtig respons. Sjældent fænomen i disse dage.
5 stjerner herfra
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.