Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

I stort sett bra sajt, men återigen så önskar jag TALA med någon som är insatt i teater/ event utbudet. Det finns inget bättre sälj än den kunniga intresserade människan. Hur kan en dator med lite i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag vill verkligen ge en eloge till Ticksters kundtjänst, och särskilt till Lukas, för ett fantastiskt bemötande. Han var otroligt hjälpsam, förstående och löste mitt ärende snabbt och smidigt. Det m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ich habe versehentlich eine Buchung für den falschen Tag getätigt. Ich habe mich beim Support gemeldet und habe innerhalb von zwei Minuten einen persönlichen Ansprechparter gehabt. Liselotte hat si... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż biletów na imprezy i wydarzenia
  2. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji

Napisane przez firmę

Tickster är ett försäljningssystem där arrangörer kan sälja biljetter till evenemang. Arrangören som nyttjar Ticksters system ansvarar för evenemangets innehåll och utförande. Kom i kontakt med Tickster via länken: bit.ly/3Nu64PE

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 1 z 5

Jag köpte två biljetter till Vasa…

Jag köpte två biljetter till Vasa Museum i Stockholm. På det planerade besökets dag blev en av biljetinnehavarna sjuk. När jag skrev till Tickster och bad om återbetalning för den oanvända biljetten fick jag som svar att avbokningen måste ske dagen före besöket och inte efter. Vad är logiken i det hela? Att man skall kunna sia framtiden? DÅLIGT!!! ALDRIG mer Tickster för min del!!!

4 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Kom til en koncert som åbenbart var…

Kom til en koncert som åbenbart var aflyst men havde ingen information om det lidt irriterende når man har kørt 250km og kan vende om og køre 250km hjem igen!!
MEGET dårlig kunde service!

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tickster AB

Hej Christian! Vi förstår din frustration och beklagar att du inte fått någon information om att evenemanget var inställt. Arrangören ska ha gjort ett utskick till alla biljettköpare via mail. Vänligen ta kontakt med vår support så tar vi vidare ditt ärende till ansvarig arrangör.

Oceniono na 5 z 5

Hade skrivit fel emailadress vid…

Hade skrivit fel emailadress vid bokning. Tickster löste det på några minuter. Fick bokningsmailet direkt på min rätta emailadres

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tickster AB

Roligt att vi kunde hjälpa dig och tack för ditt fina betyg!

Snabb och bra service

Snabb och bra service, löste mitt problem innan jag han tänka själv vad problemet var :)

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Tickster AB

Vad roligt att höra, tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Snabbt svar

Snabbt svar. Inga krångliga motfrågor- Kompetent handläggning.

23 marca 2026

Odpowiedź od Tickster AB

Tack för din feedback, det betyder mycket för oss!

Enkelt o snabbt

Det har alltid varit så svårt att få tag i och var msn ska hitta info om hk-platser. Nu både enkelt o snabbt, tack.

19 marca 2026

Odpowiedź od Tickster AB

Tack för dom fina orden, Ulla!

SKANDAL

Ni har ju inte ett rätt.Har sässongskort i Catena som ni helt plötsligt lägger ut till försäljning sässongen 26/27.
Skulle köpa biljetter till kvartsfinal 1&2 , då har ni sålt min stol.

Det är skandal, hur tror ni RBK kan sälja sässongskort när ni beter er på det viset.

16 marca 2026

Odpowiedź od Tickster AB

Hej! Utskick och information om säsongskort hanteras alltid av arrangören via vår portal. Det är alltså inte Tickster som bestämmer vad som bokas eller skickas ut. Vad som skett i detta fall kan därmed enbart arrangören svara på.

Snabb hjälp

Snabb hjälp, fick hjälp med att uppgradera en biljett

12 marca 2026

Odpowiedź od Tickster AB

Fint att vi kunde hjälpa dig! Tack för ditt omdöme

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej