Ardennes-étape Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na een weekverblijf in een huis gehuurd via Ardennes-Etape,had ik hen over enkele belangrijke bezwarende feiten in de woning gecontacteerd. De manier en hoe ze dit op héél korte termijn hebben aange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een fijn vakantiehuis. Wij hebben het er super gehad. Hele aardige hosts staan altijd voor je klaar. Heerlijke grote tuin met heel veel privacy. Super rustige omgeving. Fijne bedden en voldoende d... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het vakantiehuis heeft een prachtige ligging en een fijne tuin. Voor groepen die veel op pad zijn is het prima, maar toen wij door regen veel binnen waren, viel het comfort tegen. Als groep vinden we... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het huisje en de omgeving waren fantastisch. Vanuit de tuin veel bijzondere vogels, eekhoorns en ook een hertje gezien. Super mooi! Verder is het huis modern en luxe ingericht met mooie slaapkamers en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Heerlijk voor stellen (met oudere kinderen)

Zeer complete vakantiewoning. Heerlijke jacuzzi, fijn balkon, complete keuken en gezellige woonkamer met fijne tv met Netflix. Neem wel je eigen hout mee. Op de benedenverdieping enkel houtkachels aanwezig. Voor minder valide mensen: geen trapleuning. Voor ouders met kleine kinderen: Daar is het balkon te gevaarlijk voor en de slaapkamers liggen ver uiteen met een aparte trap zonder traphekjes. Ook voor de hond vind ik het te gevaarlijk op het balkon. Leuke spelletjes aanwezig. Ruime parkeerplaats dicht bij het huis.

7 czerwca 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Dank u wel voor uw gedetailleerde feedback. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van het comfort van de woning.
Dank u ook voor de constructieve opmerkingen over de toegankelijkheid en veiligheid: die nemen we graag mee en bespreken we verder met de eigenaar. We hopen u nog eens te mogen helpen bij een volgend verblijf in de Ardennen.

Oceniono na 1 z 5

Waimes Walk 122 Ardennen

Wij waren met de familie in Waimes Walk 122 in het voormalige klooster. Een fantastische belevenis. Een perfect, stijlvol ingericht huis met ruim voldoende mogelijkheden in en rondom het huis.
Het was er erg schoon en netjes.De bedden waren opgemaakt. De eigenaren waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Kortom een echte aanrader

23 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat geweldig om te horen dat jullie familieweekend in Waimes zo'n topbeleving was!
We zijn blij te horen dat het comfort, de netheid en de gastvrijheid van de eigenaars zo goed bevallen zijn.
Super bedankt voor deze fijne review – en hopelijk tot een volgende keer!

aanrader

De locatie, het huisje zelf, de ontvangst, het uitzicht. Perfect gewoon.

6 czerwca 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Zo leuk om te lezen dat echt alles perfect was voor u! Daar doen we het voor 😊 Hopelijk tot snel voor nog zo’n geslaagde vakantie in de Ardennen!

Professionelle Organisation

Professionelle Organisation. Wir mieten schon viele Jahren grosse Ferienhäuser für unsere Familie (35P) via Ardennes-étappe und waren immer voll zufrieden mit der Leistung. Kommunikation und Zahlungsabwicklung ist einfacher als jeweils mit einzelnen Vermieter zu interagieren. Vor allem ist natürlich das grosse Angebot sehr praktisch und übersichtlich.

4 czerwca 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Vielen Dank für Ihre langjährige Treue und Ihr positives Feedback. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service, der Kommunikation und dem Buchungsprozess stets zufrieden sind. Wir hoffen, Sie auch in Zukunft bei der Planung Ihrer Familienaufenthalte unterstützen zu dürfen.

Oceniono na 5 z 5

voor de eerste keer geboekt bij…

voor de eerste keer geboekt bij ardennes-etape. gemakkelijk te boeken. zodra geboekt krijg je veel extra info over de streek.

29 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat leuk dat u ons voor de eerste keer koos! En super om te horen dat de boeking vlot verliep en de extra info van pas kwam. Hopelijk was het een topverblijf – wij helpen u graag opnieuw bij een volgende boeking!

Oceniono na 4 z 5

Fijn verblijf eind mei 2025 !

Goede site, prima benaderbaar.
Snelle opvolging per mail e.d.
Bieden mooie accommodaties aan.

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring hebt gehad! We doen ons best om het zoeken en boeken zo vlot mogelijk te laten verlopen. Graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Super für Alle die schöne Häuser in den…

Super für Alle die schöne Häuser in den Ardennen sucht

Odpowiedź od Ardennes-étape

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie unser Angebot weiterempfehlen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei Ardennes étape begrüßen zu dürfen.

Oceniono na 5 z 5

Al vele keren een vakantiehuisje…

Al vele keren een vakantiehuisje gehuurd bij Ardennes etape, en altijd zeer tevreden. Prijs / kwaliteit altijd correct, duidelijke site om te boeken, en bij problemen zeer behulpzame en vriendelijke klantendienst

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat fijn om te lezen dat u zo'n trouwe klant bent en telkens weer tevreden terugblikt op uw verblijf! Dankuwel voor uw vriendelijke woorden over onze site én klantendienst.
We hopen u snel opnieuw te mogen begeleiden naar een heerlijke vakantie in de Ardennen!

Oceniono na 5 z 5

Top site voor huizen in ardennen.

Top site voor huizen in ardennen.
Overzichtelijk, veel informatie en snel antwoord van klantendienst.

28 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Super dat u zo tevreden bent over de site én onze klantendienst. We doen ons best om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, dus dit motiveert enorm. Tot snel voor uw volgende Ardennen-avontuur! :)

Handige aanbieder

Heel handige website, enigste minpuntje is dat je bvb (nog) niet van maandag tot maandag kan boeken, dit zouden ze in een update van de website best wel aanbieden

31 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat fijn dat u onze website handig vindt – dankjewel daarvoor! En u hebt helemaal gelijk: flexibel kunnen kiezen, zoals van maandag tot maandag, zou superhandig zijn. Er wordt hard aan gewerkt om dit in de toekomst mogelijk te maken! :)
Hopelijk tot binnenkort voor een volgende boeking!

Oceniono na 5 z 5

Op zoek naar een vakantiewoning voor een familie weekend

Op zoek naar een vakantiewoning voor een midweek met familie, kwam ik op Ludique in Barvaux uit. Vooraf ook revieuws gelezen, waarvan niet alles positief. Maar daar de meeste wel positief waren, hebben we het geboekt. En is een prachtige 3D video op de site, en zo is ook de woning. Wij kregen van te voren de code voor de sleutel, en de gastvrouw kwam later. Werden hartelijk ontvangen, en kregen wat uitleg over op zwembad en afval scheiding. We hebben een heerlijke midweek gehad, en heerlijk gezwommen. Na 5 dagen de borg weer terug gehad, dus dit is zeker een aanrader. Zeker geen enkele negatieve ervaring

19 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat fijn om te horen dat u zich niet heeft laten afschrikken door een paar mindere reviews, en dat de woning voor u helemaal voldeed aan de verwachtingen!
Goed ook dat alles naar wens is verlopen – van ontvangst tot de terugbetaling van de waarborg. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het vinden van een fijn verblijf.

Correcte info.

Ardennes-étape geeft correcte informatie, waar zowel positieve als negatieve kritiek aan bod mag komen, wat als klant een juiste inschatting helpt te maken.

26 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat leuk dat u dit opmerkt! We vinden het belangrijk dat alle stemmen gehoord worden – dat maakt onze informatie betrouwbaar en echt!
Heel fijn om te horen dat dit u helpt in uw keuze.

Behulpzaam en correct

10 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat fijn om te lezen: “behulpzaam en correct” – daar doen we het voor! 😊 Super bedankt voor uw reactie, en ik hoop u snel weer te mogen helpen met een volgende boeking!

Reeds lang klant bij Ardennes-Etappe

Reeds lang klant bij Ardennes-Etappe. Nog nooit een probleem gehad. In het verleden ook soepel van data kunnen wisselen.

18 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat fijn om te lezen dat u al zo lang klant bent bij ons en dat alles steeds vlot en soepel verloopt – zelfs wanneer er een aanpassing nodig was! We waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u nog lang te mogen begeleiden bij nieuwe, mooie verblijven in de Ardennen.

Oceniono na 1 z 5

Zwembadwater niet in orde

Zwembadwater niet in orde. Verhuurder laat mensen zwemmen met als gevolg een chloorvergiftiging. Hierdoor 4 van de 7 dagen niet kunnen zwemmen. Een kind naar het ziekenhuis vanwege ademhalingsproblemen. Overige gasten irritatie op de luchtwegen en rode ogen. Verhuurder houdt zich niet aan de veiligheidseisen van het VLAREM.

18 kwietnia 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Dank u wel om uw ervaring met ons te delen.
Een vakantie hoort zorgeloos te zijn, en dat was hier duidelijk niet het geval.
Ik heb deze klacht persoonlijk intern opgevolgd en hoop vooral dat het intussen beter gaat met het kindje!
Dit is uiteraard niet wat u mag verwachten van een vakantie en we hebben dit natuurlijk ook opgenomen op met de betrokken eigenaar.
-Kim - Ardennes étape.

Oceniono na 5 z 5

Alle informatie via de website klopt

Alle informatie via de website klopt. Das al héél wat. Op contact met vragen werd adequaat gereageerd.

16 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat fijn dat u tevreden bent over de correcte informatie op onze website en onze snelle respons bij vragen. We doen er alles aan om het u gemakkelijk te maken, vóór, tijdens en na uw verblijf!

Duidelijke website, mooie huizen

Duidelijke website, mooie en betaalbare huizen. Duidelijke info rond boeking.

17 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Dank u wel voor uw fijne woorden! Super dat u onze site duidelijk vindt én een mooie, betaalbare woning hebt gevonden. Zo hoort vakantie boeken te zijn! 😊 Tot de volgende keer!
Kim - Ardennes étape

Heerlijk verblijf in de Ardennen

Heerlijk verblijf gehad via Ardennes-étape. Betaalbaar vakantiehuis, Prima ligging. Mooi en authentiek ingericht. Enorme tuin. Wij hebben genoten en boeken de volgende keer weer via deze organisatie.

9 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Wat leuk om te lezen dat u zo genoten heeft en dat het verblijf aan uw verwachtingen voldeed, zowel qua ligging als inrichting!
We kijken er alvast naar uit om u ook bij een volgende boeking opnieuw van dienst te mogen zijn.

Ruim aanbod goede service

Ruim aanbod aan huizen en snelle en goede klantenservice.
Optie nemen, maar ook wijzigen van boeking was geen probleem.

Portal met info over boeking en betaling werkt gemakkelijk.

Huis wat we geboekt hadden, in Manhay, (geschikt voor 30 personen) was fantastisch, schoon, goed onderhouden, moderne keuken met professionele vaatwasser en koelcel.

12 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Ik ben blij te lezen dat zowel het boekingsproces als uw verblijf in Manhay volledig aan uw verwachtingen voldeed. Ons team doet er alles aan om flexibiliteit, gebruiksgemak en een vlotte service te garanderen, en het is fijn te horen dat dit gewaardeerd wordt.
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen!

Oceniono na 3 z 5

Het was niet overal even schoon

Het was niet overal even schoon, spinnenwebben, een kapot bad, een asbak met sigaret .
Verder wel een fijne tuin en mooi huis, bij leuk dorpje en mooi omgeving.

4 maja 2025

Odpowiedź od Ardennes-étape

Dank u voor uw feedback. Het spijt me te horen dat de netheid bij aankomst niet overal in orde was. We nemen dit graag op met de eigenaar. Mag ik u vragen om uw reservatienummer door te sturen, dan volg ik dit graag persoonlijk voor u op!
– Kim, Ardennes-étape

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej