Ardennes-étape Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Het huisje en de omgeving waren fantastisch. Vanuit de tuin veel bijzondere vogels, eekhoorns en ook een hertje gezien. Super mooi! Verder is het huis modern en luxe ingericht met mooie slaapkamers en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dubbel geboek, en dan moeten wachten op je geld!!!

We hadden een huis geboekt op 31-08-2026 voor de periode van 16-10-26 tm 19-10-26. het verblijf ook volledig betaald op dat moment. op woensdag 2-9-26 kregen wij de melding dat het dubbel geboekt is, kan gebeuren denk ik dan nog. maar als het hun fout is, en je alles al betaald hebt (5.5K) dan verwacht ik dat dit meteen terug gestort wordt. dit is helaas niet gebeurt en met een belletje of 10 verder heb ik eindelijk een reactie. ik vind dit te schandalig voor woorden, en zo moet je een klant niet helpen, en al zeker niet als het jullie eigen fout is, echt waardeloos. van alles aangeven in die telefoongesprekken en het enige waar ik naar vroeg was een betalingsbewijs aan mij.

8 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Na een weekverblijf in een huis gehuurd…

Na een weekverblijf in een huis gehuurd via Ardennes-Etape,had ik hen over enkele belangrijke bezwarende feiten in de woning gecontacteerd. De manier en hoe ze dit op héél korte termijn hebben aangepakt, was gewoon super. Wat een top service bedankt hiervoor!
We kunnen Ardennes-Etape dan ook alleen maar aanraden.

28 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Communicatie en informatie prima.

21 sierpnia 2026

Hallo!
Bedankt voor jullie vertrouwen! Goede informatie en communicatie lijken misschien vanzelfsprekend, maar ze maken een groot verschil wanneer je je vakantie aan het regelen bent. Fijn dat alles voor jullie vlot is verlopen. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgend verblijf.

Oceniono na 3 z 5

Het vakantiehuis heeft een prachtige…

Het vakantiehuis heeft een prachtige ligging en een fijne tuin. Voor groepen die veel op pad zijn is het prima, maar toen wij door regen veel binnen waren, viel het comfort tegen. Als groep vinden we dat de prijs-kwaliteitverhouding niet klopt en dat de woning toe is aan een grondige onderhoudsbeurt. De fijne sfeer en de mooie locatie hebben onze vakantie gered, maar het huis zelf heeft echt wat extra zorg en aandacht nodig.

21 sierpnia 2026

Hallo Asma,
Bedankt voor jullie open en eerlijke review.
Ik geef deze punten door aan de eigenaar. Hopelijk kan er met jullie opmerkingen aan de slag worden gegaan. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, maar dan met een verblijf dat ook binnen volledig aan jullie verwachtingen voldoet.

Oceniono na 5 z 5

Het huisje en de omgeving waren luxe in midden in de natuur.

Het huisje en de omgeving waren fantastisch. Vanuit de tuin veel bijzondere vogels, eekhoorns en ook een hertje gezien. Super mooi! Verder is het huis modern en luxe ingericht met mooie slaapkamers en badkamers.

22 sierpnia 2026

Hallo Maria,
Vanuit je tuin wilde dieren kunnen spotten, dat is toch een prachtige vakantieherinnering !🦌
Fijn dat jullie daarnaast zo genoten hebben van het comfort van de woning. Hopelijk mogen jullie hier nog eens komen genieten.

Oceniono na 5 z 5

Het was een zeer ruim en comfortabel huis

Het was een zeer ruim en comfortabel huis voor 12 personen. Prachtige ligging met zicht op de Ardennen.
Alles was heel erg schoon en van alle gemakken voorzien.
Prettige ontvangst en uitleg over het huis.

15 sierpnia 2026

Hallo Brigit,
Dankjewel voor je feedback 😊 Met 12 personen heb je toch wat ruimte nodig, dus fijn dat jullie je zo comfortabel voelden in de woning.
Bedankt ook voor het compliment over de netheid en de ontvangst! We zien jullie graag nog eens terug.

Oceniono na 5 z 5

Fijn vakantiehuis in mooie omgeving en…

Fijn vakantiehuis in mooie omgeving en behulpzame verhuurder.

14 sierpnia 2026

Hallo Ivo,
Een fijne woning is één ding, maar een eigenaar die ook echt klaarstaat voor zijn gasten maakt het helemaal af 😊
Fijn dat zowel het huis als de omgeving bij jullie in de smaak viel. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgend verblijf.

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldig huis was het in Cobru

Wat een geweldig huis was het in Cobru. Waar je in Nederland dit per week betaal, betaal je hier voor hetzelfde bedrag dit voor twee weken. Ideaal voor een groot gezin.

31 lipca 2026

Hallo Russels,
Dit klinkt alsof jullie de jackpot voor een groot gezin hebben gevonden 😊
Leuk om te horen dat het huis in Cobru jullie zo goed is bevallen!
We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgend verblijf!

Oceniono na 5 z 5

Al 10 jaar boeken wij bij Ardennes…

Al 10 jaar boeken wij bij Ardennes etappe, volop keuze en een goede service!

7 sierpnia 2026

Hallo Miranda,
Al 10 jaar jullie vakantie bij ons boeken… dat vind ik oprecht een heel mooi compliment!😊
Bedankt voor dat vertrouwen, en hopelijk staat er nog een lange lijst met nieuwe vakantiebestemmingen klaar. We verwelkomen jullie graag opnieuw!

Oceniono na 5 z 5

Geweldig en sfeervol huis!

Geweldig en sfeervol huis, heel goed uitgerust! Prachtig uitzicht en geweldig terras, met ligbedden.

7 sierpnia 2026

Hallo Hanneke,
Bedankt voor deze fijne feedback!
Leuk om te horen dat het huis ook qua inrichting en uitrusting helemaal beviel. We zien jullie graag nog eens terug!

top huis

Wat een fijn vakantiehuis. Wij hebben het er super gehad. Hele aardige hosts staan altijd voor je klaar. Heerlijke grote tuin met heel veel privacy. Super rustige omgeving. Fijne bedden en voldoende douches. Keuken is volledig wij hebben niets gemist. Ruim servies aanwezig. Echt 2 fantastische weken gehad. Supermarkt is in de buurt met elke dag verse broodjes. Met de auto ben je er in 3 minuten. Wij verkozen de intermache boven de proxy maar beide zijn kort bij en hebben een ruim assortiment.

8 sierpnia 2026

Hallo Martijn,
Dankjewel voor jullie mooie woorden! Het klinkt alsof jullie echt helemaal jullie plekje gevonden hebben😊
En na twee weken is het toch een mooi compliment als je nog altijd met zo’n goed gevoel terugkijkt
We zien jullie graag nog eens terug voor een volgende vakantie.

Oceniono na 5 z 5

Boeking verliep zonder enig probleem

Boeking verliep zonder enig probleem. Site is duidelijk en simpel te navigeren. Informatie en fotos over de woning duidelijk en compleet. Veel voldoende touristische info om verblijf compleet te maken.

25 lipca 2026

Hallo Sander,
Hier word ik blij van 😊
Jullie hebben duidelijk alles gevonden wat nodig was om de vakantie goed voor te bereiden.
Bedankt voor jullie vertrouwen! We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgend verblijf.

Oceniono na 5 z 5

Een superleuk ingerichte B&B met jacuzzi!

Een geweldig leuke en stijlvol ingerichte B&B met heerlijke jacuzzi! Het vrije uitzicht op de vallei is fantastisch! De gastvrouw en -heer zijn goed bereikbaar en erg behulpzaam. We hebben hier een heerlijke midweek in de Ardennen gehad, met name door de hoge kwaliteit van deze B&B!

27 lipca 2026

Hallo Paul,
Dit klinkt als zo’n verblijf waarbij je eigenlijk nog lang niet naar huis wilt!😊
Bedankt voor jullie mooie woorden, ik geef ze met plezier door aan de gastvrouw en -heer. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgend verblijf.

Oceniono na 2 z 5

Verstrekt onjuiste informatie

Bedrijf checkt informatie over woningen niet waardoor deze niet klopt. Dit betekent dat men hele andere verwachtingen kan hebben over de woning die niet juist zijn.

Ardennes etape vindt dat ze juridisch gezien gelijk hebben. Leuk, maar daar hebben vakantiegangers niks aan.

17 lipca 2026

Hallo Menno,
Bedankt voor je feedback. Het spijt me te lezen dat de woning niet helemaal aansloot bij wat jullie zochten.
Ik wil graag verduidelijken dat op de fiche van de woning vermeld staat dat het om een "2-onder-1-kap"-woning gaat. Hiermee wordt aangegeven dat het niet om een volledig vrijstaande vakantiewoning gaat. Naar aanleiding van uw feedback hebben we de woningfiche aangevuld met een extra verduidelijking, zodat de configuratie voor toekomstige gasten nog duidelijker is.
Hopelijk tot snel.
Kim, Ardennes étape.

Oceniono na 5 z 5

Huis mooi schoon het huis heeft…

Huis mooi schoon het huis heeft ontzettend veel charme. Bedden waren fantastisch opgemaakt. Zwembad was perfect! Tuin was super mooi. En de huisbaas reageert snel als je vragen hebt. Alleen voor mensen slecht ter been zou ik het huis niet aanraden omdat de tuin niet gelijkvloers is. Maar voor de rest top vakantie!

26 czerwca 2026

Hallo Mariska,

Een vakantie is pas echt geslaagd als je met zo'n gevoel naar huis gaat. 😊 Leuk dat jullie genoten hebben! Je tip over de toegankelijkheid van de tuin is zeker waardevol voor toekomstige gasten. We ontvangen jullie graag opnieuw in de Ardennen.

Oceniono na 1 z 5

geen terugstorting van waarborg na…

geen terugstorting van waarborg na annulatie + restbedrag van betaalde maar niet genoten diensten
meermaals contact opgenomen met de "klantendienst" maar helaas is het nog steeds niet in orde omdat er een "techtnische" storing zou zijn , we zijn nu ruim 3 weken na de datum waarop het bedrag op onze rekening moest staan de "klantendienst" zegt elke keer dat men contact met ons gaat opnemen als het probleem is opgelost , ik kan me niet voorstellen dat zulk een probleem langer dan 2dagen kan duren laat staan 3 WEKEN !!!

17 lipca 2026

Hallo Nancy,
Bedankt om je ervaring te delen. De waarborg is ondertussen teruggestort. De vertraging die ontstond, had te maken met een technische storing bij de verwerking van je betaling via een cadeaubon. Daardoor heeft alles helaas langer geduurd dan normaal. Mijn excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We verwelkomen je graag opnieuw voor een verblijf zonder zorgen.

Onbetrouwbaar

We hebben een heerlijk weekend gehad. Daarvoor heb ik een mooie review geschreven. Alleen: wat daarna gebeurde slaat alles! Onze borg van €750 wordt niet teruggestort! We horen niets, maar als de datum verstrijkt waarop het bedrag moet bijgeschreven zijn neem ik contact op. We zouden schade hebben gemaakt ( wij weten nergens van) en het huisje niet schoon hebben achtergelaten ( schoonmaakkosten 170€), dus wij hebben idd niet veel schoongemaakt. Schade hebben wij zeker niet gemaakt. De eigenaar van het huis wijst naar Ardennes etappes terwijl die weer verwijst naar de verzekering die het regelt. Vervolgens veel heen en weer gebeld en een mail waarin ze bedankten voor het fijne telefoon gesprek en de mededeling: Wacht maar af wat de verzekering zegt. Die zegt op de foto' s niets te kunnen zien maar meotne gaan kijken. Inmiddels zijn we 6 weken verder nog niets gehoord. De rechtsbijstand erop gezet, omdat het om een bedrag van onder de 1000 euro gaat doen zij momenteel niets. Dit is frauduleus gedrag. Hier ga ik nooit meer mee in zee!

13 lipca 2026

Hallo Netty,
Het spijt me te lezen dat deze situatie een schaduw heeft geworpen over een verder geslaagd verblijf.

Ik wil wel graag verduidelijken dat hier geen sprake is van frauduleus handelen. Aangezien je verzekerd bent voor onopzettelijke schade, is de eigenaar verplicht om het dossier via de verzekeraar te laten behandelen en kan hij de kosten niet rechtstreeks van de waarborg inhouden.

Daardoor blijft de waarborg tijdelijk geblokkeerd totdat de expertise is afgerond. Ik begrijp dat dit vervelend is, maar deze werkwijze zorgt ervoor dat het dossier correct en zorgvuldig wordt behandeld, zowel voor jou als voor de eigenaar.
Mocht je hierover nog vragen hebben, dan help ik je uiteraard graag verder.

Eerlijke en open communicatie

Eerlijke en open communicatie. Klacht werd gelijk opgepakt en op een nette manier opgelost! Ik ga hier zeker weer huren.

12 lipca 2026

Hallo JM,
Zo'n review betekent veel voor mij en mijn collega's. Dat je ondanks de klacht met een positief gevoel terugkijkt én opnieuw voor ons wilt kiezen, waardeer ik enorm! We verwelkomen je graag opnieuw voor een volgende vakantie.

Het kontakt met Ardennes Etape verliep vlekkeloos

De volledige procedure van begin tot eind werkt uitstekend via Ardennes Etape.

10 lipca 2026

Hallo!
Dat is een mooi compliment voor mijn collega's én voor mij 💚 We doen ons best om alles zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Geweldig dat jullie dat zo ervaren hebben. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgende vakantie.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej