Oceniono na 1 z 5

ligesom Jan Sonne skriver har jeg oplevet meget det samme. de trækker et uoplyst aconto beløb svarende til for vores vedkommende 6 mdr forbrug (2600+kr) 10 dage før kontrakt starter, og vender ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Promised cheaper energy, but got about 6000 kr taken out of our account within the first month of being with them. Not what we had agreed to, and the customer service is "external" and have no idea wh... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg har meldt dem til politiet. Dem de betaler for kundeservice i telefonen mistænker dem også for fusk, da mange ringer ind. - De trak ekstra penge pga en “system fejl” - de lover at man få... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu gennem 3 mdr forsøgt at komme igennem til deres kundeservice. For at informere dem om at de har oprettet mig på forkerte adresse. Også har de frækhed at trække penge på min konto uden no... Zobacz więcej

1. Dostawca energii odnawialnej

Napisane przez firmę

Update information 04.04.2025 Vi vil gerne informere dig om, at vi i øjeblikket foretager en grundig gennemgang af alle kundekonti i Zosani Energi. Dette arbejde udføres i fællesskab af vores kundeservice- og økonomiafdeling, og omfatter følgende områder: Gennemgang af alle transaktioner Håndtering af eventuelle reklamationer via betalingskort (Dankort) Refusioner relateret til den tidligere system-fejl Alle kundekonti vil være gennemgået senest den 15. maj 2025, og vi udligner og tilbagebetaler løbende, efterhånden som gennemgangen skrider frem. Der er ikke behov for, at du som kunde foretager dig noget – vi kontakter dig direkte, hvis der er behov for yderligere oplysninger. Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed og forståelse. Med venlig hilsen Zosani Energi – Kundeservice kundeservice@zosani.com

1,6

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Hold jer væk

Hold jer væk!

Jeg skiftede til Zosani i februar og abonnementet skulle først starte 01.03.

Lige pludselig trækker de omkring 2000 kroner, en uge før jeg skulle skifte, fra min konto uden nogen varsel, når man ringer til dem får man fat i et customer service center som ikke er et andet firma og ikke kan hjælpe med noget. Zosani ringer aldrig tilbage.
Ydermere kan man ikke afmelde betaling på deres hjemmeside.

18 lutego 2025

Hej Steffan,

Vi forstår din frustration, men vi bliver nødt til at præcisere nogle ting:

Tilbagebetaling kræver registrering af kontooplysninger. Vi kan ikke tilbageføre penge uden et registreret reg- og kontonummer i vores system.

Beløbet er trukket i henhold til din valgte betalingsperiode. Trækket er sket som en del af din kvartalsvise betaling – der er ikke trukket penge uden grundlag.

Vi har forsøgt at kontakte dig, men har ikke modtaget de nødvendige oplysninger. Det er urimeligt at give os skylden for en manglende tilbagebetaling, når vi ikke har modtaget de oplysninger, vi behøver for at gennemføre den.

Vi ønsker at løse dette hurtigst muligt, men det kræver, at du samarbejder og sender dine oplysninger. Vi ser frem til din henvendelse, så vi kan afslutte sagen.

Hilsen,

Fup fup fup selskab

Fup fup fup selskab - pas på derude!!!

Hvorfor har I så svært ved at returnere mine penge?

I overholder ikke de aftaler der bliver lavet med jer. Der kommer nok en skrivelse fra jer om hvor ked af I er i min sag, men I sørger jo ikke for at returnere mine penge som I på ulovligt vis har trukket før eltavlen skulle starte op hos her! Hvor svært kan det være?

Være nu professionel nok til at afslutte min sag!

Jeg har d.d måtte indsende klage til Ankenævnet på Energiområdet.

22 stycznia 2025

Kære Bablu,

Som tidligere nævnt, kan vi bekræfte, at din refundering er gennemført. Vi beklager den lange behandlingstid. Det krævede lidt ekstra sagsbehandling for at sikre, at alt blev håndteret korrekt.

Vi sætter pris på din tålmodighed og beklager selvfølgelig den ulejlighed, det har medført.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Firmaet virker dybt uprofessionelt

Firmaet virker dybt uprofessionelt og som et fupfirma. Kundeservice henviser til at man bliver kontaktet af indehaveren Kenni. Ham hører man intet fra. Man får ingen fakturaer/bilag til regnskabet og de trækker nogle beløb ud af det blå, som ikke stemmeroverens med forbruget. Jeg skifter selskab øjeblikkeligt og spærrer mine kort. Det her firma burde stoppes øjeblikkeligt!

Jeg har efterfølgende modtaget meget tvivlsomme bilag hvor der er lagt moms ovenpå beløbet som er trukket.

Elprisen som er trukket stemmer ikke overens med dagspriserne. Der er lagt skjulte beløb oveni den gennemsnitlige timepris, som tydeligt er bedrag af kunderne i forhold til hvad de lover.
De undlader at sende udspecificeret regning så folk ikke opdager det.

Fup og snyd af godtroende kunder!

I kan lukke strømmen begge steder for i får ikke en krone mede ud af mig før jeg har fået timeopgørelser på mit forbrug, som skal stemme overens med markedsprisen på strøm.

Med de priser i tager vil det koste mig ca 8000 årligt at have skiftet over til jer.
Gennemsnitsprisen har ligget på 84 øre i februar/ marts. Det er ikke det i har faktureret!

5 marca 2025

Kære Nordisk Dyrepark,

Vi er kede af at læse din oplevelse og beklager, at du føler dig utilstrækkeligt informeret i dit forløb hos os.

Vi har dog gennemgået din sag og må udtrykke en vis uforståenhed over dine udmeldinger, da din konto på nuværende tidspunkt står i minus, og vi har ikke trukket beløb udover det, der er relateret til dit forbrug og din aftale hos os. Alle opkrævninger er sket på baggrund af faktisk forbrug og gældende betingelser.

Vi forsøger altid at give vores kunder den nødvendige dokumentation og service, og vi beklager, hvis du ikke har modtaget dine bilag – vi sender dem naturligvis gerne igen, hvis du ønsker det. Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få afklaret misforståelserne og afsluttet forløbet korrekt.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

De bedste hilsner
Zosani Energi
SoMe Team

Solenergi gjort tilgængeligt!

Det er sjældent jeg skriver anmeldelser, men Zosani fortjener det. Deres kundeservice hjalp mig gennem hele processen. Det er både tilfredsstillende og økonomisk giver det mening

13 stycznia 2025

Kære Silas,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌞 Det betyder ekstra meget, når du sjældent skriver anmeldelser – vi sætter stor pris på din tid og feedback. Fantastisk at høre, at vores kundeservice gjorde processen nem for dig, og at det både føles godt og giver økonomisk mening.

Vi er altid her, hvis du får brug for hjælp i fremtiden!

Oceniono na 1 z 5

Ville ønske jeg havde læst jeres…

Ville ønske jeg havde læst jeres anmeldelser inden jeg havde skiftet.

Ham Kenny lover guld og grønne skove og når alt kommer til alt er de både meget dyre end alle andre og deres kundeservice er helt i bund.

Helt igennem et bundrådent selskab

27 lutego 2025

Kære Casper,

Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal have det.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne kigge nærmere på din sag for at finde en løsning. Vores team arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og vi vil gøre vores bedste for at bringe dette i orden.

Vi håber at høre fra dig og få chancen for at rette op på oplevelsen.

Oceniono na 2 z 5

Svindel - meldt til politiet

- De trak ekstra penge pga en “system fejl”
- de lover at man får pengene igen men udskyder hele tiden tidspunktet
- alle deres 5 stjerners anmeldelser på trustpilot er nogle de selv har lavet

Edit: endte med at få pengene tilbage - håber andre også får det!

10 lutego 2025

Kære Mikkel,

Vi beklager oprigtigt de problemer, vores systemfejl har forårsaget. Pengene er nu refunderet, som lovet – og vi tager selvfølgelig ansvar for, at det tog længere tid end normalt, hvilket vi klart kan forstå har skabt frustration.

For at gøre det helt klart: Vores Trustpilot-anmeldelser er ikke fabrikerede eller falske. De stammer fra reelle kunder, der har haft gode oplevelser med os. Vi tager både positiv og negativ feedback seriøst, og vi hverken køber eller manipulerer anmeldelser.

Vi arbejder allerede på at sikre, at lignende fejl ikke sker igen, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Oceniono na 1 z 5

De beholder dine penge og lover og…

de beholder dine penge og lover og lover de komme så er der en it fejl og de svarer ikke pr. telefon som er et opkalds center der tager der telefon som vil sende en besked til zosani men de vender ikke tilbage selv fra chefen får man den besked de vil få ordnet det omgående men det sker ikke det er en kedelig mde at forsøge at sælge billig strøm men det er det ikke

21 lutego 2025

Kære Poul

Vi kan bekræfte, at din refundering er gennemført. Vi beklager den lange behandlingstid, som skyldtes, at kundeforholdet var registreret i din kones/kærestes navn. Det krævede lidt ekstra sagsbehandling for at sikre, at alt blev håndteret korrekt.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Oceniono na 1 z 5

jeg skulle aldrig have været skiftet over til dem

Jeg skulle skrifte over til dem den 01/03, men de valgte så at gøre det en måned før tid, hvilket jeg ikke ville klage over, men pludselig trækker de over 3000kr fra min konto, og siger derefter at det var en system fejl.

Har igennem den sidste uge skrevet med en fra deres kunde service der hedder Kenny, han beklager og siger at han med det samme sætter en process i gang med at betale de penge retur til mig, det var den 10/02!

Vi har nu den 19/02 og de penge er stadig ikke gået ind på min konto, det er helt til grin.

Jeg synes det er grotesk at de ikke kan svare på hvornår pengene går ind på ens konto eller slet ikke retter op den GIGA fejl de har lavet med det samme.
En simpel overførelse tager mellem 3-5 hverdage.

Hold jer langt væk fra dette firma de gør ikke andet end at komme med undskyldninger og retter ikke om på en skid.

19 lutego 2025

Kære Tanja,

Jeg forstår virkelig din frustration over situationen, og jeg beklager de gener, det har medført. Kundeservice har allerede været i kontakt med dig og arbejder stadig på at få løst problemet hurtigst muligt.

Jeg kan godt forstå, at det virker uacceptabelt, at du endnu ikke har modtaget dine penge, især når der er tale om en systemfejl. Jeg vil følge op med kundeservice for at få en mere præcis status på sagen og sikre, at du får dine penge tilbage så hurtigt som muligt.

Tak for din tålmodighed, og jeg vender tilbage, så snart jeg har en opdatering til dig.

Zosani Energi SoMe team

FUSKER FIRMA

De holder ikke, hvad de lover. De trak penge fra min konto ved en 'fejl', som endnu ikke er kommet retur. Derudover har jeg ikke haft held med at komme i kontakt med dem. Jeg regner med at politianmelde dem, hvis jeg ikke hører fra dem snarest. HOLD DIG VÆK. Det er rent fusk.

Tak for svar - sjovt, at I kan bruge tid på at svare her, men ikke på kundeservicehenvendelser. Det kan jeg ikke bruge til noget. I har tydeligvis ingen intentioner om at løse det - og jeg køber ikke jeres undskyldning omkring IT-problemer. Det kan ikke være svært at føre penge tilbage, I ikke er berettiget til. Og skulle I være i tvivl, er beløbet 790,51 kr. I driver ikke en reel forretning. Længere er den ikke.

1 lutego 2025

Hej Gitte,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Når der er tale om en fejl, skal den selvfølgelig rettes, og vi arbejder på at få det løst.

Vores kundeservice er allerede opmærksom på din sag og vender retur hurtigst muligt. Hvis du endnu ikke har fået svar, er du meget velkommen til at sende os en privat besked med dine oplysninger, så vi kan følge op med det samme.

Vi beklager ulejligheden og sætter pris på din tålmodighed.

Zosani Energi SoMe-team

Fusker firma

Fusker firma.

Kort tid efter jeg er rykket over til Zosani, bliver der trukket knap 2000 kr fra min konto. Jeg kan ikke komme direkte igennem til virksomheden, men kommer igennem til kundeservice, som er eksternt.

Jeg kan ikke komme i kontakt med vedkommende som beslutter sig for uopfordret at trække pengene fra min konto, og dem som sidder i kundeservice, kan ikke svare mig.

Jeg har skrevet en mail om at jeg går videre med det her, hvis ikke det bliver rettet op.

1 lutego 2025

Kære Louise,

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration og beklager den oplevelse, du har haft. Vi har forsøgt at ringe til dig for at løse situationen, men desværre uden held.

Vi ønsker meget gerne at finde en løsning hurtigst muligt. Kontakt os gerne direkte på kundeservice@zosani.com, så vi kan gennemgå din sag sammen og få rettet eventuelle fejl.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi håber, vi kan få rettet op på denne oplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Zosani respekterer ikke fortrydelsesret og opkræver penge uretsmæssigt

Jeg bestilte el hos Zosani den 5.1. og fik en ordrebekræftelse. Af denne fremgik prisen ikke helt klart og der stod at skiftet til Zosani vil ske senere, faktisk den 14.2.2025 - altså over en måned senere.
Pga den uklare pris, forsøgte jeg at bruge min fortrydelsesret på deres hjemmesiden, men funktionen virkede ikke. Jeg skrev så en e-mail til dem med at jeg gør brug af fortrydelsesretten.
Den 6.1. blev der så reserveret ca 4.000kr på mit kort til betaling !? Jeg fik fat i kundeservice den 7.1. og forklarede situationen og at jeg altså har brugt fortrydelsesretten. De bekræftede og lovede at pengene til være tilbage omkring den 15.1.2025.
Men så senere på dagen den 7.1. blev min el-leverance pludselig skiftet fra nuværende udbyder til Zosani og de ca 4.000kr trukket fra kontoen.
Deres kundeservice lovede at hjælpe, men der er ikke sket noget andet end at el-leverancen 14 dage senere så er tilbage til nuværende udbyder - men de ca. 4.000kr har vi stadig ikke fået.

Svar til Zosanis svar:
Jeg har ikke opsagt Zosani, men gjort brug at min 14 dages fortrydelsesret dagen efter min bestilling. Zosani har så helt ulovligt alligevel gennemført leverandørskiftet dagen efter mit brug af fortrydelsesret og har ikke tilbagebetalt pengene den 15.1.2025 som lovet - ej heller indtil nu.

7 stycznia 2025

Kære Bernd,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud din frustration – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi beklager meget forvirringen omkring din opsigelse og det efterfølgende forløb. Når en opsigelse og tilbagebetaling håndteres, er der desværre en proces, der skal gennemføres, herunder en slutopgørelse, før et eventuelt tilgodehavende kan tilbageføres. Vi forsikrer dig om, at vi arbejder på at få dette afsluttet hurtigst muligt, så du får dine penge tilbage.

Vi vil meget gerne følge op på din sag og sikre, at alt bliver løst tilfredsstillende.

Endnu en gang beklager vi den ulejlighed, dette har medført for dig. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber, at vi kan finde en god løsning sammen.

Zosani energi SoMe team.

Falsk firma!

Firmaet har trukket 1700
Og 1500 på vores kort begge indenfor en uge.
Uden vi har haft et forbrug hos dem. Vi har spærret vores kort.
Det er snyd. Brug et andet selskab.

8 lutego 2025

Kære Simone,

Vi forstår din frustration og tager din henvendelse meget alvorligt. Det lyder bestemt ikke som noget, der burde ske, og vi vil straks undersøge sagen nærmere.

Vores kundeservice vil ringe dig op nu på mandag for at hjælpe med at finde en løsning. Du er også velkommen til at kontakte os på kundeservice@zosani.com, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at give os flere oplysninger forud for opkaldet.

Vi beklager ulejligheden og takker for, at du gør os opmærksom på dette. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Zosani Energis SoMe-team

Super service, meget ligetil

Mere eller mindre samme oplevelse som tidligere anmeldelser her.

Er glad for at have skiftet fra min tidligere udbyder. Jeg var lidt i tvivl om hvem vi skulle skifte til, men efter et kort opkald med zosani virkede det som et simplelt valg.

9 stycznia 2025

Hej Matteo,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at skiftet til Zosani var et nemt valg for dig. Vi stræber efter at gøre tingene så ligetil som muligt, så det er skønt at høre, at det har været din oplevelse.

Velkommen hos Zosani – vi ser frem til at være din energipartner i mange år frem! ⚡️🌱

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt zosani som den abselout…

Jeg fandt zosani som den absolout billigste levarandør i mit område inde på elpris.dk. Efter at have kontaktet dem, blev jeg indenfor 5 minutter kontaktet af en rådgiver der fandt en aftale der passede mit behov!

hurtig svartid og kompatente medarbejdere.

Fem stjerner herfra.

19 grudnia 2024

Hej Emil,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er glade for, at du fandt os som den billigste leverandør, og at vores rådgiver kunne hjælpe dig hurtigt med at finde den rette løsning.

Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere god service og energi til dig.

De bedste hilsner
Zosani Energi SoMe Team🌍✨

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma!
NordiskEL og Zosani er det samme.

16 stycznia 2025

Kære Hejdi,

Tak for din feedback. Vi vil gerne præcisere, hvem vi er som virksomhed.

Zosani Energi består af seks partnere, hvoraf én tidligere har arbejdet og været partner hos NordiskEL. Derudover har vi kollegaer med erfaring fra flere forskellige energiselskaber, herunder Velkommen, Blue Energy, Modstrøm og andre.

Vi er en selvstændig virksomhed med fokus på at skabe en gennemsigtig og ærlig tilgang til energiløsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@zosani.com.

Oceniono na 1 z 5

Hurtig med at sende regning

Efter aftale, hvor Zosani skulle overtage levering af strøm pr. 14.2 var accepteret, sendes allerede a'conto regning d. 13.1! Det er ikke ok. Og kundeservice ringer ikke tilbage som lovet. Det er ikke godt nok.

14 stycznia 2025

Odpowiedź od Zosani

Tak for din feedback. Vi beklager meget, hvis vores håndtering af din sag ikke har levet op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke vores intention at skabe forvirring eller ubehag for vores kunder. Den a'conto-regning, du har modtaget, er sendt som led i vores systemrutiner, men vi forstår, at det kan virke ubelejligt, når levering endnu ikke er påbegyndt, dog står du i vores system til opstart den 22.01.2025.

Vi er også kede af at høre, at du ikke er blevet kontaktet som lovet. Det er ikke den service, vi ønsker at levere, og vi tager det meget seriøst. Vi vil straks følge op internt for at sikre, at din sag bliver håndteret hurtigt og korrekt.

Vi vil gerne rette op på situationen og sikre, at du føler dig godt behandlet.

Endnu en gang tak for at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Zosani Energi Kundeservice

Oceniono na 4 z 5

Jeg syntes det er rigtig rart at de er…

Jeg syntes det er rigtig rart at de er nemme at komme igennem til. Der Var lige et problem med mit estimeret forbrug, men det fik kenni meget hurtigt rettet.
Rigtig flinke medarbejdere der tager sig tid til at lytte og yde en god service.

kan VARMT anbefales

10 stycznia 2025

Odpowiedź od Zosani

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er glade for at høre, at du oplever vores kundeservice som nem at komme i kontakt med, og at vi hurtigt fik løst problemet med dit estimerede forbrug.

Hos Zosani Energi sætter vi en ære i at lytte til vores kunder og yde en service, der gør en forskel – derfor er det skønt at høre, at du føler dig godt behandlet.

Vi er her altid, hvis du får brug for hjælp igen, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Kenni
Kundeservice
Zosani Energi

Det rene fusk!

Det værste fusker-firma!!! Hold jer LANGT væk!!!
Jeg er blevet snydt for 2000 kr. hvilket er meget for mit vedkommende…-har gentagne gange kontaktet ‘firmaet’, som lovede at bringe det i orden, og det er stadig ikke sket!

7 stycznia 2025

Hej Line,

Vi beklager meget, hvis der har været forvirring omkring din konto og betalingerne. Vi har gennemgået din slutopgørelse og kan bekræfte, at din aktuelle saldo hos os er 1.241,77 DKK. Acontobeløbet er beregnet på baggrund af dit forbrug, og vi ønsker naturligvis at sikre, at alt stemmer korrekt.

Vi kan også se, at tilbagebetalingsprocessen for dette beløb er igangsat.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information om tilbagebetalingen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@zosani.com, så vi kan hjælpe dig videre.

Zosani Energi SoMe team

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse og rigtig god…

Fantastisk oplevelse og rigtig god service.

11 grudnia 2024

Hej Jonas,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse og sætter pris på din ros af vores service.

Hvis du har brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe!

Zosani Kundeservice

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej