ligesom Jan Sonne skriver har jeg oplevet meget det samme. de trækker et uoplyst aconto beløb svarende til for vores vedkommende 6 mdr forbrug (2600+kr) 10 dage før kontrakt starter, og vender ikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har meldt dem til politiet. Dem de betaler for kundeservice i telefonen mistænker dem også for fusk, da mange ringer ind. - De trak ekstra penge pga en “system fejl” - de lover at man få... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Update information 04.04.2025 Vi vil gerne informere dig om, at vi i øjeblikket foretager en grundig gennemgang af alle kundekonti i Zosani Energi. Dette arbejde udføres i fællesskab af vores kundeservice- og økonomiafdeling, og omfatter følgende områder: Gennemgang af alle transaktioner Håndtering af eventuelle reklamationer via betalingskort (Dankort) Refusioner relateret til den tidligere system-fejl Alle kundekonti vil være gennemgået senest den 15. maj 2025, og vi udligner og tilbagebetaler løbende, efterhånden som gennemgangen skrider frem. Der er ikke behov for, at du som kunde foretager dig noget – vi kontakter dig direkte, hvis der er behov for yderligere oplysninger. Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed og forståelse. Med venlig hilsen Zosani Energi – Kundeservice kundeservice@zosani.com
Strandvejen 100, 2900, Hellerup, Dania
Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
En advarsel til andre – Zosani Energi tilbageholder mine penge!
Jeg er dybt frustreret og vred over den behandling, jeg har fået af Zosani Energi.
Den 06.04.2025 modtog jeg min slutopgørelse med opgørelsesnummer 97660, hvor det fremgik, at jeg har kr. 4.199,26 til gode. Det drejer sig om beløb, de har trukket vilkårligt og uden min godkendelse fra min konto, og alligevel – på trods af utallige henvendelser – har jeg stadig ikke fået mine penge retur.
Jeg har sendt flere mails og forsøgt at komme i kontakt med deres support. Intet sker. Min seneste supportanmodning fra den 03.05.2025 med nummer 2170 er stadig ikke besvaret. Jeg har sågar skrevet direkte til Kenny fra Zosani Energi, uden nogen som helst respons.
Det her er under al kritik, og jeg føler mig både snydt og ignoreret. Det er helt uacceptabelt, at et energiselskab kan slippe af sted med at tilbageholde kunders penge og samtidig ignorere deres henvendelser.
Mit kundenummer er 20606, og jeg vil nu – som mange andre også har gjort og anbefalet – gå videre til højere instanser for at få undersøgt denne virksomhed og for at sikre, at jeg får mine penge tilbage.
Zosani Energi får absolut IKKE min anbefaling – tværtimod!
This is the worse experience I ever had when it comes to a company providing you a service and the customer service. I ended up reporting to the police, blocking my card and contacting a lawyer. But they’ll pay back in one way or another.
I opened an account on November 2024. And without any justification or notifications they withdrew a total of about 14000 dk over the months from my bank account even though I was barely spending 350 dk of electricity per month. I tried to contact them on multiple occasions to explain the major issue without any success. It is almost impossible to get someone from the proper department. Therefore, I decided to close my account on May 15th and they still managed to withdraw about 3000 dk this morning on May 19th. It is simply unbelievable to run a company the way they do it. So amateurish, so unprofessional. Get away from them is my only piece of advice.
Deres platform er nem at bruge selv for os der ikke er så tekniske! Indtil videre har kundeservicen har været tålmodig og hjælpsom hver gang vi har snakket med dem
Skiftede til Zosani der jfr. Eltavlen viste en besparelse.
En uge før skiftet hævede de 2678 kr og en uge senere 3300 kr. mindre en måned efter 4789 kr. Har forsøgt at kontakt deres kundeservice som efter lang tid svarede med besked om at de ville give besked til firmaet hørte ikke noget og forsøgte kundeservice igen, som oplyste at der kunne gå op til 24 timer før jeg ville blive kontaktet. Denne forretningsmetode tilhører i min optik kun svindler og jeg har derfor straks tilmeldt mig et andet elselskab.
Mit råd !er ligesom det andre holder jer væk
Venter stadig på at få de penge som jeg har tilgode, efter at jeg har skiftet selskab igen.
De hæver bare penge som de har lyst til. De har trukket mere end 6000 kroner fra min far på 2-3 måneders tid nu. Når man ringer dem op så kan kundeservice selvfølgelig ikke gøre noget som helst og siger at de får en anden til at ringe men gæt hvad de ringer aldrig....
Hvordan et firma som dette ikke er blevet lukket af politiet endnu er mig en kæmpe gåde.
Det er endda ret simpelt at se at de fleste 5 stjerne reviews er betalt. Prøv at find en 5 stjerne review og gå ind på deres profil, du vil ofte finde at de har 1 eller flere anmeldelser på forskellige sider med PRÆCIS samme tekst/eller samme firma SpotPris.
Endnu en opdatering. Kan sige at SpotPris og Zosani er oprettet af samme person. Hvordan kan dette lade sig gøre? Hvorfor er det tilladt at lave fake firmaer som laver intet andet end at scamme folk?
Endnu en opdatering. De har nu enten slettet eller blokeret mig på facebook.
Promised cheaper energy, but got about 6000 kr taken out of our account within the first month of being with them. Not what we had agreed to, and the customer service is "external" and have no idea what is going on in the rest of the company. No option to get refunded, and very difficult to come out of the agreement. Very nice on the surface, but just another "small energy company" living off of taking more money than needed. Stay away from these guys and SpotPris energy! Some serious bullcrap going on here.
De lever overhovedet ikke op til det, de lover vedr. billig el. Der bliver trukket det ene beløb efter det andet og det stiger og stiger hver gang. Ringer og skrive flere gange, men undskyldningen er, at der er en it-fejl. Jeg aner overhovedet ikke, hvad jeg betaler for.
Har sådan fortrudt jeg lod mig overtale til at skifte til dem.

Odpowiedź od Zosani
Er så glad for at have fundet et grønt alternativ til de traditionelle energiselskaber. Jeg føler mig godt tilpas med at vide at min strøm kommer fra bæredygtige kilder.

Odpowiedź od Zosani
Jeg har nu gennem 3 mdr forsøgt at komme igennem til deres kundeservice. For at informere dem om at de har oprettet mig på forkerte adresse. Også har de frækhed at trække penge på min konto uden nogen former for advisering. Jeg har i mellemtiden oprettet mit el forsyning hos et andet selskab. ..
Ingen service ..... de hæver bare penge som de lyster.. fangede fræk...tyveri ved højlys dag

Odpowiedź od Zosani
trak meget stor acconto beløb (+6mdr forbrug). Fik ikke tilfredsstillende besked fra kundeservice. Sender i øvrigt ikke faktura på mal i forbindelse med betalingerne

Odpowiedź od Zosani
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Den 27. april 2025 kontaktede jeg Zosani Energi vedrørende en meget væsentlig prisforskel mellem det, jeg blev lovet, og det jeg faktisk betaler. Jeg skiftede til Zosani, fordi jeg blev lovet en billigere løsning end hos min tidligere udbyder (Modstrøm). Men nu kan jeg dokumentere, at jeg har betalt over 2.000 kr. mere – på trods af deres løfter.
Siden da har jeg forsøgt at få svar – intet svar. Ingen bekræftelse, ingen forklaring, ingen undskyldning. Det virker som bevidst ignorering, og det lugter langt væk af falsk markedsføring.
Jeg har givet dem en rimelig frist, og alligevel sker der intet. Det føles ærligt talt som tyveri ved højlys dag.
Hvis du overvejer at skifte til Zosani – lad være.

Odpowiedź od Zosani
Jeg er endnu en i koret af kunder der åbenbart bliver snydt så vandet driver.
Trods abonnement men kvartalsbetaling er der trukket penge i januar, februar og april og lige nu har de over 4000kr stående af mine penge og de er blevet helt tavse på mailen.
Er i proces men klage på den korrekte måde, så de snart kan imødese anmeldelse via de forskellige mulige kanaler.
Fup og svindel, inkl alle deres falske femstjernes anmeldelse, som er lavet af brugernavne med kun en anmeldelse og som Trustpilot heller ikke kan finde ud af at fjerne...
Update 16.05: De har IKKE rakt ud, selv om de påstår det. Og kan nu tilføje at de har trukket et beløb for abonnement som er imod den indgåede aftale.
Update: 25.05: De er nu gået konkurs!! Det er jo direkte svindel og derfor har jeg meldt de to ejere med navns nævnelse til politiet!

Odpowiedź od Zosani
ligesom Jan Sonne skriver har jeg oplevet meget det samme.
de trækker et uoplyst aconto beløb svarende til for vores vedkommende 6 mdr forbrug (2600+kr) 10 dage før kontrakt starter, og vender ikke tilbage på opfordringer hertil med henblik på afklaring af nævnte aconto trækning. kort spærret og kontrakt opsagt pr mail da man ikke har mulighed for opsigelse på deres hjemmeside!
andet selskab søgt og bestilt!!!!

Odpowiedź od Zosani
Jeg blev kunde hos dette selskab i december sidste år. Efterfølgende trak de 3.200 kr. fra min konto i januar og 4.800 kr. i december – på trods af et månedligt forbrug på kun 200-300 kr. Jeg spærrede mit kort og spurgte ind til hævningerne. De oplyste, at der var tale om en "IT-fejl", og at jeg ville få pengene retur måneden efter.
Siden da har jeg ad flere omgange oplyst mine bankoplysninger, men jeg har stadig ikke modtaget nogen tilbagebetaling.
Hvis du er så uheldig at være kunde hos dette selskab, anbefaler jeg følgende:
1. Spær dit dankort med det samme / opsig din betalingsaftale. De misbruger dine betalingsoplysninger og bruger dig som en gratis hæveautomat. Jeg har flere gange bedt om at få mine penge tilbage, men kundeservice kommer kun med tomme løfter og undskyldninger. For en almindelig virksomhed burde det ikke tage 4-5 dage at lave en simpel bankoverførsel.
2. Meld dig ud korrekt. Jeg skrev en opsigelse pr. mail, som de bekræftede. Men der skete intet. Jeg var nødt til at logge ind på deres hjemmeside, vælge "Skift adresse" og oplyse, at jeg ikke har brug for el på den nye adresse. En skriftlig opsigelse på mail er tilsyneladende ikke nok.
3. Tag sagen videre. Meld dem til Ankenævnet på Energiområdet, eller inddriv dit krav via inkasso eller småsagsproces ved fogedretten. Jeg overvejer aktuelt selv en af disse muligheder.
4. Anmeld dem offentligt. Skriv anmeldelser både på Google og her. Husk også at anmelde Spotpris.io – deres nye selskab på samme CVR. Du bør også anmelde dem til Forbrugerombudsmanden. Jo flere der reagerer, desto større chance for, at der bliver grebet ind.
Jeg har en stærk mistanke om, at Zosani El benytter en forretningsmodel, hvor de skaffer mange kunder, foretager uberettigede hævninger og derefter går konkurs med selskabet – hvilket efterlader kunderne med værdiløse krav. På Virk.dk kan man se, at ejeren tidligere har stået bag flere elselskaber, som alle er endt i konkurs.

Odpowiedź od Zosani
Jeg har tidligere skrevet en dårlig anmelde på denne side. (se “en sælger ringende mig op og fortalte...”). På den anmelde har de svaret at de har taget kontakt for at udbedre problemet. DET ER LØGN! Jeg har hverken modtaget mail, opkald eller information på nogle andre medier. De siger alt for at dække deres egen ryg

Odpowiedź od Zosani
Zosanis kundeservice er så mangelfuld, at jeg efter 3 uger som kunde har besluttet at skifte elselskab. Inden for 1 uge efter jeg blev kunde, trak de mere end 4200 kr. fra min konto. I 2 uger har jeg ventet på, at en fra bogholderiet kontaktede mig med en forklaring og en refusion. Ingen har kontaktet mig. Jeg er færdig med Zosani.

Odpowiedź od Zosani
Indenfor 2 måneder havde de trukket omkring 6000 kr aconto, hvilket er mere end jeg forbruger 8 måneder. Kontaktede dem og fik af vide at de ville fører halvdelen af beløbet tilbage. 2 måneder efter var der intet sket, på trods af adskillige henvendelser til firmaet, som altid lige havde en eller anden underlig forklaring. Ventede 1 månede mere, hvorefter jeg skiftede selskab. Nu har jeg så ventede 1,5 måned på at få mit tilgodehavende på 4000 kr udbetalt og hele proceduren kører bare forfra, med beskeder om at de kommer lige om lidt. Nu hvor der er gået 4 måneder siden jeg skulle have nogle penge retur, har jeg stadig ikke modtaget 1 krone. Så med mindre man er helt vild med at få en sludder for en sladder med kundeservice, så vil jeg råde jer til at finde et andet selskab.

Odpowiedź od Zosani
Jeg talte med en virkelig flink sælger for noget tid siden (Anders tror jeg). Jeg lovede, at skrive en god anmeldelse når jeg begynder med at få regninger. Må ærligt sige jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg ikke har prøvet at skifte før. Kan se en besparelse som lovet. 10/10 indtil videre. God kundeservice og gode priser!

Odpowiedź od Zosani
Jeg er endnu en af dem, der blev snydt fra dette firma. De hæver penge første gang uden nogen kommunikation (det var en sand overraskelse, da jeg tjekkede min bankkonto). De lovede, at det var en "IT-fejl", og at jeg ville blive refunderet den 15. i næste måned. Det skete ikke, og i stedet trak de flere penge! Jeg var nødt til at skifte til et tomt kreditkort for at undgå, at de hævede mere. På dette tidspunkt er jeg skiftet til et andet firma, og de skylder mig stadig mere end 4000 DKK! Jeg ringede mange gange til kundeservice (som er "ekstern") og blev henvist til "bogholderi"-afdelingen, men der skete ikke noget. Hold dig væk!

Odpowiedź od Zosani
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.