Oceniono na 1 z 5

ligesom Jan Sonne skriver har jeg oplevet meget det samme. de trækker et uoplyst aconto beløb svarende til for vores vedkommende 6 mdr forbrug (2600+kr) 10 dage før kontrakt starter, og vender ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Promised cheaper energy, but got about 6000 kr taken out of our account within the first month of being with them. Not what we had agreed to, and the customer service is "external" and have no idea wh... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg har meldt dem til politiet. Dem de betaler for kundeservice i telefonen mistænker dem også for fusk, da mange ringer ind. - De trak ekstra penge pga en “system fejl” - de lover at man få... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu gennem 3 mdr forsøgt at komme igennem til deres kundeservice. For at informere dem om at de har oprettet mig på forkerte adresse. Også har de frækhed at trække penge på min konto uden no... Zobacz więcej

1. Dostawca energii odnawialnej

Napisane przez firmę

Update information 04.04.2025 Vi vil gerne informere dig om, at vi i øjeblikket foretager en grundig gennemgang af alle kundekonti i Zosani Energi. Dette arbejde udføres i fællesskab af vores kundeservice- og økonomiafdeling, og omfatter følgende områder: Gennemgang af alle transaktioner Håndtering af eventuelle reklamationer via betalingskort (Dankort) Refusioner relateret til den tidligere system-fejl Alle kundekonti vil være gennemgået senest den 15. maj 2025, og vi udligner og tilbagebetaler løbende, efterhånden som gennemgangen skrider frem. Der er ikke behov for, at du som kunde foretager dig noget – vi kontakter dig direkte, hvis der er behov for yderligere oplysninger. Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed og forståelse. Med venlig hilsen Zosani Energi – Kundeservice kundeservice@zosani.com

1,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Efter at have skiftet selskab er jeg…

Efter at have skiftet selskab er jeg blevet meget mere bevidst om mit elforbrug. Deres app giver mig præcis den information jeg har brug for, og jeg kan tydeligt se hvornår jeg bruger mest strøm. Det har hjulpet mig spare en del på regningen.

4 lutego 2025

Hej Holger,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det fantastisk at høre, at du er blevet mere bevidst om dit elforbrug efter at have skiftet til os!

Vi er rigtig glade for, at du får værdi ud af vores app og bruger den til at optimere dit forbrug. Det er præcis det, vi stræber efter – at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder at tage kontrol over deres elforbrug og samtidig spare penge.

Tak fordi du valgte Zosani Energi – vi er glade for at have dig med på rejsen mod en smartere og mere bæredygtig energifremtid.

Zosani Energi SoMe-teamet

Massere falske anmeldelser

Massere falske anmeldelser. Det er svindel og ejeren har flere elselskaber som alle sammen er noget bras og er gået konkurs.

18 kwietnia 2025

Hej Kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har fået det indtryk af Zosani Energi, og vi vil meget gerne adressere dine bekymringer.

Først og fremmest vil vi gerne understrege, at vi hos Zosani Energi arbejder med fuld gennemsigtighed og efter gældende regler og lovgivning. Vi tager beskyldninger om svindel meget alvorligt, og vi kan forsikre dig om, at der ikke foregår noget uærligt i vores virksomhed.

Vi er stolte af at levere personlig kundeservice og energi på fair vilkår – og mange af vores kunder har haft gode oplevelser, som vi også ser genspejlet i mange af de anmeldelser, vi får.

Ejeren af Zosani Energi har tidligere erfaring i energibranchen, hvilket både har givet værdifuld indsigt og ambitionen om at gøre det bedre og mere gennemsigtigt end mange andre aktører. Netop derfor blev Zosani grundlagt – for at give kunderne en mere ærlig og enkel løsning i et ofte uigennemskueligt marked.

Vi sætter stor pris på feedback, da det hjælper os med at blive endnu bedre – og vi vil meget gerne i dialog, hvis du har konkrete oplevelser, du vil dele med os. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få en god snak om dine oplevelser.

Zosani Energi – SoMe Team

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service

Fantastisk service! De hjalp mig med at forstå min elregning, og nu betaler jeg kun for det, jeg rent faktisk bruger. Deres platform er så brugervenlig at selv min 70-årige mor kan finde ud af at bruge den.

6 lutego 2025

Hej Nanna,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores team har gjort det nemt for dig at gennemskue din elregning, så du kun betaler for det, du rent faktisk bruger. At din 70-årige mor også kan finde rundt på platformen uden vanskeligheder, er præcis den brugervenlighed, vi stræber efter.

Vi værdsætter din feedback og ser frem til at fortsætte med at levere en enkel, gennemsigtig og pålidelig oplevelse hos Zosani Energi.

Zosani Energi SoMe-teamet

Absolute cowboys

Instead of spending their time writing fake 5* Trustpilot reviews, it would be nice if Zosani could use this time to refund customers their money after their excessive overcharging. I've been waiting months for several thousand kroner to be refunded, the latest delay tactic is a sham "review" of their accounting system. Why this should be my problem I have no idea, just give me my money back you absolute cowboys. Avoid Zosani at all costs!

Update: of course the deadline of May 15 that Zosani gave has come and gone without any refund of the money it owes its customers. The company is no longer responding to emails. I hope you sleep well at night Kenny Santos and Søren Fjeldsted Nielsen you thieves.

14 kwietnia 2025

Dear Hogan,

Thank you for your message. We're genuinely sorry to hear about your experience and understand your frustration regarding the delays.

Please know that your case has not been ignored. We’re currently finalizing the process. The recent delay is due to an internal review of our accounting system – which we understand should not affect you, and we sincerely apologize for the inconvenience this has caused.

We also want to be clear that all our reviews are 100% authentic and reflect real customer experiences. We value transparency and fairness in everything we do.

We appreciate your patience and assure you that our goal is to resolve this matter fully. If you would like a status update or a confirmation of the transaction once processed, you’re always welcome to reach out directly to kundeservice@zosani.com.

Kind regards,
Zosani Energi SoMe Team
We’re here to help – and make it right.

Oceniono na 1 z 5

De har tilbageholdt mine penge i 2…

De har tilbageholdt mine penge i 2 måneder med løbende løfter om at betale dem tilbage, men de nægter simpelthen at gøre det. De svarer heller ikke længere på emails. HOLD JER VÆK

9 kwietnia 2025

Kære Magnus,

Først og fremmest vil vi gerne give dig vores oprigtige undskyldning for den oplevelse, du har haft. Det er på ingen måde den standard for service, vi ønsker at levere hos Zosani Energi, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi kan bekræfte, at vores bogholderi har rettet henvendelse til dig, og sagen er under aktiv behandling. Der er absolut ikke tale om nogen form for tilsigtet tilbageholdelse, og vi beklager meget den forsinkelse og manglende kommunikation, du har oplevet.

Vi ønsker at få dette løst hurtigst muligt og vil sikre, at du modtager den opfølgning og tilbagebetaling, du har krav på. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@zosani.com, så vi kan følge sagen til dørs sammen.

Tak for din tålmodighed – og endnu en gang undskyld for det skete.

Zosani Energi – SoMe team

Oceniono na 1 z 5

Dobbelt aconto, som ikke tilbagebetales

Jeg skiftede til zosani. Først blev der hævet 2.678 kr. den 20. Marts for acontoafregning. Den 24. Marts modtager jeg en faktura på 2.112,97 kr. for acontoafregning. Jeg henvender mig straks med oplysning om, at beløbene ikke stemmer overens.

Alligevel bliver der hævet 2.112,97 kr. den 26. marts.

Siden da har jeg haft skrevet til selskabet utallige gange og bedt om at få tilbageført mit acontobeløb, men jeg bliver blot holdt hen. Senest skrev jeg onsdag i sidste uge, at jeg ville anlægge retssag om beløbet, hvis ikke jeg snart hørte, hvornår der ville komme en afklaring. Jeg blev lovet en afklaring dagen efter. Vi skriver nu mandag. Jeg har derfor måtte sende et inkassovarsel til selskabet, og så må der anlægges retssag.

Når man ringer til deres kundeservice, kan de ikke hjælpe med andet end at prøve på at få en kollega til at ringe en op. Som så aldrig sker,

Hold jer rigtig langt væk fra denne virksomhed!

7 kwietnia 2025

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest vil vi gerne undskylde for den oplevelse, du har haft med os. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker, at nogen af vores kunder skal stå tilbage med.

Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi beklager den manglende sammenhæng mellem de opkrævede beløb samt den efterfølgende kommunikation. Vi kan bekræfte, at vi har rakt ud til dig og sendt dokumentation vedrørende tilbageførslen, så du kan se præcis, hvordan sagen er blevet håndteret.

Vi tager din feedback meget seriøst og arbejder løbende på at forbedre både vores kundeservice og interne processer, så vi kan sikre en mere smidig oplevelse for alle vores kunder fremover.

Har du fortsat spørgsmål eller mangler svar, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – vi ønsker at få afsluttet sagen på en ordentlig og tilfredsstillende måde.

Zosani Energi – SoMe teamet

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk! Det er et svindel nummer.
De kræver unødigt mange penge som langt overstiger kundens egentlige forbrug.
Vi har stadig til gode at få de penge retur, som vi har til gode. På trods af lovning om overførsel inden dagen er slut, inden ugen er omme, inden måneden er omme og den 15. i måneden. Og nu har de så oprettet nyt domæne og ændret lidt i deres navn for at undgå alle de dårlige anmeldelser.

Husk også at efterlade jeres negative anmeldelse på deres nye trustpilot side “zosanienergi”. Så de ikke får fingre i andres penge.

4 kwietnia 2025

Kære Marie,

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår din frustration over den manglende udbetaling.

Vi kan bekræfte, at vi har rettet henvendelse til dig for at løse sagen, og vi arbejder på at sikre, at det beløb, du har til gode, bliver udbetalt korrekt. Vi beklager meget den ventetid og de skiftende informationer, du har fået – det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vores navn og domæne er fortsat det samme, og vi ønsker fuld gennemsigtighed i alt, vi gør. Vi håber, at du vil tage imod vores henvendelse, så vi sammen kan få afsluttet dette forløb på en ordentlig måde.

Oceniono na 1 z 5

Fup firma hold jer væk fra

Fup firma hold jer væk fra. De trækker penge uden advarsel eller sende regningen. De siger at de er billigt men regningen er større end forventet de trække 99 kr. for så kaldt service og betjeningen som Jeg ikke har set fra deres side, Jeg skiftede med et andet el selskab og de skylder mig 3200.kr og det er nu mere en måned som de ikke har betalt, de sendt mig opgørelse hvor over 600kr. forduftet fra deres regnskab og selvfølger er de god til en ting faktiske og det er at komme med undsklyder og bort forklaringer og derfor få de et stjerne for.
Jeg kommer til anmelde dem til forbruge ombudsman .

Endnu en gang kommer svinldler, eller fortrækker du kunderservcice, måske økonomi leder, eller SoMe Team eller fortrækker du Kenny, samme person med forskellige betegnelse og igen tomme ord gang på gang

1 lutego 2025

Kære Walid,

Tak for din henvendelse – vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en så utilfredsstillende oplevelse.

Vi har undersøgt din sag og kan bekræfte, at din konto er blevet opgjort, og at en tilbageførsel af det beløb, du har til gode, er sat i gang. Vi forstår, at ventetiden har skabt frustration, og vi beklager, at det har taget længere tid end ønsket.

Hvis du fortsat mangler en del af beløbet, eller har spørgsmål til opgørelsen, vil vi meget gerne følge op. Du er meget velkommen til at sende dit kundenummer til kundeservice@zosani.com, så vi kan få afsluttet sagen hurtigt og korrekt.

Tak for din tålmodighed – vi ønsker at gøre det rigtige og rette op på forløbet.

Oceniono na 1 z 5

Rigtig god start - men så stoppede det også der

Rigtig god start - men så kom problemerne efter bare 14 dage havde de lige pludselige taget 1800kr uden nogle grund osv - skriver til dem og de siger at jeg skal tilføje en konto de kan sende dem tilbage på.
flere uger går her men stadigvæk ingen penge der - så 1 måned efter tog de 2700kr igen uden grund og igen skriver jeg til dem og her siger de at man får dem indenfor et par dage..
og nu 2 uger senere ingen penge på min konto..

kan ikke forstå det kan være lovligt dette her.

Mangler stadigvæk at få mine 4000kr

20 marca 2025

Kære Kunde,

Tak for din besked – vi forstår virkelig din frustration, og vi beklager dybt den oplevelse, du har haft hos os.

Det er bestemt ikke sådan, det skal være, og vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, så vi kan sikre, at du får det beløb, du har til gode. For at vi kan finde dine oplysninger i systemet og følge korrekt op, beder vi dig venligst sende dit kundenummer til kundeservice@zosani.com – så sørger vi for at tage hånd om sagen med det samme.

Vi beklager den ventetid og de udfordringer, du har mødt, og vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på forløbet.

Snydt for 18.000 kr

Oprettede mig som kunde i december måned med start dato i midt januar. Modtog bekræftelse på start dato, men de tilmeldte mig aldrig, men trak alligevel total over 18.000 kr fra min konto. Blev kontaktet over en måned senere af NRGI at jeg nu var kunde der.

Efter mange henvendelser og lovning om opkald og løsninger, så sker der ingenting.
Nu får man ikke svar på mails eller opkald.

Jeg har meldt sagen til politiet og Energinævnet.
Jeg vil nu kigge ind i en advokat.

Er du kunde her så skynd dig at flygt og spær dine kort.

Ejeren har mange konkurser, senest et andet el selskab som lukkede sidste år.

1 kwietnia 2025

Kære Joachim,

Først og fremmest vil vi gerne give dig vores oprigtige undskyldning for den fejl, der er sket i forbindelse med din oprettelse hos os. Vi er meget kede af den frustration og ventetid, du har oplevet – det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Der opstod desværre en teknisk fejl, som betød, at din tilmelding ikke blev registreret korrekt, selvom betaling blev trukket. Det er naturligvis fuldstændig uacceptabelt, og vi har derfor arbejdet intenst på at rette op på det – som vi også har lovet.

Vi kan nu bekræfte, at din konto er blevet opgjort, og at tilbageførslen er på vej. Vi har også kontaktet dig direkte via mail med nærmere information og dokumentation på sagen.

Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi beklager dybt, at dette overhovedet kunne ske. Tak for din tålmodighed – og endnu en gang undskyld for den oplevelse, du har haft.

Zosani Energi – SoMe Team

Oceniono na 1 z 5

ikke vælg dem, det er fusk

ikke vælg dem! de snyder blot en..

jeg sendte en opsigelse to timer efter jeg tilmeldte mig og de har alligevel trukket penge fra mig nu..

28 marca 2025

Hej Casper,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår, at det kan være frustrerende, når tingene ikke går som forventet.

Vi har gennemgået din sag og kan bekræfte, at vi har modtaget din opsigelse. Dog er det blevet trukket et beløb fra din konto, som vi nu har set på, og vi har allerede sat en tilbageførsel i gang for at sikre, at pengene bliver returneret til dig.

Vi beklager meget den fejl, der er opstået, og vi håber, at dette vil løse situationen hurtigt. Skulle der være nogen yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra dette dårlige selskab

De skylder mig penge siden januar måned. De har dog ikke betalt mig en eneste krone, selvom de lovede mig fem gange. Hold jer væk fra dette dårlige selskab. Jeg synes, det er det værste elselskab i Danmark.

Opdatering
Den 09.04.2025
Jeg har ikke fået penge tilbage endnu.

21 marca 2025

Hej Mohammed,

Vi beklager din oplevelse og forstår din frustration. Vores økonomiafdeling har allerede behandlet din sag, og vi arbejder på at sikre, at alle sager håndteres korrekt og rettidigt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Bruger kunderne som bank

Bruger kunderne som bank.

Trækker hvad der svare til et årsforbrug hver måned.

31 marca 2025

Hej Thomas,

Vi beklager mange gange, at der er opstået en fejl. Vi forstår din frustration og tager dette meget alvorligt. Vi har allerede henvendt os til dig for at finde en løsning og sikre, at sagen bliver håndteret korrekt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vi ønsker at få dette løst hurtigst muligt.

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag, fuldstændig absurd hvordan de stadig er i live. De overtog el aftalen på en kommende adresse en måned før som ikke var aftalt. De sendte en regning for den måned også, snakkede med den såkaldte Kenny som alle begynder vide hvem er, han undskyldte og sagde penge vil komme retur og det var en fejl fra deres side. Pengene kom aldrig. Det efter sender de en efter regning på en slut opgørelse selvom jeg har skiftet el selskab i mellemtiden. De er blevet anmeldt, ærgerligt håber ikke nogen vælger dem som el leverandør.

31 marca 2025

Kære Jonatan,

Jeg er ked af at høre om den oplevelse, du har haft, og forstår din frustration. Jeg vil gerne forsikre dig om, at vi tager din sag alvorligt.

Vores bogholderi vil tage kontakt til dig snarest for at få afklaret og løst situationen. Vi ønsker at finde en løsning og rette op på eventuelle fejl.

Tak for din tålmodighed, og vi håber at få afsluttet sagen hurtigt.

Venlig hilsen,
Zosani Energi Team

Fuldkommen grotesk

Fuldkommen grotesk, at selskabet på to måneder trækker 8000 kroner trods månedlig forbrug svarende til 800kr. Har opsagt aftalen og i forbindelse med dette sendes der besked om at slutopgørelsen fremsendes i løbet af seks uger trods loven siger fire uger. Selvom selskabet skriver at de udbetaler penge omkring den 15. i måneden har jeg endnu ikke fået mit tilgodehavende udbetalt. Dette også trods nu fire fremsendte mails for at bede om at få beløbet udbetalt.

Svar vedr kommentar fra selskab:
Bogholderiet skrev at jeg ville have mine penge inden ugens udgang. En uge senere er pengene fortsat ikke kommet retur. Har indgivet en formel klage til selskabet, som jeg heller ikke har fået respons på, og indgiver tilsvarende en klage til ankenævnet og forsyningstilsynet.

27 marca 2025

Kære Niels,

Først og fremmest vil vi på vegne af hele Zosani Energi beklage meget den fejl og det forløb, du har oplevet – det lever på ingen måde op til den standard, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi tager dine henvendelser meget seriøst.

Vi har nu undersøgt sagen og kan bekræfte, at der er blevet rettet henvendelse fra vores side, og at din konto er opgjort. Der er sat en tilbageførsel i gang, så dit tilgodehavende vil blive udbetalt snarest muligt. Du skulle desuden have modtaget en opdatering fra os pr. mail med yderligere information omkring dette.

Vi beklager dybt den ulejlighed, du har været udsat for, og vi sætter pris på din tålmodighed. Skulle der fortsat være noget, du mangler svar på, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan sikre, at alt bliver afsluttet korrekt og tilfredsstillende.

Hold da op et svindel nummer Søren 🙂

Hold da op et svindel nummer Søren 🙂

27 marca 2025

Hej Hejdi 😊

Tak for din anmeldelse – selvom vi undrer os lidt, da du aldrig har været kunde hos os. Vi går ud fra, det er kærlighed i forklædning – nogle gange er det svært at give slip 😉

Vi ønsker dig alt det bedste fremover – og skulle du en dag få lyst til at prøve vores service som rigtig kunde, så lover vi at tage imod dig med åbne arme og god energi ⚡️

Zosani Energi SoMe team

???Svindel???

Lige P.T. vil jeg da i hvert fald fraråde alle at handle med dem, da jeg ikke er overbevist om at det ikke er et svindelfirma, der trækker hvad der passer dem. De har P.T. trukket mellem 1.678-3.800,- om måneden i 3 måneder, trods mit forbrug ligger på ca. 600,-/måned. Så de har nu trukket for langt ind i 2026, trods de lovede at betale de knap 4.000,- tilbage, men de har så i stedet trukket yderligere 1.687,-. Så tænker jeg må få spærret mit kort. Og se hvad der sker. Men jeg vil da lige P.T. fraråde alle at blive kunder, da det er lidt bekymrende, at de lover et gør noget andet, og bliver ved med at trække 3 x regninger. Og deres telefonpasser kan åbenbart kun sende ens nummer videre. Jeg 🤞 det er et reelt firma… men der er godt nok mange tegn på der måske er noget svindel over det. Men jeg håber da de får rettet op, og får betalt os tilbage…

20 marca 2025

Hej Morten,

Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi vil gerne starte med at beklage, at din oplevelse med os har givet anledning til mistillid – det er naturligvis helt uacceptabelt, og vi tager dine anklager meget alvorligt.
Lad os gøre det klart: Zosani Energi er et registreret og fuldt lovligt elselskab. Vi driver ikke svindel, og vi er i gang med at rette op på de fejl og mangler, der desværre har ramt nogle af vores kunder.
Din sag er nu behandlet, og det tilgodehavende beløb er blevet tilbagebetalt fra vores økonomiafdeling.

Vi har de seneste måneder gennemgået større systemskift og ændringer i driften, som har skabt uventede problemer – og det er vi i fuld gang med at rydde op i. Det forklarer ikke alt, men det er vigtigt for os at være gennemsigtige om årsagerne.

Vi tolererer ikke fejl i opkrævninger, og vi arbejder allerede på at styrke både vores kundeservice og automatiske afregningssystemer. At du føler dig tvunget til at spærre dit kort og mistænker os for svindel, tager vi meget alvorligt – og vi vil vise dig i praksis, at vi tager ansvar og følger op.

Tak fordi du deler din oplevelse – også selvom den er negativ. Det hjælper os med at gøre tingene bedre.

Zosani energi SoMe team

Meldt til Forbrugerklagenævnet!

Meldt til Forbrugerklagenævnet!

12 henvendelser, 15.000 kroner fattigere og de trækker som det passer dem og tilbeholder pengene som de vil.

Som andre skriver længere nede, så tilbagebetaler de ikke som lovet og der er altid et “problem” med deres system .

Det er ikke hver dag, men nogle gange, må man tage andre midler i brug.

Jeg har fat i dem og deres medarbejder Kenny som flere gange lover at få bragt tingene i orden og alligevel skal jeg følgd op på tingene.

Jeg har fat i 4 forskellige medarbejdere og allesammen samme svar og ingen kan få fat i deres “økonomiafdeling” som ikke findes.

Hvis du vil have et elselskab som trækker alle de penge, aldrig svarer og altid lyver, så skal du vælge Zosani.

Svar:

Og nu svarer I at jeg skal skrive og finde en løsning, men det er netop det jeg har gjort 7 gange uden at få hjælp og alligevel det samme. Så der er ikke mig der skal skrive, men jer der skal svare og løse det.. det er nemt bare at skrive at jeg skal kontakte jer.. men det har jeg jo netop gjort flere gange.

19 marca 2025

Kære Abdel Hikmat,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi tager din feedback meget seriøst og ønsker at finde en løsning hurtigst muligt.

Vores kundeservice arbejder på at sikre, at alle tilbagebetalinger og spørgsmål behandles korrekt, og vi beklager, hvis du har oplevet forsinkelser eller manglende svar. Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere. Kan du kontakte os direkte på kundeservice@zosani.com med dine oplysninger, så vi kan få løst dette hurtigst muligt?

Tak for din tålmodighed, og vi håber at kunne finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Med venlig hilsen,
Zosani Energi-teamet

Virkelig skuffet

Skiftede elskab til Zosani, men fortrød det efterfølgende.. prøvede at bruge fortrydelse linket inden 14 dage, som skrev fejl. Henvendte mig via mail og skrev jeg ikke ønskede skiftet? Er blevet bekræftet opsigelse men desværre for sent da der nu var gået mere end 14 dage.. der bliver så ved fejl trukket beløb for januar… og senere februar. Jeg kommer til at være kunde hos Zosani i 1 dag imellem mit gamle selskab og det nye…14 til 15 februar..

Pt står der 4500kr som jeg så har modtaget slut opgørelse på.. ringer derind idag og får intet svar på hvornår mine penge kommer retur trods den første hævning var deres fejl 🙄 jeg er helt målløs over måden de håndterer det hele på. Medarbejder eller “mellemlederen” jeg snakkede med idag lovede at ringe tilbage med en melding.. har intet hørt?? Og ja har skrevet mine kort oplysninger ind så skulle være relativt nemt!!!

Så nej tak herfra … klage er indsendt til ankenævnet d.d!

13 lutego 2025

Kære Daniel,

Vi beklager meget din oplevelse og forstår din frustration. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge i vores service, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi er kede af at høre, at der har været udfordringer med din opsigelse og tilbagebetaling. Det er selvfølgelig ikke meningen, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere for at sikre en hurtig løsning.

Vi vil gerne følge op på din sag hurtigst muligt. Kan du kontakte os direkte på kundeservice@zosani.com. Så vi kan sikre, at din tilbagebetaling bliver behandlet korrekt?

Vi beklager den ulejlighed, du har oplevet, og vi sætter pris på din tålmodighed.

Med venlig hilsen,
Zosani Energi-teamet

Manglende betaling

Jeg har ikke modtaget mit tilgodehavende på 2466,90 kr
Som skulle været ubetalt den 16/3

Jeg stadig ikke modtaget nogen penge den 25/3

De lovede mig pengene idag den 15/4
Men ikke modtaget
Pt overvejer jeg en politi anmeldelse for bidragi

17 marca 2025

Kære Ryan,

Tak for din henvendelse.

Vi beklager forsinkelsen i udbetalingen. Vores bogholderi har allerede taget kontakt for at få dette afsluttet hurtigst muligt. Vi følger op og vender tilbage til dig snarest med en status.

Tak for din tålmodighed, og vi beklager eventuelle gener dette måtte have medført.

Venlig hilsen,
Zosani Energi Team

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej